Találatok a következő kifejezésre: Kb mikor az a (1999 db)

Az így jártam anyátokkal 8. évad 9. rész 08:44 másodpercében kb. Mi az a zongora darab ami szól?

Lécci már több hónapja keresem azt a darabot

Legjobb válasz: Mi a címe??

A kérdező hozzászólása: Mi a címe??

Aki volt mostanában Nickelback nem tudja, hogy kb mik azok a számok, amiket stabilan játszanak fellépéseken?

Legjobb válasz: Általában a kedvenceket pl rockstar,lullaby,when we stand together,burn it to the ground

Általában a kedvenceket pl rockstar, lullaby, when we stand together, burn it to the ground

Szerintetek kb mi az a kor, ami után már nem gáz ha az ember prostival veszti el a szüzességét?

Ami után már úgyis mindegy.

Legjobb válasz: 8-as, a megítélés egy dolog, a másik pedig az, hogy hogyan érzi magát az ember! Szerinted milyen érzés lehet az valakinek, hogy mellette tizenévesek agyba-fõbe kefélnek, õ meg még puncit se látott?

8-as, a megítélés egy dolog, a másik pedig az, hogy hogyan érzi magát az ember! Szerinted milyen érzés lehet az valakinek, hogy mellette tizenévesek agyba-fõbe kefélnek, õ meg még puncit se látott?
30. Bár szerintem onnantól nem gáz, ahonnan túl kínosnak érzi az illetõ.
Én is azt mondom, hogy a 25 az, ami már vízválasztónak tekintendõ. Nem lesz tõle jobb az ember a csajoknál, de legalább õ is átélheti azt az élményt, amit szexnek neveznek.
Huszonöt (25)
25
100.
Ez minden korban gáz...
Rendszeresen járok hozzájuk, mivel évek óta nincs barátnõm. A 16.03-as hozzászólóval ellentétben teljesen egyenrangú embernek tekintem õket és úgy viszonyulok hozzájuk, mintha barátnõ/szeretõ státuszban lennének nálam.Az meg, hogy szánalmas vagy sem, nem érdekel! Ha egy nõnek nem tetszik, akkor feküdjön le õ velem vagy hallgasson!
sztem mindig gáz
Nem gáz! Semmi sem gáz! amíg jól hazudsz, és a többi moslék jószág nem tud róla! Ne foglalkozz ezekkel a szerencsemen majmokkal, akik erre döngetik magukat, hogy már összepakolták a nemiszervüket. Húde nagy cucc. A lényeg, elmész, és senkinek nem szolsz róla. A prosti lánnyal ne foglalkozz, csak egy kis nemi rabszolga, neki szerencsétlennek ugyanolyan égõ társadalmi szempontból, hogy a palkók a faszukat törlik bele okból járnak hozzá, szóval nála a lúzerek "wlcome" kategoriába tartoznak. Szard le háT! Egyébként szeretjük, imádjuk a prostikat, õk a magányos férfiak védõangyalai! Menj, egy jó lucskosik meg se állj! A sznobokat pedig leszarni!
Szerintem inkább szánalmas, bármilyen korban is történjen... de ha már végképp nem látja valaki a kiutat, akkor azt mondanám 30 körül.
50
szerintem nincs ilyen kor. Nem lesz jobb attól ha túl leszel rajta. Az ok ami miatt nem tudsz kialakitani normális társas kapcsolatot ugyanúgy fenn áll attól hogy nem vagy már szûz. Nem is lesz nagy élmény.....
Szerintem gázabb egy hivatásosal elveszteni bármilyen korban, mint szûznek lenni, akkor inkább hazudj úgysem tudja senki mi Az igazság
A kérdező hozzászólása: Jól van gáz, de azért elõbb-utóbb mindenképpen el kell nem?
Nem kor fügvénye, de mindenképp legyél nagykorú! És legyél tisztában azzal, hogy ez egy szolgáltatás, amit igénybe veszel. Személy szerint én 21 voltam, amikor elõször kipróbáltam. Nem volt nagy szám, de elment. Azóta párszor voltam és hála az égnek, voltak köztük egész kedves és ügyes lányok. De mindenek elõtt, talán az a legfontosabb, döntsd el mit és miért akarsz csinálni! Elkeseredettségbõl ne tegyél olyat, amit késõbb megbánsz.

Mik azok a fekete rovarok, amik milliméternél is apróbbak, másodpercenként kb.3x jobbra-balra megtesznek kb.3cm-t, s közben erre merőlegesen is meg tudnak tenni kb.1m/s-ot?

Miért repülnek így, és miért akarják, hogy beszívjam, megegyem őket? Miért ölik magukat a zsíroskenyerembe?

Legjobb válasz: Hát ez így elég furcsa leírás. Muslinca talán?

Hát ez így elég furcsa leírás. Muslinca talán?
igen, ezek kamikaze muslincák
Ez a bogár Észak amerikában honos, fág kérge alatt él, akármit megeszik. A neve: Famuslinca (és van ijen)
" Miért ölik magukat a zsíroskenyerembe?" xdddddd szakadok am sztem is vmi muslica xdddddd
Petezsákot már mindenképpen, reméljük, hogy szívhangja is lesz :-)
Nekem 6+1 naposan (pont ahogy te leszel) még nem volt szívhang csak a petezsák és szikhólyag. Vissza kellett mennem 8 hetesen.
Nekem kereken 6 hetesen már volt szívhang, de ha nincs csak petezsák ne ijedj meg. 6 hetesen kellett mennem elõször aztán 8 hetesen megint és utána csak 12 hetesen kellett ismét menni. Ha lesz szívhang akkor majd megnézik a magasságát is, a méhed nagyságát. Nekem hüvelyi uh-t csináltak, de hallottam, hogy van ahol csak hasit csinálnak ilyen fiatal korban is, azon kevesebbet látnak. De szerintem hüvelyit fognak csinálni és akkor csak annyit látsz a babádból, hogy egy hatalmas szív az egész. :D 39hkm

Mi az a tejpép? Mikor adjátok, mivel? Hol lehet venni, milyen márkák vannak, mennyibe kerülnek, és kb. mennyi étkezésre elegendő?

Csak azért kérdem, mert én idáig még ilyet nem adtam a babámnak, tízóraira és uzsonnára általában gyümölcsöt eszünk, esetleg joghurtot, viszont a fiamra ráférne a hízás. Most egy éves.

Legjobb válasz: Ott van, ahol a tápszerek. Az ára változó, a rossmanos 450 Ft, a többi 600-800 Ft. Kb. 6 étkezésre elég. Forralt vízzel kell keverni, pépes állagú, kanállal kell enni. Különféle ízûek. 30 % tápszer van benne. Én reggel-este adtam, most elmúlt egy éves a lányom, de egyszer még mindig adom neki egy nap.

Ott van, ahol a tápszerek. Az ára változó, a rossmanos 450 Ft, a többi 600-800 Ft. Kb. 6 étkezésre elég. Forralt vízzel kell keverni, pépes állagú, kanállal kell enni. Különféle ízûek. 30 % tápszer van benne. Én reggel-este adtam, most elmúlt egy éves a lányom, de egyszer még mindig adom neki egy nap.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Akkor ilyet már ettünk régebben, csak nem nagyon jött be neki. Lehet, hogy megint megpróbálom, mert a gyümölcsöktõl sosem fog meghízni. :-)

Múlt kedden elküldték az Unicredit bank központjába az otthonteremtő hitelhez az összes papírunkat. Kb. mikor várható a bank visszajelzése a folyósításról?

És utána a folyósítás?

Legjobb válasz: Kb 2-3 hét, mire központilag elbírálják a hiteledet, ha nem írnak elõ hiánypótlást, akkor ez után elõírják a szerzõdéskötési feltételeket. A Teljesítése után mehetsz szerzõdni. Ezután elõírják majd a folyósítási feltételeket is. Amint ezt is teljesíted, kimegy a hitel egy fedezeti számlára, de az eladó még nem kapja meg a pénzt. Ez után is kell néhány dolgot teljesíteni az ügyvédnek, Földhivatalnak, neked és csak ezt követõen fogja a bank tovább utalni a pénzt az eladónak. Ha mindig mindent idõre megcsinálsz, amit még kérnek, akkor 4-6 hét alatt átmehet az eladónak a pénzt, de mivel rajtad is áll az átfutási idõ, ez lehet akár több hónap is.

Kb 2-3 hét, mire központilag elbírálják a hiteledet, ha nem írnak elõ hiánypótlást, akkor ez után elõírják a szerzõdéskötési feltételeket. A Teljesítése után mehetsz szerzõdni. Ezután elõírják majd a folyósítási feltételeket is. Amint ezt is teljesíted, kimegy a hitel egy fedezeti számlára, de az eladó még nem kapja meg a pénzt. Ez után is kell néhány dolgot teljesíteni az ügyvédnek, Földhivatalnak, neked és csak ezt követõen fogja a bank tovább utalni a pénzt az eladónak. Ha mindig mindent idõre megcsinálsz, amit még kérnek, akkor 4-6 hét alatt átmehet az eladónak a pénzt, de mivel rajtad is áll az átfutási idõ, ez lehet akár több hónap is.

Mi az a humorérzék? Hol tudok ilyen szerezni és kb. mennyibe kerül?

humor, jancsi, hülye-e vagyok?

Legjobb válasz: ezt csak a teljes leki meg nyugvásod után tudod meg tanulni ami kb 50év de akkor csak 1 viccet fogsz tudni érteni tehát ennél tovább kell tanuljad a humorérzést hogy humoros legyél és ha már nagyon profin elsajátitottad akkor lehetsz humorista is de addig csak hüe gyerek maradsz :D

ezt csak a teljes leki meg nyugvásod után tudod meg tanulni ami kb 50év de akkor csak 1 viccet fogsz tudni érteni tehát ennél tovább kell tanuljad a humorérzést hogy humoros legyél és ha már nagyon profin elsajátitottad akkor lehetsz humorista is de addig csak hüe gyerek maradsz :D
Bármelyik ABC-ben vásárolhatsz!!!Méterre adják!Ha jól tudom az ára az 100cm per méter de ez nem tuti, nézz utána!Hopp!Most nézem a Spar-ba akciós! :)
Én is szeretem a kecske salátát.
ÓÓÓ, bakker!Csak másodikáig tart az akció!Remélem idejében sikerül még odaérned!Mindenesetre én majd nagyon drukkolok neked.Légy szerencsés!
A kérdező hozzászólása: A fenébe! Akkor még holnap oda kell jutnom valahogy! Köszi, hogy szóltál :D
A kérdező hozzászólása: És még szólni kéne a moderátoroknak is, hogy sürgõsen szerezzenek be egy jó nagy adag humorérzéket fejenként!
A kérdező hozzászólása: Ó nagyon köszi :D Szóval, akkor még van lehetõségem :D A Spar-ba csak pénteken tudok kimenni. Ugye addigra nem fog elfogyni?
Az internetrõl is le lehet tölteni.
Nézz utána hogy nem égett-e ki a viccreléd!!!
Ha EMO vagy, akkor le is mondhatsz róla!
A boltokba elfogyott.De nálam fantasztikusan olcsó 30.000.000-ért hozzá lehet jutni. :)
Te tényleg nyomott áron adod... Bár most vettem észre, hogy nincs rajta az ÁFA.

Mire megszületik a baba, mik azok a dolgok, amit a gyógyszertárból kell beszerezni? És mennyibe kerülnek kb?

Legjobb válasz: Nekem mikor a lányom megszületett a felhívott a védõnõ és a férjemnek adott egy receptcsomagot,amit a gyerekorvossal íratott fel.Ne aggódj minden meglesz addigra.kb 3000ft-ba került minden.

Nekem mikor a lányom megszületett a felhívott a védõnõ és a férjemnek adott egy receptcsomagot, amit a gyerekorvossal íratott fel.Ne aggódj minden meglesz addigra.kb 3000ft-ba került minden.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nekünk a gyerekorvos nem ír fel semmit, csak majd ha pár nap után eljön, addig recept nélkül kell megvennünk ami kell.
Szia! neten van sok ilyen lista, babakelengye. http://www.babanet.hu/hol-mi/kelengye.php
Nekünk úgy volt, hogy miután hazamentünk a kórházból, másnap eljött a doki, megvizsgálgatta aa picit, és felírta, amire szükség lesz. Ebben volt fürdetõ kenõcs, alkohol a köldökre, d vitamin, k vitamin, és egy Germicid-C kúp, hogy legyen itthon ha majd kellene. Asszem 3000 körül fizetett a férjem a patikában.
Fogsz kapni a védõnõtõl egy receptcsomagot, abban minden benne van, amire szükséged van az elején: alkohol és hintõpor a köldökcsonkhoz, popsikenõcs, fürdetõkrém, lázcsillapítókúp, k-vitamin, Vigantol csepp... asszem kb. ennyi, bár lehet, hogy valamit kihagytam, az én kisfiam már lassan két éves lesz. Nem egy nagy összeg szerintem max. 2-3 ezer Ft.
pár ezer ft -k-vitamin -d-vitamin -alkohol -fürdetõkrém -popsikrém -hintõpor -olaj

3 hetes babám minden esti szoptatás után hasfájós, ha valamit eszem, az kb. Mikor kerül a tejembe, hány órán belül?

hogy tudjam, mit kell valtoztatnom, reggelit? Ebedet?

Legjobb válasz: ezt pontosan én sem tudom ,de nekem azt mondták, amit ebédelek az már neki a vacsiban benne van... de sztem ez attól is függ h mikor ebédelek... mert ha 12kor akkor oké, de ha pl 4kor akkor kicsit kevés az idõ a "bedolgozásra". amúgy 3 hetesen nekünk is ez volt, minden vacsi után koncert kb 1-másfél-2 órán keresztül :( gyógyszer segítet vmi papaverini hidro akármi volt a neve, de állítólag az espumisan is jó (nekünk nem segített)... remélem tudtam segíteni! kitartást és jó babázást :) 3 1/2 hós anya

ezt pontosan én sem tudom , de nekem azt mondták, amit ebédelek az már neki a vacsiban benne van... de sztem ez attól is függ h mikor ebédelek... mert ha 12kor akkor oké, de ha pl 4kor akkor kicsit kevés az idõ a "bedolgozásra". amúgy 3 hetesen nekünk is ez volt, minden vacsi után koncert kb 1-másfél-2 órán keresztül :( gyógyszer segítet vmi papaverini hidro akármi volt a neve, de állítólag az espumisan is jó (nekünk nem segített)... remélem tudtam segíteni! kitartást és jó babázást :) 3 1/2 hós anya
nekünk 17-20 óra telik el, mire a babámnál jelentkezik a gond. (pl. tejterméktõl kiütés, 1-2 gyümölcstõl hasfájás)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!