Találatok a következő kifejezésre: Kb. 1 próbálkozunk babával, (4 db)

Segitsegeteket szertnem kerni. Babat szeretnek es nem nagyon sikerul, kb 1 honapja probalkozunk, mar volt egy etetesem es mostanaban ittam alkoholt de ugye lehet meg babucim?

Legjobb válasz: Nagy a valószínûsége hogy lehet..."mar volt egy etetesem " ezt nem nagyon értem..de szerintem lehet gondolj bele hány alkoholista édesanyának van gyermeke..De kétlem hogy te annnyit innál..szóval ezt ne értsd félre.

Nagy a valószínûsége hogy lehet..."mar volt egy etetesem " ezt nem nagyon értem..de szerintem lehet gondolj bele hány alkoholista édesanyának van gyermeke..De kétlem hogy te annnyit innál..szóval ezt ne értsd félre.
KAMU! te vagy nagyon hülye vagy, és egy idióta , vagy kamu a kérdés! De sajnálom már most azt a gyereket aki a tiéd lesz!

Kb. 1 éve próbálkozunk babával, eddig sikertelenül. A férjem volt már spermavizsgálaton, ott minden ok volt. Használok ovu mikroszkópot, asszerint van peteérésem. Mi lesz a következő vizsgálat nálam?

34 éves vagyok.

Legjobb válasz: Szia. Az orvosoddal kellene beszélned,szerintem megne´zik,nincsen-e ve´letlenül elzáródás a petevezetöben,vagy valami gyulladás,esetleg baktérium,ami nem engesi a megerméenyülést,ill.elpusztítja a spermákat.

Szia. Az orvosoddal kellene beszélned, szerintem megne´zik, nincsen-e ve´letlenül elzáródás a petevezetöben, vagy valami gyulladás, esetleg baktérium, ami nem engesi a megerméenyülést, ill.elpusztítja a spermákat.
Az elõzõhöz még annyit fûznék hogy UH-val félidõben gyönyörûen ki lehet mutatni hogy valóban van e peteérésed, és hogy pontosan mikor van.Mint tudjuk a mûszerek tévedhetnek és ezalól a mikroszkóp sem kivétel, adhat téves adatot!


1 hete késik a mensim, és kb.4 napja fehérfolyásom van, de rosszul még nem vagyok! Lehet hogy végre a várva várt baba van a dologban? Lassan 1 éve próbálkozunk, már nagyon szeretnénk babát, de eddig clostival sem jött össze. :(

Az orvosom azt mondta diétázzam egy picit, így 1 hónapja elkezdtem a 90. napos diétát! Lehet hogy ez kavar be a mensibe? De akkor fehérfolyásom miért van? (Nem szokott lenni)!

Legjobb válasz: Ha már 1 hete késik, akkor tesztelj!

Ha már 1 hete késik, akkor tesztelj!
nekem is 1 hete késik.és nekem sincs semmi tünetem.de a hõd mennyi?neke 37, 2
Szia! A hõmérõzéssel kapcsolatba ezt egy ugyanilyen kérdésre érkezett válaszok között találtam: "Mindig reggel ébredés után és mielõtt felkelnél az ágyból. Este rázd le a hõmérõt és készitsd az ágyad mellé. A legjobb ha mindig ugyanabban az órában tudod mérni. Szájban nyelv alatt, vagy hüvelyben vagy végbélben mérj. Minden nap jegyezd fel az értékeket. A legalacsonyabb hõmérsékletû napon szokott bekövetkezni a peteérés. Peteérés után a hõmérséklet 37 C körül mozog. A mensi elõtt 12-24 órával szokott leesni a hõmérséklet. Ha leesik a hõmérsékleted akkor meg fog jönni a mensid." De szerintem érdemes lenne tesztelned, 1 hetes késés után a tesztnek már mutatnia kell, ha terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: A hõmet nem mérem! :( Egyébként hogyan kell? Köszi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok! Tesztelek és írok hogy mi lett az eredmény! Drukkoljatok! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!