Találatok a következő kifejezésre: Kb. 1 voltam (130 db)

2 hónapos a babám, kb.1 hete kiütések jelentek meg rajtam, úgy viszketnek, mintha szúnyogcsípés lenne. Voltam bőrgyógyásznál, nem mondott semmit, mitől lehet. Nem tudja. Mitől lehet? Soha nem volt bőrproblémám.

Legjobb válasz: Szia.Az én babám kb 1-1,5 hónapos volt,mikor én tele lettem kiütésekkel,vagyis csak a hasam,a combjaim,meg a karom,de az enyém csalánkiütésre hasonlított inkább... Durván 2 hét alatt nyomtalanul eltûnt... Én sem tudom mitõl volt,orvosnál sem voltam vele. Olvastam itt olyat,hogy lehet valami köze az oxitocinhoz,de semmi konkrétat nem tudtam meg :(

Szia.Az én babám kb 1-1, 5 hónapos volt, mikor én tele lettem kiütésekkel, vagyis csak a hasam, a combjaim, meg a karom, de az enyém csalánkiütésre hasonlított inkább... Durván 2 hét alatt nyomtalanul eltûnt... Én sem tudom mitõl volt, orvosnál sem voltam vele. Olvastam itt olyat, hogy lehet valami köze az oxitocinhoz, de semmi konkrétat nem tudtam meg :(
A kérdező hozzászólása: Köszi. :) remélem csak a hormonok..

Másnál is igy van ez? Anyósómék nagyon ritkán jönnek hozzánk, 40km-re laknak de talán ha 2 szer voltak tavaly nálunk, abbol az egyik a baba szülinapja volt! De azt mindig mondják mi mikor megyünk már kb.1 honapja hogy voltunk!

Ez igy van már régota,de gonoltam hogy majd változik!Már párszor mondtam a férjemnek hogy miért mindig mi menjünk,meg hogy jo lenne ha bejönnének elvinnék a gyereket sétálni vagy vigyázhatnának rá mimeg elmennénk kicsit sétálni,moziba,stb. de ? azt modja nem találják fel magukat itt,mert ?k családi házban laknak mi meg panelban.Na de ez lehet az igazi ok?A babára már vigyáztak többszö,s?t már aludt is náluk párszor,ugy is hogy mi nem voltun ott nem volt gond de akkor miért nem jönnek?Oké nem vagyunk azok a puszi pajtások,de elvagyunk igaz megtartjuk az a tisztes távolságot de ennek az oki most hosszuak.A lényeg hogy mostanában elég jol elvoltunk,és mikor náluk vagyunk nincs is gon megha ?k jönnek sem nagy ritkán,de 1-2 ora és már mennek is!

Legjobb válasz: Ez a legtöbb családban így van, kivétek ha nem az én anyám az anyós:) Anyukám mindig jön, anyósom soha. Örülj, hogy legalább a gyerekre vigyáz az anyósod, az én tüneményes 11 hós jó gyerekemre anyósom nem tud egy óra hosszát sem vigyázni, hiába visszük oda a kicsit. Olyan bamba, hogy szinte kiesik a gyerek a kezébõl. Katasztrófa! Annyira dühítõ, hogy tudom hogy itt van 1 köpésre és nem számíthatok rá soha, csak szegény anyámat rángatom mindig. Tegnap pl a kórházban volt dolgom a férjemmel, anyukámnak fel kellett rúgnia az egész napi programját, és 1 óra utat levezetni [email protected] idõben, mert anyósom alkalmatlan a gyerek vigyázásra. 1 órát voltunk el.

Ez a legtöbb családban így van, kivétek ha nem az én anyám az anyós:) Anyukám mindig jön, anyósom soha. Örülj, hogy legalább a gyerekre vigyáz az anyósod, az én tüneményes 11 hós jó gyerekemre anyósom nem tud egy óra hosszát sem vigyázni, hiába visszük oda a kicsit. Olyan bamba, hogy szinte kiesik a gyerek a kezébõl. Katasztrófa! Annyira dühítõ, hogy tudom hogy itt van 1 köpésre és nem számíthatok rá soha, csak szegény anyámat rángatom mindig. Tegnap pl a kórházban volt dolgom a férjemmel, anyukámnak fel kellett rúgnia az egész napi programját, és 1 óra utat levezetni [email protected] idõben, mert anyósom alkalmatlan a gyerek vigyázásra. 1 órát voltunk el.
Az én anyósomék 5 percnyire laknak, mégsem jönnek. De nem bánom, mert nem tud mit kezdeni 6 hós babámmal. Nincs egy barátnõd aki néha elválalná a gyereket, amíg elmentek kicsit?
Hát én örülnék ha anyósomék évente 2x jönnének hozzánk, de nincs ilyen szerencsénk... Mi a falu egyik végén lakunk õk meg a másikon és elég gyakran jön fárasztani a hülyeségével. A gyerek még csak 6 hónapos, de már most utálja õt. Soha senkinél nem sír, de ha õt meglátja egybõl elkezd pityeregni, ha a kezébe is veszi netán akkor meg BÖMBÖL! Eleinte azt hittük fél tõle mert nem ismeri annyira mint minket, de az én szüleimet ritkábban látja és velük mégis jól érzi magát. A keresztanyját sem látja sûrûbben mint anyóst, de vele is elvan. Szerintem az lehet a probléma, hogy anyós mindig dobálja meg rángatja és ezért utálta meg õt a gyerek. Látom elõre majd õ is úgy fog elbújni a mama elõl mint a Glóbusz majonézes reklámba a gyerekek :D
Nálunk is ez van. Anyósomék arra várnak, hogy mi menjünk. Õk talán kétszer voltak itt nálunk. Pedig a 14 hónapos babám valamiért fél náluk, mindig sír ott. Nem szeret ott lenni, mégse jönnek õk át. Ezért mindig síró-ordító gyereket látnak. Engem már nem érdekel. Pedig amikor õk jöttek át a szülinapján, olyan aranyos volt a babám, vigyorgott, nyugodt volt, mint mindig. Ráadásul nem is laknak messze, csak 1 busszal kell jönni fél órát, át se kell szállni.
Nálunk ugyanez a helyzet. 10és fél hónapos a fiam és anyósomék egyszer voltak nálunk. Amikor megszületett...Mindig azt várják, hogy mi menjünnk, mert nekik drága az utiköltség. Én meg mondom, hogy nekünk is ugyanannyi, de az nem érdekli, mintha meg sem hallaná. Amúgy még nálunk sem vigyázott egy percig sem a kisfiamra, és nagy valószínûséggel soha nem is számíthatok rá. Pedig állítólag szeretnek bennünket...
Nálunk is ez van. Mindig tõlünk várják el, hogy menjünk, mert nekik drága az útiköltség(mert nekünk ingyen van, azt hiszik biztos).
17:49!Mintha én írtam volna. Bocsi, hogy offoltam! Ne ám már, hogy arra a pár órára ne találják fel magukat.Akár panel, akár nem.Ez csak kifogás.Amúgy meg miért is akarják feltalálni magukat, amikor a gyerekkel kéne foglalkozniuk.Ez szerintem csak kifogás.
Lassan 1 éves a lányom de nálunk még egyik nagy- és dédszülõ sem volt születése óta. És én nem is bánom. Kicsi a lakásunk, csak szoronganánk, ráadásul ha mi megyünk legalább nem nekem kell vendéglátóst játszani. Nekünk is elég hosszú az út min. 40 perc , de én nem bánom, legalább kimozdulunk. Ja, ugyanezen okokból még 1 percre sem volt a gyerek rajtunk kívül senki mással... Ez van, tudtuk mikor babát vállaltuk, h nem fogunk tudni másra számítani...
Ez a szöveg akár tõlem is származhatna. Még a km is stimmel, és ugyanez, mindig reklamálnak, miért megyünk ilyen ritkán. Kislányom 1, 5 éves és egy kezemen meg tudom számolni hányszor voltak: 4szer. Amúgy meg örüljünk, nekem nem hiányoznak! Addig sem kell õket látnom.
Sziasztok, Azért nem mennek, mert õk szülõk, a ti szüleitek és jogosan várják el, hogy ti mint gyerekek menjetek hozzájuk haza. A "ha ti nem jöttök mi sem megyünk" butaság, csak ellentétekt szül feleslegesen. Az anyósod a férjed anyja, a férjedre való tisztelettel tiszteld az anyósodat vagy legalább fogadd el õt, és amit csinál, azt is.
Szia!A párom családja itt lakik tõlünk pár 100 méterre, 1-2 havonta ha átnéznek, sógornõm mindennap elmegy a ház elõtt mégsem kukkant be.Anyósom a szomszéd házban lakik, beteg..bár levegõzni és fáért ki tud menni a házból.. arra hivatkozik, hogy nálunk nem tud közlekedni..Gyerkõcünk 7 hónapos, nem nagyon kiváncsiak rá..Én sajna ideköltöztem, rokonaim nincsenek..7 hónapja hozzám van nõve a gyermek, még soha nem vigyázott rá senki páromon kivül..Nem egyszerû, de nem tudok mit csinálni..Egyébként mivel a családból nem jöt át senki, így én sem megyek hozzájuk..
Sziasztok! Nálunk is így van.Anyósomék nagyon messze laknak kb.90km.A lányom most 4 hónapos, de csak kétszer voltak nálunk, mert nekik drága az utazás.Nekünk nagyon rossz az autónk rögtön ki esik alolunk de elvárnák, hogy mi menjünk hozzájuk, mert nekünk olcsó a benzin(gondolom).Én nagyon utálok nálunk lenni, mert nem lehet semmit se csinálni, hideg van, büdös van szüval ki vagyok töle.De mindig azt hallgatom, hogy mennyire szeretik az unokájukat, meg hogy mikor megyünk.Egyszer voltunk azt hittem, hogy soha nem érünk haza az auto miatt, én többet biztos nem megyek.Küldök majd képet nekik.
Nekünk nincs senkink, anyósom van, de õ nem tehtei ide a lábát. De nem értelek, miért kell ráerõszakolni valakire magatokat. Ti ne menjetek elvbõl sem amíg õk nem mennek. Ha nem mennek akkor kimradtok az életükbõl és kész. Mindent meg lehet oldani. Ha lusták és nem mentek majd észbe kapnak, ha meg nem érdekli õket az unokájuk akkor az õket minõsíti és nem is kell erõltetni a dolgokat. Mi is mindenhová gyerekkel megyünk és így teljes az életünk. Egyedül orvoshoz menetelkor hagyom a barátnõmre akivel meg szépen elvan mert ismeri és szereti a gyerek. Tehát szerintem ne menjetek ti sem és majd meglátod hogy hogy alakul a helyzet, de én nem kepesztenék senkinél az biztos.
Nálunk is így van, de én nem bánom. Már a gyerek születése elõtt is 2 hetente a hétvégét náluk töltöttük. A férjem segített fát vágni, betonozni vagy amit épp kellett. Anyósom isteni finomakat fõz és süt, babusgatják az unokát, örülnek nekünk.
A kérdező hozzászólása: A barátnõimnek is vannak babáik igy õk sem tudnak csak ugy átjönni, meg hát este?Ez sajnos nem megy!
Nálunk is hasonló a helyzet, mint 2. és 3. válaszolónál, annyi különbséggel, hogy 8 hónapja minden egyes szombaton vagy vasárnap itt vannak nálunk, de felvenni is alig veszik fel a gyereket, mondván, nehéz.. (9 kg) van hogy elkezdik nézni a tévét, a gyerek meg mellettük.... Gondolhatjátok. Egyébként meg szeretik, csak valahogy nem tudnak foglalkozni vele. Persze amikor én anyum van itt, akkor mondókázik, énekel neki, agyon puszilgatja, még wc-re is alig akar kimenni. Én meg azt nem tudom, meddig jönnek még minden hétvégén, mert így a barátainkkal is alig tudunk találkozni :S
Ennek most tapsoljunk?
Oké. De most ezt miért kell tudnom?:) Nem nagyon értem miért írtad ki. A kérdés ebbe az lenne, hogy lehet ezért mentél el nehezen? Mert akkor a válasz: meglehet.
A here gyulladás a következménye lett annak, hogy nem tudsz elmenni .Hogy nem tudsz elmenni, annak meg egy másik oka van .Rendet kell tenni az agyban is . A sex az agyban játszódik, a pö**nk csak kellék hozzá .


Dohányzol-e?
A kérdező hozzászólása: nem!
Urológus nézett ultrahanggal?
Vizelettenyésztésed volt? Általában valamilyen gyulladás, áll a háttérben, ha csíp!
Kidörzsölés? Kevés folyadék fogyasztás miatt túl tömény pisi?
A kérdező hozzászólása: február óta járok urulógushoz..mindig ad valalami gyõgyszert már kb 6-7 félét ettem de semmi változás!elösször azt mondta prosztatagyulladás...de msot utoljára már a 3 dik Dr. azt mondta a nem ! , voltam vizelet tenyésztésen is..és nem tudják mi ez !
A kérdező hozzászólása: sok folyadékot iszom..fõleg ha edzem akkor még plusz 1-1.5 liter vizet.
A kérdező hozzászólása: volt ultrahang is hasi tájékon....máshol is lehet?
A kérdező hozzászólása: Tehát párhuzamosan voltam vállalkozó és fõállású is.
szerintem nem befolyásolja, mert a fõállásod nem az volt
Szerintem sem, hiszem mivel volt fõállásod, a vállalkozásban nem fizettél (gondolom) magad után szja-t, járulékokat.
hiszem=hiszen :D
2012. 01. 01-tõl minden jogviszonyban köteles vagy pénzbeli egészségbiztosítási járulékot fizetni, tehát táppénzre is jogosult vagy. A fõállásod után tiszta sor, hogy 60 %-os mértékkel, a 2011. éves jövedelmed alapján számolják az ellátást, és max 1 évig lehetsz táppénzen, a vállalkozói jogviszonyodban ugye 2012. 01. 01-tõl fizetsz pénzbeli járulékot, így abból a jogviszonyodból rövidebb ideig leszel jogosult (2012. 010. 01-2012. 02. végéig van 60 nap kb), az összegét pedig max. a minimálbér alapján fogják megállapítani, mivel ebben a jogviszonyodban nincs 180 bérezett napod, ami után járulékfizetés is történt volna.
Milyen szinûek voltak, láttad õket vagy csak érezted?:D vagy mi?:D Mert ez így elég értelmetlen xD
homokot szórt bele, de nem értem mire gondolsz xD
De láttad azokat a micsodákat?Vagy csak bent érezted?
Túrós volt a puni! De tényleg az mitõl van?
az ujjad retkes volt te állat ! vagy a veseköve leszakadt XD
Én is jót röhögtem a kommenteken!!:) ) Ha normálisan leírnád mit láttál talán normális válaszokat kapnál!!
Jesszus ez a kérdés...de fõleg a válaszokXD
ien átlátszós fehér darabokra gondolsz?? :D az tejsav én azt olvastam valakinek ien valakinek oan. Én tisztaságmániás vagyok napi 2X fürdök, reggel este mégis olyan ha felizgat a barátom nagyon.És az nem túrós fúúúj :D ez ien szagtalan csúszós valami ami kel oda hogy csússzon.ne törõdj vele :)

Tisztelt Doktor Úr! Ebben a hónapba 17 napra jött meg a menzeszem. Eddig normális volt. Májusban voltam rákszűrésen P2-es lett. Elő uh-on és mammográfián is voltam kb. 1 hónapja. Zöldes váladék ürült. Negatív lett, állítólag hormonális, volt citológiai vo

Tisztelt Doktor Úr! Ebben a hónapba 17 napra jött meg a menzeszem. Eddig normális volt. Májusban voltam rákszűrésen P2-es lett. Elő uh-on és mammográfián is voltam kb. 1 hónapja. Zöldes váladék ürült. Negatív lett, állítólag hormonális, volt citológiai vozsgálat is. Most viszont 2 napja elmúlt a menseszem és még mindig duzzadtak a melleim mint előtte szoktak. Aggódom. Ön szerint mi okozhatja? Gyulladásos mellrák? Köszönöm válaszát: Anna

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben mind az ultrahang-, mind a mammográfiás vizsgálat negatív eredményt adott, akkor nem kell rosszindulatú elváltozásra gondolnia. Ennek ellenére, amennyiben a tünetek nem szűnnek, szakorvosi vizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben mind az ultrahang-, mind a mammográfiás vizsgálat negatív eredményt adott, akkor nem kell rosszindulatú elváltozásra gondolnia. Ennek ellenére, amennyiben a tünetek nem szűnnek, szakorvosi vizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Ebben a hónapba 17 napra jött meg a menzeszem. Eddig normális volt. Májusban voltam rákszűrésen P2-es lett. Elő uh-on és mammográfián is voltam kb. 1 hónapja. Zöldes váladék ürült. Negatív lett, állítólag hormonális, volt citológiai vo

Tisztelt Doktor Úr! Ebben a hónapba 17 napra jött meg a menzeszem. Eddig normális volt. Májusban voltam rákszűrésen P2-es lett. Elő uh-on és mammográfián is voltam kb. 1 hónapja. Zöldes váladék ürült. Negatív lett, állítólag hormonális, volt citológiai vozsgálat is. Most viszont 2 napja elmúlt a menseszem és még mindig duzzadtak a melleim mint előtte szoktak. Aggódom. Ön szerint mi okozhatja? Gyulladásos mellrák? Köszönöm válaszát: Anna

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben mind az ultrahang-, mind a mammográfiás vizsgálat negatív eredményt adott, akkor nem kell rosszindulatú elváltozásra gondolnia. Ennek ellenére, amennyiben a tünetek nem szűnnek, szakorvosi vizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben mind az ultrahang-, mind a mammográfiás vizsgálat negatív eredményt adott, akkor nem kell rosszindulatú elváltozásra gondolnia. Ennek ellenére, amennyiben a tünetek nem szűnnek, szakorvosi vizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Kb.1 eve probalkozunk de nem jon ossze es voltak endo tuneteim is, aztan most voltunk nyaralni ahol szaunaztam es kispohar sort v bort megittam, raadasul forro vizben furodtem es ma csinaltam tesztet ami pozitiv lett, massal is volt ilyen?

hogy nem is vigyaztam magamra es mar elvesztettem a remenyt h sikerulhet,raadasul forro vizben furdok es meg ittam 1 pohar sort is.artottam a magzatnak a pohar sorrel es a meleg furdovel?raadasul 2 eves fiamat biciklivel furikazom ami nem tul konnyu.szoval minden olyat csinaltam ami talan art a magzatnak??tapasztalatok,irjatok lanyok

Legjobb válasz: Ezek közül még semelyik sem árthatott. Gratulálok!

Ezek közül még semelyik sem árthatott. Gratulálok!
Bizonyára nem blokkolt az agyad, mivel nem voltál rágörcsörve. Nekünk is így volt, mi 2 évig próbálkoztunk, de semmi. Aztán mikor feladtam és nem foglalkoztam már vele, láss csodát, terhes lettem. Semmit nem ártottál a magzatnak, de azért mostmár kicsit vegyél vissza, had tapadjon meg jól, és had erõsödjön meg az a kis csöppség, már ha ennyit váratott magára. Gratulálok!
Hát ezek tényleg nem árthattak!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!