Találatok a következő kifejezésre: Kb. 3 próbálkozunk a (11 db)

Van görbéd?
A kérdező hozzászólása: Nincs görbém, én inkább a naptáramba írkálok be mindent. De lehet csinálnom kellene.
Szia! Az émelygést én is nagyon hamar éreztem, még a nem várt elõtti héten. A melleim nekem is fájnak, ma kellene megjönnie, de eddig szerencsére semmi. A tesztem két nappal ezelõtt halvány csíkot mutatott. Remélem mindkettõnknek sikerült:)
A kérdező hozzászólása: Én is nagyon remélem!!! De neked már volt 2 halvány, de pozítív teszted, Gratulálok!!!Kitartás, és pozitív gondolkodás!
A kérdező hozzászólása: Ja bocs, 1 teszt, de pozitív, még ha egyenlõre halvány is! Biztos még nem annyira számottevõ a Hcg szinted, azért halvány!Reménykedjünk. Mióta próbálkoztok?
Mi még csak most kezdtünk el próbálkozni, de már nem vagyok túl fiatal, és félek, hogy problémák lehetnek. Ti mióta probálkoztok?
Bocsánat, most látom, hogy 6 hónapja. Nagyon szurkolok Nektek!!!!!
A kérdező hozzászólása: Ne aggódj, gondolj csak jó dolgokra, és hát persze a pici babára, akikra mind nagyon-nagyon vágyunk:) !!! Én 10 perce vettem észre, hogy ismét barnázok, nagyon elkeseredtem! Látod ez nem kortól függ!!!

Kb. 3 hete próbálkozunk a párommal, hogy kisbabánk legyen. 1 hete nagyon érzékenyek a mellbimbóim. Utalhat ez terhességre?

Már tesztet is csináltam, az negativ lett!! Tévedhet a teszt? Vagy rossz id?pontban csináltam?

Legjobb válasz: szia! igen, utalhat rá. csinálj pár nap mulva/kb.3-4 nap/ mégegyet. ha az is negatív de ugyanolyan érzékenyek lesznek, menj orvoshoz, õ biztosan megmondja. nekem két teszt is negatív lett és már rég terhes voltam, ráadásul nekem még meg is jött.a melleim iszonyúan fájtak, de más bajom nem volt. idegeskedtem, hoy miért nincs baba, közbe meg csak a természet csapott be. szurkolok!

szia! igen, utalhat rá. csinálj pár nap mulva/kb.3-4 nap/ mégegyet. ha az is negatív de ugyanolyan érzékenyek lesznek, menj orvoshoz, õ biztosan megmondja. nekem két teszt is negatív lett és már rég terhes voltam, ráadásul nekem még meg is jött.a melleim iszonyúan fájtak, de más bajom nem volt. idegeskedtem, hoy miért nincs baba, közbe meg csak a természet csapott be. szurkolok!
Terhesség is lehet, ám nálam például a közelgõ menstruációt jelzi a mell feszülése. Azért pár nap múlva is végezz el egy tesztet, hogy biztosabb lehess az eredményben! Szorítok nektek!
Lehet terhes vagy csak még nem mutatja ki a teszt, csinálj pár nap múlva másikat lehet az már pozítiv lesz!sok sikert!

Kb.3-4 napja elég fura módon szúrkál a bal mellem, nem fáj, csak olyan fura, a mellbimbóim nem érzékenyek, és olyan mintha megnőttek volna a melleim. Próbálkozunk babával, ezek már a teherbeesés jelei lehetnek?

Az alhasam fájt 1-2 napig amikor elvileg a peteérésem volt. Elvileg 13-a körül nem várom a mensim.

Legjobb válasz: szia! én kb 24 hónapon keresztül éreztem különbözõ tüneteket. Volt hogy annyira bebeszéltem magamnak, hogy még hánytam is. Az elõzõ hónapban is éreztem tüneteket és most pozitívat teszteltem.:) Sok sikert !

szia! én kb 24 hónapon keresztül éreztem különbözõ tüneteket. Volt hogy annyira bebeszéltem magamnak, hogy még hánytam is. Az elõzõ hónapban is éreztem tüneteket és most pozitívat teszteltem.:) Sok sikert !
A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm a válaszokat! Most nem azért vagyok szomorú, mert lehet nem vagyok terhes, hanem azért, ahogyan válaszolni tudnak az emberek egyes kérdésekre. Könyörgöm ez csak 1 kérdés volt!!!!!!
Na szióka. Mi zu?
A kérdező hozzászólása: 2 nap múlva nem várom, eddig sztem jól megy. :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, 4 napja nem jött meg, szerencsére, és tegnap reggel egy pozitív tesztem is lett. :)
Aztaaaa!!! Ezer gratula. A párod örül? Régóta terveztétek?

Letöltöttem a Tube tillát kb 3 hétig jó is volt . De most akármilyen számmal próbálkozok errort ír ki. Ujraraktam, kitöröltem aztán letöltöttem még egyszer. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Név: (Tube Tilla FREE) A Tube Tilla IDÕKORLÁTOS és ingyenes verziója a Tube Tilla Free (meg ne keveredj!! a FREE szó ingyenest jelent)

Név: (Tube Tilla FREE) A Tube Tilla IDÕKORLÁTOS és ingyenes verziója a Tube Tilla Free (meg ne keveredj!! a FREE szó ingyenest jelent)
Nincs lenove a nyelve?
Nem biztos h a kanàl miatt van....azna 2hèt is sokat szàmit a fejlõdèsben. Probàlkozz elõbb utobb elfogadja.
Ülve vagy fektetve eteted? A fiamnak kb. egy hét kellett, mire megtanulta, de az elején mi is bénáztunk. Egy kicsit beljebb kell tenni az ételt, nem a nyelve hegyére, mi nem mertük elõször beljebb adni neki, így nem tudta szegényem megenni. Aztán mi is ügyesedtünk, meg õ is.
Elvileg az újszülött is tud kanállal "enni"....Azaz az orvosságot elfogadja kanálról és a vizet is....Sokan nem adnak cumisüveget a babának...Aztán lehet, hogy gyakorlat hiányában ezt is elfelejtik :)
A kérdező hozzászólása: Nincs lenõve a nyelve. Ölbe etetjük, valaki ölében ül és úgy. Jah és öklendezik is, ha esetleg keveset is lenyel, akár hígabb, akár sûrûbb.
Az én fiam ülve nem tud enni, dönthetõs etetõszékben van, abban tud enni. Nem is szeret ülni, tekereg, gondolom kényelmetlen neki, mert nem elég erõs még hozzá (6 hónapos)
Mi pihenõszékben etettük, a szájába tettük félig a kanalat, és leszívta róla az ételt, mintha szopna. Olyan másfél hónap telhetett el, mikor elõször láttam, hogy rendesen bekapja és lenyalja a kanalat.
A kérdező hozzászólása: Megpróbáljuk a pihenõ széket. Köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Sajnos úgy néz ki, hogy megint nem jött össze...Görcsöl a hasam és kezdtem maszatolni :(.Remélem ti jobb hirekkel szolgáltok!Irjatok, hogy mi lett.
Ugyanebben a cipõben járok. Nekem is 3 nap a nemvártig. Nálam reggeli szédülés kis émelygés más semmi . Mi 3 hónapja próbáljuk. Szerintem még esélyed van sõt. Drukkolok neked is meg magamnak is majd írd meg mi lett.
Így voltam én is, már egy hete, de ma reggel leesett a hõmérsékletem és már maszatolok is.Annyira el vagyok keseredve!
Mibõl gondolod, hogy nincs remény? Amíg meg nem jön, mindig van remény. Néha még akkor is, ha megjön. Folyásból nem lehet terhességre vagy annak hiányára következtetni. A nagy átlag szerint nekem a nemvárt elõtt száraznak kellett volna lennem, aztán meg testápolós folyásnak, ezzel szemben tojcsis folyásom van... pozitív teszt mellett. Szóval nem vagyunk egyformák.
szorítok hogy baba legyen.Mi is 4hónapja próbálkozunk, de sajna még nem jött össze. Ezek a teák mire jók?Segítenek valamiben?mert akkor lehet én is kiprobálom
A kérdező hozzászólása: A cickafark tea a peteérést segiti elõ, a palástfû a beágyazódást.

Gond az ha mar kb 3 honapja probalkozunk, azzal hogy legyen baba es nem jon osze van egy 16 honapos lanyunk, o azonnal oszejott nagyon nagyon hamar, hallotam masoktol hogy nekik is hamar oszejott a kovetkezo, nekem ezek szerint nem fog?

Legjobb válasz: Szerintem három hónap után még kár ilyesmin törnöd a fejed. Fél év alatt is csak a párok 50%-ának sikerül, legalábbis ezt olvastam egy statisztikában. Valamint gondolj arra is, hogy neked már van egy gyönyörû gyermeked, sokaknak meg az elsõ sem jön össze évekig. Örülj a babádnak, ne is gondolj a teherbe esésre, majd jön a kistesó, h itt lesz az ideje! De önmagad megnyugtatása érdekében keress rá a neten a másodlagos meddõségre. Azt írják, egy év rendszeres, védekezés nélküli nemi élet után beszélhetünk másodlagos meddõségrõl. Az egy év leteltéig még sok az idõ!

Szerintem három hónap után még kár ilyesmin törnöd a fejed. Fél év alatt is csak a párok 50%-ának sikerül, legalábbis ezt olvastam egy statisztikában. Valamint gondolj arra is, hogy neked már van egy gyönyörû gyermeked, sokaknak meg az elsõ sem jön össze évekig. Örülj a babádnak, ne is gondolj a teherbe esésre, majd jön a kistesó, h itt lesz az ideje! De önmagad megnyugtatása érdekében keress rá a neten a másodlagos meddõségre. Azt írják, egy év rendszeres, védekezés nélküli nemi élet után beszélhetünk másodlagos meddõségrõl. Az egy év leteltéig még sok az idõ!
Dehogynem sikerülni fog!!!! Nem törvényszerû, hogy ha az elsõ mindjárt sikerült, az így lesz a másodiknál is! csak bízz magatokban! Ciklusod rendben van?
A kérdező hozzászólása: koszi szepen aranyosak vagytok:) a ciklusom is rendbe van teljesen pontosan jon meg minden honapba, 1-2 nap elteressel hol hamarabb 1-2 nappal hol kesobb de rendben van!
Nekünk 7 hónap alatt jött össze a babó, igaz már 38 évesek vagyunk. 3 hónap még tök normális, még a 7 hónap is az volt, ne aggódj!

3 hetes kisbabám széklete kb egy hete zöldes, sokat tekeri magát, mikor - úgy gondolom - trotyizni próbálkozik. Kell aggódnom a zöld széklet miatt ill. hogy hasfájós lesz? Kell e már most elkezdenem adni neki valamit a hasfájás ellen?

3 hetes kisbabám széklete kb egy hete zöldes, sokat tekeri magát, mikor - úgy gondolom - trotyizni próbálkozik. A véd?n? szerint túletetem, meg keveredik a gyomrában a tejcsi és ezért van. Nem lehet inkább hogy változik az anyatéjösszetetétel, és kicsit megborította az emésztését? Tegnap este volt az els? hasfájós esténk, de az éjszaka már rendben volt és most is. Én azon voltam, hogy az anyatej az úgy van kitalálva, ahogy a babának a legjobb, és nincs nála nagyobb orvosság. Kell aggódnom a zöld széklet miatt ill. hogy hasfájós lesz? Kell e már most elkezdenem adni neki valamit a hasfájás ellen?

Legjobb válasz: :-)

:-)
A zöld széklet azért van mert vagy nem emésztette meg a gyomra a tejcsit kellöképpen , vagy mert jól lakott elõtejböl.Nincs okod aggodalomra ez elõ fog még többször fordulni.Az én lányomnak is ig széklete van még csak anyatejes és 4 hós. A haskójára próbálkozhatsz teával bár ez nekünk nem vált be - se a kamilla se az édeskömény- 1 hónap után a Gripe Water - angolviz segitett.
Nagyon jól írta az elõttem szóló.Én még annyit mondanék, a kamillával vigyázz, nálunk jól meghajtotta a babát, és még görcsöt is okozott.

Tisztelt doktor úr! A férjemmel nagyon szeretnénk kisbabát, már 1 éve próbálkozunk, de még nem jött össze.: (Az lenne a problémám, hogy mostanában kb.2-3 hónapja nagyon sokat késik a menstruációm, pedig nagyon pontos volt, mindig a 30. napon megjött, most

Tisztelt doktor úr! A férjemmel nagyon szeretnénk kisbabát, már 1 éve próbálkozunk, de még nem jött össze.: (Az lenne a problémám, hogy mostanában kb.2-3 hónapja nagyon sokat késik a menstruációm, pedig nagyon pontos volt, mindig a 30. napon megjött, most viszont 38. nap után jön meg. Rákszűrésen múlt hónapban voltam, nem találtak semmit. Akkor vajon mitől késhet ennyit? Megköszönöm válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Egy év védekezés nélküli nemi élet után, amennyiben a fogamzás nem következik be, mindenképpen javasolt a hormonális kivizsgálás. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Egy év védekezés nélküli nemi élet után, amennyiben a fogamzás nem következik be, mindenképpen javasolt a hormonális kivizsgálás. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!