Találatok a következő kifejezésre: Kb. 3 próbálkozunk a párommal, (3 db)

Kb. 3 hete próbálkozunk a párommal, hogy kisbabánk legyen. 1 hete nagyon érzékenyek a mellbimbóim. Utalhat ez terhességre?

Már tesztet is csináltam, az negativ lett!! Tévedhet a teszt? Vagy rossz id?pontban csináltam?

Legjobb válasz: szia! igen, utalhat rá. csinálj pár nap mulva/kb.3-4 nap/ mégegyet. ha az is negatív de ugyanolyan érzékenyek lesznek, menj orvoshoz, õ biztosan megmondja. nekem két teszt is negatív lett és már rég terhes voltam, ráadásul nekem még meg is jött.a melleim iszonyúan fájtak, de más bajom nem volt. idegeskedtem, hoy miért nincs baba, közbe meg csak a természet csapott be. szurkolok!

szia! igen, utalhat rá. csinálj pár nap mulva/kb.3-4 nap/ mégegyet. ha az is negatív de ugyanolyan érzékenyek lesznek, menj orvoshoz, õ biztosan megmondja. nekem két teszt is negatív lett és már rég terhes voltam, ráadásul nekem még meg is jött.a melleim iszonyúan fájtak, de más bajom nem volt. idegeskedtem, hoy miért nincs baba, közbe meg csak a természet csapott be. szurkolok!
Terhesség is lehet, ám nálam például a közelgõ menstruációt jelzi a mell feszülése. Azért pár nap múlva is végezz el egy tesztet, hogy biztosabb lehess az eredményben! Szorítok nektek!
Lehet terhes vagy csak még nem mutatja ki a teszt, csinálj pár nap múlva másikat lehet az már pozítiv lesz!sok sikert!
Nincs lenove a nyelve?
Nem biztos h a kanàl miatt van....azna 2hèt is sokat szàmit a fejlõdèsben. Probàlkozz elõbb utobb elfogadja.
Ülve vagy fektetve eteted? A fiamnak kb. egy hét kellett, mire megtanulta, de az elején mi is bénáztunk. Egy kicsit beljebb kell tenni az ételt, nem a nyelve hegyére, mi nem mertük elõször beljebb adni neki, így nem tudta szegényem megenni. Aztán mi is ügyesedtünk, meg õ is.
Elvileg az újszülött is tud kanállal "enni"....Azaz az orvosságot elfogadja kanálról és a vizet is....Sokan nem adnak cumisüveget a babának...Aztán lehet, hogy gyakorlat hiányában ezt is elfelejtik :)
A kérdező hozzászólása: Nincs lenõve a nyelve. Ölbe etetjük, valaki ölében ül és úgy. Jah és öklendezik is, ha esetleg keveset is lenyel, akár hígabb, akár sûrûbb.
Az én fiam ülve nem tud enni, dönthetõs etetõszékben van, abban tud enni. Nem is szeret ülni, tekereg, gondolom kényelmetlen neki, mert nem elég erõs még hozzá (6 hónapos)
Mi pihenõszékben etettük, a szájába tettük félig a kanalat, és leszívta róla az ételt, mintha szopna. Olyan másfél hónap telhetett el, mikor elõször láttam, hogy rendesen bekapja és lenyalja a kanalat.
A kérdező hozzászólása: Megpróbáljuk a pihenõ széket. Köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Sajnos úgy néz ki, hogy megint nem jött össze...Görcsöl a hasam és kezdtem maszatolni :(.Remélem ti jobb hirekkel szolgáltok!Irjatok, hogy mi lett.
Ugyanebben a cipõben járok. Nekem is 3 nap a nemvártig. Nálam reggeli szédülés kis émelygés más semmi . Mi 3 hónapja próbáljuk. Szerintem még esélyed van sõt. Drukkolok neked is meg magamnak is majd írd meg mi lett.
Így voltam én is, már egy hete, de ma reggel leesett a hõmérsékletem és már maszatolok is.Annyira el vagyok keseredve!
Mibõl gondolod, hogy nincs remény? Amíg meg nem jön, mindig van remény. Néha még akkor is, ha megjön. Folyásból nem lehet terhességre vagy annak hiányára következtetni. A nagy átlag szerint nekem a nemvárt elõtt száraznak kellett volna lennem, aztán meg testápolós folyásnak, ezzel szemben tojcsis folyásom van... pozitív teszt mellett. Szóval nem vagyunk egyformák.
szorítok hogy baba legyen.Mi is 4hónapja próbálkozunk, de sajna még nem jött össze. Ezek a teák mire jók?Segítenek valamiben?mert akkor lehet én is kiprobálom
A kérdező hozzászólása: A cickafark tea a peteérést segiti elõ, a palástfû a beágyazódást.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!