Találatok a következő kifejezésre: Kb. 14 terhesen mennyi (2 db)

Kb. 14 hetes terhesen mennyi a normális hízás?

170/62-r?l indultam és most 65-66kg vagyok. Rengeteget eszem szinte állandóan éhes vagyok.

Legjobb válasz: Én most vagyok 17 hetes,edig 1 kg jött fel. Amúgy sem vagyok egy kákabélû!:)

Én most vagyok 17 hetes, edig 1 kg jött fel. Amúgy sem vagyok egy kákabélû!:)
Én semmit nem híztam, egész mostanáig. 20 hetes vagyok és most jött rám 2 kb. De ez mindnekinél teljesen egyéni!!! Ez miatt ne izgulj. VAn aki az elsõ 10 héten hízik 8 kg-ot aztán semmi, van aki az utolsó 3 hétben hízik csak ...
Én is ezt átéltem. 14 hetes terhesen már plusz 10 kg volt rajtam. Figyelj oda, mit eszel, feleslegesen ne nassolj. Rágcsálj egészséges dolgokat. Répa, magvak stb. Tényleg éhes vagy amikor eszel? De ne aggódj, alkati adottság mennyit hízol, de a túl sok túlsúly nem tesz jót neked sem, és a babának sem.
Szia! Én 174/63-ról indultam és most a 25. hétben járok a 66 kg-nál. A 20. hétig szinte semmit nem sikerült híznom, de sajna enni sem nagyon tudtam, szinte mindentõl undorodtam. Engem letoltak a klinikán, hogy keveset híztam! Boldog babavárást!
Szia én 15hetes avgyok de én sem híztam semmit még.Mondjuk rendszeresen eszem és nem is nagyon kívánom.Nem nassolok semmit mint elõtte, úgyhogy nem is félek nagyon a dologtól.Szerintem te is valami olyat egyél gyümit zöldséget ha éhes vagy, mert nem lesz könnyû egyikõtöknek sem.
Én 3 hónaposan 8 kilót híztam. Most 37 hetes vagyok és 27 kilót híztam. Rettenet...158/56-ról indultam. Ez alkati dolog, én nem hánytam, hanem ettem.

14 hetes terhes vagyok, kb. ennyi ideje nem tudok normálisan aludni. Mitől van ez és mennyire normális?

Éjfélt?l alszom 2-3 órát, de az is olyan, mintha félig ébren lennék. Aztán reggel 7-t?l egy kicsit, ha tehetem.Még azt se mondhatom, hogy egész nap lustálkodom és nem fáradok ki, mert házfelújításban vagyunk, van mit csinálnom.Mit lehet tenni, hogy végre aludjak egy jót?

Legjobb válasz: Szia. Igaz én már 34 hetes vagyok, de ugyanígy alszom én is hetek óta, éjféltõl úgy reggel négyig ötig, utána meg reggel héttõl kilencig, de nagyon éberen. Ez a meleg is rátesz, de nem tudom az okát, és sajna a gyógymódját sem, mondjuk én sajna fekszem egész nap. Azt mondják ilyen a terhesség, evvel jár. Kitartást.

Szia. Igaz én már 34 hetes vagyok, de ugyanígy alszom én is hetek óta, éjféltõl úgy reggel négyig ötig, utána meg reggel héttõl kilencig, de nagyon éberen. Ez a meleg is rátesz, de nem tudom az okát, és sajna a gyógymódját sem, mondjuk én sajna fekszem egész nap. Azt mondják ilyen a terhesség, evvel jár. Kitartást.
én is hasonló cipõben járok mint Te.éjjel néhány óra alvás, aztán vagy visszaalszom hajnalban, vagy nem.aztán kb 1 hét után, már olyan fáradt vagyok, hogy kidõlök, és akkor végigalszom az éjszakát, de csak aznap, és max másnap, és ujra kezdõdik az egész az elejétõl.ja és mi is épp lakásfelújításba vagyunk.no meg persze futkosok a doki, a védõnõ és a bolt között, mert nemsok van vissza. csak annyit tudok javasolni, hogy KITARTÁS! 36 hetes
szia!4ezzel én ugy vagyok hogy reggel már 6kor nézem hogy mikor kell kelnem, aztán 11körül elalszom vagy 13körül 3órát alszom !!!este 11körül megint alszok!!föleg amikor nagyon meleg van akkor délután alszok akár4-4, 5órát!!hietetlen de ez igaz!!!12km
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, akkor tartsunk ki!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!