Találatok a következő kifejezésre: Kb. 2 nem szedem a fogamzásgátlót, (8 db)

Kb. 2 hónapja nem szedem a fogamzásgátlót, két hete feszül a hasam és nagyon érzékenyek a mellbimbóim. Lehetek terhes?

Néha a szagoktól, amik eddig nem zavartak iszonyú hányingerem lesz, ételekt?l undorodom meg, amiket eddig szerettem. Lehetek terhes? A teszt még negatív.

Legjobb válasz: Helló,mensruációd volt?? Amúgy , igen lehetséges..

Helló, mensruációd volt?? Amúgy , igen lehetséges..
Lehet a terhesség jele, de lehet másé is! Az is lehet, hogy csak beképzeeld, mert nem írsz a kimaradt mensturációról. Ezek a tünetek pedig utána szoktak jönni. Amúgy igaza van az elsõ válaszolónak! Menstruáció? Vagy ez mellékes?

Fogamzásgátló tablettát szedek kb.1 éve, amikor jön a 7 napos szünet, akkor idáig mindig pontosan meg is jött a mensesem, most 2 napja nem jött meg. A fogamzásgátló tablettát pontosan szedem. Mással is elõfordult ilyen?

Legjobb válasz: igen, velem kétszer is elõfordult. Csütörtökön szoktam bevenni, és hétfõn szokott megjönni. De volt, h kedden, sõt volt, h szerdán jött meg, pénteken meg már kezdtem a csomagot. Ha tényleg semmi más panaszod nincs, és tényleg pontosan szeded, akkor nincs semmi baj. :)

igen, velem kétszer is elõfordult. Csütörtökön szoktam bevenni, és hétfõn szokott megjönni. De volt, h kedden, sõt volt, h szerdán jött meg, pénteken meg már kezdtem a csomagot. Ha tényleg semmi más panaszod nincs, és tényleg pontosan szeded, akkor nincs semmi baj. :)

Miért nem jön meg? Fogamzásgátlót szedek már a 2. levél közepén vagyok. Kb.4-5 napja késik.

Legjobb válasz: Szija.! Remélem,hogy az elsõ hónapot szexmentesen töltötted. mert ha veszel fogamzásgátlót, abból az elsõ 3 hónapból 1 hónapig nem lehet szeretkezni. Ha szexeltetek és beléd ment, lehet terhes vagy

Szija.! Remélem, hogy az elsõ hónapot szexmentesen töltötted. mert ha veszel fogamzásgátlót, abból az elsõ 3 hónapból 1 hónapig nem lehet szeretkezni. Ha szexeltetek és beléd ment, lehet terhes vagy
2. levél közepén? Már nem azért, de szedés alatt nem is kll megjönnie...a 7 napos szünetben kell...
lehet , hogy én vagyok túl fáradt, de mi az hogy a második levél közepén vagy és nem jött meg és 4-5 napja késik ? ha a levél közepén vagy nem kell megjönnie csak a 7 napos szünetben ! Ha meg az elsõ levél szedése után a 7 napos szünetben nem jött meg miért vártál és kezdted el szedni a köv. levelet ? amúgy van olyan tabi, pl mercilon ami elsõ szem bevétele után védettséget ad, nem kell egy hónapot várni !
Mert a levél beszedése után fog megjönni.
Tartottál 7 napos szünetet? Ha nem akkor azért
A kérdező hozzászólása: jajj mást nem is lehet írni mint h terhes az ember nem..? igen tartottam 7 nap szünetet és az volt a tájékoztatóban h a 8. napon kezdjem el a 2. levelet
Hát valószínûleg akkor a következõ szünetig nem is fog megjönni. De azért ha a 7 nap alatt nem jön meg, akkor annak kellene lennie az elsõ dolognak, hogy az ember csinál egy tesztet.

Szeretnénk babát lehetek már terhes ha kb 2 hete nem szedek fogamzásgátlot és előtte míg szedtem antibiotikumot kellet bemegyek, néha szédülők, hányinger kerülget és olyan érzésem van mintha meg akarna jönni. Valyon a baba már megfogant?

Legjobb válasz: Ha még csak két hete nem szeded, akkor még csak mostanában lesz majd peteérésed. Terhességi tüneteket még nem produkálhatsz, nagyon korai lenne. Inkább szerintem a megvont hormonadag miatt lehet.

Ha még csak két hete nem szeded, akkor még csak mostanában lesz majd peteérésed. Terhességi tüneteket még nem produkálhatsz, nagyon korai lenne. Inkább szerintem a megvont hormonadag miatt lehet.
Ha az antibiot se szeded már akkor végképp nem lehetsz terhes...meddig szedted?gyengitheti ugyan a fog.gátlo hatását, de nem üti teljesen.Elõttem szólóvl egyetértek...
A kérdező hozzászólása: 2 hétig szedtem az antibiotikumot, viszont a fog. gyógyszert se mindig vettem be idõbe, volt hogy reggel helyett késõ este.

Fogamzásgátlót szedek rendesen és kb 2-hete minden ébredés után mintha mozogna valami a hasamban majd elmúlik ez kb 1p sem tart, nem baba?

áprilisban volt utoljára mensim rendes ideig és mennyiségre több,akkor ugye nem lehet baba,szeretnék de nem gyógyszeresen és nem most azért is védekezek,van 1-lányom és emlékszem mikor őt hordtam akkor is ébredés után éreztem ugyan ezt,de hát most megvolt és sok,megijedtem :D

Legjobb válasz: csinûlj egy tesztet.

csinûlj egy tesztet.
Terhesség közben is menstruálhatsz de az nagyon ritka. Nem nõ a hasad???
A kérdező hozzászólása: híztam, de nem hinném, hogy baba miatt.
Én szerintem sem terhesség.

Már 2 hónapja nem szedek fogamzásgátlót. Kb 10-11 napja voltam együtt a férjemmel. Volt egy olyan női megérzésem, hogy terhes vagyok, de ma vettem egy tesztet és az negatív volt. Lehet, hogy a hormonszintem nem elég magas még? Vagy csak bebeszélem?

Legjobb válasz: hát elvileg 3hónapnak kéne eltelni, hogy terherbe essél a fogamzásgátló abbahagyása után.de ha nagyon szeretnéd tudni, akkor az együtt lét után 21.napon vegyél terhességi tesztet, mivel akkor mutatható ki hogy az vagy e!

hát elvileg 3hónapnak kéne eltelni, hogy terherbe essél a fogamzásgátló abbahagyása után.de ha nagyon szeretnéd tudni, akkor az együtt lét után 21.napon vegyél terhességi tesztet, mivel akkor mutatható ki hogy az vagy e!
Fogamzásgátlója válogatja, hogy mennyi idõnek kell eltelnie az abbahagyása után ahhoz, hogy bátran bevállalhassatok egy kicsit. Én 6 évig szedtem. Az abbahagyása után, még abban a hónapban terhes lettem, és ezt nem találta problémának az orvos. Ami a teszetet illeti, nekem csak az 5. héten mutatott poz. eredményt.
Én is hasonló helyzetben vagyok a fogamzásgátlóval kapcsolatban. Melyiket szedted?
Az elsõ terhességem elõtt Tri Regolt szedtem 9 évig. 1 év kellett hogy terhes legyek. A második terhességem elõtt Yadine-t szedtem 5 évig, 9 hónap kellett hogy terhes legyek.Most 36 hetes kismama vagyok.
Igen, okozhatja a tabi.
Szia, Igen ez a tabitól lehet.Azt ajánlom, hogy várd ki a 3hónapot, és ha utána is elõfordulnak ezeke a mellékhatások, akkor irattass másik gyógyszert:)
Én is most kezdtem el szedni, és én is észreveszem magamon ezeket a mellékhatásokat sajnos... csak én néha szédelgek is mellé!

Terhes lennék? Pár hete (kb.2) szeretkeztünk a párommal. Én szedek fogamzásgátlót, de mivel nem volt feltüntetve a papírján, hogy nem szabad alkoholt inni rá, ezért én ittam 1 pohárka bort. Majd ugye megtörtént a dolog.

Most meg kb.4 napja émelygek,hányingerem van és fáj a fejem. Meg olyan feszít? érzés van a hasamban. Nagyon félek hogy terhes vagyok! Vasárnapra várom a mensim!

Legjobb válasz: dehogy! Nyugi, nem vagy terhes! Maximum azt érzed, hogy meg fog jönni! Én nem mellõzöm az alkoholt a bogyó mellett, de nem lettem terhes!

dehogy! Nyugi, nem vagy terhes! Maximum azt érzed, hogy meg fog jönni! Én nem mellõzöm az alkoholt a bogyó mellett, de nem lettem terhes!
Nem tartom valószínûnek, hogy egy kis bor megártott volna!Én is ittam alkoholt míg szedtem, meg sztem más is!Mikor kellene megjönnie?
Szia! 1 pohár alkohol nemigazán befolyásolja a fogitabi hasznosságát.( a kihagyások, hasmenés, hányás annál inkább) Volt olyan ismerõsöm, aki szinte minden 7végén becsicsentett, fogamzásgátlót szedett és nem esett teherbe. Tulajdonképpen a mensid egy "elbaltázott" teherbeesés. Ugyanazok a tünetek vannak, csak a beágyazódás során (amikor a petesejt nincs megtermékenyülve) megtapadás helyett, leválás következik be. Ha 1 hét múlva a várható idõpontja után se jönne meg (bár nem nagyon hiszem hogy ez bekövetkezik) akkor érdemes majd stleg tesztelni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:) egy kicsit most megnyugodtam..... hát vasárnap kell megjönnie. 100% ig csak akkor fogok megnyugodni...
Nyugi! Én rúgtam már be, úgy, hogy tabit szedek, és em lett semmi bajom....szerintem minden gyógyszer papírjában benne van ez.
Ezt nem tudom te kitõl hallottad de ez nem igaz, az alkohol egyáltalán nem befolyásolja a tabletta hatását.Ami befolyásolja ahogy említették már a hasmenés, a hányás, ha kihagyod és az antibiotikum.Én 12 évet szedtem és soha nem befolyásolta pedig ha elmentünk valahová én is ittam alkoholt.
Nem vagyok büszke rá, de nekem volt olyan fiatalabb koromban, hogy antibiotikumot szedtem és lementünk bulizni megittam egy vagy két pohár tequilát és e mellett fogamzásgátlót szedtem. De szerencsére nem lett gond. Mondjuk én nem is tudtam, hogy baj lehet tõle. Úgy hogy nem valószínû, hogy az vagy. Szerintem minden második nõ iszik alkoholt fogamzásgátló mellett. Én is ittam hétvégente és soha semmi problémám nem volt. Nyugodtan ihatsz mellette!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:D. a neten olvastam pár helyen, hogy befolyásolja az alkohol.... csodálkoztam is mert a gyógyszer papírjára meg nincs rá írva....
Szia! A barátnõm direkt megkérdezte nõgyógyásztól. Nincs rá hatással az alkohol.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!