Találatok a következő kifejezésre: Kb. 3 szedem (71 db)

Általában ilyenkor pótolni kellene az antibébit, de ha már hónapok óta szeded nem lesz gond!

19éves lány vagyok, kb.3-4 hónapja szedek frontint, hétvégén szeretnék menni bulizni, 1-2pohár pezsgőtől lehet valami bajom? A gyógyszert reggel, este szedem 0.25-et, ha reggel beveszem (este nem)! Tapasztalatok, véleményeket irjatok!

Legjobb válasz: A Frontin szedése alatt alkoholfogyasztás TILOS!! Tartsd be. Mig ki nem ürül teljesen a szervezetedbõl ne igyál. Igyál alkoholmentest.... /gondolkodj el rajta miért is szeded!!!!!/ Nem akarom itt leirni mire van......

A Frontin szedése alatt alkoholfogyasztás TILOS!! Tartsd be. Mig ki nem ürül teljesen a szervezetedbõl ne igyál. Igyál alkoholmentest.... /gondolkodj el rajta miért is szeded!!!!!/ Nem akarom itt leirni mire van......
Az alkohol felerõsíti a gyógyszer hatását: ergo úgy el fogsz aludni, mint a sicc, fel se lehet kelteni. (Esetleg reggel arra se fogsz emlékezni, mi történt veled az éjszaka, jó esetben haverok hazavisznek, rossz esetben akárki kihasználhatja.) Leszedál, nem lesz kedved bulizni, ha netán nem alszol be tõle, akkor is sz.ul leszel. Ne igyál, narancslé, õszilé, alkoholmentes koktélok, és jól fogod magad érezni! :)
nekem úgy mondta az orvos hogyha szeretnék alkoholt inni , akkor aznap ne vegyem be (reggel se) 0.25 egyébként sem erõs (ha csak 1-et veszel be persze) és ha tényleg csak 1-2 pohár pezsgõt innál , akkor meg jobb esetben még úgy se lenne bajod belõle ha reggel bevennéd , de ne kockáztass , ne vegyél be belõle aznap
Nem lesz semmi bajod. Én 2*0, 5 mg Xanaxot szedek, 2 féle antidepi mellett. (Xanax=Frontin). Heti rendszerességgel fogyasztok alkoholt, töményet is. 23L vagyok (49kg), és nincs tõle semmi bajom...de azért, ha félsz, ne próbáld ki, nem búzdítani akarlak rá, csak leírtam, hogy nem lenne semmi bajod tõle.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat...:) Befogom tartani:)
pánikbeteg vagy? erre irnak fel pl frontint... én is szedem, és ne igyál rá!!!!
ne igyál rá szerintem se. nagy kár az hogy ennyi idõsen frontint szed valaki.
"23L vagyok (49kg)" szerintem igenis bajod van tõle. fejezd be. gondolkodj el.
Ugyan már, az égvilágon semmi bajod nem lesz 2 pohár pezsgõtõl, háromtól se, csak tudj mértéket tartani.

Lehetek terhes? Yasminelle fogamzásgátlót szedek, és kiegészítésként óvszert is használunk. Kb 3 hete voltam utoljára együtt a barátommal, rá egy hétre antibiotikumot kellett szednem, majd rá egy héttel kb. kihagytam egy tablettát.

Amit másnap bevettem az utolsóval együtt, mert kezd?dött a 7 napos szünetem.Hülye voltam és nem követtem a tablettán lév? utasítást, mert nem akartam, hogy összekeveredjen a ciklusom, vagy köztes vérzésem legyen, mert biztos voltam benne, hogy nem lehetek terhes. Most viszont nem jött meg, és nem tudom azért mert mégis felborult a hormonháztartásom vagy mégis lehetek terhes? Hisz 3 hete voltam együtt a barátommal, azel?tt rendesen szedtem a tabit.

Legjobb válasz: Ezt most komolyan kérdezed?? Ha 3 hete nem voltatok együtt, és akkor még rendesen szedted, akkor semmi baj nem lehet... Ne idegeskedj, és egybõl meg fog jönni.

Ezt most komolyan kérdezed?? Ha 3 hete nem voltatok együtt, és akkor még rendesen szedted, akkor semmi baj nem lehet... Ne idegeskedj, és egybõl meg fog jönni.
A kérdező hozzászólása: Én is pontosan így gondoltam, de már 4 napja abba hagytam, és hétfõig legkésõbb mindig megjött. Épp ezt a megnyugtatást vártam.:) köszi
Amennyiben az antibiotikum alatt és után 1 héttel óvszert is használtatok, nem lehet gond. Ha nem jön meg, tesztelj!
Nem lehetsz terhes... hiszen akkor még a tabletta is hatott, és még gumi is volt. Az, hogy késõbb antibiotikumot szedsz és esetleg kihagysz egy szemet nem befolyásolja a teherbeesést visszafele.
A kérdező hozzászólása: Nem jott meg, nagyon pici barnás valami volt.Ma csinaltam tesztet, és nem volt egyértelmu.Nem lett vastag eros masodik vonal.De halvanynak latom...

Van egy Samsung star 3 telefonom és tudok rjata netezni (wifi nélkül) kb mennyit szed le a net percenként?

Legjobb válasz: Ezt a jóisten sem mondja meg neked. Függ a böngészõdtõl, a nézegetett oldaltól is. Nekem pl. a letöltésem általában kb. 8 Mbit/sec, vagyis másodpercenként egy mega, de Operával böngészve negyedóra alatt nem használok el 500 kB-ot.

Ezt a jóisten sem mondja meg neked. Függ a böngészõdtõl, a nézegetett oldaltól is. Nekem pl. a letöltésem általában kb. 8 Mbit/sec, vagyis másodpercenként egy mega, de Operával böngészve negyedóra alatt nem használok el 500 kB-ot.

Cypromix fogamzásgátlót szedek kb 3 hónapja. De most mi a teendő?

A mostani gyógyszermentes id?szak 8. napján nem tudtam elkezdeni a következ? levelet, mert nem volt lehet?ségem kiváltani a receptet...ilyenkor mi a teend?? Meg kell várnom a következ? menstruáció els? napját, hogy újból elkezdhessem? Együtt lehetek a párommal ugyanúgy mint eddig, vagy most már nem vagyok védett egyáltalán?!

Legjobb válasz: Kezdd el holnap akkor, szedd ugyanúgy, tehát mind a 21-et, és 7 napig védekezzetek máshogyan. Semmi gond, csak csúszik 1 nappal minden.

Kezdd el holnap akkor, szedd ugyanúgy, tehát mind a 21-et, és 7 napig védekezzetek máshogyan. Semmi gond, csak csúszik 1 nappal minden.

Segitség!? A barátnőm fogamzásgázlót szed. és már jóideje szedi. Kb.3 hónap. Nem baj az ha "elmegyek" benne?

nemtudok semmit! segitség! :-O

Legjobb válasz: Most mit okoskodtok már? Mutassatok már olyan férfit, akinek elsõ barátnõje elkezdi szedni a fogamzásgátlót és a pasi máris tudja hogyan mûködik. Neten nézett utána, megkérdezte az embereket. Mi ebben a rossz? Nektek semmilyen kérdés nem jó? Ha gyógyszerrõl kérdeznek akkor "olvasd el a betegtájékoztatót", ha lehetek-e terhes, akkor legyen bármi is a kérdésben mindennek lehordjátok és biztos terhes lehet (még ha nem is volt szex akkor is), és zabáltatnátok mindenkivel a 72 órásat. Azért van az oldal, hogy kérdezzenek. Akinek nem tetszik valamelyik kérdés, kihagyja és kész. Nem tudom mi ezen olyan bonyolult. Kedves kérdezõ! Nem kell félned a fogamzásgátló mellett nem szükséges megszakítást alkalmazni. Ez hormontartalmú készítmény, nincs tõle peteérése a barátnõdnek, tehát nincs amit megtermékenyíthetne a spermium. A nagyokosok a spermicidek mellé (pharmatex termékek) ajánlanak megszakítást, mert szerintük nem nyújt tökéletes védelmet. Nyugodtan végig lehet csinálni az aktust, semmi gond nem lesz.

Most mit okoskodtok már? Mutassatok már olyan férfit, akinek elsõ barátnõje elkezdi szedni a fogamzásgátlót és a pasi máris tudja hogyan mûködik. Neten nézett utána, megkérdezte az embereket. Mi ebben a rossz? Nektek semmilyen kérdés nem jó? Ha gyógyszerrõl kérdeznek akkor "olvasd el a betegtájékoztatót", ha lehetek-e terhes, akkor legyen bármi is a kérdésben mindennek lehordjátok és biztos terhes lehet (még ha nem is volt szex akkor is), és zabáltatnátok mindenkivel a 72 órásat. Azért van az oldal, hogy kérdezzenek. Akinek nem tetszik valamelyik kérdés, kihagyja és kész. Nem tudom mi ezen olyan bonyolult. Kedves kérdezõ! Nem kell félned a fogamzásgátló mellett nem szükséges megszakítást alkalmazni. Ez hormontartalmú készítmény, nincs tõle peteérése a barátnõdnek, tehát nincs amit megtermékenyíthetne a spermium. A nagyokosok a spermicidek mellé (pharmatex termékek) ajánlanak megszakítást, mert szerintük nem nyújt tökéletes védelmet. Nyugodtan végig lehet csinálni az aktust, semmi gond nem lesz.
Sajnos ez van, ha ilyen szereket szed, akkor nagyságrendekkel megnõ a teherbeesés kockázata, még óvszerrel is(!!!). Félretéve a tréfát, remélem nem komolyan kérdezted, a fogamzásgátlás lényege, hogy ne eshessen teherbe ha "elmész benne", ahogy te fejezted ki magad.
A baj az lenne, ha nem szedne fogamzásgátlót és Te úgy mennél el benne!!! És olyan kis kretént hozna a világra amilyen Te vagy!!! Szexelni, meg elmenni, arra van eszed, de logikusan gondolkozni már nincs?! A kérdésedbõl ítélve az IQ-d úgy 20-40 között van...
ez tényleg elkeserítõ kérdés, a szexre van eszed, de arra sem vagy képes hogy a neten utána nézz a dolgoknak anélkül, hogy itt lejáratnád magad. De mi van, õ se tud semmit róla, hogy téged felvilágosítson?!:) Mibe hogy 13-16 évesek vagytok?! De hogy a kérdésedre is válaszoljak, igen elmehetsz benne, sõt elég régóta megtehetnéd, hiszen ez már a 3. hónap ahogy írod.
nem tudom miért kell leszólni:S örüljetek h kérdez. azért kérdezi mert ugyebár az elsõ hónapban még nem lehet, és biztos hallott valami ilyesmit és biztos akart lenni a dolgában h a második hónaptól már lehet telibe lõni...
A kérdező hozzászólása: 18 éves vagyok.. de nyilván nem kérdezem meg tõle, hogy milyet szed és a mellékhatásait! õ sem kérdezi meg az enyéimet. mivel nemtudom a gyógyszer nevét emtudok utánanézni milyen a hormontartalma, milyen erõsségû, stb.. szóval.. ezért szorulok tanácsra. de én most Átlagában kérdezem!
A kérdező hozzászólása: hogy lrtsétek..szedett egy gyógyszert leállt ele.ezt szedte nagyjából 2, fél vagy háromnegyed hónapig.. aztán elkezdett egy másikat szedni.. 2-3 napja szedi és úgy csináltuk.. éshát..megtörtént a célbalövés, mivl átkarolt a lábával... na! erre kérdezem a választ!!!!

Kb.3 hónapja rendszeren szedjük a Cebion C cseppet. Most fogyott el, folytassuk a szedését v. hagyjuk abba?

Legjobb válasz: Miért szeditek rendszeresen? Elvileg nem kell, csak ha nem eszik sok gyümölcsöt, vagy beteg. Orvos mondta, hogy rendszeresen szedjétek?

Miért szeditek rendszeresen? Elvileg nem kell, csak ha nem eszik sok gyümölcsöt, vagy beteg. Orvos mondta, hogy rendszeresen szedjétek?
A kérdező hozzászólása: Igen azt mondta a doki, hogy az influenzás idõszakban szedjük, meg hogy C vitamin és azzal nem ártunk a babának. Most kezdtük a hozzátáplálást kb. 2 hete.
Szia! Nekünk is most fogyott el és azt mondta a védõnõ, hogy nem kell folytatni a szedését. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod:)

Kb. 3 hete szedem a multi macát. Felboríthatta az eddig teljesen szabályos, 28 napos ciklusomat?

Arról van szó,hogy eddig teljesen szabályos volt a ciklusom/28 nap/A párommal babát szeretnénk,nem védekezünk/eddig óvszerrel tettük/.Már 5 napja késik,de a terhességi tesztek negatívak.Vajon okozhatja a késést a multi maca szedése?

Legjobb válasz: Flp-s terméket fogyasztasz?Ha igen, szerintem nem okozhat késést.Miota szeded?

Flp-s terméket fogyasztasz?Ha igen, szerintem nem okozhat késést.Miota szeded?
Mi az a multi maca?Így elég nehéz megmondani...
A kérdező hozzászólása: Hello! Igen, az flp-s multi macát szedem kb.3 hete. Állítólag segít a teherbeesésnél és immunerõsítõnek is jó.

Kb 3 hete szedem a cefrének való szilvát-körtét apránként. Kb 80%-ig van a hordó. Folyamatosan forr. Megkóstoltam, de nem édes. Semmi nincs benne a gyümölcsön kívül. Körte felszeletelve. Lesz ebből jó pálinka nekem saját részre?

Legjobb válasz: Lehet belõle még simán. Az az igazi, ha minél frissebben elrakod. Amit szedsz az még csak gyümölcs, nem cefre. Be kell keverni cukros vízzel, akkor lesz cefre ha kifog forrni. Sokáig nem szabad hagyni magába, mert megsavanyodik. Ha kell leírom hogy keverd be.

Lehet belõle még simán. Az az igazi, ha minél frissebben elrakod. Amit szedsz az még csak gyümölcs, nem cefre. Be kell keverni cukros vízzel, akkor lesz cefre ha kifog forrni. Sokáig nem szabad hagyni magába, mert megsavanyodik. Ha kell leírom hogy keverd be.
Ne hallgass az elsõ válaszolóra!! Azért nem édes, mert már kiforrt. Tehát már nincs benne cukor. Ami azt jelenti, hogy alkohol van benne. Amíg nincs benne alkohol, azaz van cukor a gyümölcsben, addig édes lesz. Most már minél hamarabb fõzesd ki, jó pálinka lesz belõle, igen. Csak nem mindegy mondjuk, hogy milyen helyen fõzöd ki. (barátom fõz, úgyhogy õ jobban tudja ezeket) ha kell valami segítség, nyugodtan írj, ha tudok, segítek:)
elsõ vagyok Barátod fõz, szóval jobban tudja... Én is fõzök ;) Cukrozás miatt több lesz a pálinka, erõsebb lesz, így többet lehet hígítani;)
taps, taps, taps!! Persze, hogy több lesz.. csak éppen nem mindegy hogy f.s vagy normális minõségû.. el tudom képzelni milyen fõzdéd van..:/
Savazás, pektintontó, élesztõ, élesztõ-tápanyag------> max kihozatal, max minõség, max aroma.. Na, ezért nem kell ide cukor!!
Nagyon finom a pálinka, saját és más részére is van. Mindenki elégedett teljesen vele

Már kb 3 hónapja hullik a hajam. Szedem a revlid kapszulát, most kb a 2ik doboz felénél járok és még semmi hatása?

A hajam festett de már 3 hónapja nem volt befestve mert sz?kíteni szeretném és utoljára is csak szinez?vel volt. Lehet h a hajhabtól vagy a sok tupírozástól hullik? Hajhabot szárítás el?tt teszek rá h ne legyen szálkás. De abból sem sokat. Mit csináljak?? forduljak orvoshoz?? ha igen akkor hova menjek?? elég a háziorvos ?? vagy várjam meg amíg elfogyik a másik fele is a revalidnak??? Segítsetek:(( félek h kihulli az össze hajam:(:(:(:(

Legjobb válasz: Ha hullik a hajad,akkor lehet, hogy gyulladás van a szervezetdben.De ha nincs gyulladás,akkor háziorvos,én is tõle kaptam paprika szeszt,mert nekem is hullott,és attól szépen el is múlt!

Ha hullik a hajad, akkor lehet, hogy gyulladás van a szervezetdben.De ha nincs gyulladás, akkor háziorvos, én is tõle kaptam paprika szeszt, mert nekem is hullott, és attól szépen el is múlt!
Lehet , hagy allergiás vagy valamelyik, hajszinezõre , habra stb. Bõrgyógyészatra kell menni õl tudnak segíteni ennek a megoldásában.
Nõvérem nem is hullik a haja (nem vészesen) Õ Biovanne-t szedett, 1 dobozt evett meg, napi 2× szedte. Nem használt semmit... Szóval szerintem orvoshoz menj inkább, mert ezek a "készítmények" nagy sz*rok.
*Nõvéremnek is hullik a haja... Bocsi, ezt akartam írni :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!