Találatok a következő kifejezésre: Kb. 2-3 szedem, (17 db)

Kb.2 éve szedek rivotrilt 2-3 szemet egész nap! Le akarok szokni, egy hete 3x egy felet szedek nem a legjobb de ki lehet bírni. Mi a következő lépés? Mikortól szedjek kevesebbet és mennyivel?

2mg-os nem orvos írta fel ezért akarok magam leszokni

Legjobb válasz: Nagyon lassan csökkentsd az adagodat. Elvileg annyi idõ a leszokás is, amíg rászoktál. De orvos nélkül, egyáltalán miért kezdted el? Nekem a terápiás adagom a 0,5 mg-os fele volt, napi egy alkalommal. A napi 6 mg már kábítószerezés inkább, mint gyógyszerszedés.

Nagyon lassan csökkentsd az adagodat. Elvileg annyi idõ a leszokás is, amíg rászoktál. De orvos nélkül, egyáltalán miért kezdted el? Nekem a terápiás adagom a 0, 5 mg-os fele volt, napi egy alkalommal. A napi 6 mg már kábítószerezés inkább, mint gyógyszerszedés.
A kérdező hozzászólása: Az mire jó?sok eszed van...
Ha a fiam ( lányom ) lennél, elvernélek.
A kérdező hozzászólása: sokat segítettél...
Szedd ahogy jónak látod.
A kérdező hozzászólása: utolsó!ez szerintem nem a témához tartozik!
Hadd kérdjem meg: a rivotrilra hogyan találtál rá, ha nem orvos írta?
A kérdező hozzászólása: nagyon ritkán iszok max egy hónapba egyszer de van amikor 3hónapig semmi!csak ha van valami születésnap vagy akármi
Ja, ezt elfelejtettem: Nem tudom, mennyire vagy ivós, szóval milyen sûrûn szoktál bármi alkoholt inni, mert az is bezavarhat. Lényeg a lényeg, amit az elõzõben is írtam, szerintem 1-2 hónap múlva próbálj csökkenteni, addig csak kínoznád magad.
Ne ijedj meg. Ez emberfüggõ, ki mennyire "borul fel", ha változtatni akar az adagoláson. Én valószínû olyan fajta vagyok, akinek mindenrõl könnyû leszokni. Ciginél is ez van, napi 2 doboz elmegy, de ha pár napig nincs rá pénzem, nincs semmi bajom tõle ha nem szívok. Szóval ha nehezen megy, ne erõltesd, rosszul leszel különben! Azt csináld, hogy a napi 3 alkalomból az egyiket elfelezed, bármelyiket. Ne felejtsd el, hogy ha ezt orvos állította volna be, és neki mondanád, hogy le akarsz szokni, õ is azt mondaná, hogy egyfajta adagolást 1-2 hónapig úgy kell szedni. Aztán mondjuk a reggelit is elfelezed a déli mellett, de akkor ezt is 1-2 hónapig folytatod. Lehet, hogy ez fél évbe fog kerülni, de jobb a békesség.
A kérdező hozzászólása: Még most sem sikerült csak reggel 1mg délben 0, 5 este megint 1mg.nagyon nehéz nemtudom neked hogy nem volt elvonási tünet?
Utolsó vagyok: Jól csinálod, kitartás hozzá!:) Majd, ha úgy érzed, bírod kevesebbel is, akkor a feleket csak reggel meg este vedd, mert a délit mindig könnyebb kihagyni, reggel-este meg inkább ne kockáztass. Azt is csinálhatnád majd, hogy iratsz feleset vagy 0.25-öset erre az idõre, hogy ne kelljen szenvedni a kettétörésekkel, de ez mindegy. Következõ lépés majd az legyen, hogy nem veszel be csak azért, mert "idõ van", hanem legyen a zsebedben, és ha nagyon nem jó, akkor alkalomszerûen 1-et. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: 22 éves vagyok és nem fogok így élni le fogok állni már egy hete a fele adagot szedem.tudom hogy mostmár óvatosan kell de jövõre tuti nem fogom már szedni
A kérdező hozzászólása: ezt én nem tudtam azért akarom abbahagyni
A kérdező hozzászólása: köszönöm!nem pont délbe szoktam bevenni amit kell mindig késõbb ameddig bírom meg így van ez reggel meg este is
A kérdező hozzászólása: Már csak 3x1mg-ot szedek vagyis ketté töröm õket.próbáltam egyszer úgy ahogy te hogy eggyik napról a másikra dehát minden bajom volt most se túl jó de ki bírom.hát ha leszokok róla többet még ha megölnek akkor sem veszek be egy szemet se!köszönöm!
3 évig szedtem 3x2 mg-osat (nyilván eleinte fokozatosan, orvos állította így be). Saját vélemény (nem követendõ!!!): Lejönni róla akkor nehéz, hogyha az alap bajod nem szûnt még meg. Mert akkor leteszed, és ugyanúgy pánikbeteg maradsz. Magának a gyógyszernek a hiányától én nem éreztem elvonási tüneteket (állítólag vannak, és elég durvák), pedig egyik napról a másikra hagytam el az egészet. Neked azt ajánlom, hogy hetente hagyj el 1 szemet, azaz egyik héten 6 mg naponta, következõ héten 4 mg naponta, aztán 2 mg, stb, de ezt fõleg Te érzed. A fokozatosság mindenképp kell, mert, hogy végleteket írjak, ha olyan hajlamú vagy, sokkba vághatja magát a tested, ha egyik pillanatról a másikra hagyod el. Ja, és többet rá ne szokjál.
Idõben, mielõtt rászoksz.

Még kettő nap és 16. hetet töltöm. Nem bírom szedni az elevitet mert rosszul vagyok tőle kb 2-3 hete nem szedek semmit. Annyi mindent hallottam hogy már nem tudok dönteni. Melyiket vegyem és szedjem Gravida vagy Ladeevit?

Legjobb válasz: szia én ugyan elevitet szedek és nem vagyok rosszul tõle de a barátnõm aki egy héttel fiatalabb terhes nálam õ rosszul van az elevittõl és a gravidát szedi:)

szia én ugyan elevitet szedek és nem vagyok rosszul tõle de a barátnõm aki egy héttel fiatalabb terhes nálam õ rosszul van az elevittõl és a gravidát szedi:)
Ladeevitet. Gravidától is sokan rosszul vannak
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.Annyit kérdeznék még hogy hallottam több embertõl hogy este vegyem be ne reggel és akkor nem piszkálja a gyomrom.Ki hogy van ezzel???
Az elevitet én sem bírtam utána váltottam gravidára nekem semmi bajom nem volt tõle.Én reggel vettem be mindig.
barátnõmet nem bántja ha reggel veszi be én viszont este veszem be az elevitet mert az orvosom azt mondta hogy este vegyem a magneb6 miatt azt is kell szednem:)
Én Hipp Natal nevû gyümölcskoncentrátumot ittam az elsõ terhességemnél.Gyógyszertárba vettem, mert ott volt a legolcsóbb. Nekem bevált.

Kb. 2-3 hónapja szedem, de nem szeretném abbahagyni. Lesz valami bajom ha szedem pl. még egy évig?

Legjobb válasz: de mit szedsz?? igy nem tudok válaszolni a kérdésedre

de mit szedsz?? igy nem tudok válaszolni a kérdésedre
A kérdező hozzászólása: én pedig beleírtam, hogy revalid... ezek nem adták be. Revalid!
Szedési javaslat Normál esetben: napi 3x1 (étkezés elõtt) két-három hónapon át. Súlyos esetben: az elsõ hónapban 3x2, majd 3x1 két hónapon át.
Szedd egész nyugodtan, nem lesz tõle semmi bajod, bár nem árt, ha egy-egy hónapot kihagysz közben.
De tán egy terhességi tesztre csak van idõd, nem?
Lehet, hogy ideges vagy a vizsgák miatt, ami okozhatja, hogy késik.De azért csinálj egy tesztet hátha az megnyugtat.Ha az is negatív, mint az elõzõek várj egy pár napot hátha megjön, de ha akkor se keress fel egy dokit mindenképpen.
A kérdező hozzászólása: 2 darab tesztet is csináltam!! Mind a kettõ(2) negatív. Azért aggaszt ennyire a dolog, mert a stressz épp az ellenkezõjét szokta nálam kiváltani.

Lehetek terhes? Fogamzásgátlót szedek már kb.2-3 éve. Most a 16. napnál tartok a gyógyszerrel, és elkezdett fájni a mellbimbóm, meg sokszor van hányingerem, furcsán érzem magam.

Volt egy pár nap amikor nem id?ben,hanem kés?bb vettem be a gyógyszert,de csak pár órával. (Ja,rendszeres szexuális életet élek.)

Legjobb válasz: Ha csak pár óra eltéréssel vetted be azt a néhány szemet az a védelem szempontjából szerintem nem befolyásol. Gondolkozz el rajta hogy nem-e hánytál vagy volt-e hasmenésed a kritikus idõn belül (míg a gyógyszer nem szívódott fel), nem-e szedtél mellett valamilyen más gyógyszert, antibiotikumot amik gyengíthették a hatását. Ha nem volt semmi ilyesmi akkor nem valószínû hogy terhes vagy. Csinálj minél hamarabb egy tesztet hogy biztosat tudj.

Ha csak pár óra eltéréssel vetted be azt a néhány szemet az a védelem szempontjából szerintem nem befolyásol. Gondolkozz el rajta hogy nem-e hánytál vagy volt-e hasmenésed a kritikus idõn belül (míg a gyógyszer nem szívódott fel), nem-e szedtél mellett valamilyen más gyógyszert, antibiotikumot amik gyengíthették a hatását. Ha nem volt semmi ilyesmi akkor nem valószínû hogy terhes vagy. Csinálj minél hamarabb egy tesztet hogy biztosat tudj.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem tudom mi volt, de elmúlt.
Nézd. Meg. A betegtájékoztatót... A legtöbb fogamzásgátló tablettánál 3-6 óra csúszás lehet a beszedés idejében, de ajánlatos PONTOSAN szedni a tökéletes hatás érdekében. Egyébként tökéletes használat mellett is 0.3% esélye van a hibára a tablettának, ahogy te szeded több, ezer dologtól lehet hányingered, meg fájhat a mellbimbód, idõvel kiderül, hogy azért van e mert terhes vagy, vagy sem.
Egyik ismerõsöm is fogamzásgátló gyógyszer mellett lett terhes. Egészséges kisbabája született. Egyik sem nyújt 100% biztonságot! Ha nem jön meg, tesztelj!
Mi az hogy kb 2-3 éve? Nem tudod mióta szeded?:S bocs, ezen megakadt a szemem.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ két válaszadónak:köszi! A hamadik meg kapja be! Nem értem az ilyen taplókat, hallod, olvasd a szabályzatot:a kérdésre válaszolj, ott van leírva! Ha valami nem tetszik tartsd meg mafgadnak! Miért kell mindenkibe belekötni? Ha utána számolnék, akkor meg tudnám mondani mióta, de nem akartam, mert a pontos dátum nem kell, csak azért írtam le hogy kb azóta, mert nekem azt mondták, ha valaki ilyen hosszú idelye szedi akkor az a két három óra eltérés nem számít, mert már nyújt annyi védettséget, hogy ne legyek terhes!
A kérdező hozzászólása: köszi
Na? Terhes voltál?:)

170 cm vagyok, 100 kg-ról indultam, jelenleg 6 napja szedem az Adipex-et (minden nap egy szem), és 95 kg-ra fogytam le. (4nap alatt -5kg) De kb 2 napja semmi változás.2-3 nap szünet szerintetek beindítaná megint a fogyásom? Köszönöm a segítséget! 23/L

Tudom nem kellene elégedetlenkednem, de az első napokhoz képest fura, hogy nem történik semmi. Tudom mit vállaltam vele, tudom hogy káros és hogy "drog", de hát minden gyógyszer az.Mellette diétázom, ügyelek az egészséges kajákra, viszont mozogni csak munkában szoktam,mivel eléggé megerőltető így is.

Legjobb válasz: Na, Aczél., megszívtad, durván lepontoztak. Pedig jókat írtál. Kérdezõ: abból az 5 kilóból kb. 1 volt zsír a többi víz, stb. - egyél kevesebbet, több fehérjét, zöldséget, gyümölcsöt, - kerüld a cukrot, lisztet, zsírt (persze kevés zsír szükséges a vitaminok ADEK miatt, ajánlom az olajos magvakat) - sok cukmentes folyadék (víz, tea)

Na, Aczél., megszívtad, durván lepontoztak. Pedig jókat írtál. Kérdezõ: abból az 5 kilóból kb. 1 volt zsír a többi víz, stb. - egyél kevesebbet, több fehérjét, zöldséget, gyümölcsöt, - kerüld a cukrot, lisztet, zsírt (persze kevés zsír szükséges a vitaminok ADEK miatt, ajánlom az olajos magvakat) - sok cukmentes folyadék (víz, tea)
ne foglalkozz vele. még reggel megtaláltam a lepontozó IP címére, szerencsére Pesti volt. már ki is mosakodtam a vérbõl, szerintem megérte. én napokig teljesen nyugodt leszek, neki meg a halálban soha többé semmi problémája nem lesz már.
IP címét*
Létezik olyan, hogy hozzászokik a szervezeted a bogyóhoz, és ezért leáll a fogyás. Tarts egy hét szünetet, aztán kezd újra, szedd annyi napig, amennyi alatt fogytál korábban, aztán tarts megint szünetet. Páromnak 3 napig hatott, utána egy hét szünetet kellett tartania, hogy újra használjon. ^^
Én diéta mellett 7 nap alatt kemény 1kgot adtam le..Pedig 72kgról indultam. Ha nem indul meg a fogyás, én abbahagyom az adipexet.
A kérdező hozzászólása: Minden nagyon jó, újra elkezdtem fogyni, tényleg csak idõ kérdése volt, és barátkozok a zöldségekkel:D
az orvosom szerint nem feltétlen szükséges a fõtt étel, ha nem kívánja az ember. csak azért írom, mert nem szeretek fõzõcskézni, és megpróbálom kiváltani más ételekkel. teljes kiõrlésû pékáru, olajos magvak, gyümölcsök, párolt zöldségek, grillezett húsok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, az elsõ válaszolót nem értem miért pontozták le, pedig hasznos amit írt. Megnyugodtam, és folytatom a diétát, és megpróbálok 12 óra fizikai meló után erõt venni magamon, és sportolni, mert ez nem állapot hogy ennyi a súlyom. Gyümölcsöket eszek, zöldségeket annyira nem, mert nem szeretem:S Meg sovány joghurtot, csak ezzel egy a baj, hogy elég "gyér" étrend. Fõtt ételeket is ehetek vagy hanyagoljam ezeket? Igazából, kevés dolgot merek enni, mert nem tudom "szabad"-e.
Ja, és nem ártana, ha mozognál. Nem kell sok, mondjuk napi 45 perc, 1 óra séta, kocogás, tánc, ugrálókötél, úszás, bringa, ilyesmik.
utolsó, Twisted, ez mi a rák volt? hozzászokik a test a bogyóhoz, és leáll a fogyás? ?? ezt magyarázd már meg! hozzászokik egy droghoz, aminek a mellékhatása az étvágy csökkenés. és ezért nem fog fogyni? magyarul végig kontrollálatlanul zabál, ahogy éppen az éhsége (bele) kívánja, és ha tegyük fel a drog hatása éppen csökken, akkor jönnek a több 1000 kcal-os hambi menük? ennyire azért nem lehet senki sem 'sikeres' :DD

8 hónapig closty és duph. Kúrán voltam, de a kellemetlen tüneteket leszámítva semmi.1. ciklusom, hogy nem szedek semmit, gyógyteákat iszom. A hőm kb.36, 4 2-3 fokokat esett le többször. Megint ki kell tisztulnom a hormonokból? Nem is volt p. érésem?

Legjobb válasz: Szia!Én is ezt a két gyógyszert szedtem,de én úgy tudom,hogy a clostyt csak 3 hónapig lehet egyfolytában szedni,aztán 3 hónap szünetet kell tartani.Az orvosod idõközben nem ellenõrzött,hogy van e peteérésed?Mert azt minden hónapban figyelnie kellett volna! Egyébként én 3 hónapig szedtem a clostyt (elõtte fél évet próbálkoztunk gyógyszerek nélkül)és mikor abba hagytam akkor lettem terhes.Ha tudok még segíteni írj nyugodtan,és sok sikert nektek! Puszi:12 hetes pocakos

Szia!Én is ezt a két gyógyszert szedtem, de én úgy tudom, hogy a clostyt csak 3 hónapig lehet egyfolytában szedni, aztán 3 hónap szünetet kell tartani.Az orvosod idõközben nem ellenõrzött, hogy van e peteérésed?Mert azt minden hónapban figyelnie kellett volna! Egyébként én 3 hónapig szedtem a clostyt (elõtte fél évet próbálkoztunk gyógyszerek nélkül)és mikor abba hagytam akkor lettem terhes.Ha tudok még segíteni írj nyugodtan, és sok sikert nektek! Puszi:12 hetes pocakos
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nem jött meg 2 hete, neked egybõl sikerült a hormonok után? De fáj a méhem ez nem terhes tünet. A teszt 1 hete negatív volt!!
A kérdező hozzászólása: Azóta már a mensim sem jött meg és újból Norcolut hormont kaptam a petev. átjárhat. mûtét elõtt. Nagy a baj ugye? Tanács?
teljesen ugyan így vagyok...és énis jangeet szedek 0, 03ast
szerintem ez csak a peteérés.
A kérdező hozzászólása: Nem lehet peteérés mert mondom kb. 1.5hete jött meg, az még odébb van.én is 0.03at szedek :/ akkor lehet ez csak a gyógyszer hatása??

3 hete hagytam abba a fog. Gátlót, 2 hete szedek Gravidát, és kb azóta szinte mindennap kocsonyás állagú, nagy darab folyásszerű valami távozik belőlem. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: háterrõl beszélni kéne az orvossal, mertha azóta van ez amióta a másik gyógyszert szeded, az nemtúljó.

háterrõl beszélni kéne az orvossal, mertha azóta van ez amióta a másik gyógyszert szeded, az nemtúljó.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!