Találatok a következő kifejezésre: Kb. 2 nem (1214 db)

Fitymafék-szakadás. Sziasztok! Olyan gondom lenne hogy szex közben be/le szakad az ún. fityma fékem, ez kb 2-3 hete történt. Először a víz csípte már nem szval gyúgyul, nemvolt sebes de pár napja szex közben ismét vérzett. Mennyi a gyógyulás idő kb?

Tudom hogy már voltak ilyen kérdések..de igazából egyiksem segített túl sokat.Gondoltam rá hogy ez majd mindig ujra és ujra felfog szakadni?ez megtörténhet vagy csak id? kell még a gyógyulásához?mennyit kell még várnom a szexel, hogy gyúgyulhat gyorsabban?

Legjobb válasz: kb. 2 hét, de folyamatosan reggel és este kend be Betadine fertõtlenítõvel, majd kend be Neogranormonnal! Nem beszélve arról, hogy folyamatosan tisztítsd le, mielõtt újra és újra bekened, mert elfertõzõdik a vizelettõl!

kb. 2 hét, de folyamatosan reggel és este kend be Betadine fertõtlenítõvel, majd kend be Neogranormonnal! Nem beszélve arról, hogy folyamatosan tisztítsd le, mielõtt újra és újra bekened, mert elfertõzõdik a vizelettõl!
ha elszakadt akkor bizony rövidvolt. csakúgy nemszakad az el magától.
nagyon hülye érzés kamillateába lógatni a farkad:D http://patikapedia.hu/fitymafek-szakadas akit még érdekel, itt talál információt és amúgy a vizelettõl nem fog elfertõzõdni mert a vizelet az steril, max ha berohad oda valami mert napokig nem tisztálkodik valaki
B+ nekem is elszakadt 1x de most pénteken megint. elsõ alkalommal a lány orálisan fertõtlenítette. ami ijesztõ, hogy sokáig vérzik, mert duzzad a vértõl, ezért szerintem hasznos ha még óvatosan kielégíted magad és/vagy HIDEG zuhany. hihetetlen gusztustalan érzés. sajnos megint megtörtént velem. lehet elmegyek urológushoz, de elvileg nyújtani kell! és idõvel meg is nyúlik. 2hét után gumival már tudtam használni, de anélkül kb csak 3-4hét után. ma ismét megpróbáltam (2napos a sérülés) irdatlanul fájt úgy hogy pihentetem. amúgy is rendesen mosom de ezt a kamilla teás tippet köszönöm! ma este kipróbálom. az õszinteségemért és ízléstelenségemért elnézést kérek
A kérdező hozzászólása: Nah végre meggyógyultam!4 hét szenvedés után...gondoltam leírom a gyógyulásom!Egy hónappal ezelõtt szex közben elszakadt a fitymafékem!Kicsit fájdalmas, szúró érzés volt és rentgeteg vér jött ki belõlle!Rossz érzés volt és fürdés közben rettentõen csípte a víz a 'baleset' után 2 héttel újra próbálkoztam a szexel ekkor ismét felszakadt de már lényegesen gyengébben vérzett.Nem mentem vele orvoshoz, de amikor már nem csípte a víz rendszeresen tisztítottam és napi 2x lefertõtlenítettem betadinnal és neogranormonnal kenegettem.Ezt úgy másfél-két hétig rendszeresen.Egy idõ után már nem fájt, a sebek lassan begyógyultak és a bõr erõsebb visszahúzásánál sem volt szúró fájdalmam.Az eset után 4 héttel megpróbáltam az aktust.Gumival és nélküle is.Rettentõen féltem...Végül is nem volt fájdalmam, tökéletesen ment minden.Mivel nagyon tartok ettõl a dologtól ezentúl sokkal óvatosabb leszek de mág így is van és még egy darabig lesz is bennem félsz.Akikkel hasonló dolog történt azoknak azt ajánlom hogy ha úgy látják menjenek el orvoshoz, ha nem szeretnének akkor pedig legyenek türelmesek és legalább 3-4 vagy akár 5-6 hetet is várjanak az együttléttel és rendszeresen fertõtlenítjék nehogy elfertõzõdjön a seb.Legközelebb pedig legyenek sokkal Óvatosabbak!!!!!
A kérdező hozzászólása: igen én is így gondoltam..mivel elszakadt ezt már el nem vághatja orvos se...
ha már elszakadt, akkor nem kell mûteni!
hát el kell keserítenelek azt bizony mûteni kell vagy nagy bajok lehetenek nekem azt mondta az orvos hogy: -Jó hogy elmentem mert ha nem megyek mindenféle szart elkephattam volna.a mûtét nem kellemtlen csak egy kicsit elõször lidocain spra-vel lefújja az 1 kicsit csíp utána egy elektromos tûvel lemetsz és kész
A kérdező hozzászólása: okés köszönöm szépen erre voltam kíváncsi:)
kenegessed. betadine kenõccsel. meg lógasd néha kamillába. és legalább 2 hétig, vagy egyhónapig ne szexelj.
A kérdező hozzászólása: akinek már volt ilyen attol szeretném megkérdezni h ha nem szexelek és pihentetem akkor kb mennyi idõt kell várnom amig teljesen meggyógyul?
A kérdező hozzászólása: kb fél éve voltam vizsgálaton...semmi baja nemvolt..
A kérdező hozzászólása: igazából attól félek h meggyengült vagy túl vékony lett a fék és ezért mindig felfog szakadni ujra
A kérdező hozzászólása: nem rövid a fitymafékem..már több éve van folytonos nemi életem sosem volt semmi gond vele...
A kérdező hozzászólása: okés köszönöm..de ugye mûtét nélkül is megfog gyógyulni?
nem, nem ha el szakadt ha nem menny urológushoz mert elfertõzõdhet vagy hegesedhet
A vizelet nem sokáig steril, csak addig iható, amíg friss, utána kimondottan veszélyes és a fityma alatt is ugyan ez a helyzet, ha bekerül oda a vizelet. Nem hiába szokott "betúrósodni"...ezt baktériumok okozzák.

Kisfiam 2 hónapos. Már 4 napja minden délután kb 2 töl este 8 ig fojamatosan sir. Nem lehet megnyugtatni a cicit se fogadja el. Fojamatosan sir és kb csak 10 perceket alszik. Lent folytatom?

éjjel viszont nincs gond egyhuzamban 6 orákat alszik. Ez a gond mindig délután kezdődik. Pocakja nem fáj mert nem huzza fel a lábát azzal nincs gond. Lehet hogy fogzás mert nyáladzik nagyon. De ha fogzás az nem jelentkezne éjjel is? Nagyon sokat sír délután és nem tudom mi az oka. szerintetek mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Pedig ez a tipikus "hasfájós sírás" Pontos idõ szerint. Órát lehet hozzájuk igazítani. Nagyon fárasztó mindenkinek, de 3 hónapos korában abbahagyják. Nekem is ilyen volt (már nagy, nem lett semmi ártalma, hogy 2 hónapig 3-6 ig sírt, okos, nyugodt gyerek) - nem hatott semmi, talán az, ha felveszed és egy fotelben a hasadon pihen(tek). Nem kell félni, elmúlik, és 3 hónaposan ezek a babák nagyon megjavulnak - végig alusszák az éjszakát mindig. Nem fogzás, az biztos, tkp a neve "hasfájás" igaziból az sem. Elsõ és fiú babáknál gyakoribb. Türelem.

Pedig ez a tipikus "hasfájós sírás" Pontos idõ szerint. Órát lehet hozzájuk igazítani. Nagyon fárasztó mindenkinek, de 3 hónapos korában abbahagyják. Nekem is ilyen volt (már nagy, nem lett semmi ártalma, hogy 2 hónapig 3-6 ig sírt, okos, nyugodt gyerek) - nem hatott semmi, talán az, ha felveszed és egy fotelben a hasadon pihen(tek). Nem kell félni, elmúlik, és 3 hónaposan ezek a babák nagyon megjavulnak - végig alusszák az éjszakát mindig. Nem fogzás, az biztos, tkp a neve "hasfájás" igaziból az sem. Elsõ és fiú babáknál gyakoribb. Türelem.
A nyálzás valóban a fogzás jele.Meglehet hogy az bántja Kisfiam is etájt kezdte el.Bár vele fordítva volt.ÉJjel volt fenn-nappal meg aludt Ha ahogy leírtad, a délután sírással telik, valószínûleg azt piheni ki éjszaka..De azon sem csodálkoznék ha õt is megviselné ez a vacak idõjárás !!!
A kérdező hozzászólása: A karjaimban sem nyugszik meg..max egy két percre..rendesen van széklete és a lábait nem huzza fel.És mindig csak délután jelentkezik.éjjel meg délelött semmi gond.szedünk rá gyógyszert a hasfájásra már egy ideje és csak 4 napja kezdödött ez a probléma
Szerintem is hasfájás, a lányom se húzgálta a lábát, és legalább 6x kakilt egy nap, de a sírás leírásából ítélve ez hasfájás., Sokkal valószínûbb, mint a fogzás. A lányomnak kisebb a fájdalomküszöbe, úgyhogy még a hasa se volt kemény, amikor rákezdte. Masszírozd a pocakját, rakj rá cseresznyemagpárnát, ha enyhül, akkor a pocak volt a ludas. A lányomnál semmilyen hasfájásra való szer nem vált be.
A kérdező hozzászólása: azért gyanakodok fogzásra mert annyira nyáladzik hogy néha félre is nyel és köhécsel.mikor hason van csak úgy dõl belöle a nyál és a kis arcija is piros de csak egyik oldalt.ha hasfájás akkor eddig egy hónap szünet volt?mert az elsö honapban fájt neki és eddig nem fájt.
Szerintem ez kólika. Az ilyen, hogy minden nap ugyanakkor jelentkezik. A fogzás nagyon korai, minden 2 hónapos baba nyáladzik, az nem a fogzás jele.
A kérdező hozzászólása: Értem.Köszönöm a segítséget.Remélem mihamarabb elmúlik a hasfájós korszak.Pedig azt hittem amit most használunk gyógyszer segit mert egy hónapig tünetmentes volt a fiam és most megint jelentkezik.

Abit nf8 series alaplapba, kb mennyiért kaphatok valami jó processzort, kb 2.8 GHZ-t, és valami olcsobb fajtából? És mien processzort? AMD sempron 3100+ van jelenleg benne, ami nem túl erős.

Legjobb válasz: Athlon 64: http://hardverapro.hu/apro/amd_athlon64_3200_11/hsz_1-50.html Bár nem biztos, hogy csak a procit adja... Bár sztem nincs nagyon 2.8 GHz-es... Esetleg eg Mobile Athlon 64 4000+ bár ahhoz tuti lehetetlen hozzájutni... Meg itt még egy 3400+ : http://www.amazon.co.uk/AMD-Athlon-3400-2-4-processor/dp/B00.. Szóval nincs nagyon erõsebb, ebbe az alaplapba, mert ugye Socket 754-es, az meg elég régi technológia... Inkább vegyél valami újabb alaplapot.

Athlon 64: http://hardverapro.hu/apro/amd_athlon64_3200_11/hsz_1-50.html Bár nem biztos, hogy csak a procit adja... Bár sztem nincs nagyon 2.8 GHz-es... Esetleg eg Mobile Athlon 64 4000+ bár ahhoz tuti lehetetlen hozzájutni... Meg itt még egy 3400+ : http://www.amazon.co.uk/AMD-Athlon-3400-2-4-processor/dp/B00.. Szóval nincs nagyon erõsebb, ebbe az alaplapba, mert ugye Socket 754-es, az meg elég régi technológia... Inkább vegyél valami újabb alaplapot.
Egyénként itt http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_AMD_Athlon_64_microproc.. van az összes, ami jó bele, csak olyat keress, ami mellé oda van írva, hogy 'Socket 754'. Ja és az árat majdnem elfelejtettem: Szerintem kb 4000 ft környékén kapsz ebbe processzort, de találni nehéz, szóval ha találsz az lehet, hogy 6000-7000 között lesz.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm a válaszokat!

24 éves nő vok. és most adták tudtomra, h. a honvédségnél, egészségügyi beosztásban elhelyezkedhetnék, de kb.2 hó. Alatt fel kellene készülnöm a fizikai alk. -ra és nem megy a fekvőtámasz, van esélyem, h. addigra kb.60 szabályosat le tudjak nyomni?

Átlagos testalkatú vagyok,nem dohányzom,itthon vagyok,nincs munkám.

Legjobb válasz: Izmot kell addig fejlessz. Sok fehérje, csirkehús, sovány túró este. Ma csinálj 1 db fekvõt, holnap 2-t. 2 hónap múlvamenni fog a 60.

Izmot kell addig fejlessz. Sok fehérje, csirkehús, sovány túró este. Ma csinálj 1 db fekvõt, holnap 2-t. 2 hónap múlvamenni fog a 60.
fegyencedzés címû könyvet tudnám a figyelmedbe ajánlani
2 hónap alatt fel tudsz készülni. Mindennap gyakorolj!
Szerintem maximum 11-12fog menni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen válaszaitokat, tanácsaitokat! Hasznosak voltak számomra!

Eddig kb 1 doboz cigit szívtam el életemben egy éven keresztül nem szoktam rá csak néha szórakozásból kb 2 hetente 1-2 szálat 14 vagyok és tudni akarom ebbõl lehet-e valami bajom? Tudom hogy nem a legegészségesebb dolog de úgy gondolom annyi nem árt.

hiszen vannak ismerõseim akik már 10-12 éves koruk óta rászoktak a cigizésre (mesõségbõl)

Legjobb válasz: Ha itt abbahagyod,biztosan nem árt. Ha késõbb rászoksz már más a helyzet.

Ha itt abbahagyod, biztosan nem árt. Ha késõbb rászoksz már más a helyzet.
Pár szál cigitöl nem lesz gond. De mivel sajna nem fogod abbahagyni az biztos, ezért késõbb bármi bajod is lehet.
Mérget akkor is szívtál be. Jó esetben kiürült már a szervezetedbõl, de legokosabb, ha soha többet nem gyújtasz rá.
Szerintem túldramatizálják a dohányzás káros hatásait. Persze az baj, ha valaki légzõszervi betegségben szenved és cigarettázik. De egyébként nem hinném...senki sem tudja, senki sem látja, hogy mennyire káros csak a médiára és (dez)információkra hallgat, amiket olvasott vagy a haver mesélte...
Sajnos elõre nem lehet megmondani kinek mennyire árt, annyira nem ártott mintha naponta gyújtottál volna. Fiatal rugalmas szervezeted van könnyen tud regenerálódni.

Szobatisztaság? Kislányom 2, 5 éves lesz és a múlt héten kezdtük el a bilizést (este kb 2-3 órát van pelus nélkül) saját magától kérte hogy vegyük le a pelust (eddig nem volt hajlandó ráülni a bilire wc-re)

De csak akkor pisil a bilibe ha alul nincs rajt semmi sajnos nem szól magától így ha bugyi nadrág van rajt akkor bepisil.Késöbb szólni fog?Mutatom neki sokszor hogy kell levenni a bugyit nadrágot de eddig nem jártunk sikerrel.

Legjobb válasz: Kisfiamról két éves szülinapja után vettük le egyik napról a másikra. Bilizni már 10 hónapos korától bilizett, kb. egy évesen kezdett kérezkedni a kakihoz, de a pisihez nem volt hajlandó semmiképp. Egy nap egyszerûen nem tettünk neki pelust, két napig bepisilt, meg sem parittyázta, nem is jelezte, hogy vizes, aztán harmadik nap délelõtt még egyet pisilta naciba és azóta sem többet, minden alkalommal mondja. Azóta két hónap telt el és csak az éjjeli alvásnál van pelus, de ritkán veszem le róla pisisen. Szerintem adj rá bugyit, nadrágot, mert megszokja így, hogy nincs rajta semmi és nem fogod tudni átszoktatni. Egy-két alkalommal hagyd pár percig pisisen, aztán elõbb-utóbb megszokja, hogy szólni kell. Kitartás, sok sikert!

Kisfiamról két éves szülinapja után vettük le egyik napról a másikra. Bilizni már 10 hónapos korától bilizett, kb. egy évesen kezdett kérezkedni a kakihoz, de a pisihez nem volt hajlandó semmiképp. Egy nap egyszerûen nem tettünk neki pelust, két napig bepisilt, meg sem parittyázta, nem is jelezte, hogy vizes, aztán harmadik nap délelõtt még egyet pisilta naciba és azóta sem többet, minden alkalommal mondja. Azóta két hónap telt el és csak az éjjeli alvásnál van pelus, de ritkán veszem le róla pisisen. Szerintem adj rá bugyit, nadrágot, mert megszokja így, hogy nincs rajta semmi és nem fogod tudni átszoktatni. Egy-két alkalommal hagyd pár percig pisisen, aztán elõbb-utóbb megszokja, hogy szólni kell. Kitartás, sok sikert!
Ezért jó a szobatisztaságra nevelést nyáron elkezdeni, mert akkor ha meleg van, nyugodtan lehet meztelenül.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!

Tisztelt Doktor Úr! 63 éves vagyok. Kb. 2 éve van gondom. Többször voltam nőgyógyásznál. Rákszűrésen rendben van minden. Kb. 5 centire belül a húgyhólyagom, vagy a méhszájam nagyon fáj. Iszonyatos fájdalmam van. Nem vagyok egy nyafka nő, meg kislány sem.

Tisztelt Doktor Úr! 63 éves vagyok. Kb. 2 éve van gondom. Többször voltam nőgyógyásznál. Rákszűrésen rendben van minden. Kb. 5 centire belül a húgyhólyagom, vagy a méhszájam nagyon fáj. Iszonyatos fájdalmam van. Nem vagyok egy nyafka nő, meg kislány sem. Utoljára amikor voltam a Doktor Úr azt mondta, hogy el kellene fogadni a koromat, mert ez ezzel jár. Kiprobáltam már többfajta síkosítót. 25 évig volt eltörve az alsó faroknyúlvány csigolyám, szülésbe tört el, azt sem hitték el. Üdvözlettel:Lujzi

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A hüvelyi érzékenységet, fájdalmat az esetek többségében a a hüvelyhám sorvadása okozza.  Erre első lépésben hormonmentes készítményt, a Cikatridina kúpot javasoljuk. A Cikatridina 4-6 hetes kúra után fejti ki hatását. Ezt követően már úgynevezett fenntartó kezelés is elegendő lehet, ritkábban alkalmazva a kúpokat (heti 1-2 alkalommal). Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A hüvelyi érzékenységet, fájdalmat az esetek többségében a a hüvelyhám sorvadása okozza.  Erre első lépésben hormonmentes készítményt, a Cikatridina kúpot javasoljuk. A Cikatridina 4-6 hetes kúra után fejti ki hatását. Ezt követően már úgynevezett fenntartó kezelés is elegendő lehet, ritkábban alkalmazva a kúpokat (heti 1-2 alkalommal). Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 63 éves vagyok. Kb. 2 éve van gondom. Többször voltam nőgyógyásznál. Rákszűrésen rendben van minden. Kb. 5 centire belül a húgyhólyagom, vagy a méhszájam nagyon fáj. Iszonyatos fájdalmam van. Nem vagyok egy nyafka nő, meg kislány sem.

Tisztelt Doktor Úr! 63 éves vagyok. Kb. 2 éve van gondom. Többször voltam nőgyógyásznál. Rákszűrésen rendben van minden. Kb. 5 centire belül a húgyhólyagom, vagy a méhszájam nagyon fáj. Iszonyatos fájdalmam van. Nem vagyok egy nyafka nő, meg kislány sem. Utoljára amikor voltam a Doktor Úr azt mondta, hogy el kellene fogadni a koromat, mert ez ezzel jár. Kiprobáltam már többfajta síkosítót. 25 évig volt eltörve az alsó faroknyúlvány csigolyám, szülésbe tört el, azt sem hitték el. Üdvözlettel:Lujzi

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A hüvelyi érzékenységet, fájdalmat az esetek többségében a a hüvelyhám sorvadása okozza.  Erre első lépésben hormonmentes készítményt, a Cikatridina kúpot javasoljuk. A Cikatridina 4-6 hetes kúra után fejti ki hatását. Ezt követően már úgynevezett fenntartó kezelés is elegendő lehet, ritkábban alkalmazva a kúpokat (heti 1-2 alkalommal). Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A hüvelyi érzékenységet, fájdalmat az esetek többségében a a hüvelyhám sorvadása okozza.  Erre első lépésben hormonmentes készítményt, a Cikatridina kúpot javasoljuk. A Cikatridina 4-6 hetes kúra után fejti ki hatását. Ezt követően már úgynevezett fenntartó kezelés is elegendő lehet, ritkábban alkalmazva a kúpokat (heti 1-2 alkalommal). Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

4 hónapos kislányom kb.2 hete csak éjjel 1-2 körül alszik el, előtte már 9-10 körül aludt. Akármit csinálok egyszerűen nem alszik el. Van hogy délután nem alszik, de akkor sem. Mit tanácsoltok? Már kezdek kimerülni. Volt már valaki így?

Legjobb válasz: Nekünk is ez volt... 3 hét alatt sikerült visszaállni a 10 órai elalvásra. Én felkeltettem reggel, napközben keveset hagytam aludni. Nekem sem aludta már délután sem, viszont az sem jó, mert akkor meg annyira fáradt, h amiatt nemtud aludni. Délután 4 körül egy óra alvás, így tud este elaludni kb. fél óra altatással.

Nekünk is ez volt... 3 hét alatt sikerült visszaállni a 10 órai elalvásra. Én felkeltettem reggel, napközben keveset hagytam aludni. Nekem sem aludta már délután sem, viszont az sem jó, mert akkor meg annyira fáradt, h amiatt nemtud aludni. Délután 4 körül egy óra alvás, így tud este elaludni kb. fél óra altatással.
Nálam is hasonló a helyzet nekem 1éves lesz a lányom de kiskora óta 10-11 felé alszik el mostanában du. csak 3-4óráig alszik és hiába , nem dõl ki elõbb:( Õk ilyenek:)
Használd ki az energiáját fáraszd ki, utána úgy fog aludni minta bunda!
Valószínûleg egy fülmosás megoldja a problémádat. Fülészeten kb. 2 perc alatt megcsinálják.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!