Találatok a következő kifejezésre: Kb mikor meg (1399 db)

Kb. mi kell egy kezdő szállítmányozói vállalkozáshoz? Kb. mennyi pénz elindulni? A fuvarbörzéből meg lehet élni?

Gondolom, mondjuk az online fuvarbörze elérhetőségéhez kell egy nagyobb pénzt befektetni. Kell némi idegennyelv-tudás is... Saját autó mindenképp kell, vagy jól meg lehet abból élni, ha mások autójára szervez az ember fuvart...? Kb. mennyibe kerülne elindítani egy ilyen szállítmányozói vállalkozást? Lehet, hogy bejönne? Tulaj: szállítmányozó, logisztikus a szakmája (OKJ-s) kezdő, de ő adja a pénzt. Felvenne 1-2 min. 3 év tapasztalattal rendelkező fuvarszervezőt. Így szerintetek mekkora az esély arra, hogy befut a cég és megmarad? (Iroda költségekkel most ne számoljunk, csak a humán erőforrás, az adók, bérek és max. a szoftver árával.)

Legjobb válasz: Nekünk fuvarozó cégünk van, szervezéssel nem nagyon foglalkozunk, csak leírom amit gondolok. Ami munkát eddig kaptunk azt vagy mi magunk kerestük neten és közvetlenül hívtuk fel a céget, vagy más fuvarozó vállalkozóktól hallottuk, vagy úgy kerestek meg. Egyszer beszéltünk egy fuvarszervezõvel õ azt mondta ebbõl nem lehet megélni, neki is csak a másodállása. Fuvarozásból már inkább meg lehet élni, na milliomos nem leszel de a számlákra telik, de ahhoz sok pénz kell, egy használ eu2es kamion 1,5-2milla, ahhoz gumi, szerelõ szerszámok, vizsgák, meg még vagy 500.0000-1000000 Ft mert ha el is indul a kamion 30-60-90 napra fizetnek, addig meg te állod az útdíjjat elõre(hála Orbán nagyúrnak) a gázolaj ,a gumizás havona, a sofõrt is fizetni kell és egy sofõr nem fog megelégedni a minimálbérrel. Ha meg külföldön szállít, az jobban fizet de ahhoz nem elég egy kis mezei eu2es.

Nekünk fuvarozó cégünk van, szervezéssel nem nagyon foglalkozunk, csak leírom amit gondolok. Ami munkát eddig kaptunk azt vagy mi magunk kerestük neten és közvetlenül hívtuk fel a céget, vagy más fuvarozó vállalkozóktól hallottuk, vagy úgy kerestek meg. Egyszer beszéltünk egy fuvarszervezõvel õ azt mondta ebbõl nem lehet megélni, neki is csak a másodállása. Fuvarozásból már inkább meg lehet élni, na milliomos nem leszel de a számlákra telik, de ahhoz sok pénz kell, egy használ eu2es kamion 1, 5-2milla, ahhoz gumi, szerelõ szerszámok, vizsgák, meg még vagy 500.0000-1000000 Ft mert ha el is indul a kamion 30-60-90 napra fizetnek, addig meg te állod az útdíjjat elõre(hála Orbán nagyúrnak) a gázolaj , a gumizás havona, a sofõrt is fizetni kell és egy sofõr nem fog megelégedni a minimálbérrel. Ha meg külföldön szállít, az jobban fizet de ahhoz nem elég egy kis mezei eu2es.
Ha ennyit tudsz róla ami ebbõl a kérdésbõl kiderül, akkor csak bukhatsz.

A PS 2-m néha nem olvassa be a cd-ket de van mikor még forgatni se kezdi el annak mi lehet az oka? Az olvasó hiba gondolom az olvasó fejtöl van de a pörgetés mi lehet? ! Kb mennyire számítsak pénz szempontjából? THX

Legjobb válasz: nekem is az volt a baja hogy nem forgott a cd de nem is csináltattam meg mert az alkatrész+szerelés nem érné meg. egy kis motor pörgeti meg a lemezt és ez gyakran elromlik a ps2-kben, a motor kb 3500Ft, az olvasófej 3500-5000Ft lehet + a szerelésdíj ami szervizenként változó

nekem is az volt a baja hogy nem forgott a cd de nem is csináltattam meg mert az alkatrész+szerelés nem érné meg. egy kis motor pörgeti meg a lemezt és ez gyakran elromlik a ps2-kben, a motor kb 3500Ft, az olvasófej 3500-5000Ft lehet + a szerelésdíj ami szervizenként változó
A CD lemez nem tesz jót a PS2-nek DVD lemezel használd!
A kérdező hozzászólása: Volt egy érzésem hogy drága dolog lesz...:S Csak eredeti játékaim vannak szal a cd-t csak képletesen irtam. Thx!
Amikor lecsukod a tetejét akkor nyomdle egy picit vagy tegyél rá egy nehezeb könyvet a úgy viszi akkor meg probálom érthetöen elmagyarázni mi lehet a gond ! szeted már szét ?
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen de holnap már jön haza haverom bevitte az apjáékhoz és helyrepofozták fa*zán mûködik mist már!

Mikor, hol, kb mennyiért veszitek meg 1, 5-2 éves lányotok őszi-téli ruhatárát? És kb miket vesztek?

Legjobb válasz: Általában Tescoban vásárolok, mikor akció van. Vagy a netrõl (használt ruhás oldalról) rendelek, esetleg még turiból. Ja, meg anyukám szokott még neki varrni. :) Miket veszek? Bélelt nadrágot, harisnyát, vékonyabb, vastagabb pulcsit, bodyt (de azt már nem fogok). Overált a kínaiban veszem, vagy netrõl rendelek.

Általában Tescoban vásárolok, mikor akció van. Vagy a netrõl (használt ruhás oldalról) rendelek, esetleg még turiból. Ja, meg anyukám szokott még neki varrni. :) Miket veszek? Bélelt nadrágot, harisnyát, vékonyabb, vastagabb pulcsit, bodyt (de azt már nem fogok). Overált a kínaiban veszem, vagy netrõl rendelek.

A macskám hasas és már kb egy hete látszódik szemmel hogy mozognak benne a kismacskák és nem tudom hogy kb mikor születnek meg a kiscicák?

Legjobb válasz: a terhesség kb 2 hónapig tart a macskáknál,sztem pár hét muúlva 1-2,szulni fog.Majd írj mi lett.

a terhesség kb 2 hónapig tart a macskáknál, sztem pár hét muúlva 1-2, szulni fog.Majd írj mi lett.

Tabletta szedés után kb. mire lehet számítani, hogy mikor jön meg? Amikor teljesen elmúlik a vérzés, csak utána épül fel a nyálkahártya vagy kb. ugyan arra a napra várható mint ha tablettát szedtem volna?

Most hagytam abba a tablettát,egyrészt azért mert most tartok a 3. hónapnál kb. hogy folyamatosan vérzek t?le másrészt kijöttek rajtam a stroke el?jelei. Tabletta mellett rögtön megjött újból amint elfogyott, még akkor is ha egész hónapban véreztem és max. csak 3-4 nap volt a 2 vérzés között.De ugye az azért volt mert nem kapta a szervezetem tovább a hormont. Most ha végigvéreznék egy hónapot akkor ugyanakkor jönne meg mintha tablettát szedtem volna, vagy akkor egy darabig nem kell rá számítanom ? Fontos lenne!! Köszönöm

Legjobb válasz: stroke elõjelei? ezt kifejtenéd egy kicsit? érdekelne! amúgy ez egyéntõl függ hogy mikor jön meg, ezt is meg kell szoknia a szervezetednek, hogy abbahagytad, mint hogy azt is, hogy elkezdet szedni. Egyik ismerõsömnek rá már 2 hétre megjött, másiknak kimaradt 2 hónapot is. Várd ki :)

stroke elõjelei? ezt kifejtenéd egy kicsit? érdekelne! amúgy ez egyéntõl függ hogy mikor jön meg, ezt is meg kell szoknia a szervezetednek, hogy abbahagytad, mint hogy azt is, hogy elkezdet szedni. Egyik ismerõsömnek rá már 2 hétre megjött, másiknak kimaradt 2 hónapot is. Várd ki :)
A kérdező hozzászólása: Már a 4. levélnél jártam és végig hányingerem volt, szédültem, de fõleg az utóbbi idõben gyakoribb lett és erõteljesebb. Tegnap részben elment a látásom, amikor elõre néztem nem láttam a jobb oldalt.Szerencsére az visszajött.Erõs fejfájásom van, amikor nagyobb mozdulatot teszek vagy lehajolok valamiért akkor belehasít egy pontban a fájdalom. Nagyon rossz. Tudom, hogy mindenkinél változó, mégis érdekelt volna, ha valaki esetleg tudja , hogy már menstruáció közben vagy csak utána tud az új méhnyálkahártya fejlõdni mert 2 hét múlva elutazom aztán meg 1 évesek leszünk a párommal és a hétvégét együtt szeretnénk tölteni , elviekben ha normális lenne a menstruációm ( ami nem az eset) akkor kb. akkor jönne meg és csak 2-3 nappal kellene eltolni.De ha addig nem is tud kifejlõdni akkor meg nem kell izgulnom.
Van akinek fél évig nem jön meg, vki össze vissza vérzik. Változó.

Hol kereshetek meg valakit akinek csak a nevét tudom és azt hogy kb. mikor született és kb. mikor halt meg? 1970-es évek. Apja nevét is tudom.

Legjobb válasz: Ha tudodnád a helyeket is (hol született hol halt meg), akkor könnyebb dolgod lenne.

Ha tudodnád a helyeket is (hol született hol halt meg), akkor könnyebb dolgod lenne.
A kérdező hozzászólása: Annyit tudok, hogy Bp-en született és halt meg. 1973-körül született és 90-körül halt meg. Szeretném megtalálni a féltestvérem édesanyját, és szeretnék egy szál virágot vinni a fiatalon elhunyt féltestvérem sírjára. Családon belül senki nem tud segíteni sajnos. A plusz információ még az apja neve.
A féltestvéred apukája ezek szerint neked is az apukád. Tõle már nem tudod a tesód édesanyjának lánykori nevét megkérdezni? Önkormányzatok lakcímnyilvántartója, valamikor, valahova be volt jelentve a tesód is. Vöröskereszt, esetleg egyházak, parókiák temetõgondnoksága. Õk is nyilvántartást vezetnek arról, hogy az általuk kezelt temetõkben ki vannak eltemetve, és a szülõk = felmenõk adatait is felvésték a nyilvántartásukba.
Keress a régi papirok között olyan csekkeket, amiken esetleg a papád a gyerektartást fizette és a csekket elrakta. Vagy ezzel kapcsolatos, erre utaló bírósági végzést, stb. hivatalos papirokat.

MIért van az, hogy mikor nem áll fel, akk kb 3-4 cm a farkam, mikor meg feláll, akkor meg 15 kb?

Legjobb válasz: nem 15...az optikai csalódás. Így is csak 5körül van sajnálom:(

nem 15...az optikai csalódás. Így is csak 5körül van sajnálom:(
Mert ha feláll, odaáramlik a vér és emiatt nagyobb lesz.
Azért mert mindenkinek másképp duzzad meg a kukija más a vérkeringése, van akinek alapból nagy a kukija és ha feláll akkor nem lesz sokkal nagyobb szerintem.
Mert terhes vagy... elég már az is kcsg kérdésekbõl, minden második az, hogy 15 cm a p öcsöm, nem kicsi? elég már
Kétféle típusú pénisz van. Az egyik, ami kókadtan is hosszú, és alig nõ tovább erekció közben; a másik meg ami parányi alaphelyzetben, de sokszorosára megnõ. Lévén az izgalmi állapot számít egyedül, és a 15 cm egy korrekt méret, ezért ne problémázz itt, hanem örülj neki!
Milyen mértékegység a kb? Köbméter? Kilobár? A viccet félretéve: mikor? Mínusz 10 fokban, télen kisgatyában 3-4 cm? Mert akkor oké. Egyébként az erektált hímvesszõ maximum a 5-7-szeresére duzzadhat térfogatra nézve. A 20% baromság. A % definíciója google-on keresendõ..
fake. a pénisz mérete kb. 20%-al nõ meg ha feláll:D
A kérdező hozzászólása: Diszkóba hogy mutogatnám?:O :D Am köszi a válaszokat.
ugyanigy vagyok. csak allva 17. szal nekem is sokszorosara no. nincs semmi gond vele.
Mert verfarkad van nem husfarkad. Ettol fuggetlenul, ne mutogasd sehol (ferfi oltozo, diszko stb) lankadt allapotban, mert csunyan pofan rohoghetnek.
Sokallom, vágjunk le belöle. Sok idióta kérdések.

Mennyi az a szénhidtrátbeviteli mennyiség, ami mellett fogyni is lehet? Napi 150 g? És ennek kb mi felel meg? Napi egy csoki?

Legjobb válasz: Sajnos én nem tudom így gramm-ra megmondani, de én minden nap eszek úgy egy szeletnyi csokit, sok reggelit, ebédet, de 15 h után már nem eszek semmit, maximum 1 natúr joghurtot ha nagyon nem bírom. Naponta gyaloglok a futógépen kb. 45 percet, normál tempóban. Így ezzel átlag heti kb. 1,5 kg-ot fogyok.

Sajnos én nem tudom így gramm-ra megmondani, de én minden nap eszek úgy egy szeletnyi csokit, sok reggelit, ebédet, de 15 h után már nem eszek semmit, maximum 1 natúr joghurtot ha nagyon nem bírom. Naponta gyaloglok a futógépen kb. 45 percet, normál tempóban. Így ezzel átlag heti kb. 1, 5 kg-ot fogyok.
Egyébként nem csak a CH-ra, de a zsírra is oda kellene figyelni, mert a kettõ eléggé összefügg, ráadásul a zsí sokkal lassabban bomlik le. Ezért én a fentieket annyival egészíteném ki, hogy a tojásból a sárgája elég hízlaló (max 1/nap), a benne lévõ koleszterin sok, valamint a majonéz. azzal ugyanaz a téma ==> tojás sárgája. Szóval, ami ún. 'jó' szénhidrát. Az a zab pehely többek között. És nem összekeverendõ a cukros-csokis, stb. kutyulmánykkal. Tisztán zab. Ezt naponta 2x is beleépítheted az étrendedbe, mert rostot tartalmaz, és kis vércukor indexû szénhidrát. Nekem nagyon bevált, sokat fgytam, és évek óta tartom a szintet. Ja majd1 el felejtettem: Fehérje fehérjével!!! Sok sikert!
igen az a baj, hogy el kell hagyni a fehér lisztet stb. Ez általában megy is addig, amíg tart a fogyókúra, de amint abbahagyod visszahízol, és még többet. Ezért semmit ne hagyj el amit eddig ettél, csak valamivel kevesebbet vigyél be a szervezetedbe, és a vacsorával bánj csínján. ili
Ezekben alig van szénhidrát: tojás, hús, zöldség. Leírom pl egy napi kaját ami megfelel kb. napi 150 gr-nak. Reggeli 2 szelet graham kenyér bármilyen felvágottal, akár szalonnával is. Paprika paradicsom (kb. 20-30 gr CH) Tízórai pl egy gyümölcsös joghurt (17-20 gr ch) Ebédre 50 gr CH. Pl 2 szelet rántott hús + majonsézes saláta tojásos. Vagy egy kevéske rizs. A köret ami CH tartalmú, abból lehet kevesebbet enni. Sima grillhúsból elég sokat meg lehet enni akár 4-et is. Uzsira pl 1-2 alma Vacsi 2 tojásból rántotta, és mondjuk 2 szelet graham kenyér. Az 5szöri étkezés nagyon fontos. Én sem számoltam pontosan de valahogy így ettem, és rengeteget fogytam, és nem olyan gyorsan. Májustól nézve 15 kg-ot. Végülis a lényeg az hogy minél kevesebbet egyél fehér lisztes kajából, tésztából, cukrot helyettesítsd, cukros üdítõket érdemes elhagyni, és érdekes módon a tejben is sok CH van. Persze egy két bûnözõs napot be kell tenni akarattal, nehogy az ember abbahagyja és csak bûnös kajákat kezdjen megint enni.
A napi ch igényed kb 200 gr.A 150-el már eredményes lehetsz és gyors.Ez kb 4 szelet kenyérnek felel meg.De lehet kapni könyvesboltokban ch táblázatot/minden kaja benne van/vagy néz szét a neten.Én 100gr ch-t eszek /nap és eredményes!!!!Napi 3x eszem, és nem éhezem!Az esti kajával tényleg vigyázz, akkor egyél a legkevesebbet.
Hát jobb lenne ha a napi szénhidrát mennyiséget nem a csokiból fedeznéd... Ha fogyni akarsz, akkor egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, fontos, hogy NYERSEN. Ekkor be fog indulni a fogyás. A szénhidrátokkal amúgy semmi probléma nincsen, NEM hízlalnak, ha gyümölcsökbõl, vagy teljes õrlésû gabonákból (nem a a festett kenyerekrõl beszélek) El kellene már felejteni az Atkins diétát, mert nagyon egészségtelen és káros a szervezetre, és ha visszaállsz a nomál étrededre újból elhízol....
anyám he hülyék!!!!!! sztem a 43kg os bárátnõmnek a 150g sok lenne de a 180 akárhány kg os haweromnak meg rohadtul kevéss! ja meg lelehet pontozni nayon nemérdekel! najó hogy valami jó nyomot is haggyak magamután akko: http://body.builder.hu/bbcomment_post.htm4?id=45 ha ezt figyelmesen elolvasod(nem a tömegnövelõ részet mondom azt hagyd ki akko má tudhatsz vmit a fogyasrol)
Fogj meg egy csokit a boltban és nézd meg a címkéjén mennyi szénhidrátot tartalmaz. S rá jössz ez mekkora tévedés volt amit írtál. Egyébként 150g az nagyon kevés. Fogyókúrához jó a 180-220g is.

A hcg mikor kezd csökkenni a szervezetben? 7 hetes 4 napos vagyok (kb), ilyenkor még erősen kéne látszódnia a 2. csíknak vagy baj van?

Legjobb válasz: Ugye a terhességi teszten lévõ 2 csíkra gondolsz? Én is kb. 7 hetesen csináltam meg a tesztet és nekem egybõl látszódott a két csík. Még az elõírt idõt sem kellett megvárnom, ahogy szívta fel a pisit úgy szinezõdött el. Szerintem menj el mihamarabb nõgyógyászhoz, õ majd biztosat mond, és az uh-on látni fogja, hogy minden rendben van-e. 16 hetes elsõ babás kismama

Ugye a terhességi teszten lévõ 2 csíkra gondolsz? Én is kb. 7 hetesen csináltam meg a tesztet és nekem egybõl látszódott a két csík. Még az elõírt idõt sem kellett megvárnom, ahogy szívta fel a pisit úgy szinezõdött el. Szerintem menj el mihamarabb nõgyógyászhoz, õ majd biztosat mond, és az uh-on látni fogja, hogy minden rendben van-e. 16 hetes elsõ babás kismama
Ha elõtte erõsebb volt, most is erõsen kellene látszódni, menj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: A tesztjeim ugyan olyanok. :(
Szerintem., ez semmit nem jelent, nem mindenkinek emelkedik a hcg uolyan mértékben...Persze a nagykönyv nem ezt írja, így nyugtatásképp elmehetnél dokihoz!!! 2 hete beszélgettem egy nõvel, akinek 2 éves a fia. Vele a 8. héten lett pozitív a teszt, baromi halványan jött ki a tesztelés napjának estéjén (!), a férje nem is látta, kiröhögte a nõcit...

Egy átmulatott este után (tetemes alkoholmennyiséget fogyasztva) kb mikor áll vissza a normálisra a fehérjeszintézis? Tudom hogy szervezet függő. De még is kb

Legjobb válasz: Ha másnap is rosszul vagy, nem tudsz enni szerintem 3-4 nap, ha este iszol, de figyelsz az izmok hidratáltságára, ha hazaérsz esetleg még eszel is szerintem 1 nap elég naki.

Ha másnap is rosszul vagy, nem tudsz enni szerintem 3-4 nap, ha este iszol, de figyelsz az izmok hidratáltságára, ha hazaérsz esetleg még eszel is szerintem 1 nap elég naki.
A kérdező hozzászólása: annyira nem szoktam már másnap rosszul lenni, meg buli után éhes is szoktam lenni amit csillapítok is :) az 1 nap az még korrekt lenne, köszi a választ :)
Keress rá a guglin erre: "A világ leghasznosabb excel táblázata". Komolyan. Több helyrõl is letölthetõ excel tábla. Beírod az adataidat, meg hogy mennyi nedû és mikor csúszott le, kidobja, kb. mikor fújsz 0-s alkoholszondát.
A kérdező hozzászólása: köszi de nem az érdekel meddig vagyok bebaszva hanem hogy a fehérjeszintézis mikor áll vissza :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!