Találatok a következő kifejezésre: Kb. 14 terhesen (16 db)

rendben lesz, ne izgulj.. gumiszakadás??
A kérdező hozzászólása: Igen:S
na, volt velem is ilyesmi.. és elmentem az orvoshoz, és azt mondta, ha bevettem a tabit, és meg is jött, akkor nem lehet gond :)
A kérdező hozzászólása: remélem mert hát vannak rémhírek, hogy valaki még akkor is menstruál, amikor terhes.... de próbálom nyugtatni magam, hogy hát akkro már nem igazán termékeny az ember, meg hát bevettem....:S
igen, de az akkor van, amikor nem védekezik, és nem vesz be 72 órásat..
A kérdező hozzászólása: meg a betegtájékoztatón az állt, hogy a gyógyszer nem befolyásolja a menstruációt...vagyis akkor a hormonok miatt nem jöhetett meg... meg elvileg a terhesség alatti menstruáció másmilyen.
ne parázz már.. mikor volt ez? csinalj 1 tesztet, reggeli, elsõ pisilésbõl..
szerintem terhes vagy
Csinálj egy tesztet és megnyugszol (ha már legalább két hét eltelt az aktus óta).

Kb. 14 hetes terhesen mennyi a normális hízás?

170/62-r?l indultam és most 65-66kg vagyok. Rengeteget eszem szinte állandóan éhes vagyok.

Legjobb válasz: Én most vagyok 17 hetes,edig 1 kg jött fel. Amúgy sem vagyok egy kákabélû!:)

Én most vagyok 17 hetes, edig 1 kg jött fel. Amúgy sem vagyok egy kákabélû!:)
Én semmit nem híztam, egész mostanáig. 20 hetes vagyok és most jött rám 2 kb. De ez mindnekinél teljesen egyéni!!! Ez miatt ne izgulj. VAn aki az elsõ 10 héten hízik 8 kg-ot aztán semmi, van aki az utolsó 3 hétben hízik csak ...
Én is ezt átéltem. 14 hetes terhesen már plusz 10 kg volt rajtam. Figyelj oda, mit eszel, feleslegesen ne nassolj. Rágcsálj egészséges dolgokat. Répa, magvak stb. Tényleg éhes vagy amikor eszel? De ne aggódj, alkati adottság mennyit hízol, de a túl sok túlsúly nem tesz jót neked sem, és a babának sem.
Szia! Én 174/63-ról indultam és most a 25. hétben járok a 66 kg-nál. A 20. hétig szinte semmit nem sikerült híznom, de sajna enni sem nagyon tudtam, szinte mindentõl undorodtam. Engem letoltak a klinikán, hogy keveset híztam! Boldog babavárást!
Szia én 15hetes avgyok de én sem híztam semmit még.Mondjuk rendszeresen eszem és nem is nagyon kívánom.Nem nassolok semmit mint elõtte, úgyhogy nem is félek nagyon a dologtól.Szerintem te is valami olyat egyél gyümit zöldséget ha éhes vagy, mert nem lesz könnyû egyikõtöknek sem.
Én 3 hónaposan 8 kilót híztam. Most 37 hetes vagyok és 27 kilót híztam. Rettenet...158/56-ról indultam. Ez alkati dolog, én nem hánytam, hanem ettem.

Lefeküdtem a barátommal, de most először. Nem volt bent teljesen, kb. 5 percig tartott és nem élvezett el bennem. A pech az, hogy pont a 14. napon volt és mivel csak "kipróbáltuk", nem védekeztünk. Mekkora az esélye, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szia!! Ha jól olvasom az elsõ alkalom volt nem valoszinû hogy terhes vagy mivel nem ment el benned, és ugye nem is volt bent teljesen.Igy elég kevés esélyt látok rá. Persze nem lehet kizárni, mert ugye mint tudjuk az elõváladék is tartalmazhat spermákat. Jó lett volna bekapni utána egy esemény utáni tablettát. Az abortuszról...Hát ez egy nagyon nehéz dolog. Nekem nem rég volt abortuszom, de azóta is majdnem mindennap eszembe jut. (sajnos kénytelen voltam megtenni) A mûtét egy napos. Égyomorra kell menni, a mûtét alatt végig alszol nem érzel belõle semmit a világon. Ami fáj az amikor felteszik a lamináriát(tágitót) a mûtét elött pár órával, hogy a méhszájad elkezdjen kitágulni. Elég hosszadalmas procedura és lelkileg is nagy törést okoz az emberben. Nem is akartam elhinni hogy ennyire. Na mindegy. Egyenlõre bizzunk abban hogy nem vagy terhes, és legközeleb mindenképpen védekezetek, még ha 1 percrõl is van szó. ;)

Szia!! Ha jól olvasom az elsõ alkalom volt nem valoszinû hogy terhes vagy mivel nem ment el benned, és ugye nem is volt bent teljesen.Igy elég kevés esélyt látok rá. Persze nem lehet kizárni, mert ugye mint tudjuk az elõváladék is tartalmazhat spermákat. Jó lett volna bekapni utána egy esemény utáni tablettát. Az abortuszról...Hát ez egy nagyon nehéz dolog. Nekem nem rég volt abortuszom, de azóta is majdnem mindennap eszembe jut. (sajnos kénytelen voltam megtenni) A mûtét egy napos. Égyomorra kell menni, a mûtét alatt végig alszol nem érzel belõle semmit a világon. Ami fáj az amikor felteszik a lamináriát(tágitót) a mûtét elött pár órával, hogy a méhszájad elkezdjen kitágulni. Elég hosszadalmas procedura és lelkileg is nagy törést okoz az emberben. Nem is akartam elhinni hogy ennyire. Na mindegy. Egyenlõre bizzunk abban hogy nem vagy terhes, és legközeleb mindenképpen védekezetek, még ha 1 percrõl is van szó. ;)

Terhes vagyok? Kb 5napja együtt voltunk a párommal a 14 napon és nem védekeztünk. Azóta úgy veszem észre, hogy többet eszem. Hányingerem az még nincs, mikor kellene jelentkeznie?

Legjobb válasz: Nem tudom,lelombozlak,vagy megnyugtatlak,de ha 5 napja voltatok együtt,akkor nem igazán érezhetsz még semmit,mivel kb. mostanság lesz majd a beágyazódás,ami 7-10 nap az együttlét után...Ha nagyon hamar jelentkeznek a tünetek,akkor is kb. 2 héttel az együttlét után...Nekem kb. akkor jelentkeztek elõször,amikor olyan 4 hetes lehettem (valójában olyan 2 héttel a fogantatás után).Persze ha középidõben voltatok együtt,akkor lehet baba,csak a tünetek szerintem még koraiak.

Nem tudom, lelombozlak, vagy megnyugtatlak, de ha 5 napja voltatok együtt, akkor nem igazán érezhetsz még semmit, mivel kb. mostanság lesz majd a beágyazódás, ami 7-10 nap az együttlét után...Ha nagyon hamar jelentkeznek a tünetek, akkor is kb. 2 héttel az együttlét után...Nekem kb. akkor jelentkeztek elõször, amikor olyan 4 hetes lehettem (valójában olyan 2 héttel a fogantatás után).Persze ha középidõben voltatok együtt, akkor lehet baba, csak a tünetek szerintem még koraiak.
Ha 5 napja voltatok együtt, akkor ne várj még tüneteket. Kb 2 hét a beágyazódás, ha sikerült, és csak azután jönnek a tünetek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
semmit nem jelent hogy többet eszel :D ne a tüneteket keresd 5 nap után a petesejt még be se ágyazódott, így semmit nem is érezhetsz! nekem az együttlét után 1 hónappal jöttek csak elõ a tünetek, addig semmi bajom nem volt, csak a mensim nem jött meg a szokott idõben
Szeretnétek a babát?
A kérdező hozzászólása: akkor lehet h a magzatvédõ vitamintól nõtt meg az étvágyam.

Kb.3 hete szeretkeztem parommal. Ra 12-14 orara vettem be 72 oras tabit, kb 1 -masfel hetre ra megjot a havim hamarab de csak 3 napot tartot kb. terhes lehetek akkor meg?

Legjobb válasz: Elvileg ki kellett nyomni onnan a menzinek minden nem odavalót, tehát esetleges porontyot is. Gyakorlatilag... Tesztelj egyet.

Elvileg ki kellett nyomni onnan a menzinek minden nem odavalót, tehát esetleges porontyot is. Gyakorlatilag... Tesztelj egyet.
TETSZT A TUTI, de lehet h. a bogyó elõrébbhozta, olvasd el a tájékoztatót, hátha írja!!! miért nem védekeztetek(manapság már egy kis bódéban is lehet gumit kapni, és nem lehet belehalni 600 Ft.-ba) NAH MINDEGY TSZTELJ EGYET, ÉS MEGTUDOD:-)
Nem azért kérdezte a kérdezõ, hogy te ítélkezhess felette, és utólag õ is okosabb...Amugy még az a szerencse, hogy vett tablettát...Nem hiszem hogy sajnálta a 600ft-t a gumira, és ezért vett tabit, hisz sokkal drágább.Minden esetre, tényleg kéne tesztet venned!Remélem nem lesz semmi gáz.
A kérdező hozzászólása: akik kivanciska mert nem hasnzlatam gumit.. nem sajnalok kiadni 600 ft-tot mert regebben sokal tobet adtam ki erte mert a legjobb minoseget vettem.. de alergias lettem a latexre.. szoval gumit nem tudok hasznalni.. kulonfele hormonos fogamzasgatlokat meg nem akaork hasnzalni.. nem igy akartuk de megtortent.. remelem hogy nem lesz semmi. his zmegjot a havim csak hamarab, es alitolag hamarab megkel jonnie tole:P
90 %-ban megúsztad. A teszt a tuti. Csak egy ötlet (olcsóbb és biztonságosabb, mint a 72 órás) a fogamzásgátláshoz: létezik fogamzásgátlókrém, 2800 forint egy 6 db-os kiszerelés, nem okoz allergiát és biztonságos. Legalábbis nálunk évek alatt nem volt vele gond.

Nem vagyok még sajnos terhes, de a köldököm alatt (kb. 10 cm) szurkálást érzek mindig a 14. nap környékén egészen a mensi érkezéséig. Mit jelent ez? SOS

Legjobb válasz: hát, ha azt érezted volna, hogy a 14. napon érzed, akkor azt mondtam volna, hogy megérzed a pé-det, de mivel a ciklus végéig érzed, így nem tudom mi lehet!

hát, ha azt érezted volna, hogy a 14. napon érzed, akkor azt mondtam volna, hogy megérzed a pé-det, de mivel a ciklus végéig érzed, így nem tudom mi lehet!
bocsi, nem érezted, hanem kérdezted akart lenni
Szerintem peteérés jele. Más tüneteid nincsenek?
Ha mindig ezt érzed akkor nem lehet a baba miatt, hiszen ez mensid elõtt is mindig jellemzõ volt. Ha viszont azt akartad írni, hogy a mostani ciklusodban érzed, de eddig a többi ciklusodban ezt nem tapasztaltad, akkor igen, lehet baba.
Hogy lecsaptatok a kérdésre :D :D :D

14 hetes terhes vagyok és kb.2 hete minden nap fáj a fejem. Szerintetek ez normális? Van esetleg olyan köztetek, akinek szintén sokat fájt a feje a terhesség alatt? Elmúlhat ez valamikor?

Legjobb válasz: nekem állandó tompa fejfájásom volt az 5. héttõl kb a 28. hétig. terhességi tünet ez is, tehát ilyen értelemben normális, elõfordul, de ettõl még korántsem kellemes. amikor nõgyógyásznak, védõnõnek említettem,a kkor csak a a gyógyszeres csillapításra adtak javaslatokat (panadolt, magát az okot nem tudták, így megszüntetni se nagyon lehet, csak elnyomni). nem volt kibírhatatlanul erõs, ezért sosem vettem be gyógyszert rá. röpke 5 hónap után magától elmúlt :-).

nekem állandó tompa fejfájásom volt az 5. héttõl kb a 28. hétig. terhességi tünet ez is, tehát ilyen értelemben normális, elõfordul, de ettõl még korántsem kellemes. amikor nõgyógyásznak, védõnõnek említettem, a kkor csak a a gyógyszeres csillapításra adtak javaslatokat (panadolt, magát az okot nem tudták, így megszüntetni se nagyon lehet, csak elnyomni). nem volt kibírhatatlanul erõs, ezért sosem vettem be gyógyszert rá. röpke 5 hónap után magától elmúlt :-).
nekem kb. havonta 2 napig fáj, de akkor rettenetesen, olyan migrén-szerûen, most vagyok a 18. hétben. Terhesség elõtt szinte soha nem fájt a fejem, szóval ez egy tünetnek nevezhetõ (más úgyse nagyon volt) Doki, védõnõ nekem is csak a gyógyszert tudta ajánlani, okot nem nagyon.
Nekem eddig nem fájt, de ma már kénytelen voltam bevenni a 3. panadolt hajnal óta. Nem tudom idõ, vagy mi az oka, de fáj folyamatosan. Vérnyomást megmértem, az rendben van. 18 hkm
Nekem sokat a fájt a fejem, majd elmúlt, másnap elvetéltem...
ugyan így voltam sajnos. De utána kiderült hogy nem ittam eleget és amiatt volt.Ha napi 3-4 l folyadék lement akkor nem fájt a fejem.próbáld ki te is.
Én is 14 hetes vagyok, és mostanában nekem is szinte minden nap fáj a fejem.. :) Mondjuk én nem arra gondoltam, hogy a baba miatt, hanem inkább az idõjárás és a folyadékbevitel miatt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a tanácsokat.
A kérdező hozzászólása: tudom. egyáltalán nem vagyok magamra büszke ! tudom nehéz megállni.. de negativ kommenteket nem szeretnék !
14 évesen, 3 hónapja nem voltál senkivel. Az ilyennek egészségére, ha be is csúszik... :)
Az hogy 14 évesen már szexszuális életet élsz !
istenem, 14 évesen miért kell nemi életet élni még nem állt be a menstruációd, ebben a korban szokott ilyeneket csinálni, hiszen még nem vagy felnõtt, és a szexhez sem vagy érett egyáltalán...
Attól függ, mióta menstruálsz.Lehet, hogy még nem állt be, majd megjön. Az is lehet, hogy valami gond van.Nõgyógyászhoz kéne menned, kérd meg anyudat, vigyen el.
A kérdező hozzászólása: hát kb 2 éve menstruálok.
Már bocs, de hülyeség az egész elméleted. Jó, hogy nem 10 év utáni beágyazódásra gyanakszol... ha valóban új élet húzódna a háttérben, már rég jelentkeztek volna a "tünetei". Amúgy szerintem is felfüggeszthetnéd a szexet egy darabig, látszik, mennyire nem a te világod még.
A kérdező hozzászólása: énis ezt tervezem.

Okozhatott-e bármi problémát a babámnak, hogy 14 hetes terhesen kb.3 órán át erős vegyszergőzben voltam, szájmaszk nélkül? (hypo, vízkőoldó, tisztítószerek)

Legjobb válasz: Én az elsõ 5- 6 hétben voltam vegyszerek közelében (nem tudtam, hogy már nem vagyok egyedül). Az orvosom azt mondta, bármi lehet. De szerencsére nem lett semmi. 1,5 éves, és rendben van teljesen :)

Én az elsõ 5- 6 hétben voltam vegyszerek közelében (nem tudtam, hogy már nem vagyok egyedül). Az orvosom azt mondta, bármi lehet. De szerencsére nem lett semmi. 1, 5 éves, és rendben van teljesen :)
A kérdező hozzászólása: Milyen bármire gondolt az orvosod? Lehet akár szellemi fogyatékos is emiatt??
Én is voltam 8 hetesen és nem csak 1 napot vagy pár órát. Nekem ilyet nem mondott a doki. Egészséges kislányom van.
Valószínüleg nem, de ennél több eszed is lehetett volna.Minek kellett 3!!!! órán keresztül vegyszerek között lenned???
Szerintem a kérdezõnek nem arra van most szüksége, hogy még rá is kiabálja valaki ezt a dolgot, éppen eléggé ideges így is! Annyit mondott az orvosom, hogy nincs rá adat, így nem tudja sem azt kizárni, hogy baja lesz, sem azt, hogy nem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!
nekem is így volt és nem volt vele semmi baj...
Ha egy év után nem reped szét egy császárheg, akkor egy 10 éves vakbél mûtét hege sem fog szétrepedni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!