Találatok a következő kifejezésre: Kb. 2 nem szedem (36 db)

Kb.2 éve szedek rivotrilt 2-3 szemet egész nap! Le akarok szokni, egy hete 3x egy felet szedek nem a legjobb de ki lehet bírni. Mi a következő lépés? Mikortól szedjek kevesebbet és mennyivel?

2mg-os nem orvos írta fel ezért akarok magam leszokni

Legjobb válasz: Nagyon lassan csökkentsd az adagodat. Elvileg annyi idõ a leszokás is, amíg rászoktál. De orvos nélkül, egyáltalán miért kezdted el? Nekem a terápiás adagom a 0,5 mg-os fele volt, napi egy alkalommal. A napi 6 mg már kábítószerezés inkább, mint gyógyszerszedés.

Nagyon lassan csökkentsd az adagodat. Elvileg annyi idõ a leszokás is, amíg rászoktál. De orvos nélkül, egyáltalán miért kezdted el? Nekem a terápiás adagom a 0, 5 mg-os fele volt, napi egy alkalommal. A napi 6 mg már kábítószerezés inkább, mint gyógyszerszedés.
A kérdező hozzászólása: Az mire jó?sok eszed van...
Ha a fiam ( lányom ) lennél, elvernélek.
A kérdező hozzászólása: sokat segítettél...
Szedd ahogy jónak látod.
A kérdező hozzászólása: utolsó!ez szerintem nem a témához tartozik!
Hadd kérdjem meg: a rivotrilra hogyan találtál rá, ha nem orvos írta?
A kérdező hozzászólása: nagyon ritkán iszok max egy hónapba egyszer de van amikor 3hónapig semmi!csak ha van valami születésnap vagy akármi
Ja, ezt elfelejtettem: Nem tudom, mennyire vagy ivós, szóval milyen sûrûn szoktál bármi alkoholt inni, mert az is bezavarhat. Lényeg a lényeg, amit az elõzõben is írtam, szerintem 1-2 hónap múlva próbálj csökkenteni, addig csak kínoznád magad.
Ne ijedj meg. Ez emberfüggõ, ki mennyire "borul fel", ha változtatni akar az adagoláson. Én valószínû olyan fajta vagyok, akinek mindenrõl könnyû leszokni. Ciginél is ez van, napi 2 doboz elmegy, de ha pár napig nincs rá pénzem, nincs semmi bajom tõle ha nem szívok. Szóval ha nehezen megy, ne erõltesd, rosszul leszel különben! Azt csináld, hogy a napi 3 alkalomból az egyiket elfelezed, bármelyiket. Ne felejtsd el, hogy ha ezt orvos állította volna be, és neki mondanád, hogy le akarsz szokni, õ is azt mondaná, hogy egyfajta adagolást 1-2 hónapig úgy kell szedni. Aztán mondjuk a reggelit is elfelezed a déli mellett, de akkor ezt is 1-2 hónapig folytatod. Lehet, hogy ez fél évbe fog kerülni, de jobb a békesség.
A kérdező hozzászólása: Még most sem sikerült csak reggel 1mg délben 0, 5 este megint 1mg.nagyon nehéz nemtudom neked hogy nem volt elvonási tünet?
Utolsó vagyok: Jól csinálod, kitartás hozzá!:) Majd, ha úgy érzed, bírod kevesebbel is, akkor a feleket csak reggel meg este vedd, mert a délit mindig könnyebb kihagyni, reggel-este meg inkább ne kockáztass. Azt is csinálhatnád majd, hogy iratsz feleset vagy 0.25-öset erre az idõre, hogy ne kelljen szenvedni a kettétörésekkel, de ez mindegy. Következõ lépés majd az legyen, hogy nem veszel be csak azért, mert "idõ van", hanem legyen a zsebedben, és ha nagyon nem jó, akkor alkalomszerûen 1-et. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: 22 éves vagyok és nem fogok így élni le fogok állni már egy hete a fele adagot szedem.tudom hogy mostmár óvatosan kell de jövõre tuti nem fogom már szedni
A kérdező hozzászólása: ezt én nem tudtam azért akarom abbahagyni
A kérdező hozzászólása: köszönöm!nem pont délbe szoktam bevenni amit kell mindig késõbb ameddig bírom meg így van ez reggel meg este is
A kérdező hozzászólása: Már csak 3x1mg-ot szedek vagyis ketté töröm õket.próbáltam egyszer úgy ahogy te hogy eggyik napról a másikra dehát minden bajom volt most se túl jó de ki bírom.hát ha leszokok róla többet még ha megölnek akkor sem veszek be egy szemet se!köszönöm!
3 évig szedtem 3x2 mg-osat (nyilván eleinte fokozatosan, orvos állította így be). Saját vélemény (nem követendõ!!!): Lejönni róla akkor nehéz, hogyha az alap bajod nem szûnt még meg. Mert akkor leteszed, és ugyanúgy pánikbeteg maradsz. Magának a gyógyszernek a hiányától én nem éreztem elvonási tüneteket (állítólag vannak, és elég durvák), pedig egyik napról a másikra hagytam el az egészet. Neked azt ajánlom, hogy hetente hagyj el 1 szemet, azaz egyik héten 6 mg naponta, következõ héten 4 mg naponta, aztán 2 mg, stb, de ezt fõleg Te érzed. A fokozatosság mindenképp kell, mert, hogy végleteket írjak, ha olyan hajlamú vagy, sokkba vághatja magát a tested, ha egyik pillanatról a másikra hagyod el. Ja, és többet rá ne szokjál.
Idõben, mielõtt rászoksz.

Naponta 2x mustármagot egy kis kanállal megeszek, egészben lenyelem bő folyadékkal. Valahol olvastam jótékony hatását. Ugye nem lesz ebből baj, ha kb.2 hónapig "szedem"?

Legjobb válasz: A mustárkúra ideje 6-8 hét. Naponta 3x, étkezés elõtt egy csapott kávéskanál mustármagot szétrágás nélkül kell lenyelni, és vizet inni rá.

A mustárkúra ideje 6-8 hét. Naponta 3x, étkezés elõtt egy csapott kávéskanál mustármagot szétrágás nélkül kell lenyelni, és vizet inni rá.
Én már ajánlottam ezt többször is. Ha nehéz ételt eszel, akkor vegyél be egy kiskanállal. Ne félj, semmi bajod nem lesz tõle, legfeljebb picit meghajt. De utána jobb lesz. Tapasztalatból mondom.
Elõzõ vagyok. Nem kell 2x naponta, bár ahogy Te érzed.

Még kettő nap és 16. hetet töltöm. Nem bírom szedni az elevitet mert rosszul vagyok tőle kb 2-3 hete nem szedek semmit. Annyi mindent hallottam hogy már nem tudok dönteni. Melyiket vegyem és szedjem Gravida vagy Ladeevit?

Legjobb válasz: szia én ugyan elevitet szedek és nem vagyok rosszul tõle de a barátnõm aki egy héttel fiatalabb terhes nálam õ rosszul van az elevittõl és a gravidát szedi:)

szia én ugyan elevitet szedek és nem vagyok rosszul tõle de a barátnõm aki egy héttel fiatalabb terhes nálam õ rosszul van az elevittõl és a gravidát szedi:)
Ladeevitet. Gravidától is sokan rosszul vannak
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.Annyit kérdeznék még hogy hallottam több embertõl hogy este vegyem be ne reggel és akkor nem piszkálja a gyomrom.Ki hogy van ezzel???
Az elevitet én sem bírtam utána váltottam gravidára nekem semmi bajom nem volt tõle.Én reggel vettem be mindig.
barátnõmet nem bántja ha reggel veszi be én viszont este veszem be az elevitet mert az orvosom azt mondta hogy este vegyem a magneb6 miatt azt is kell szednem:)
Én Hipp Natal nevû gyümölcskoncentrátumot ittam az elsõ terhességemnél.Gyógyszertárba vettem, mert ott volt a legolcsóbb. Nekem bevált.

Szeretnénk babát lehetek már terhes ha kb 2 hete nem szedek fogamzásgátlot és előtte míg szedtem antibiotikumot kellet bemegyek, néha szédülők, hányinger kerülget és olyan érzésem van mintha meg akarna jönni. Valyon a baba már megfogant?

Legjobb válasz: Ha még csak két hete nem szeded, akkor még csak mostanában lesz majd peteérésed. Terhességi tüneteket még nem produkálhatsz, nagyon korai lenne. Inkább szerintem a megvont hormonadag miatt lehet.

Ha még csak két hete nem szeded, akkor még csak mostanában lesz majd peteérésed. Terhességi tüneteket még nem produkálhatsz, nagyon korai lenne. Inkább szerintem a megvont hormonadag miatt lehet.
Ha az antibiot se szeded már akkor végképp nem lehetsz terhes...meddig szedted?gyengitheti ugyan a fog.gátlo hatását, de nem üti teljesen.Elõttem szólóvl egyetértek...
A kérdező hozzászólása: 2 hétig szedtem az antibiotikumot, viszont a fog. gyógyszert se mindig vettem be idõbe, volt hogy reggel helyett késõ este.
Atyaisten. A danabolnak van pár mellékhatása: heresorvadás, máj- és vesebetegség, szív- és érrendszeri bajok, stb.
A kérdező hozzászólása: 30 szemtõl is ?
Genetikafüggõ, talán nem. De 30 szemnek meg semmi értelme.
Semmiféle illegális cuccot ne szedj! Nem érdemes játszani az egészségeddel. 16 éve edzek. Ami nekem most nagyon bejött: Biotech HyperMass 5000, edzés elõtt Nitrox Therapy.
A hypermass egy cukorkupac. Senkinek nem ajánlom , kevés benne a fehérje. Minek vennél egy zsák cukrot marha srágán. Aminek van értelme, ga olyat választasz, amiben minimum 30% a fehérje. Nézd meg az MHN gainert, 35% fehérjetartalommal 4kg 10 ezer körül. Na az már tömegnövelõ, nem cukorgyár! De még inkább vegyél egy jó tejsavóproteint és ahhoz tegyél edzés után 40-50g gyors szénhidrátot, pl dextrózt, vitargo-t, carbo x, carb-F, stb. Így reggel a zabpehelyhez is tisztán (gyors ch nélkül) tudod tenni a proteint a zabpehelyhez, illetve bármikor napközben összetett szénhidrát menjen a proteinhez. Tömegnövelõt, illetve gyors szénhidrátot csak edzés után kellene alkalmazni, mivel csak itt van célja és értelme a cukrok bevitelének. Máskor nem kellene csesztetni az inzulinrendszert.
A Hypermass szénhidrát része 3 félébõl tevõdik össze, tehát jó fajta. Amit te írtál, abban csak 2 féle van. A kérdezõ valószínûleg hízni akar, kellenek a jó szénhidrátok. Én rengeteg kiegészítõt kipróbáltam már és jelenleg ez az egy, amitõl hízni tudok, ezért ajánlottam. És sokan is dícsérik. (8 kg portól híztam 3 kg-ot, ami nálam hatalmas eredmény) Hiába szedtem fehérjéket, semmi pozitív hatást nem éreztem. Tömegnöveléshez fõleg szénhidrát és kreatin kell. Ha megvan az elért tömeg, akkor jöhet a nagy mennyiségû fehérje. A zabpelyhet valahogy kihagynám. Van helyette kenyér, zsemle, kifli. :-)
Nem írtam, hogy nem kell ch, csak nem mindegy, hogy mennyi és mibõl. És a kezdõknek is sok fehérje kell, nem igaz, hogy csak a haladóknak kell. Ja és majd pont te magyarázod meg nekem a dolgokat ugye kisgyerek. Nekem aki 28 éve eddz. Szóval picit több tapasztalatom van elhiheted. Kifli meg zsemle? Atyasten bakker, inkább ne oszd az észt.
Azért nem illene személyeskedni.... Én 16 éve edzek és már rég voltam gyerek. Sosem érdekelt a tudományosan összeállított étrend. Egy átlageber, aki csak jól akar kinézni nem fog zabpehellyel foglalkozni. Kell pár jó kiegészítõ, mert a mai rohanó világban elég lehetetlen normális étrendet kialakítani. Részemrõl a téma lezárva, nem szeretek vitatkozni.
Ne is vitatkozz, ha nem értesz hozzá. Szerintem is kell tápkieg, de nem egy cukroszsák. Na mindegy, a kérdezõ meg bárki aki olvassa, el tudja dönteni, hogy kinek higgyen. Neked, aki, egy névtelen, hiteltelen 70%-os hasznosságú válaszoló, aki hízott 3 kilót és okoskodik vagy nekem, aki 28 éve edz, itt rengeteg képpel bizonyítottam már, hogy nem csak pofázok az edzésrõl és a kategória listán is ezt meg lehet nézni. Szevasz kisgyerek.

Frontint szedek 0, 5-et 3x1-et kb.2 éve rendszeresen és elfogyott, de holnap nem tudok receptet íratni, mert munkaszüneti nap lesz, nagy baj lesz ha két napig nem szedem?

Legjobb válasz: Nagyon meg fogod érzeni. Rosszul is lehet vagy szörnyen ingerülté. Esetleg írathatnál ügyeleten.

Nagyon meg fogod érzeni. Rosszul is lehet vagy szörnyen ingerülté. Esetleg írathatnál ügyeleten.
A kérdező hozzászólása: Valahonnan szereznem kell akkor...
Ügyelet szabály szerint nem írhat fel ilyet, akkor sem, ha igazolni tudod, hogy rendszeresen szedned kell. Pszichiátrián/ügyeleten kellene inkább próbálkoznod.
Figyelj, ez igazából tök jó, le tudsz szokni róla. 2 nap alatt a legrosszabb részén túl leszel, aztán meg már mindek újból szedni? :) Hajrá, én szurkolok, hogy soha többé ne kelljen ilyen sz*rokhoz nyúlni ;)

Kb. 2-3 hónapja szedem, de nem szeretném abbahagyni. Lesz valami bajom ha szedem pl. még egy évig?

Legjobb válasz: de mit szedsz?? igy nem tudok válaszolni a kérdésedre

de mit szedsz?? igy nem tudok válaszolni a kérdésedre
A kérdező hozzászólása: én pedig beleírtam, hogy revalid... ezek nem adták be. Revalid!
Szedési javaslat Normál esetben: napi 3x1 (étkezés elõtt) két-három hónapon át. Súlyos esetben: az elsõ hónapban 3x2, majd 3x1 két hónapon át.
Szedd egész nyugodtan, nem lesz tõle semmi bajod, bár nem árt, ha egy-egy hónapot kihagysz közben.

Fogamzásgátlót szedek rendesen és kb 2-hete minden ébredés után mintha mozogna valami a hasamban majd elmúlik ez kb 1p sem tart, nem baba?

áprilisban volt utoljára mensim rendes ideig és mennyiségre több,akkor ugye nem lehet baba,szeretnék de nem gyógyszeresen és nem most azért is védekezek,van 1-lányom és emlékszem mikor őt hordtam akkor is ébredés után éreztem ugyan ezt,de hát most megvolt és sok,megijedtem :D

Legjobb válasz: csinûlj egy tesztet.

csinûlj egy tesztet.
Terhesség közben is menstruálhatsz de az nagyon ritka. Nem nõ a hasad???
A kérdező hozzászólása: híztam, de nem hinném, hogy baba miatt.
Én szerintem sem terhesség.
Nem hiszem, hogy az vagy. Idõ kell hozzá, hogy beáljon a mesid a gyógyszertõl. Én is szedtem, és volt, hogy 38 napra jött meg.
A kérdező hozzászólása: Neked is ez volt a problémád? Van már gyermeked?? Mikor lehet nekem is?
Nekem spontán tudott lenni baba, a második hónapban mikor elkezdtünk próbálkozni. Pedig erõs ir-m volt. Lehet majd babád, nyugalom és türelem, most viszont valószínûleg nem errõl van szó.
A kérdező hozzászólása: Köszi!!! Dokihoz elmenjek??? Vagy nem szükséges??
Ha még egy hetet késik, akkor mindenképp, addig nem fontos. :)
Szteroid sokféle van, amit te kapsz, az gyulladáscsökkentö, testépítéshez sajnos nem jó.
A kérdező hozzászólása: sokmindent olvastam rola vizesit és hizlal eröl mit lehet tudni?? nem is beszélve az izomleépülésröl Igaz????
egy korikoszteroid ez NE keverd az anabolikus szteroiddal!!!!!! ez amit te akarsz szedni pont azt a hormont növeli meg ami a szteroidok abbahagyásakor feleõsek a leépülésért, katabolizmusért, a kortizol hormon szintet.amúgy erõs gyulladássökkentõ bizonyos esetekben
Ez a szterroid nem segít az edzésbe legalábbis nem úgy mint ahogy szeretnéd. "vizesit és hizlal eröl mit lehet tudni?? " Inkább vizesít mint hízlal. Én 1, 5éve szedem. Elsõ 3/4 év az olyan volt, hogy 20 kg.val lettem több a vizesedés miatt. /tele lett striával a bõröm/ Persze azóta ahogy lefele vették a gyógyszerek adagját csökkent a súlyom is. Már kevesebb vagyok mint azelõtt. Engem személyszerint iszonyatosan megviselt. És nem a csak súly változás.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nekkem szedni kell nem akkatom szoval jol értem? Izom leépülést okoz, ? Mit lehet tenni ellene? edzészerv stb?
Ha valóban 2 hónapos kúráról van szó, akkor azért nem fognak eltûnni a bicepszeid :D Na, de komolyra fordítva a szót, azért a mellékhatások mértéke/mennyisége nagyban függ a dózistól. Nekem fél év után mutatták ki a vérembõl, h azért volt izomvesztés. Én is colitises vagyok 18 éves, de 6 év tapasztalattal pár kúrával a hátam mögött. Nagyon fontos, h tényleg kúra legyen, mert nekem amikor másodszor adtak medrolt napi váltással kb. egy szinten tartották, panaszaim nem javultak, adtak nekem mindent ... viszont a szervezetem nagyon hozzászokott a medrolhoz és nehéz volt elhagyni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!