Találatok a következő kifejezésre: Kb mennyiért hol tudok venni (33 db)

Hol tudok venni legolcsóbban gyantapatront? És kb mennyiért?

Legjobb válasz: A DM-ben én kb. 850 Ft-ért vettem, volt hozzá lehúzócsík is. Máshol még nem vettem, így nem tudom, hogy ez mennyire számít olcsónak.

A DM-ben én kb. 850 Ft-ért vettem, volt hozzá lehúzócsík is. Máshol még nem vettem, így nem tudom, hogy ez mennyire számít olcsónak.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) akkor gondolom a rossmannba is lehet mert itt csak az van :S
Szerintem a Rossmannban is találsz.
rossmannba 550 lehúzócsík is kb annyi.százforintosba nézd meg vagy kínaiba, ott én400 ért vettem a gyantát, 250 a lehúzócsíkot.

Mekkora a legnagyobb (sztenderd) fa járóka? Hol tudok venni, és kb mennyiért?

Mert nagyon tetszik ami most a brendonos kuponnal 25ezer,na de nem túl drága egy kicsit?!

Legjobb válasz: http://www.babaholmiolcson.hu/shop.php?kat=jaroka Itt van nagy méretû járóka, 140-es. De van még ennél nagyobb is, csak az nincs a honlapon, azt hiszem, az nem is járóka, hanem karám, olyan mint egy kerítés. Bár szerintem felesleges ekkorát venni, csak a helyet foglalja. Gondolom nem akarod egész napra bezárni õket, csak amíg csinálsz valamit, arra pedig megteszi az 1 méteres is.

http://www.babaholmiolcson.hu/shop.php?kat=jaroka Itt van nagy méretû járóka, 140-es. De van még ennél nagyobb is, csak az nincs a honlapon, azt hiszem, az nem is járóka, hanem karám, olyan mint egy kerítés. Bár szerintem felesleges ekkorát venni, csak a helyet foglalja. Gondolom nem akarod egész napra bezárni õket, csak amíg csinálsz valamit, arra pedig megteszi az 1 méteres is.
Szia! Nekünk 120*120-as van (olyan, mint az 1. válaszoló által küldött linken), simán befér a 2 gyerek + a játékok. 9000-ért vettem a Teszveszen alig használtan.

Kb mennyiért és hol tudok venni gyanta patront és lehúzócsíkot venni?

Legjobb válasz: dm, tesco, stb. 500Ft körül vannak talán, esetleg vmennyivel kevesebb.

dm, tesco, stb. 500Ft körül vannak talán, esetleg vmennyivel kevesebb.


Hol tudok venni neon zöld, vagy neon narancssárga bikinit? És kb. mennyiért? (Bp. )

Legjobb válasz: tally weily vagy clazedonia biztos máshol nem tudom hogy lehet e

tally weily vagy clazedonia biztos máshol nem tudom hogy lehet e
h&m-ben neonzöld van.
H&M

Szempillagöndörítõt hol tudok venni? Dm, Rossman? Kb. mennyiért?

Legjobb válasz: Biztos van mindkét helyen. Ebayen is érdemes körülnézned. Amúgy én a magam részérõl teljesen feleslegesnek tartom,mivel a szempillaspirál,amit használok,göndörít is egyben. ( Max Factor False Lash Effect )

Biztos van mindkét helyen. Ebayen is érdemes körülnézned. Amúgy én a magam részérõl teljesen feleslegesnek tartom, mivel a szempillaspirál, amit használok, göndörít is egyben. ( Max Factor False Lash Effect )
Hahaha :D Srác létemre tudom, hogy a dm-ben kapni kb. 800 Ft (kicsivel drágábban is, az talán márkásabb?), köszönhetõen a lányoknak. :)
A kérdező hozzászólása: Hehe :D Köszi :)
kb 600 Ft :) )
DM, Rossman, ott 1000 körül láttam, kínaiban 500 volt.

Ilyen nyakláncot hol tudok venni? és kb. mennyiért? Www.Tiffanyorder.com/images/heart-tag-toggle-necklace-e. Jpg

Legjobb válasz: http://www.tiffanyorder.com/images/heart-tag-toggle-necklace..

A kérdező hozzászólása: http://www.tiffanyorder.com/images/heart-tag-toggle-necklace..

Szőlőmagolajat hol tudok venni és kb mennyiért?

Legjobb válasz: Auchanban szoktam látni, 200ft/liter

Auchanban szoktam látni, 200ft/liter
mármint 2000ft, nem 200
az intersparban is van http://www.google.hu/imgres?q=solo+sz%C5%91l%C5%91mag&um=1&h.. ilyen olyan 2000 ft körül de nagyobb bioboltban viszont biztos hoyg van

Pb gázhoz való reduktort hol tudok venni és kb. mennyiért?

Gázt?zhelyhez fog kelleni.Szeged érdekelne vagy Kiskunfélegyháza esetleg.

Legjobb válasz: A legtöbb épületgépész szakboltban kapsz, de nagyobb vas-edény boltot és barkácsáruházat sem tartok kizártnak, legalábbis nálunk a vas-edénybe van :)

A legtöbb épületgépész szakboltban kapsz, de nagyobb vas-edény boltot és barkácsáruházat sem tartok kizártnak, legalábbis nálunk a vas-edénybe van :)
Ezt ajánlanám, kb. 2000-be kerül.
Szerintem is barkácsáruházakban, épületgépészeti boltokban érdeklõdj! Vagy amit belinkeltek, ha útba esik. Nálunk biztos hányódik itthon a pincében, padláson, garázsban néhány használaton kívüli darab, de sajnos nem vagyok szegedi.
A kérdező hozzászólása: köszi én is így gondoltam.Csak már azzal ijesztgettek, hogy azt én nem vehetek, mert nem vagyok gáz szerelõ(de komolyan egy ismerõsöm mondat, akkor ezek szerint hülyeséget beszélt) Köszi a válaszokat, mennek a zöld kezek mindenkinek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!