Találatok a következő kifejezésre: Kb. 15 terhességet (14 db)

Aki sokat hízott a terhesség alatt (kb.15+ kilót), az mennyi plusz kilónál járt 12 hetesen?

Legjobb válasz: 15 kg nem sok terhesség alatt, pont átlagos. Amúgy a legtöbb nõ ebben az idõszakban inkább fogy, én is fogytam 1 kilót a 12 hétig.

15 kg nem sok terhesség alatt, pont átlagos. Amúgy a legtöbb nõ ebben az idõszakban inkább fogy, én is fogytam 1 kilót a 12 hétig.
25 kg-ot szedtem fel a végéig, nem tudom már, hogy 12 hetesen hány plusz kilónál jártam, 20 hetesen volt +12, erre emlékszem, 12. héten 6-7 plusz kiló lehetett rajtam. Szülés után 3 hónappal már terhesség elõtti kezdõsúlyomban voltam.
12 hetesen -3 kilóval voltam könnyebb a kezdõ súlyomnál. Hízni csak a 22. hét környékén kezdtem. 63 kilóval kezdtem, most vagyok 83. 39hkm
8-as vagyok. 63 kilóval kezdtem a terhességet, 81 kilóval szültem. Mire hazajöttünk a kórházból már csak 74 kiló voltam. A többi fokozatosan ment le, ahogy szoptattam. Lassan féléves a kislányom, és jelenleg 62 kiló vagyok. Sosem fogyókúráztam, ettem rendesen. Sztem ez inkább alkati kérdés, nekem anyukám is nagyon hamar ledobta a plusz kilókat, igaz sosem voltunk kövérek! És a kérdésedre válaszolva: igen, a terhességem végén vizesedtem, úgyhogy ez is biztos szerepet játszott a heti 1 kiló gyarapodásban!
37 hetesen plusz 18-nal tartok, 12.heten minusz 2 kilo volt rajtam, addig fogytam kicsit.
Nekem még van 7kg pluszom 8 hónapos a lányom.
Én 20 kg-ot híztam összesen. A 12. hétre kb 4 kg volt rajtam/nem ettem többet csak ugye ilyenkor máshogy dolgozik a szervezet, de nekem kimaradt a hányingeres rész/ egy ideig stagnált a súlyom, aztán a 30. héttõl egyszerre sok feljött. Mikor hazajöttünk a kórházból már csak 10 kg volt rajtam. A kicsi most 2 hónapos, még van +6kg. Nem tornáztam, de nem könnyû eset a drágám, ezért enni se nagyon volt idõm.
A kérdező hozzászólása: De az, akinek a végén jött fel sok, az gyorsan le is ment, nem? Mert szerintem a végén a sok plusz kiló nagy része a vízvisszatartásból fakad, és az szépen "elfolyik" a szülés utáni pár hétben. Én legalábbis az elsõ terhességem alatt 21 kilót szedtem fel, és ebbõl 10 kg volt a ZSÍR, mert annyi plusz volt rajtam kb. 4 héttel a szülés után, és ez nem is mozdult, amíg nem kezdtem el tornázni. A második terhességem alatt 10 kiló jött fel, és abból már semmi nem volt rajtam a baba 6 hetes korára.
összesen 18 kilót híztam, 12 hetesen még semmi plusz nem volt! Kb a 20. hét környékén kezdõdött a hízás! A végén már heti 1 kiló.. De lement hamar szerencsére.
20 kg-t híztam, 3-4 kg volt rajtam 12 hetesen.
67 kg-val lettem terhes, a 12. héten 63 voltam, szülni 88 kg-val mentem.
21kg híztam összesen és a 12. hétig +2kg-ot.A végén jött fel több.95el mentem szülni haza pedig 81el.
A kérdező hozzászólása: Köszi, második!
A kérdező hozzászólása: Ezért írtam, hogy 15+ (!!! tehát több, mint 15 kilót!!!) hízott!
12 hetesen még semmit 20 hetesen volt rajtam 5 kg, a vége 17 lett a másodiknál 12 hetesen semmi nem volt rajtam 20 hetsen 2 kg híztam a vége szintén 17 kg lett
en az elsovel 12. hetig 8 kilot hiztam. a 20 het vegen 12 kilo volt pluszba rajtam. Itt stagnaltam kicsit mert 28. hetig nem hiztam egy dekat sem. majd ismet. pontosan nem tudom mennyivel mentem szulni de 36 hetesen 21 kilonal jartam. Most a masodikkal a 12 hetig 3 kilot hiztam csak.

Szexeltunk es mikor kihuztaam akkor elveztem el kb 15 masodpercre lehet e ok a terhessegre?

Legjobb válasz: Hallottál már az örömnedvekrõl? Nézz utána!

Hallottál már az örömnedvekrõl? Nézz utána!
Mért, lenne rá ok? ;)
Bizony van rá esély.Két hét múlva kell tesztelni, addig pedig leszel szíves óvszert használni.
Naná, hogy lehet esélye a terhességnek! Ugyanis ilyenkor már egyértelmûen volt elõváladék is, ami bármikor tartalmazhat spermát, ami ha éppen találkozott érett petesejttel, akkor hamarosan szülõk lesztek!:) 2 hét múlva a partnered egy érzékenyebb terhességi tesztet már csinálhat! De persze nyilván kisebb az esélye a terhességnek, mintha belé élveztél volna, de sokkal nagyobb rá az esély, mintha vettétek volna a fáradtságot és védekeztetek volna rendesen!

Akikre felcsúszott terhesség alatt kb 15-16kg, mennyi ment le szülés után? Sikerült vissza nyerni a régi alakotokat?

Én most 36 hetes vagyok és 13kg szedtem fel eddig.Szülésig még 2-3kg biztos feljön.Igazából ha egy 10es lemegy én akkor már boldog leszek.:)

Legjobb válasz: Én pont 16 kg-ot híztam, szülés után egy héttel -12 kg ment le.

47kg voltam mikor teherbe estem, 18kg-ot híztam. Szülés után 55 kg voltam, rá 3 hónapra már csak 50. Leolvadtak a plusz kg-ok, pedig jó lett volna tartani azt az 50-52kg-t. Ma már megint 47kg vagyok.
Én pont 16 kg-ot híztam, szülés után egy héttel -12 kg ment le.
Én az elsõ terhesség alatt 15kilót híztam, és pár hónap alatt visszafogytam szülés után. A másodiknál 25kilót híztam és még 3kilóval vagyok több mint voltam(5hós a kicsi), szerintem ez már meg is marad. :)
A kérdező hozzászólása: Jah, és aki vissza nyerte az alakját, mennyi idõ alatt sikerült?
Én 56 kilóval kezdtem, 17 kilót híztam, így 73-mal mentem szülni. A szülés után 2 nappal álltam mérlegre, és csak 8 kilóval voltam kevesebb, igaz, még akkor is nagyon vizes voltam. Teljesen kétségbe voltam esve! 10 nap múlva viszont már csak 58 kiló voltam. A szoptatás végére 52 kilóra fogytam le. Szóval nem volt szükség fogyókúrára. Pár hónap alatt visszaálltam az eredeti súlyomra 55-56 kiló, ezt szeretném tartani.
15kilót híztam. 62kilóval mentem szülni, 3és fél kilós lett a babám. Ennek ellenére 57kiló voltam mikor hazajöttem. Szoptatás alatt viszont szinte 2hónap alatt lement a maradék 10kg, gond nélkül. Nem mindenkinek megy le egybõl a kórházban a nagy része!
Szülés után 17kg plusz maradt rajtam. A következõ 1, 5 hétben lement 4kg víz, mikor abbahagytam a szopiztatást a 3. hónap végén (nem pihentem eleget, segítettem az épitkezésnél - ennyitõl már kevesebb lett), és eldöntöttem, nem erõltetem tovább, másnapra -2kg. Rengeteget fogysztott rajtam, h kenyér és lisztes dolgok helyett puffasztott szeleteket ettem. Szerintem nem nehéz lefogyni, de a testeddel szemben szeretetteljes türelem is kell. A kórházben mondták, polcoljam fel a lábaim szopiztatás közben, akkor nem lesz elefántos. Bejött, vékonyak maradtak a bokáim, visszereim nincsenek. Terhesség közben vádlitornát is csináltam és sokat sétáltam.
18-at híztam, 10 lement a szüléssel, a többi 4 hónap alatt, kemény munkával.
16-ot híztam. Szülés után egybõl leugrott 10kg. Aztán pár nap alatt még 2. A többiért sajnos meg kellett küzdenem, hogy lemenjenek.
A kérdező hozzászólása: Azért is voltam erre kíváncsi mert engem beijesztettek h legalább egy 10es rajtam fog maradni meg h nagyon nehéz lesz leadni.Egyébként elég vizes vagyok, fõleg a lábam.Az orrom majd kétszer akkora és az arcom is puffadt.
de irigyellek titeket! Akkor nekem is jóesélyem lehet hogy lemegy a 15 kg? 35 hkm
Kb. 18 kiló lehetett rajtam, mikor szülni mentem (nem mertem már a végén mérlegre állni :-) ). Szülés után 1, 5 héttel mértem magam, 2 kilóval kevesebb voltam, mint mikor teherbe estem. A fiam majdnem 4 kilóval született, plusz nagyon vizes voltam már a végére.
Hé-Hé-Hé, mondok jobbat! Rám 22 kiló jött fel.52 vel kezdtem, 74 voltam a kórházi felvételkor (hétfõ), pénteken mikor jelezték mennem kéne, hogy indítsanak a kötelezõ vizelet-súly vizsgálat-vérnyomásmérésen, meg 72 kiló volta.Szombat reggel, mikor már egymagam álltam mérlegre 63 kiló voltam, (4 kiló csak a gyerek+ a többi cucc), 3 hónappal a szülés után, 56 kiló voltam.2 évvel a szülés után, megint 52 vagyok.
ja és most h eltelt 1 év 45 kg vagyok ....de újból hízni fogok mert várjuk az újabb babát :)
én 48 kg-ról kezdtem, 64-el szültem, szülés után olyan 51 kg voltam....2-3 hétre pedig a régi...mindenki azon csodálkozott milyen vékony vagyok :) mondjuk eléggé vizesedtem és nagy babám lett, szóval tényleg csak hasam volt terhesség alatt is....
Elso terhesseg alatt 10-et hiztam, 15-ot fogytam. Masodik alatt 15-ot hiztam 18-at fogytam. Mindket esetben 1-2 honap alatt fogytam ennyit. A szoptatassal olvadtak le rolam a kilok. Most 50 kg vagyok, szerintem kicsit keves.

Soha nem hittem volna, h én is ilyen terhesség témában fogok írni, de most teljesen bizonytalan vagyok. Tehát a barátommal gumi nélkül csináltuk. Nem volt sok kb 15 másodperc?

Utána gumival. Kicsit paráztam, de megjött.3napig rendesen megvolt, de most semmi. Pedig eddig 7-8 napig volt meg. És most 3 nap után vége. Normálsi ez? :S

Legjobb válasz: Miért nem a szüleidet kérdezed meg?Vagy nem érdekli mi történik veled?

Miért nem a szüleidet kérdezed meg?Vagy nem érdekli mi történik veled?
Sztem nincs gáz :) Azért egy teszt nem árt :)
Nekem mindig 3nap:) sztem normális:)
nem normális. teherbe eshettél, csinálj egy tesztet 2 hét múlva.
Ha 3 napig véreztél, nem vagy terhes!!! Ne parázz. Lehet hogy beindul még a vérzés, csak most picit elállt.
Nem vagy terhes (valószínû) de egy pár száz ft os tesztbe megéri beruházni, és védekezzetek!
kedves elottem iro szerintem nem kene ennyire ledorombolni a kerdezot .nem mindenki all olyan kapcsolatban a szuleivel hogy megbeszeljenek egy ilyen komoly dolgot.... szerintem nem vagy terhes ha mar megjott no para
Nekem is 3 napig volt meg és azért mert terhes voltam!Kedden lesz 2 éves a kislányom!Csinálj egy tesztet kizárásos alapon!:)

Mennyire árthat a babának, ha a terhesség elején 3 hétig még dohányoztam (összesen kb.15-20 szálat)? Sajnos nem tudtam előbb a piciről. Most vagyok 5 hetes + 2 napos.

Legjobb válasz: nyugi smemi gond nem lesz vele,sokan vannak igy,hogy dohányoznak mert nem tudják hogy babát várnak.A lényeg hogy már felhagytál vele!:-)

nyugi smemi gond nem lesz vele, sokan vannak igy, hogy dohányoznak mert nem tudják hogy babát várnak.A lényeg hogy már felhagytál vele!:-)
Csak megnyugtatásul közlöm, a terhesség elsõ heteiben (kb 2 hét) nem köti össze az édesanya szervezetét az embrióval semmi! Szóval ha ebbõl indulunk ki akkor nem hiszem, hogy nagy kárt okoztál vele. Viszont dicséretes, hogy azonnal letetted. Láttam olyat, aki nem tette le, szülése elõtt is szívta. Nem sokat, de szívta. Undorító. Én is cigiztem, de pont a teherbeesésem elõtt letettem.
Én ahol konkrét adatot találtam ott mindenütt azt írták, hogy a cigaretta napi 10 szál felett okoz kimutatható különbséget a babák fejlõdésében. Ez is azokra vonatkozik, akik végig dohányoznak a terhességük alatt. Ne aggódj e miatt. Összesen egy doboz cigi 3 hét alatt, az nem csinál semmit a babával.
Sokan vannak ezzel így. Általában 4-6 hetesen tudják meg a nõk, hogy babásak. Én is dohányoztam kb 5.hétig, és van egy gyönyörû szép egészséges kisbabám. Ne izgulj, nem lesz baj, csak ne gyújts rá többet!!! Grat a babához :) :)
szio eloszor is gratu, hogy letetted a cigit! nyugi, nem lesz gond, csak ne gyujts ra, és ne aggodj emiatt :) és gratu a babahoz is! (elnezest, ha nem tul informativ a valaszom, sose dohanyoztam, es orvos sem vagyok, hogy konkretan megmondjam a tutit, de tudom milyen nehez dolog letenni a cigit, akkor is ha nem dohanyzom, és oszinten tisztellek, hogy sikerult, sokan nem kepesek rá.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a támpgatásotoka, én is büszke vagyok magamra, és remélem, minden rendben lesz :)

Kb. 15 napos terhességet már kimutatnak a tesztek? Mennyi ennek a valószínűsége?

Legjobb válasz: Az elmaradt menstruácio után 5nappal érdemes tesztelni.De megprobálhatod.A Hcg töl függ.Én várnék,hogy tutira menjek.

Az elmaradt menstruácio után 5nappal érdemes tesztelni.De megprobálhatod.A Hcg töl függ.Én várnék, hogy tutira menjek.
Szia! Ha nagyon kíváncsi vagy, vegyél 2db-os tesztet. Elõfordul, hogy már a késéskor rögtön pozitív, de lehet, hogy kell még pár nap. Sok sikert!
A legjobb teszt a Medi-lab. Csak gyógyszertárban lehet kapni, rendetetsd meg, ha nincs. Nem drága. Nekem menstr. elõtt 1 nappal már kimutatta, ráadásul délután, nem is reggel elsõ vizeletbõl. Sok szerencsét!
nekem is a Medi-Lab mutatta ki. Meg a Gravi-HCG teszt. Ez a kettõ nagyon hamarit kimutat.

A csípőmön van egy kb 15 cm-es tetoválás, milyen hátrányom származhat ebből a terhesség során?

Legjobb válasz: Ha megreped a bõröd elég érdekesen fog kinézni. Egyébként semmilyen hátrányban nem leszel!

Ha megreped a bõröd elég érdekesen fog kinézni. Egyébként semmilyen hátrányban nem leszel!
Nekem hátul a fenekem fölött van, mi is próbálkozunk, szerintem nem lesz semmi baj belõle, ha rendesen krémezed, nem hinném, hogy annyira megnyúlik a bõr, hogy berepedezzen!!!
nekem is a fenekem fölött van, de szerintem az nem változik
Nekem van egy barátnõm akinek annyira nem volt nyúlékony a bõre(ez genetikai adottság), hogy nem csak a hasa de a derekán hátul is megrepedt a bõr. Elõfordulhat krémezés mellett is a repedés, de az is hogy semmit nem változik a bõr struktúrája mint pl. nálam:) ) Én kétszer szültem(nem krémeztem csak ha nagyon viszketett)mégsem repedtem meg sehol.
Semmi.amúgy a repedés ellen extraszûz olivaolaj.
Szia, tetovalas tudomasom szerint csak akkor es ott gaz, ahova epiduralis erzestelenist adnak. Marpedig az gerincbe megy, szoval a csipodon szerintem nem zavaro!

Az elmúlt néhány napban magas a vérnyomásom, illetve ingadozó. Lehet ez a terhesség jele? Ha sikerült a baba, akkor a beágyazódás már jó ideje lezajlott, ma vagyok a pé utáni 15. napon, és ez a vérnyomás dolog kb. egy-másfél hete tart.

Mindeddig nem hallottam, hogy változik a vérnyomás a terhesség kezdetén, de nem tudom mivel magyarázni, mert nekem inkább alacsony-normális a vérnyomásom, eddig legalábbis úgy volt.

Legjobb válasz: Szia! A vérnyomást jobb lenne állandóhoz közeli értékre beállitani,mert ha babás vagy,akkor az nem jó egy terhesség elején.Meg attól is függ,mi az a magas,mert 130/90-ig elfogadható.De általában terhesség elején inkább alacsonyabb szokott lenni a pulzus emelkedettebb.

Szia! A vérnyomást jobb lenne állandóhoz közeli értékre beállitani, mert ha babás vagy, akkor az nem jó egy terhesség elején.Meg attól is függ, mi az a magas, mert 130/90-ig elfogadható.De általában terhesség elején inkább alacsonyabb szokott lenni a pulzus emelkedettebb.
A kérdező hozzászólása: Köszi, majd szólok a dokinak, ha tényleg terhes vagyok, hogy ezt is nézze meg. Nekem 146/88 volt vasárnap délután, délelõtt pedig normális 125/72, akkor mértem utoljára.
Szia! Az jó ötlet, hogy szólsz a dokinak, legalább ha gond van, akkor tud gyógyszert felirni, hogy állandó maradjon.De lehet csak idegesebb voltál vagy valamiért az vagy és ezért magasabb.Ha megoldódik a probléma, akkor majd visszaáll normálisra!Ne aggodj!
A kérdező hozzászólása: Köszi, remélem úgy lesz, ahogy mondod :)

Igaz, hogy a 15. hét terhességig nem ajánlott a repülőn utazás? én még csak kb 9 hetes leszek amikor repülnénk. Lehet valami baja emiatt a babának? Mondjam le az utat? Van, aki már volt hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: Ha minden rendben a terhességeddel, repülhetsz, csak az utolsó trimesztertõl nem ajánlott, nehogy beinduljon a szülés. Ha valami problémád van, vagy egyébként is, ha aggódsz, kérdezd meg az orvosodat.

Ha minden rendben a terhességeddel, repülhetsz, csak az utolsó trimesztertõl nem ajánlott, nehogy beinduljon a szülés. Ha valami problémád van, vagy egyébként is, ha aggódsz, kérdezd meg az orvosodat.
Utolsó válaszolónak igaza van, kiegészíteném annyival, hogy a 3. trimeszterben sem azért nem szabad repülni, mert a repüléstõl beindulna a szülés, hanem azért, mert ilyenkor alapból beindulhat, vagy csak "simán" rosszul lesz az anyuka valamitõl, (pl. le kéne feküdnie)ami ilyenkor már gyakori, és a repülõn nem tudják ellátni, ezért pedig nem vállalnak felelõsséget a légitársaságok. (Szerintem ez érthetõ is) Szóval maga a repülés nem okoz semmit. (Maximum ha fél az anya a repüléstõl, mert a stressz hatására történhetnek dolgok, de akkor meg ne menjen, de hát ezt mindenki tudja magáról, hogy fél a repüléstõl vagy nem...)
En 12 es 14 hetesen repultem es nem lett semmi bajunk. A 3. trimeszterben is lehet repulni, csak orvosi igazolassal. (En pont tegnap kertem a dokitol, hogy repulhessek 28 hetesen) Nem hiszem, hogy a nyomaskulonbseg barmi gondot is okozna, hiszen az utasterben ez azert szabalyozva van. Kellemes utat! :)
Én 16 hetes leszek, amikor repülünk 1 órácskát. Az volt az elsõ, amikor kiderült, hogy babát várunk, hogy utánakérdeztem orvostól, hogy szavad-e. Mondta, hogy igen.
en pont 9 hetes voltam amikor repultem, maga volt a remalom, a nyomaskulonbseg miatt, vagy nem, a hanyingerem felerosodott, gorcseim lettek, iszonyuan rosszul voltam, szerencsere elmult a leszallas utan, de soha tobbet nem repulnek terhesen az biztos, akarmekkora is a baba
Én még nem tudtam, hogy babát várok, amikor Egyiptomban voltunk. Semmi bajunk nem volt a repülés miatt sem. Szerintem, ha a baba egészséges, jól megtapadt, akkor a repülés sem okozhat benne kárt...
A kérdező hozzászólása: az az igazság, hogy a párom 30. szülinapjára lenne meglepi a repülõút, már aug. óta le van foglalva. És ma derült ki, hogy sikerült teherbe esnem! ennek nagyon örülök, de eddig eszembe sem jutott, hogy a repülés miatt bajom lehet-e, csak most, hogy ténylegesn összejött a baba. és nagyon sok vetéléssel riogató oldalt olvastam a neten, ami megijesztett. :(
Engem is ezzel riogattak, de én megkérdeztem a dokimat és azt mondta utazhatok, igy utaztam is 8 hetesen és semmi bajunk nem lett. Fent még hányingerem sem volt.
Szerintem is az orvost kérdezd meg.
Én viszont úgy tudom, hogy a terhesség elején sem ajánlott a repülés, mert a nyomáskülönbség vetélést is okozhat. Tényleg jobban tennéd, ha a dokit is megkérdeznéd.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nagyon megnyugtattatok! Nálunk csak egy 2 órás útról lenne szó, úgyhogy remélhetõleg akkor nem lesz baj.

Terhesség? május 8. -án jött meg a mensesem átlag 5 napig tartott kb a 15.16 napon éreztem mensi szerü görcsöket (gondolom ovuláció) 30-31 naposak a ciklusaim. Közvetlenül mensestől egészen idáig nem védekezünk a párommal

mensi el?tt 10 nappal vagyok és nyillalik a petefészkem és améhem is.halvány fehéres folyásom van és 5 napja többet eszek és pisilek is.ez lehet terhesség vagy inkább felfázás?

Legjobb válasz: ilyenkor kb a beágyazódási szakasz jön.. sztem várj és tesztelj majd nem várt körül vagy vegyél nagy érzékenységû tesztet ami már elõtte is kimutatja..

ilyenkor kb a beágyazódási szakasz jön.. sztem várj és tesztelj majd nem várt körül vagy vegyél nagy érzékenységû tesztet ami már elõtte is kimutatja..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod.Nagyon szeretnénk már babát, de sajnos régebben Pcot állapitottak meg, hónap elején a nõgyógyászom azt mondta nyugodjak meg mert igy is simán teherbe eshetek, hát reménykedünk benne, hogy ez már sikerült is.
szia nekem 7dikén volt menszim én is hasonlokat érzek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!