Találatok a következő kifejezésre: Kb. 2 terhes (196 db)

Terhes lehet a barátnőm, hogyha orál sex után1× bentvolt neki kb.2 makknyi, és maga az orálsexsem tartott 1-2 percnél tovább, közelsem voltam ahoz, hogy elmenjek, ezután 1× bent volt neki kb.2 makknyi Először volt ilyen, Mikor kell tesztet csinálni?

lényeg,hogy nem tudjuk volt-e el?váladék,3 napja történt a dolog és, Mikor kell terhességi tesztet csinálni,2 hét múlva menszeszel várjunk addig?, és szüzességünk elvesztettük ezzel?

Legjobb válasz: A szüzességet sokféleképpen szokták definiálni,de szerintem az általánosan elfogadott a kuki a punciban,tehát igen elvesztettétek.És igen, lehet terhes a barátnõd, bár erre kicsi az esély, az elmaradt menzesztõl lehet terhességi tesztet csinálni.

A szüzességet sokféleképpen szokták definiálni, de szerintem az általánosan elfogadott a kuki a punciban, tehát igen elvesztettétek.És igen, lehet terhes a barátnõd, bár erre kicsi az esély, az elmaradt menzesztõl lehet terhességi tesztet csinálni.
nemb kell egybõl tesztet csinálni meg kétségbe esni , nem ennyire egyszerû azért teherbe esni:) várjátok meg amég meg jön neki de sztem nem lesz ebbõl baj mert ha volt elõváladék azt "lenyalta" :P
Nem értem, miért fekszetek le egymással (VÉDEKEZÉS NÉLKÜL) ha ennyire tudatlanok vagytok! Egy lány/nõ nem csak attól lehet terhes, ha elmész benne! Ugyanis már az elõváladék is elég attól függetlenül, mennyi ideig voltál benne és persze mennyire. LÉNYEGTELEN! Mint ahogy az elõttem szóló is írta, nem biztos, hogy volt peteérése a barátnõdnek. Tesztet 2 hét múlva kell elvégezni, akkora már megtörténik a beágyazódás! Ez a szüzesség dolgok pedig... Megkérdezhetem hány évesek vagytok? 18/L
igen..terhes lehet...a makknyi szót úgy használod mint vmi mértékegységet b*zd! :D
szakadok a röhögéstõl XD
A stílusból és az értelmi szintbõl ítélve max 15.. :) )) Amúgy ha le is nyalta az elõváladékot, amikor beleraktad, nem folyhatott ki újabb adag? :) Az nem olyan, hogy kiszopkodja és egyszercsak elfogy...
A kérdező hozzászólása: Bocsi , de nem!
A kérdező hozzászólása: 4. erre én is gondoltam, ez is egész jó válasz ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a 3. válasz adónak, az értelmes választ .
Én 15 éves vagyok de legalább felvilágosítom magamat az internetrõl, szerintem csak 12-13 éves lehet. Ha semmit sem tudtok minek fekszetek le egymással? jól mondta az elõttem szóló...

A kb 2 éves nőstény tengeri malacom mellé ma vettem egy hímet és párosodtak ha kb. kétszer csinálták biztos, hogy terhes lesz a malacka és nem veszélyes neki?

Nagyon izgulok, mert vaéahol olvastam, hogy nem jó ha 10 hónapos kornál kés?b esik teherbe.

Legjobb válasz: Nekem születtek tengeri malacaim, de azt sem tudtuk, hogy különnemûek, és azt sem, hogy egyáltalán terhes. Egyik nap látom a ketrecet, és vért meg húsokat láttam...megszült a malac. A bébik az anyához képest meglehetõsen nagyok voltak, 4db, szõrtelenek, és halottak voltak (nyitva volt a szemük, de nem is mozogtak). Én nagyon megijedtem. Kb. mint a csirkenyakak a húspultban, ahhoz tudnám hasonlítani. Nagyon ijesztõ volt. 25/L

Nekem születtek tengeri malacaim, de azt sem tudtuk, hogy különnemûek, és azt sem, hogy egyáltalán terhes. Egyik nap látom a ketrecet, és vért meg húsokat láttam...megszült a malac. A bébik az anyához képest meglehetõsen nagyok voltak, 4db, szõrtelenek, és halottak voltak (nyitva volt a szemük, de nem is mozogtak). Én nagyon megijedtem. Kb. mint a csirkenyakak a húspultban, ahhoz tudnám hasonlítani. Nagyon ijesztõ volt. 25/L
Igen, biztos hogy lesz malacka. Imádkozzál inkább, hogy ne legyen, mert valószínûleg a szülésbe bele fog pusztulni a lánymalackád!!! Miért kockáztattál, ha nem vagy valamiben biztos?!És majd jössz ide sírni! A lánytengerimalacnak 10hónapos, egy éves kor körül elcsontososdik úgy a medencéje, ha még elõtte nem szült, hogy nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem tudja kitolni a kicsiket. Ha már elkövetted ezt a butaságot, számolj a párzástól 60napot, és onnantól kezdve legyen készenlétben egy állatorvos, hogy segítsen levezetni a szülést, ha komplikáció lenne! Írtad, hogy izgulsz.Mit mondjak erre, van is miért. Inkább szeretgesd a lánymalacodat, mert lehet, hogy meggondolatlanságod miatt nem sokáig lesz veled!
Bocs, hogy ennyire lecsesztelek és elkeserítettelek, elolvastam...Az elõzõ vok. Szóval ha egy éves a nõstényed, akkor még azért megeshet, hogy nem csontosodott annyira el a medencecsontja, és megvan a könnyebb szülésre az esély! Mindenesetre nagyon szorítok nektek!!!!!
A kérdező hozzászólása: *1 éves nõstény
Valóban nem jó, mert nem biztos, hogy meg tudja szülni a kismalacokat, mivel nincs megedzõdve a méhe.A legjobb, ha elöször kb. 6 hónapos kora körül szül.
A kérdező hozzászólása: Hát én nagyon nagyon félek, mert ez malacka a mindenem. És nem tudtam elõtte senmmit a szaporodásukról. Köszönöm, hogy szorítasz ha állatorvoshoz viszem akkor tud segíteni a malackán, hogy ne halljon meg? vagy még ha most elviszem tud valamit csinálni??
Hát ezt csak az orvos tudja, de ha lehet, mindenképpen hozzáértõ dokitól kérdezd meg.Sokan nem értenek a malackákhoz, nagyon nem veszik õket komolyan-tapasztalat.
A kérdező hozzászólása: Igen tudom:( Szeretnék pár állatorovst megnézni mielõtt elviszem...
A kérdező hozzászólása: A malacok orvosi beavatkozás nélkül megszülettek a mama is jól van.

Tervezzük a párommal kb.2 honapja a babát. Nekem most megjött a menstruáciom és előtte fájt 4-ja de még mindig fáj a mellem oldalt, most terhes vagyok-e vagy sem? Menstruáció alatt is lehetek terhes?

Mindenkinek megköszöném hogy erre válaszolnátok akki ilyen helyzetekben vagy hasonloan voltatok.

Legjobb válasz: Elõfordulhat, hogy terhes vagy, bár ha megvolt, nem jellemzõ. A nagymamám az ellen példa, aki mind 3 gyermekét úgy hordta ki, hogy a 4. hónapig menstruált, tünetei nem voltak és mégis terhes volt, de ez ritka. Szerintem nézz 1 tesztet, nekem is voltak ilyen tüneteim és a teszt negatív volt, nem is nõtt meg a hasam azóta sem. Ha így van lehet, hogy a hormonod szórakozik, igyál cickafark teát pe-ig aztán palástfûteát mensiig, remélem összejött a baba, vagy összefog jönni.

Elõfordulhat, hogy terhes vagy, bár ha megvolt, nem jellemzõ. A nagymamám az ellen példa, aki mind 3 gyermekét úgy hordta ki, hogy a 4. hónapig menstruált, tünetei nem voltak és mégis terhes volt, de ez ritka. Szerintem nézz 1 tesztet, nekem is voltak ilyen tüneteim és a teszt negatív volt, nem is nõtt meg a hasam azóta sem. Ha így van lehet, hogy a hormonod szórakozik, igyál cickafark teát pe-ig aztán palástfûteát mensiig, remélem összejött a baba, vagy összefog jönni.
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszönöm hogy vissza irtál a kérdéseimre. Remélem és szeretnénk hogy sikerüljön egy közös babánk, bizom benne hogy sikerül, probálkozzunk hátha.Olvastam egy pár dolgot itt fennt, és elõfordulhat a terhesség, de ritka ebben igazad van.
A kérdező hozzászólása: ja és kb a negyedét raktam be csak..
...."az elõváladék se hiszem hogy kijött......" Rosszul hiszed. Vegyetek esemény utánit gyorsan.
Most komolyan mi értelme volt a 2x2 másodpercnek?
Az, hogy te mit hiszel csak egy dolog. Tanuljátok már meg b+, hogy ha berakod a farkad akkor mindegy mennyi idõre, biztos sose lehetsz benne, hogy nem lesz terhes a barátnõd, mert nem tudhatod biztosan, hogy volt-e elõváladék, és bármennyire is kicsi az esélye, de akkor is van......lehet, hogy 100 lányból 1 lesz így terhes, de ha pont a barátnõd az az 1, akkor gond van. Gondolkozni kellene, nem csak a vakvilágba dugni.
A barátnõd mostantól gondterhes, hogy ilyen gyökér a fickója. Ennyi erõvel meg is dughattad volna rendesen, ugyanott tartanátok.
Egy ismerõsömnek pont így született kisfia... Jó hülye vagy B+
hány éves vagy? jó, lehet, hogy nincs nagyon nagy esélye, de hülyeség ilyesmit csinálni... és valamekkora esély van a terhességre
Hogyne lehetne!!!!!! Nagyon nagy baj lehet ebbõl.
Tegnap volt pont egy mûsor a babákról.Doki ennyit mondott:Ha néha megkíván a kismama egy pohár sört, bort hát igya meg.Ha megkérdezi ihat-e két pohárral, a válasz nem.Ha megkérdezi ihat-e minden nap egy pohárral, a válasz nem.
Meg lehet inni a sört is, a bort is terhesség alatt, de nem naponta literszámra. Öt sörnyi alkoholt a szervezet nagyon hosszú idõ alatt bont le, és akkor jön a következõ löket következõ nap. Mikor ajánlják a sör vagy borfogyasztást terhesség alatt nem úgy gondolták, hogy napi öt sör (ami két és fél liter) vagy egy üveg bor...
Szörnyû. Szegény baba. Ennél még egy abortusz is jobb lenne, már bocsánat. De a kimenetele ugyanaz, de legalább gyorsan. Ezt biztos nem fogja birni a baba. Én is ittam bort is, sört is alkalmanként. de szigorúan betartottam, hogy borból 1 deci, sörbõl 2, töménybõl 1-1, 5 cent. Amikor terhességem elõtt azt mondtam magamról, hogy "gondjaim vannak az alkohollal", az 3 sört jelentett. De még nem terhesen sem 5-öt...! Dohányozni is dohányoztam az 5. hétig, amíg meg nem tudtam, hogy terhes vagyok. Addig nem ártott. De utána hihetetlenül, fõleg az elsõ 3 hónapban!
Még egy vmi eszembe jutott. Valahol olvastam, h az alkoholista anyák babái is hasonlóak lesznek , mint pl. a drogos anyáké. Ott is a csecsemõk elég szép hányada elvonási tünetekkel születik (!) és szabályos elvonókúrát kell alkalmazniuk az újszülöttnél, mert remeg meg feszült, rángatódzik...stb. (!). Na, talán ez a legmegdöbbentõbb.
http://szentkoronaradio.com/belfold/2008_09_15_sulyosabb-bet.. Olvasd, olvassátok el. Ha õ nem akkor te és ezt mond el neki is. Amennyiben a védõnõnek szólsz abban az esetben lehet , hogy a barátságotok fog rámenni....jól gondold át.
Én szólnék a védõnõnek.Hátha monda vagy mutat neki olyat ami elrettenti de kétlem....
Ismerõs nõ is ivott ill. dohányzott. A baba koraszülött lett, gépeken volt. Megállapították, h vak lesz, siket és néma. Így pár hónap után romlott az állapota és inkább lekapcsoltatták a gépekrõl. Hát végülis "csak" ennyi a veszélye. De ha neki ez többet ér egy emberi életnél....
Nézz utána neten h milyen következményei lehetnek és világosítsd fel!
Minél többet iszik és cigizik annál esélyesebb a: koraszülés (nem 36. hétrõl írok, persze), méhlepény ellátottságának drasztikus lecsökkenése, méhlepényleválás, kis-súlyú, fejletlen baba, és kutatások bizonyítják, h alkoholista anyák gyermekei között több a deviáns, magtartásproblémás vagy szellemileg visszamaradt gyerek. Hát csak ennyi.
A kérdező hozzászólása: Mégis mit kellene tennem? Nem fog rám hallgatni. Vagy szóljak a védõnõnek?
Nem feltétlenül jelenti azt hogy baja lesz ettõl a babának. Nekem van pár ismerõsöm aki ivott, cigizett babavárás közben és makk egészséges gyerekei vannak.:S Ahogy az sem feltétlenül igaz, hogy ha ezeket nem csinálod akkor egészséges baba lesz. ui.: a sört meg a bort a barátnõmnek javasolta alkalmanként a doki. Az nem igaz, hogy egyáltalán nem lehet. De nem így ilyen mértékben:)
Ha nem lenne ebbõl baj, akkor egy kismama sem hagyná abba a cigizést vagy az ivást, amikor megtudja h terhes.
én mindig szkeptikus vagyok, az "én is ittam/cigiztem és semmi baja" verzióval (tudom, itt nem írta senki), mert sok probléma (diszlexia, magatartászavar, stb) nem egy-két évesen jön ki. Ha valakinek 8 évesen is minden rendben a gyerekével, na ott mondom, hogy nem lett semmi baja a cigizõ/ivós anyukától. Az alkohollal az a baj, hogy átjut a placentán és amíg egy felnõtt nõnek van X mennyiségû alkohol-dehidrogenáz enzimje, ami lebontja az alkoholt a szervezetében (mondjuk a nõ 60 kg-jára jut ennyi enzim) addig a babának ugyanezt a mennyiségû liter alkoholt egy kicsi testsúllyal, töredék ennyi enzimmel kellene megtennie.:(

Van egy macskám aki kb 2-3 hónapja költözöttbe a házunkba. Kb.1 hónapja többet eszik, mindenkitől fél és kicsit nagyobb lett a hasa és a mellbimbói megduzzadtak. Terhes lehet? Ha terhes akkor hányadik hét körül járhat?

Legjobb válasz: Vemhes igen!!!!! Vidd el állatorvoshoz, ultrahangra. Szerintem úgy a 1 hónapja vemhes lehet.:) Sok sikert a kis cicákhoz.:D Milyen fajták lesznek?:) Szép az anyuk?:)

Vemhes igen!!!!! Vidd el állatorvoshoz, ultrahangra. Szerintem úgy a 1 hónapja vemhes lehet.:) Sok sikert a kis cicákhoz.:D Milyen fajták lesznek?:) Szép az anyuk?:)
Terhes!ilyenkor védelmezi magát..
OFF:A macska nem terhes, vemhes. Vagy népiesen: hasas. És nem szülni fog, hanem fialni.ON
A kérdező hozzászólása: Szia!Keverék cicák lesznek szerintem :) mert nemtudom hogy ki lehet az apjuk.Szép az anyjuk :)
Szia! Ha nem szeretnél babázni, még elviheted ivartalaníttatni. Ha szeretnél, akkor is javaslom, szoptatás után, hacsak nem szeretnél fél évente újabb kölyköket.
Jó... vemhes....Tök8 hogy hogy nevezzük a családban!tök jó h mások javítgatni járnak ide -.-'''''

Kb 2, 5 hetes terhes vagyok, ma voltam orvosnál 3mm mért, azt mondta, hogy nagyon picike, nem tetszik neki, hogy kb 4 napja reggel-este görcsölök. Mi okozhatja a görcsölést? Esetleg a menzesz elmaradása? Pont 4 napja kellett volna megjönni.

Legjobb válasz: Nem mondta a doki, hogy mi a baj? Ilyenkor azért szoktak valamit mondani, mivel a sok idegeskedés árthat. Lehet, hogy a dokid ezzel sokkal nagyobb bajt csinált, mintha nem mondott volna semmi rosszat. Mindenesetre pihenj sokat és igyál sok folyadékot. Gondolom a terhes vitamint azt szeded amúgy is. Próbálj meg nem idegeskedni.

Nem mondta a doki, hogy mi a baj? Ilyenkor azért szoktak valamit mondani, mivel a sok idegeskedés árthat. Lehet, hogy a dokid ezzel sokkal nagyobb bajt csinált, mintha nem mondott volna semmi rosszat. Mindenesetre pihenj sokat és igyál sok folyadékot. Gondolom a terhes vitamint azt szeded amúgy is. Próbálj meg nem idegeskedni.
Ha 3 mm, akkor kb.5+4 hetes terhes vagy. Egyébként nem jó ha görcsölsz de nem is feltétlenül baj. Ilyenkor még nem használ a Magne B6? De csak mondta volna a doki...
Ha 4 napja kellett volna megjönnie akkor 4, 5 hetes terhes vagy.Ugyanis az utolsó mensi elsõ napjától számolják a terhességet. Az hogy picit görcsölsz még nem lenne baj, nálam is így volt a legelején. De ha az orvos túl picinek találja, akkor sajnos lehet, hogy nem fejlõdik és el fog menni a baba. Nagyon drukkolok, hogy ne így legyen, még ne éld bele nagyon magad.Ha el akar menni el kell engedni. Majd írd meg pár nap múlva, hogy mi lett, tart e még a görcs.A Legjobbakat Neked!
3. hozzászoló: csajok segitsetek nem merek tesztet csinálni még mert tegnapelõtt azaz a nemvárt után 2 nappal teszteltem délután és sajna negatív lett szerintetek lehet baba a dologban én is érzem a görcsölést de szerencsére nem vérzek!Mi már 3 éve várunk a babóra és már annyira örülnék ha ez õ lenne!Szerintetek?
Az esedékes menszesz idõpontjában elõfordulhatnak kisebb görcsök, mivel a szervezeted "emlékszik" rá, hogy meg kellene jönnie. Ha azonban nem múlik el és görcsök mellé barnás folyás vagy vérzés is jelentkezik, akkor feltétlenül menj el az orvoshoz, mert ez a vetélés korai jele lehet!
A terhességi kort az utolsó mensitõl számold, szóval úgy 5-6 hetes terhes lehetsz nem? Na mind1 igazából nem ez a lényeg, hanem h ilyenkor teljesen normális a mensi szerû érzés, én kicsit véreztem is az elején, amikor meg kellett volna jönnie.Ha nem kezdesz el vérezni akkor nincs baj, viszont ha igen akkor azonnal orvos! Gratu a babádhoz!
Én is görcsölgettem pláne a nemvárt elõtt és utána is kb. egy másfél hétig. Szedtem magnéziumot, az segített és sokat pihentem.
Nalam annyi idõs terhesen még nem is látta a doki.Én is görcsöltem, aztán elmúlt!Ha nem vérzel szerintem nincs nagy gond. 20hetes kismama
Szia nekem is pont 4 napja kellett volna megjönnie de még nem voltam dokinál.Nem mondta hogy korán mentél esetleg?Légyszi ird már meg miket mondott!Köszike
3. válaszolónak: Csinálj még egy tesztet! MI bajod lehet?! Itt vannak a magzati méretek: http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html

29 hetes terhes vagyok. Ma elmentem vásárolni és vittem a kasszáig kb 8-10 kg-ot, de nem emeltem csak a karomra raktam és úgy vittem, mert tálcás volt és kb 2 percig tartott az út. Árthattam vele a babának?

Legjobb válasz: Szerintem ne izgulj,mert már nem az elején vagy a terhességnek és elég erõs a babád.Én néha megfeletkeztem magamról és 9hetes terhesen megemeltem egy 15kg-os kutyatápot és a babának semmi baja:-)pedig akkor még igen sérülékenyek. Régen nem vitték túlzásba az aggódást és nem figyeltek oda ilyesmire és mégis rendben volt minden.Anyósom anno a 7.hónapig dolgozott egy kisboltba és nap mint nap teli sörös rekeszeket emelt meg és 3egészséges gyermeknek adott életet.Ha bajt csináltál volna már éreznéd és nem ide irogatnál:-)

Szerintem ne izgulj, mert már nem az elején vagy a terhességnek és elég erõs a babád.Én néha megfeletkeztem magamról és 9hetes terhesen megemeltem egy 15kg-os kutyatápot és a babának semmi baja:-)pedig akkor még igen sérülékenyek. Régen nem vitték túlzásba az aggódást és nem figyeltek oda ilyesmire és mégis rendben volt minden.Anyósom anno a 7.hónapig dolgozott egy kisboltba és nap mint nap teli sörös rekeszeket emelt meg és 3egészséges gyermeknek adott életet.Ha bajt csináltál volna már éreznéd és nem ide irogatnál:-)
Ne aggódj, ha nem a "hasizmoddal" emeled, csak a karoddal, úgy nem lesz gond. Én minden hétem egyszer megyek nagy bevásárlásra, 8-10 kilót én is cipelek, de még nem volt baj. Jó, azért óvatosan cipelem és odafigyelek, de inkább a terhesség elején veszélyes ez, akkor még nagyobb a vetélés kockázata. Jó és egészséges babavárást! :)

Mennyi az esély, hogy terhes vagyok? Kb.2 hónapja együtt voltam az akkori barátommal (azóta szakítottunk) a 7 napos szünetben!

Nem aggódtam hiszen tudtam,hogy a tabi ilyenkor is véd,én pedig rendesen szedtem,nem szedtem semmi olyat,ami a hatást befolyásolhatta volna(tudtommal az immunrendszer er?sít?k,és a halolaj kapszula nem befolyásolja a hatást,csak az antibiotikumfélék,am mercilont szedek),és nem is voltam beteg vagy ilyesmi.A köv. 7 napos szünetben ugyanúgy megjött,ahogy szokott.Viszont most,mivel a levél végér?l maradt ki egy szem ezért nem szabad szünetet tartanom,viszont így megvonásos vérzés sem lesz,azt írja a tájékoztató,szal aggódhatok:(Ugyanis a következ? tünetek vannak:kicsit magasabb testh?,kb 2 kilót híztam,és fel vagyok puffadva,meg egyszer egy picit hányingerem volt,de ennyi...kb. 2 hete szednem kell maltofert vashiányra,ennek lehet esetleg köze ezekhez a tünetekhez?Nagyon kétségbe vagyok esve,fiatal vagyok a gyerekvállaláshoz,ja és a volt barátomra se támaszkodhatnék ezzel kapcsolatban!

Legjobb válasz: Terhességi teszt,ha viszont 2 hónapja voltál együtt vele,akkor azt észre kéne venned ha terhes vagy.

Terhességi teszt, ha viszont 2 hónapja voltál együtt vele, akkor azt észre kéne venned ha terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: Am a maltofer szedését kb. 1 hete abbahagytam, ma kezdtem el szedni a másikat, de a tünetek nem szüntek meg, nagyobb a hasam, fel vagyok állandóan fújódva, és a hõm is folyamatosan nagyobb egy picit az átlagnál:(:(:(...egy csomó oldalt olvastam, ahol többen arról írtak h megjött nekik, a teszt is negatív lett és mégis terhesek...áááá, istenem remélem velem nem ez van:'(
A kérdező hozzászólása: Már átálltam egy másik gyógyszerre(ferra folgama), rem. attól valamelyest javul majd a helyzet.
Szia! Ahogy elõzõleg írtam, nálam is hasonló mellékhatásai voltak ennek a gyógyszernek. A vastól kicsit lanyhul a bélmûködés így elõfordulhatnak ilyen panaszok. Szerintem mond el ezeket a dokinak aki felírta a Maltofert és kérj tõle másik fajta gyógyszert.
A kérdező hozzászólása: Most megnyugodtam:) ......csak az a kérdés h akkor miért vannak ilyen tüneteim?hízás, nagyobb has, állandó puffadás(függetlenül a kaja mennyiségétõl)...vmi ötlet?
Kimutatja az úgyis ha nem reggel csináltad. Rá van írva. :P Nyugodj meg, nem vagy babás. :)
Szia! Két hónapos terhességet már minden teszt kimutat! Nyugodj meg, ha negatív lett az eredmény, akkor nem vagy terhes!!!
A kérdező hozzászólása: Megvettem a Lilys tesztet, amit javasoltál és negatív lett, bár délután csináltam!De elv, ha terhes vagyok, akkor a szex után 2 hónappal akkor is kijelezné, ha pozitív lenne, ha nem reggel csináltam, nem?
Szia! Nekem is voltak ilyen tüneteim: gyakori hányinger, hányás is, hõemelkedés vagy 3x-4x, úgy, hogy nem voltam náthás se semmi, mellfeszülés, és mégsem voltam terhes, persze nagyon paráztam, annak ellenére, hogy hozzád hasonlóan gyógyszert szedtem, mert hát ez mégiscsak sok terhességre illõ tünet... teszteltem, nem voltam babás, a tünetek megszûntek, máig sem tudom, miért voltak.... :/ Ha javasolhatok annyit: Lily nevû 2 db-os tesztet vegyél, mert az a legolcsóbb, Rossmannban lehet kapni. :) Megbízható és ha egynek nem hiszel, ott van a másik is. :P Ha elhiszed az elsõ negatívat, félrerakod a másikat késõbbre, és remélni fogod, hogy nem mostanában fog kelleni. :-) Én az utóbbit tettem. :P
A kérdező hozzászólása: Holnap veszek egy tesztet és majd írok....de ha pozitív lesz nekem az életem megy tönkre:(
Szia! Ne félj! Ha azóta már egyszer megjött, nagyon kicsi az esélye, hogy terhes legyél. De azért, hogy megnyugodj, vegyél egy terhességi tesztet (a teszt eredményét nem befolyásolja, hogy gyógyszert szedsz). Amikor nekem Maltofert írtak fel én is hasonló tüneteket produkáltam.
A kérdező hozzászólása: Az számíthat esetleg vmit, h a 7 napos szünet után(amiben együtt voltunk) ugye elkezdtem szedni újra a gyógyszert és a második hét közepétõl antibiotikumot kellett szednem kb. 10 napig, mert beteg voltam?
A kérdező hozzászólása: Csak ezeket a tüneteket vettem észre magamon, mást nem!Nagyon-nagyon félek...
Szia! Jajj ugyan, hogyan lennél terhes? Ne butáskodj. Negatív teszt, megjött a vérzésed, védekeztél, a terhesség kizárt :) Akik azt mondják megjött nekik terhesség alatt, azoknak fogalmuk sincs, hogy az nem is menstruáció. Eltér színben, mennyiségben, minõségben. Lehetetlen nem észrevenni. A megemelkedett testhõ és a hízás megsúgom miért van: Jön a tél :) Ilyenkor mindenki hízik :) Az alap testhõmérséklet pedig változik. Megnyugtatna, ha egészségügyis zárná ki az ismert adatok alapján a terhességedet? Mert akkor teljes mértékben megnyugodhatsz :) Jah és akik azt állítják negatív volt a tesztjük, azok elsõ menstruáció elmaradása vagy +-7 napban teszteltek negatívat, ilyenkor még lehet kevés a HCG koncentráció. Viszont 2 hónapos terhességnél gyakorlatilag nincs olyan teszt, ami nem mutatná ki :) Ha nagyon félsz vegyél egy másikat, bármilyen jó :) Garantáltan nem vagy terhes :)

Terhes lennék? Pár hete (kb.2) szeretkeztünk a párommal. Én szedek fogamzásgátlót, de mivel nem volt feltüntetve a papírján, hogy nem szabad alkoholt inni rá, ezért én ittam 1 pohárka bort. Majd ugye megtörtént a dolog.

Most meg kb.4 napja émelygek,hányingerem van és fáj a fejem. Meg olyan feszít? érzés van a hasamban. Nagyon félek hogy terhes vagyok! Vasárnapra várom a mensim!

Legjobb válasz: dehogy! Nyugi, nem vagy terhes! Maximum azt érzed, hogy meg fog jönni! Én nem mellõzöm az alkoholt a bogyó mellett, de nem lettem terhes!

dehogy! Nyugi, nem vagy terhes! Maximum azt érzed, hogy meg fog jönni! Én nem mellõzöm az alkoholt a bogyó mellett, de nem lettem terhes!
Nem tartom valószínûnek, hogy egy kis bor megártott volna!Én is ittam alkoholt míg szedtem, meg sztem más is!Mikor kellene megjönnie?
Szia! 1 pohár alkohol nemigazán befolyásolja a fogitabi hasznosságát.( a kihagyások, hasmenés, hányás annál inkább) Volt olyan ismerõsöm, aki szinte minden 7végén becsicsentett, fogamzásgátlót szedett és nem esett teherbe. Tulajdonképpen a mensid egy "elbaltázott" teherbeesés. Ugyanazok a tünetek vannak, csak a beágyazódás során (amikor a petesejt nincs megtermékenyülve) megtapadás helyett, leválás következik be. Ha 1 hét múlva a várható idõpontja után se jönne meg (bár nem nagyon hiszem hogy ez bekövetkezik) akkor érdemes majd stleg tesztelni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:) egy kicsit most megnyugodtam..... hát vasárnap kell megjönnie. 100% ig csak akkor fogok megnyugodni...
Nyugi! Én rúgtam már be, úgy, hogy tabit szedek, és em lett semmi bajom....szerintem minden gyógyszer papírjában benne van ez.
Ezt nem tudom te kitõl hallottad de ez nem igaz, az alkohol egyáltalán nem befolyásolja a tabletta hatását.Ami befolyásolja ahogy említették már a hasmenés, a hányás, ha kihagyod és az antibiotikum.Én 12 évet szedtem és soha nem befolyásolta pedig ha elmentünk valahová én is ittam alkoholt.
Nem vagyok büszke rá, de nekem volt olyan fiatalabb koromban, hogy antibiotikumot szedtem és lementünk bulizni megittam egy vagy két pohár tequilát és e mellett fogamzásgátlót szedtem. De szerencsére nem lett gond. Mondjuk én nem is tudtam, hogy baj lehet tõle. Úgy hogy nem valószínû, hogy az vagy. Szerintem minden második nõ iszik alkoholt fogamzásgátló mellett. Én is ittam hétvégente és soha semmi problémám nem volt. Nyugodtan ihatsz mellette!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:D. a neten olvastam pár helyen, hogy befolyásolja az alkohol.... csodálkoztam is mert a gyógyszer papírjára meg nincs rá írva....
Szia! A barátnõm direkt megkérdezte nõgyógyásztól. Nincs rá hatással az alkohol.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!