Találatok a következő kifejezésre: Kb most le a barátommal (4 db)

Kb most feküdtem le a barátommal 7 v.8. alkalommal. A szűzhártyám már rég átszakadt, de még mindig érzek néha ott belül olyan érzést, minthas "repedne" vmi. Az mi lehet? Följebb érzem, mint ahol a szűzhártya elhelyezkedik.

Lehet, h még mindig "tágítgat" azért érzem, mintha "repedezne"? Viszont eléggé fájdalmas, ha éppen er?sebbet lök a barátom vagy tövid benyomja.

Legjobb válasz: Igen, úgy tûnik még most szokja a tested azt hogy van benned "valami". Ehhez kell egy pár alkalom mire nem érzed majd ezt az érzést, csakis élvezetet. Eleinte ezen átesik mindenki.

Igen, úgy tûnik még most szokja a tested azt hogy van benned "valami". Ehhez kell egy pár alkalom mire nem érzed majd ezt az érzést, csakis élvezetet. Eleinte ezen átesik mindenki.
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm. De várom a többi hasznos választ is :)
Hát nem tudom. Nekem nem szakadt, nem is vérzett, nem is fájt, valószínûleg a hártya alakja miatt. Ha tövig benyomja, és fönt érzed, akkor azért lehet, mert a pénisze eléri a méhszájat, ez fõleg a ciklus közepén kellemetlen. Ebben az esetben érezhetsz fájdalmat. Nem hiszem, hogy a szûzhártyád lenne, esetleg valamiért idegeskedsz (rátok nyitnak, teherbe esel, stb), és ezért begörcsölsz.
A kérdező hozzászólása: nem igazán görcsölök mert eltudom engedni magam rendesen, és a szûzhártyám is már átszakadt ebben biztos vagyok. De éreztem, hogy az aktus végén kezd egyre kellemesebb lenni. Jaah és kutya pózban csináltuk és miután kicsit felegyenesedtem vagyis térdre álltam nem fájt annyira. Lehet, h nem abban a pózban kéne próbálkozni addig amig nem vagyok normálisa tág?:S
velem is így volt, az elsõ pár alkalom fájt. de ez pasi függõ is.Lehet tapasztalatlan. én miután lefeküdtema z elsõ pasimmal minden egyes alkalommal ezt éreztem v 2 hónapig, aztán elhagytam ( nem emiatt) összejöttem mással és vele meg semmi, pedig rettegtem a szextõl vele, pont emiatt.
ja a kutyapózban hatol be a legjobban, még nem azt kéne erõltetni, lehet h a hüvelyed vége még nincs annyira kitágulva

Kb.1 másfél hónapja feküdtem le a barátommal rá 2napra meg is jött a havim, de most már 3napja késik. Nagyon ideges vagyok miatta. E miatt is késhet? Ugye tuti nem vagyok terhes?

Mindig használtunk gumit és le is ellen?riztük de nagyon félek, hogy terhes lehetek. Elötte nem nagyon figyeltem, hogy hány napra jött meg.

Legjobb válasz: Gumihasználat mellett is lehetsz terhes, mert csak 98%-ban véd.

Gumihasználat mellett is lehetsz terhes, mert csak 98%-ban véd.
Nem kell annyira parázni ! Anyukád se parázik hogy késik neki pedig 17 évesen 1 x õ is csinálta és most meg késik neki 5 napot!! Semmi gáz ! Várj még 6-7 napot és ha akkor sem jön meg akkor kezdj el aggódni ! Nyugi!!!!!!4
ha már azóta 1x menstruáltál akkor nem lehetsz terhes...amugy meg miért nem csinálsz tesztet ha ennyire félsz, bár nem értelek, védekezel és le is ellenõrzöd utána h nem e lyukas stb akkor mi a baj
ha ennyire hülye vagy hozzá akkor miért élsz nemi életet? de igen terhes vagy, kívánom hogy fiúgyermekkel áldjon meg a sors
Az óvszer elsõsorban nemi betegségek ellen van, nem kölök ellen. Gratulálunk, Ön nyert!
Nekem a mostani barátnõmnek késett egy hónapot. A többinek akivel lefeküdtem minimum 1 hetet. 3 nap semmi, szerintem az elsõ után egy kicsit megzakkan a ciklus (legalábbis saját tapasztalatok alapján), szóval nagyon kétlem hogy terhes vagy.
Ezt hívják dedópehelynek.
ismerj meg engem :)
A kérdező hozzászólása: minek??? :D a dedó oké, de pehely?
Nem pehely hanem pölhe XD Szakitottal vele szerintem jó indokkal vagyis ebbõl szerinte ugy jon ki a haverjai elõtt, hogy kao nem tudja mi bajod és el is mehetsz oda ahova... Bár is gondolom én. Dedópölhe XD

A Barátnõm rendszeresen szedte a fogamzás gátlót kb 5-6-7 hónapig, most abba hagyta késhet tõle akár 1-2 hónapot?

nõi egészség

Legjobb válasz: Igen. Gyakran hónapok kellenek,mire visszaáll a természetese,saját hormonmûködése. Terhességi tesztet csináltatok?

Igen. Gyakran hónapok kellenek, mire visszaáll a természetese, saját hormonmûködése. Terhességi tesztet csináltatok?
én úgy hagytam abba, hogy az utolsó levelet végig szedtem és utána nem szedtem, de nem késett. ugyan úgy jött meg mint bármikor máskor.
A kérdező hozzászólása: de még egy hónap nem sok igaz??
Nem. Ha nem terhes várjatok még. Mindenki másképp reagál rá. Van aki nem vesz észre semmit, de sok nõnél okoz vérzészavart.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!