Találatok a következő kifejezésre: Kb. 1 kijött (10 db)

Az egyik barátom most mondta, hogy kb 1 órával kijött a SE Xperia Ray-re az ICS (4. 0.4). Valóban kijött rá?

Legjobb válasz: Nem egyszerre fog kijönni mindenkinek!! Nézd meg Sony PC Companion-nal a sajátodat.Ha még nem akkor még pár nap.

Nem egyszerre fog kijönni mindenkinek!! Nézd meg Sony PC Companion-nal a sajátodat.Ha még nem akkor még pár nap.
Igen, de lehet hogy még neked nem. Elõször a függetlenekre majd a szolgáltatósokra jött ki. Miért nem nézed meg a programmal amit irtam és nem kellene itt kérdezgetned.
A kérdező hozzászólása: Most látom, hogy Mobilarena facebook profilján is kiírta valaki. Ezek szerint megjelent? :) )))
A kérdező hozzászólása: Meg van, le is lehet tölteni: a sony honlapján ezt olvasom: Update to Android 4.0: Our software update is free. You won’t lose any of your data saved to your phone. It’s quick and easy with our step-by-step process. It can be downloaded through: PC (PC Companion) MAC (Sony Bridge for MAC) Watch the video to see how quick and easy updating your phone’s software really is… http://www.sonymobile.com/gb/software/upgrade-to-android-4/ lent
A kérdező hozzászólása: Ezekre a telefonokra lehet letölteni: Xperia Pro Xperia Neo V Xperia Active Xperia Arc S Xperia Ray Xperia Mini Xperia Mini Pro
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, de magamtól is rájöttem, mielõtt épp kipróbáltam volna azt amit írtál :D
Live ics-t meddig huzzák még?:D Legalábbis szolgáltatósokra?:D
A kérdező hozzászólása: Hát szerintem, max 1-2 hét, és arra is kijön.

Kb. 1 hónapja kijött egy csúnya herpesz a szám fölött. Félek, hogy a babám is ugyanott sebes lesz. Vagy ez hülyeség? Nem fog látszani rajta?

Legjobb válasz: Gimis koromban kaptam el a herpeszt. Mindkét terhességem alatt kijött. Én olyan sûrû fehér kecét kaptam rá: cinkpaszta. Megnyugtatlak: egyik gyerekemen sem látszik semmi a száján :)

Gimis koromban kaptam el a herpeszt. Mindkét terhességem alatt kijött. Én olyan sûrû fehér kecét kaptam rá: cinkpaszta. Megnyugtatlak: egyik gyerekemen sem látszik semmi a száján :)
Sajnos aki hajlamos a herpeszre, (de az is elég, ha csak egyszer volt kiskorában) annak nagy az esélye, hogy terhesség alatt is kijön egyszer. Én is túl vagyok már rajta. Ne aggódj, ez természetes! Ettõl még gyönyörû kisbabád lesz! :)
És rajta is maradt száradás után?
A kérdező hozzászólása: Igen látszik messzirõl is!
Képet tudsz felrakni?! :)
A kérdező hozzászólása: már nincs meg a teszt, kidobtam....


Mikor pisilek fáj a hasam legalja de csak ha már kijött az összes pisi. Valamint elég gyakran pisilek is kb 1 hete, mi az oka? Lehet, hogy felfáztam? 17L

Legjobb válasz: Igen, valószínûleg van egy kis hólyaghurutod. Egy vizelet vizsgálat kimutatja, hogy van-e benne baktérium illetve akár szabad szemmel nem látható vér is . Háziorvosodat keresd fel.

Igen, valószínûleg van egy kis hólyaghurutod. Egy vizelet vizsgálat kimutatja, hogy van-e benne baktérium illetve akár szabad szemmel nem látható vér is . Háziorvosodat keresd fel.
Tényleg jobb lenne ha orvoshoz mennél.
Házi orvoshoz vigyél reggeli középsugaras vizeletmintát. Ha kell, akkor kapsz antibiotikumot.
2. vagyok. Szerintem laborba kérj beutalót, mert ott részletesebb a vizsgálat.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) mindenképp elmegyek orvoshoz
Háziorvos felír antibiotikumot, csak a hüvelyflóra helyreállításról ne feledkezz el!

Kinyomtam egy bőr alatti pattanást (mikor kijött, akkor repedés szerű hangot adott ki). Mára egy kb 1 cm átmérőjű piros folt jött ki a helyén, nem duzzadt de érintésre fáj. Ilyenkor mit lehet tenni hogy mihamarabb begyógyuljon?

Legjobb válasz: Vizezd be a kezed/ujjad és nyomj rá egy kis fokrémet. Azzal kend be (ez azért csak akkor ajánlott, ha otthon vagy, de ha indulsz majd valahova azért elõtte mosd le, mert félreérhetõ:D)

Vizezd be a kezed/ujjad és nyomj rá egy kis fokrémet. Azzal kend be (ez azért csak akkor ajánlott, ha otthon vagy, de ha indulsz majd valahova azért elõtte mosd le, mert félreérhetõ:D)
pardon, foGkrémet. kimaradt a g:)
Cickafarkos teával ecseteld vagy kamillával a fogkrém további gyulladást okozhat.
Ahhoz képest, hogy állítólag a fogkrém további gyulladást okoz, nekem be szokott jönni! Nem vagyok túl pattanásos típus, de ha 1 évben egyszer elõjön egy, akkor használ a fogkrém vízzel kevert formája!
A baj az, hogy 21 évesen így írsz.
Nem vagy allergiás valamire?
A kérdező hozzászólása: Nem hinnem, hogy allergia lenne. Vagy lehetseges? Mert eddig 3 jott ki osszesen, egyszer a jobb tenyeremen, mondjuk ott 2x egymas utan, ugyan ott... Aztan a bal tenyeremen. Kiskoromban voltam allergias a nyi, es nyarfara. Kb 3 eve meg a parlagfu kezdet el irritalni... Folyik az orrom, kiuteses a combom belso fele, stb.. Ezeken kivul masrol nem tudok.
Aggódhatsz... Garis? Mondjuk ahohz, hogy csináljanak vele valamit, produkálni kell a hibát.

9 honapos a kislanyom 1 honapja kb. kijött az elsö foga alul, tünetmentesen mikor fog jönni a masodik?

Legjobb válasz: Az én kislányomnak 8 és fél hósan jött az elsõ foga, a második pedig 2 hét múlva. az elsõ nálunk is tünetmentes volt, a második már nem annyire, de az sem volt vészes.de ez minden babánál változó.

Az én kislányomnak 8 és fél hósan jött az elsõ foga, a második pedig 2 hét múlva. az elsõ nálunk is tünetmentes volt, a második már nem annyire, de az sem volt vészes.de ez minden babánál változó.
bocs annyira
A kérdező hozzászólása: Köszi a valaszt, en mar kezdek aggodni, nem-e baj, hogy ilyen soka jön a masodik!
elsõ vagyok. én már azon viccelõdtem néha hogy fogak kell csináltatni neki. :) engem mindenki nyugtatott hogy semmi gond, az egyik ismerõsömnél a kisfiúnak 13 hósan jött az elsõ foga. most két éves és gyönyörû egészséges fogai vannak.ne izgulj, semmi gond, majd jönnek azok a fogak szépen sorban. jó babázást!
A kérdező hozzászólása: Köszi a nyugtatast!!!!!!
Nekem az alsó kettõ 1 hét különbséggel jött, aztán jó másfél hónapig semmi, és kb 1 hét alatt kijött fölül 4 egyszerre! Össze-vissza jönnek:)
Tényleg állatorvoshoz kell vinned!!!Sürgõsen! A macskák max. 2 óra alatt leellenek. Nem 3 nap...
Úristedn ha a hülyeség fájna... Szerencsétlen macska :S:S Nem kéne talán elvinned egy orvoshoz és nem elletni többet???? Ááá neeem, már 3 napja el kellett volna!
Ez egy remek gondolat! Kérdezõnek: ORVOS!
De, sajnos van, amelyik napokig. A miénk elsõ fialó volt, de valami hitvány, beteg, hibás macska lehetett, kóborként ragadt nálunk.. Megfialt egy este 1 kismacskát, aztán semmi. De a hasa nagy volt, jött-ment. Felhívtam egy állatorvost, azt mondta, hogy bizony, 3 napig is eltarthat. Aztán láttuk, hogy fájdalmai lehetnek, nyávogva kapkodott a farka felé. Beraktuk a kocsiba, irány az orvos. Mire odaértünk, félig lógott ki belõle egy döglött kismacska. Azt kihúzta az orvos, és a következõt ajánlotta: meg kell mûteni, eltávolítani a benne lévõ döglött kismacskákat. Ez kezelésekkel, kontrollal zz.30 ezer forint, vagy elaltatja, 1500 ft. Két gyerek mellett ez utóbbit válaztottuk. Rozika így fejezte be földi életét.Azóta volt 3lánymacskánk, ivartalanítottuk õket 15 ezer/fõ. Egyik pár hét múlva eltûnt, másikat elütötte elõttünk az autó. A 3. itt fekszik mellettem.Szerintem õ az utolsó, többet nem fogadok be.:((
Vidd el állatorvoshoz, és amint lehet ivartalanítasd is. Nem nagyon való a kezedbe élõ állat, kölyök macska meg pláne nem....
úr isten! vidd el azonnal ovoshoz, vagy meghal! ez nem normális viselkedés...(hogy 4 napja szül)
A kérdező hozzászólása: Az állvemhességrõl kérdeztem nem pedig a szülés folyamatairól! A cicám már lassan 4 éves és már volt párszor vemhes, akkor nem volt semmi gond, egy délután leforgása alatt megszült. Amúgy meg lehet, hogy már 4 napja tart a szülés, de nincs vele semmi gond, normálisan eszik, alszik, piszkít, meg amit egy macska csinál. Mellesleg velem alszik 2 hónapos kora óta, és egyszer sem feküdtem rá. Ha tényleg komoly baja lenne azt észrevettem volna! Van egy testvére is, nála már az elsõ szülésnél komplikációk voltak, és nem néztem tétlenül, hanem rögtön vittem az orvoshoz! Köszöni jól van! És a kérdésemre normális válaszokat várnék! Mi az hogy a hülyeség fájna? Bocs de mégis hány éves vagy? 5? Légyszíves normális válaszokat írjatok!
Ha beírod a googleba, hogy álvemhesség cicánál, akkor kiad oldalakat, ahol a cicatartók ezzel a kérdéssel fordulnak az orvoshoz. Valamelyik gyógyszert is ajánl. De nem jobb volna megmutatni orvosnak? Így kizárhatod, hogy nem valami más bajjal küzd a cicus.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!