Találatok a következő kifejezésre: Kb mikor megállapitani terhes (2 db)

Kb 4 hetes terhes lehetek. Mikor tudja a nőgyógyász tapintással megállapítani a terhességet?

Legjobb válasz: Ha csak a tapintásra hagyatkozunk a terhesség megállapításánál, akkor kb. 5-6 hetes kor az, amikor biztonsággal kijelentheti, hogy méhen belüli terhességrõl van szó.

Ha csak a tapintásra hagyatkozunk a terhesség megállapításánál, akkor kb. 5-6 hetes kor az, amikor biztonsággal kijelentheti, hogy méhen belüli terhességrõl van szó.
Hogyha csak tapintással vizsgál, és megnagyobodott méhet észlel, az eggyáltalán nem , csak terhességre utalhat.

Kb mikor tudom megállapitani terhes vagyok. Vagyis mikor kezdödika jele neki? teszt nélkül

Legjobb válasz: Szia! Én ha nem csináltam voltam tesztet, csak akkor vettem volna észre mikor elkezdett volna nõni a cicim,meg a pocakom. Ezenkívül nekem semmi tünete nem volt.

Szia! Én ha nem csináltam voltam tesztet, csak akkor vettem volna észre mikor elkezdett volna nõni a cicim, meg a pocakom. Ezenkívül nekem semmi tünete nem volt.
szia! hát nekem a havi elõtt már 3-4 nappla éreztem pár tünetet. elõszöris eléggé fáradékony voltam, sokszor jártam wc-re, kb fél óránként. továbbá a jobb petefészkem elég sokszpr beszúrt és a derekam ugy fájt mintha le akarna szakadni! és persze a mezesz elõtt 1 nappal poztivat teszteltem persze halvány volt! hát nekme ennyi volt. remélem segithettem!
Én nem számítottam , hogy babás lehetek, de a menzi elõtti napokban rámtört a fáradság, és délutánonként nem bírtam fenmaradni. Aztán elmardt a menzim és 5 napra nem bírtam ki teszteltem. Ma 8+4 hetes babás vagyok:) :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!