Találatok a következő kifejezésre: Kb mennyiért hol (273 db)

Hol lehet és kb mennyiért héliummal feltöltetni (kb 15) lufit?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy benzinkúton fújnak héliummal, de hogy mennyiért nem tudom.

Én úgy tudom, hogy benzinkúton fújnak héliummal, de hogy mennyiért nem tudom.

Hol és kb mennyiért lehet venni a normál színváltozattól eltérő király pitont? Mert szeretnék venni egy párt a már meglévő pitonomnak.

például:

Legjobb válasz: Hát hogy mennyiért azt nem tudom, mert nem vagyok otthon a kígyókban. De lesz mostanában Terraplaza, ott tuti lesz eladó példány tenyésztõtõl, és elõfordulhat, hogy különleges színváltozatban.

Hát hogy mennyiért azt nem tudom, mert nem vagyok otthon a kígyókban. De lesz mostanában Terraplaza, ott tuti lesz eladó példány tenyésztõtõl, és elõfordulhat, hogy különleges színváltozatban.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! Sokat segített a válasz! :D
Ugyan nem néztem meg miket linkeltél be, de a normálon kívül sztem a következõ "legolcsóbb" 50e körül és fölötte mozog. Persze minél impozánsabb annál drágább.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) ) :/
Nem olcsó mulatság.Az elsõ 2 képen szereplõ kígyó 900-1000 euro, a harmadik képen látható ára 600 euro körül mozog.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ :) nagyon drágák..(gondoltam hogy azok, de hogy ennyire..)
Inkább keresgélj a Fire, Enchi, Pinstripe változatok között. Igaz, nem annyira különlegesek, de olyan 100-200 € körül már lehet õket kapni.
A kérdező hozzászólása: Köszi! ezek is nagyon szépek :) majd meglátom..és még találni is kéne majd ha lesz :'D
http://www.terraristik.com/ Itt nézz körül.

Pest megyében, minél közelebb Budapesthez, hol lehet találni nagyon olcsó albérletet (minigarzon vagy 1 saját szoba 1 főnek)? Kb mennyiért - rezsivel együtt? Hol érdemes keresgélni?

Legjobb válasz: Pest mellett Diósd,Vecsés De Pesten belül is vannak olcsóbb kerületek ahol havi 30-plusz rezsibõl bérelsz lakást.A rezsi az változó átlag kb. 6 ezer huf közös költség,villany, gáz víz kábel tv,net. Én rezsivel mindennel együtt havi 65 ezerbõl jövök ki.(télen)

Pest mellett Diósd, Vecsés De Pesten belül is vannak olcsóbb kerületek ahol havi 30-plusz rezsibõl bérelsz lakást.A rezsi az változó átlag kb. 6 ezer huf közös költség, villany, gáz víz kábel tv, net. Én rezsivel mindennel együtt havi 65 ezerbõl jövök ki.(télen)


Szeretném eladni a számítógépem és érdekelne, hogy kb mennyiért és hol tudnám eladni?

Processzor: Intel Pentium Dual Core D 820 2,80 GHZ Alaplap: Gigabyte GA-73PVM-S2H (1 éves,dobozzal és minden tartozékával együtt) VGA: NVIDIA GeForce 7100 / NVIDIA nForce 630i (512MB integrált) HDD: Samsung (200GB/7200rpm/8M) RAM: Kingmax 1GB-1100 DDR2 SDRAM (1modul) Tápegység: 300W DVD író / olvasó El?lapi USB és Audio kimenet Jóállapotú gépház

Legjobb válasz: A használt gép piac nagyon telített, nagy szerencse kell az eladáshoz. Ha üzletben próbálod, nagyon keveset ígérnek, azt is bizományba. Kéz alatt próbáld meg, nézz körül mennyiért lehet venni ilyet, annál menj lejjebb az árával. Akkor talán van esély az eladására. Olyan ez is mint az autó: könnyebb venni, mint eladni. Én a használt gépet második gépnek pincébe, garázsba, vagy ajándékba ajánlom.

A használt gép piac nagyon telített, nagy szerencse kell az eladáshoz. Ha üzletben próbálod, nagyon keveset ígérnek, azt is bizományba. Kéz alatt próbáld meg, nézz körül mennyiért lehet venni ilyet, annál menj lejjebb az árával. Akkor talán van esély az eladására. Olyan ez is mint az autó: könnyebb venni, mint eladni. Én a használt gépet második gépnek pincébe, garázsba, vagy ajándékba ajánlom.
lehet h késõ válasz de egy 80000-ért

Ilyen vagy ehhez hasonló fonott fejpántot hol tudnék olcsón venni és kb mennyiért?

http://p1.vatera.hu/photos/a5/3f/43a6_1_big.jpg

Legjobb válasz: Ahol laksz, van Euro Shop? Mert ha igen, akkor ott kb 290ft-ból meg tudod oldani.

Ahol laksz, van Euro Shop? Mert ha igen, akkor ott kb 290ft-ból meg tudod oldani.
van c&a-ban, rossmann-ban, sixx-ben, clarie's-ben most leárazások is vannak szóval tudsz olcsón

Van kb.50db. bakelit nagylemezem, érdekelne hogy ellehet e adni öket és hol és kb mennyiért, különböző előadoktól (Elvisztől kezdve)?

Legjobb válasz: Inkább eszmei értékük van ezeknek, nagyon sok pénzt nem nagyon kapnál értük. Talán ha tényleg ritkák, akkor akár ebay-re is fel lehet rakni, hogy licitáljanak rá, és lehet egész jó összeget kapnál értük.

Inkább eszmei értékük van ezeknek, nagyon sok pénzt nem nagyon kapnál értük. Talán ha tényleg ritkák, akkor akár ebay-re is fel lehet rakni, hogy licitáljanak rá, és lehet egész jó összeget kapnál értük.

Van egy iPod touch 3G-m de be van egy kicsit törve a képernyője de amúgy minden tökéletes rajta hol és kb. mennyiért tudnám eladni mondjuk8-9ezerröl kezdve?

iPod touch3G tartozékok:konektorra átalakítható tölt? .fülhalgato ,iPod készülék

Legjobb válasz: Kb. 20 000 Ft-ért.

Kb. 20 000 Ft-ért.

Mikor, hol, kb mennyiért veszitek meg 1, 5-2 éves lányotok őszi-téli ruhatárát? És kb miket vesztek?

Legjobb válasz: Általában Tescoban vásárolok, mikor akció van. Vagy a netrõl (használt ruhás oldalról) rendelek, esetleg még turiból. Ja, meg anyukám szokott még neki varrni. :) Miket veszek? Bélelt nadrágot, harisnyát, vékonyabb, vastagabb pulcsit, bodyt (de azt már nem fogok). Overált a kínaiban veszem, vagy netrõl rendelek.

Általában Tescoban vásárolok, mikor akció van. Vagy a netrõl (használt ruhás oldalról) rendelek, esetleg még turiból. Ja, meg anyukám szokott még neki varrni. :) Miket veszek? Bélelt nadrágot, harisnyát, vékonyabb, vastagabb pulcsit, bodyt (de azt már nem fogok). Overált a kínaiban veszem, vagy netrõl rendelek.

Hol lehet Olasznádat venni olcsón, és kb mennyiért? Egy kb 1m * 10 m-es sávot szeretnék vele beültetni, szomszédtakarás céljából.

Pest környéken.

Legjobb válasz: http://www.google.com/search?q=olaszn%C3%A1d+elad%C3%B3&ie=u..

A kérdező hozzászólása: Köszi. Eddig azért én is eljutottam....
Nézz szét botanikus növény kereskedõknél


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!