Találatok a következő kifejezésre: Kb. 1 próbálkozunk babával, eddig (2 db)

Kb. 1 éve próbálkozunk babával, eddig sikertelenül. A férjem volt már spermavizsgálaton, ott minden ok volt. Használok ovu mikroszkópot, asszerint van peteérésem. Mi lesz a következő vizsgálat nálam?

34 éves vagyok.

Legjobb válasz: Szia. Az orvosoddal kellene beszélned,szerintem megne´zik,nincsen-e ve´letlenül elzáródás a petevezetöben,vagy valami gyulladás,esetleg baktérium,ami nem engesi a megerméenyülést,ill.elpusztítja a spermákat.

Szia. Az orvosoddal kellene beszélned, szerintem megne´zik, nincsen-e ve´letlenül elzáródás a petevezetöben, vagy valami gyulladás, esetleg baktérium, ami nem engesi a megerméenyülést, ill.elpusztítja a spermákat.
Az elõzõhöz még annyit fûznék hogy UH-val félidõben gyönyörûen ki lehet mutatni hogy valóban van e peteérésed, és hogy pontosan mikor van.Mint tudjuk a mûszerek tévedhetnek és ezalól a mikroszkóp sem kivétel, adhat téves adatot!

1 hete késik a mensim, és kb.4 napja fehérfolyásom van, de rosszul még nem vagyok! Lehet hogy végre a várva várt baba van a dologban? Lassan 1 éve próbálkozunk, már nagyon szeretnénk babát, de eddig clostival sem jött össze. :(

Az orvosom azt mondta diétázzam egy picit, így 1 hónapja elkezdtem a 90. napos diétát! Lehet hogy ez kavar be a mensibe? De akkor fehérfolyásom miért van? (Nem szokott lenni)!

Legjobb válasz: Ha már 1 hete késik, akkor tesztelj!

Ha már 1 hete késik, akkor tesztelj!
nekem is 1 hete késik.és nekem sincs semmi tünetem.de a hõd mennyi?neke 37, 2
Szia! A hõmérõzéssel kapcsolatba ezt egy ugyanilyen kérdésre érkezett válaszok között találtam: "Mindig reggel ébredés után és mielõtt felkelnél az ágyból. Este rázd le a hõmérõt és készitsd az ágyad mellé. A legjobb ha mindig ugyanabban az órában tudod mérni. Szájban nyelv alatt, vagy hüvelyben vagy végbélben mérj. Minden nap jegyezd fel az értékeket. A legalacsonyabb hõmérsékletû napon szokott bekövetkezni a peteérés. Peteérés után a hõmérséklet 37 C körül mozog. A mensi elõtt 12-24 órával szokott leesni a hõmérséklet. Ha leesik a hõmérsékleted akkor meg fog jönni a mensid." De szerintem érdemes lenne tesztelned, 1 hetes késés után a tesztnek már mutatnia kell, ha terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: A hõmet nem mérem! :( Egyébként hogyan kell? Köszi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok! Tesztelek és írok hogy mi lett az eredmény! Drukkoljatok! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!