Találatok a következő kifejezésre: Kb most le (98 db)

Van egy simson s51 motorom, az a baj vele, hogy már 2 napja észrevettem, hogy ha már kb.5 percet motorozok, akkor 50km/h fölött elkezd lassítani és furcsa hangokat ad. Ma is ezt történt és most le is állt, és most már el sem indul. Mi lehet a baj?

Ha rugdosom kb. minden 10.-re pukkan egyet a kipufogóban és fekete füstje van. A gyertya, száraz pedig be kéne, hogy köpje ha sokat rugdosom, a karburátort kitisztítottam. Betolásra sem indul. Mi lehet a baja? Gyújtás? Vagy nem kap elég benzint, mivel száraz a gyertya ezért gondolom?

Legjobb válasz: A dugóval nincs baj, nem volt csattanás. Most az a probléma, mint ahogy írtam is, hogy be sem indul.

A kérdező hozzászólása: A dugóval nincs baj, nem volt csattanás. Most az a probléma, mint ahogy írtam is, hogy be sem indul.
A kérdező hozzászólása: 2t olajat használok 3 literhez, 1dl.
Nem mindegy hogy milyen 2t lehet használni a legótvarabb arol 2t-tét is de az annyira nem jó mint mondjuk egy repsol szintetikus olaj, vagy akármi más a lényeg hogy szintetikus legyen és ne ásványi(ezzel csak jobban jársz-nem kormolja akipufogót, nem köpi a gyertyát és nem rágódik be a dugó.) Amit tanácsolok:Próbáld ki másik gyertyával, aztán lehet tovább nézegetni hogy mi baja van.Szal ha nem gyertya akkor benzin gond ami vagy a karbi vagy a benzincsap esetleg eltömõdött a benzinsapkádon a lyuk is.Ha rendben minden akkor lehet tovább menni, megnézni hogy jó helyen kap e gyújtást, ha ezek után sem akkor szét kell kapni annyira hogy megnézd a szimeringeket.
Amikor lehûlt a motor akkor sem indult el?
A kérdező hozzászólása: Eddig ment, amikor lehûlt de most már úgysem indul.
Ha tiris a gyújtás, akkor megadta magát a jeladó. De érdemes a gyújtótekercset is leellenõrizni. Nekem egymás után mentek tönkre.
A kérdező hozzászólása: A gyújtással nincsen baj.
A kérdező hozzászólása: Ha érdekel valakit akkor a lenkerék ék kopott el benne.

Kb most feküdtem le a barátommal 7 v.8. alkalommal. A szűzhártyám már rég átszakadt, de még mindig érzek néha ott belül olyan érzést, minthas "repedne" vmi. Az mi lehet? Följebb érzem, mint ahol a szűzhártya elhelyezkedik.

Lehet, h még mindig "tágítgat" azért érzem, mintha "repedezne"? Viszont eléggé fájdalmas, ha éppen er?sebbet lök a barátom vagy tövid benyomja.

Legjobb válasz: Igen, úgy tûnik még most szokja a tested azt hogy van benned "valami". Ehhez kell egy pár alkalom mire nem érzed majd ezt az érzést, csakis élvezetet. Eleinte ezen átesik mindenki.

Igen, úgy tûnik még most szokja a tested azt hogy van benned "valami". Ehhez kell egy pár alkalom mire nem érzed majd ezt az érzést, csakis élvezetet. Eleinte ezen átesik mindenki.
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm. De várom a többi hasznos választ is :)
Hát nem tudom. Nekem nem szakadt, nem is vérzett, nem is fájt, valószínûleg a hártya alakja miatt. Ha tövig benyomja, és fönt érzed, akkor azért lehet, mert a pénisze eléri a méhszájat, ez fõleg a ciklus közepén kellemetlen. Ebben az esetben érezhetsz fájdalmat. Nem hiszem, hogy a szûzhártyád lenne, esetleg valamiért idegeskedsz (rátok nyitnak, teherbe esel, stb), és ezért begörcsölsz.
A kérdező hozzászólása: nem igazán görcsölök mert eltudom engedni magam rendesen, és a szûzhártyám is már átszakadt ebben biztos vagyok. De éreztem, hogy az aktus végén kezd egyre kellemesebb lenni. Jaah és kutya pózban csináltuk és miután kicsit felegyenesedtem vagyis térdre álltam nem fájt annyira. Lehet, h nem abban a pózban kéne próbálkozni addig amig nem vagyok normálisa tág?:S
velem is így volt, az elsõ pár alkalom fájt. de ez pasi függõ is.Lehet tapasztalatlan. én miután lefeküdtema z elsõ pasimmal minden egyes alkalommal ezt éreztem v 2 hónapig, aztán elhagytam ( nem emiatt) összejöttem mással és vele meg semmi, pedig rettegtem a szextõl vele, pont emiatt.
ja a kutyapózban hatol be a legjobban, még nem azt kéne erõltetni, lehet h a hüvelyed vége még nincs annyira kitágulva
Szoptatás alatt ne fogyózz. Max majd utána, de szerintem le megy az magától is.
Szia! Ha a szoptatás alatt egészségesen táplálkozol, kerülöd ill. minimálisra csökkented az üres kalóriákat(cukros üdítõk-rostos is, nemcsak a savas!, édességek, zsíros cukros sütik, fehér kenyér, csokik, kekszek, chips-és még sok nagyon fincsi, de értéktelen kaja), akkor egész biztos, h magától rendezõdik a dolog. Sétálj jó nagyokat a babával, pár hónap múlva elkezdhetsz intenzívebben is mozogni, és nem hinném, h szükség lenne diétára.Az esti étkezésekre különösen figyelj oda, hogy addigra hagyd a legkönnyebb kajákat, joghurtot, gyümölcsöt, és ha mégis elcsábulsz, inkább napközben tedd. Különben a Norbi étkezési elvei nagyon logikusak, és nem is nehéz betartani, nála is lehet enni mindent, de a nagyon hízlaló dolgokat csak kis mennyiségben, és a délelõtti órákban.Ahhoz, h Norbizz, nem kell feltétlenül megvenni az Õ müzlijeit, joghurtjait, felvágottjait, hagyományos ételekkel is el lehet érni ugyanazt a hatást. Húst-hússal, zsírszegény fehérjét egész nap ehetsz, és ezek laktatók is. nem kell éhezni mellette, csak kis odafigyelést igényel, na meg kis önmegtartóztatást. Attól, h sovány valaki, és bármit megehet, nem jelenti azt, h neki nem ártalmas a sok üres kalória, mert az õ szervezetét is ugyanúgy roncsolják az ilyen élelmiszerekben található adalékanyagok, max. az alakján nem látszik. Tehát én mindenképp azon vagyok, h amennyire lehet, egészségesen kell táplálkozni.
Ne aggódj, rajtad nem sok plusz van. Én hat hónapja szültem, és még van rajtam 10 kilócska. Én azt javaslom, ha már kicsit nagyobb a baba (mondjuk 3 hónapos), akkor járjatok el baba-mama tornára, ezek a gyakorlatok úgy vannak összeállítva, hogy nem túl megerõltetõek a szoptatás szempontjából, viszont jól formálják az alakot és a babának is jó az a mozgás. Ezen kívül táplálkozz egészségesen, egyél kevesebb tésztát, sok levest (a folyadék amúgy is kell). Ezek mellett hamar le fog menni.
Érdekes, hogy mind azt ajánljátok, hogy ne egyen szénhidrát jellegû kajákat, pedig ahhoz, hogy jól legyen tejcsi ahhoz pont a szénhidrát a legfontosabb. Azt mondják, hogy aki szoptat általában úgyis könnyen fogy. 6 hét még nem mérvadó. Szerintem egyél nyugodtan, a baba mellett úgyis sokat és egyre többet kell mozogni, majd ha hónapok múlva is rajtad van az a 6-8 kg akkor elkezdhetsz gondolkodni azon, hogy is szabadulj meg tõlük. Amúgy én nem vagyok könnyen fogyó típus, viszont hízni még szinte a levegõtõl is képes vagyok. 4 hete szültem, eszem mindent a mit szoptatás mellett lehet és elég sok kenzeret, tésztaféléket, még édeset is, mégis elég jól mennek le rólam a kilók. Szerintem még adj egy kis idõt magadnak :-)

Orchidea, ha elviragzott akkor lekell vagni a szarat? Most kezd rugyezni a szaranak a kozepen kb. A tetejet ahonnan mar lepotyogtak a viragok, azt vagjam le? Nincs elszaradva.

Legjobb válasz: Néha onnan szokott hozni új hajtást, szerintem ne vágd le. Persze, ha el van száradva, az más,de nekem az egyik régi virágszáráról most két új virágszárat nevelt, ami teli van rügyekkel.

Néha onnan szokott hozni új hajtást, szerintem ne vágd le. Persze, ha el van száradva, az más, de nekem az egyik régi virágszáráról most két új virágszárat nevelt, ami teli van rügyekkel.
Ha a virágnak nem kell az a szár visszaszárad, akkor vágd le. Egyébként hagyd békén.
A kérdező hozzászólása: Ok, akkor hagyom, nemvagom le.Koszi a valaszokat.

Ha a cicám kb 4 különböző helyen pisilte le az ágyam (amúgy szobatiszta, kandúr) és meg van teljesen őrülve, rohangál ide oda, akkor valószínűleg most lett ivarérett?

Vagy ez nem úgy történik mint a lányoknál a menstruáció?:D Hogy egyszer csak "megjön". Csak nekik nem múlik el. Vagy nem tudom hogy m?ködik ez. Meg ez most azt jelenti, hogy az éjszaka folyamán körbepisili a szobám? Vagy mire számítsak?

Legjobb válasz: 9-10 hónaposan válnak ivaréretté. Most csak a területét jelölgeti, mivel ahogy írtad, most került oda. Ne bántsd érte, ez ösztön nála. (Az ivarérett kandúr spriccelése elég penetráns szagú)Abba fog maradni.

9-10 hónaposan válnak ivaréretté. Most csak a területét jelölgeti, mivel ahogy írtad, most került oda. Ne bántsd érte, ez ösztön nála. (Az ivarérett kandúr spriccelése elég penetráns szagú)Abba fog maradni.
ki kell heréltetni a drágát és kisebb eséllyel jelölget...ha idõben lett volna ivartalanítva, akkor meg egyáltalán nem jelölgetne
Rakd ki, marha higiénikus.. múltkor meg leharapták majdnem a fejem, mert azt mertem állítani macska nem való az ágyba. Hát azért mindennek van határa, ne egy állat korlátozzon már engem.
Szerintem humánusabb megszüntetni az okot, mint elverni, hogy ne csinálja azt, ami ösztönösen jön. Ha kiherélik eszébe se jut, azt se tudja mi az.
Jelöl, de egy-két macskataslival, rászólással, spriccelõvel meg lehet neki tanítani, hogy lakásban ne jelöljön. Nekünk is kandúrunk van, de nevelhetõ, nem kell nyomban az állatorvoshoz rohanni.
Pedig intézd gyorsan, mert minél tovább hagyod jelölgetni, annál jobban megszokja és akkor már nem 100% hogy leszokik róla. Legtöbb helyre csak oda kell szólni, hogy másnap viszed, elmondják mikor egyen utoljára és annyi.
A kérdező hozzászólása: Még csak 2 hete van nálam, így nem tudtam elintézni az ivartalanítást.
A kérdező hozzászólása: 4-5 hónapos. Mint írtam nem láttam hogy "hogyan" csinálta, mert nem voltam a szobában. De nem volt olyan sok, mint amennyit az alomba szokott pisilni, ezért gondoltam, hogy ez valami más. Egyébként nem láttam rajta eddig, hogy esetleg fájna neki a pisilés.
Én válaszoltam, rakd ki a szobádból, még is mit lehetne csinálni vele? Akkor hagyjad, hogy este banzájkodon.
A kérdező hozzászólása: Nem jöhet amúgy az ágyra, mindig rá van szólva, de persze ha nem látom szokott bûnözni. Egyébként meg nem az volt a kérdés, hogy mit csináljak vele, egyik kérdésemre sem sikerült hasznos választ adni.
Mennyi idõs? Nem lehet, hogy valami veseproblémája van? Nem látszik rajta, hogy fáj neki amikor pisil. Az ivarérett kandúrok "permetezni" szoktak, az azért nem teljesen olyan, mint a pisilés. De lehet, hogy ezt õ még nem tudja. :)
15 évesen beleszartam anyám ágyába, tesóm szobájába beleszartam, apám táskájába belehugyoztam. Végülis valamikor megtanítottam..
Szerintem ivarérett lett. Az enyém 6 hónaposan lett, szóval ez a 8-9 elég késõi tipp sztem. Ivartalanítsd és abbahygja. Az enyém hálisten nem az ágyamat, csak a konyhát spriccelte körbe, úh csak ki kellett hipóznom az egészet. Az ágyból nagyon nehéz kiszedni a szagot- ha ki lehet egyáltalán. Ne húzd tovább, vidd mûteni!
Mert tömörítés nélkül mented le. Mentsd le tömörítve, akkor kisebb helyet foglal.
A kérdező hozzászólása: Hogyan kell tömörítve lementeni? Ebben a sony izében még új vagyok?:S
A kérdező hozzászólása: Köszöm

Mennyi idõ alatt tudok lefogyni kb.15 kg-t? Most 80 kg vagyok és 165 cm (nõ vagyok) mennyi idõ szükséges hogy le tudjam adni azt a 15kg-ot? És hogyan? Mi lenne a leggyorsabb módszer? Ha fitneszterembe kezdek el járni az jó lesz?

Segítsetek!!!

Legjobb válasz: Szia. A sárga kapszulát olvasd el (body.builder.hu oldalról ingyenesen letölthetõ regisztráció után, vagy google de android market-en is fent van). Kb. 100 oldal könnyen emészthetõ könyv , amiben minden információt megtalálsz a célod eléréséhez!

Szia. A sárga kapszulát olvasd el (body.builder.hu oldalról ingyenesen letölthetõ regisztráció után, vagy google de android market-en is fent van). Kb. 100 oldal könnyen emészthetõ könyv , amiben minden információt megtalálsz a célod eléréséhez!
Ha gyorsan fogysz, tönkre megy a bõröd és csak plasztikázni lehet majd, hogy újra normális legyen. Max heti fél vagy 1 kiló. A Sárga tényleg hasznos, érdemes elolvasni. Összefoglalva: aerób edzés és (lehetõleg kiszámolt) diéta kell neked.
Megfelelõ edzés, precíz táplálkozás plusz pihenés.Nem lesz olyan gyors mint ahogy elvárod, kitartás kell hozzá, neten szarásig vannak jó cikkek ilyen témában, keress utána:)
igen a bõrödre figyelj testvérem fél év alatt fogyott 20 kg ot nagyon rondán nz ki a hasa viszont én 1 év alatt fogytam 10 kg ot és semmilyen rondaság nincs rajtam

24 éves nő vok. és most adták tudtomra, h. a honvédségnél, egészségügyi beosztásban elhelyezkedhetnék, de kb.2 hó. Alatt fel kellene készülnöm a fizikai alk. -ra és nem megy a fekvőtámasz, van esélyem, h. addigra kb.60 szabályosat le tudjak nyomni?

Átlagos testalkatú vagyok,nem dohányzom,itthon vagyok,nincs munkám.

Legjobb válasz: Izmot kell addig fejlessz. Sok fehérje, csirkehús, sovány túró este. Ma csinálj 1 db fekvõt, holnap 2-t. 2 hónap múlvamenni fog a 60.

Izmot kell addig fejlessz. Sok fehérje, csirkehús, sovány túró este. Ma csinálj 1 db fekvõt, holnap 2-t. 2 hónap múlvamenni fog a 60.
fegyencedzés címû könyvet tudnám a figyelmedbe ajánlani
2 hónap alatt fel tudsz készülni. Mindennap gyakorolj!
Szerintem maximum 11-12fog menni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen válaszaitokat, tanácsaitokat! Hasznosak voltak számomra!
A kérdező hozzászólása: mp3 formátumba vanak
Azt a rohadt, ember, téged szoktak érteni valahol? Egyébként vagy rossz verziót próbálsz felgyömöszölni, vagy ha memóriakártyára pakolod, azzal lehet valami. Gépen megy az a fájl rendesen?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod te is nagyon inteligens embernek lácol és egyéként nem megy sajnos ot is 4 mp perbe le jácca és megy a következöre
A kérdező hozzászólása: de a fére értések ne essenek rendesen mentek mielöt le nem töröltem

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!