Találatok a következő kifejezésre: Kb. 1 próbálkozunk babával, eddig sikertelenül (1 db)

Kb. 1 éve próbálkozunk babával, eddig sikertelenül. A férjem volt már spermavizsgálaton, ott minden ok volt. Használok ovu mikroszkópot, asszerint van peteérésem. Mi lesz a következő vizsgálat nálam?

34 éves vagyok.

Legjobb válasz: Szia. Az orvosoddal kellene beszélned,szerintem megne´zik,nincsen-e ve´letlenül elzáródás a petevezetöben,vagy valami gyulladás,esetleg baktérium,ami nem engesi a megerméenyülést,ill.elpusztítja a spermákat.

Szia. Az orvosoddal kellene beszélned, szerintem megne´zik, nincsen-e ve´letlenül elzáródás a petevezetöben, vagy valami gyulladás, esetleg baktérium, ami nem engesi a megerméenyülést, ill.elpusztítja a spermákat.
Az elõzõhöz még annyit fûznék hogy UH-val félidõben gyönyörûen ki lehet mutatni hogy valóban van e peteérésed, és hogy pontosan mikor van.Mint tudjuk a mûszerek tévedhetnek és ezalól a mikroszkóp sem kivétel, adhat téves adatot!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi történhetett itt?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/41c958f2fadb74fd96eeed..

4

Terhesség alatt milyen vastag a méhnyálkahártya?

2

Hüvelyi ultrahangon meddig látszik a terhesség?

3

Ha egy leszbikus pár otthon, fecskendővel, egy ismerőstől kapott spermával próbál teherbe esni, az legális?

9

Szerintetek ez mar valos eredmeny? (negativ)

Ket napja kesik,ma du csinaltam tesztet,negativ lett,van meg ertelme h csinaljak masikat reggel ha addig nem jon meg,vagy nyugodjak bele h nincs baba,ja es a teszt 20-as erzekenysegu volt.

6

Mitől lehet az, hogy halvány pozitív lett két terhességi tesztem is, aztán pár nap múlva már negatív, és még meg is jött?

Még augusztusban volt olyan, hogy egyszer nem védekeztünk... de ha rendszertelen a menzeszem, lehetséges ilyen késői megfoganás?

2

Aki vett X-epil tesztet mennyiért vette?

3

Megnéznétek a tesztem?

Még sosem teszteltem és nem tudom, hogy ez most pozitív-e vagy csak odaképzem.

6

12. napon ovuláció után a vérből nézett Hcg eredményem 38. Jelenthet ez terhességet?

Inszeminációm volt 12 napja.

7

Ki nem várja októberre? Többi lennt.

Nemtudom hogy sikerült e nekem mindenesetre 26-28fele kéne megjönnie,pár napja szurkálodásokat érzek hol bal oldalt hol jobb félen.6hónapja probálkozunk mióta elment az első picur.Azóta semmi.Kezdek is elkeseredni.Héten teszteltem negatív,lehet korai volt nemtudom.Együtt voltunk 5-6-8-9-10-11-14-15.én. lehet kicsit tulzás mindennaposra tenni,de régen is voltunk ennyire együtt:)

13

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!