Találatok a következő kifejezésre: Kb. 2 csirkének (2 db)

Kb. 2 hónapos csirkének (az már jérce? ) lehet adni áttört főtt burgonyát?

Legjobb válasz: Lehet, csak onnantól kezdve mindig kell adnod neki, mert vernyákolni fognak érte:))

Lehet, csak onnantól kezdve mindig kell adnod neki, mert vernyákolni fognak érte:) )

1 óra kocogással vagy közepes tempójú futással és 1 óra tornázással kb mennyi kalóriát tudok elégetni? Egy nagy adag paprikás csirkét (2 csirkemell sok nokedlivel + tejföl) sikerülhet?

Legjobb válasz: A különbözõ tevékenységek energiaigényét itt tudod megnézni: http://www.egeszsegkalauz.hu/kalkulatorok/energia-felhasznal.. A nagy adag paprikáscsirkérõl nem tudok véleményt mondani.

A különbözõ tevékenységek energiaigényét itt tudod megnézni: http://www.egeszsegkalauz.hu/kalkulatorok/energia-felhasznal.. A nagy adag paprikáscsirkérõl nem tudok véleményt mondani.
bocsi az offért, de énis megnéztem ezen az oldalon a dolgokat és az hogy lehet hogy 45 perc gyorsabb kocogással kevesebb kalóriát égetek el, mint 45 perc lassabb kocogással? o.O
Én ma 45 percen keresztül futottam 8-9km/h-val és ezzel kb 320 kalóriát égettem el. További 15 perc elliptikus tréner 150 kalória, további 15 perc bicikli, és azt nem tudom h hány kalória:) De nem hinném, hogy a nokedlis, tejfölös kaja kalóriatartalma egyenlõ lenne azzal, amit elégettél. Sajna sokat kell dolgozni érte:( De nyugtasson meg a tudat, hogy nem kell ám az egész paprikáscsirkét ledolgoznod:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!