Találatok a következő kifejezésre: Kb még napom van a (200 db)

Várjál mert a teszt és az orvos se mutatná ki még. Csak ha a mensiid kimarad akkor tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Rendben köszönöm! És ha majd megcsinálom és pozitív akkor mi lesz a teendõ?
ezek a tünetek nem kötelezöek mindig, a legtöbb nönek hol van hol nincs pre mens tünete. Tehát felsleges emiatt aggodnod. A teszt az elmaradt menstruáció után mutatja ki biztosan az orvos pedig csak 5.-6. hét után lát bármit is. Teát ha tezstelsz pozitívat majd egy hét mulva akkor rá 2 hétre ráér orvoshoz menned ha nem vérzel vagy barnázol.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Nincs semmi gond!
A kérdező hozzászólása: 28-30 naposak a ciklusaim, azért gondoltam hogy várok hétvégéig:) De írok mindenképp:) Szerinted az ovuteszt lehet jósteszt?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:) Jó lenne ha baba lenne a dologban:)
A kérdező hozzászólása: Holnap lesz a 28-ik nap, reggeli hõm 36.8, meg olyan "mintha megjön érzésem"van, de már vagy 4 napja:) Ilyen soha nem volt még. Mindig a nem várt elõtti délután jelentkezett hogy meg akar jönni. Hétvégén tesztelek egyet:)
Ha holnapra nem várod, akkor nyugodtan csinálhatsz egy tesztet... drukkolok Neked!!! :) Írj ám!
Megpróbálhatod, de szerintem már nem biztos, hogy jósolni fog :) Hamar itt a hétvége, holnap már csütörtök!!!
Szia! van már eredmény?
A kérdező hozzászólása: Na holnap elkezdem akkor:) Kiderül mit mutat:)
Igen, szerintem lehet. De csak akkor értelmezhetõ, ha a 5 nappal a nem várt elõtt már csinálod. Reggel az elsõ vizeletbõl:)
Bármi lehetett. Nekem menzesz elõtt is van, hogy szurkál a hasam. Mindenesetre szorítok!
Azóta éreztél valamit? Mikor tesztelsz? K.
A kérdező hozzászólása: Szia! Ma reggelre megjött sajnos...:( Na de nem adjuk fel:)

Tegnap is este megmertetm a homet nyelvalatt, digitalis homerovel tegnap-36, 5-mutatott. Most is megmertem en tudom hogy reggel kell de most este mar 36, 8-mutatott. A hasam felvan puffadva. Meg menziig kb.10-napom van. Muszaj melvaltozasnak lennie?

Legjobb válasz: Reggel a legmegbízhatóbb a mérés. Estére lehet sokkal magasabb, annyi mindentõl függ. Írd meg pontosan mi is érdekel, volt e peteérésed vagy már van e baba a hasadban? Mert ha kb.négy napja volt peteérésed akkor még nem ágyazódott be így nem érezhetsz semmit. Ja és én úgy tudom hogy jobb a higanyos hõmérõ.:)

Reggel a legmegbízhatóbb a mérés. Estére lehet sokkal magasabb, annyi mindentõl függ. Írd meg pontosan mi is érdekel, volt e peteérésed vagy már van e baba a hasadban? Mert ha kb.négy napja volt peteérésed akkor még nem ágyazódott be így nem érezhetsz semmit. Ja és én úgy tudom hogy jobb a higanyos hõmérõ.:)

Miért van ez? A menszeszem előtt kb. hat nappal elkezdek vérezni, de csak akkor amikor pisililek és elég erősen a menszeszem után még tart kb. hat napig. Ez a második ilyen alkalom.

Voltam orvosnál hormonzavarra utal, volt vérvétel de szerencsére minden rendbe volt, mondta próbálkozhatunk a babával.Ebben a hónapban 22-én volt peteérésem és 19mm volt a nylk.a legjobbkor voltam együtt a férjemmel.De ma reggel megint elkezdtem vérezni, miért?

Legjobb válasz: Szia! Nem hiszem, hogy itt az orvost felülbírálva igazán okosat tud mondani bárki is. Esetleg annyit, hogy keress fel egy másik orvost. Ha nem elgépelted a nyálkahártya vastagságra vonatkozó adatokat, lehet érdemes lenne. Az igaz ugyan, hogy a teherbe eséshez kell bizonyos vastagság (kb. 8 mm), de a 12-13 mm feletti már túl vastag. De ennek megítélése orvosi feladat.

Szia! Nem hiszem, hogy itt az orvost felülbírálva igazán okosat tud mondani bárki is. Esetleg annyit, hogy keress fel egy másik orvost. Ha nem elgépelted a nyálkahártya vastagságra vonatkozó adatokat, lehet érdemes lenne. Az igaz ugyan, hogy a teherbe eséshez kell bizonyos vastagság (kb. 8 mm), de a 12-13 mm feletti már túl vastag. De ennek megítélése orvosi feladat.
szerintem pedig nincs olyan, hogy túl vastag mnyh. de a vérezgetés utalhat ösztrogén hiányra is.
Nekem is hasonló a bajom, én is már menzi elõtt 1 héttel elkezdek hol vérezgetni, hol pedig barnázni.Egyik orvos se gondolta eddig, hogy ez baj lenne, sõt az egyik még azt is mondta, hogy ez jó, mert akkor van peteéréséem.De engem is nagyon zavar, mert nekünk se jön a baba, már több mit egy éve...( még a petevezeték elzáródás jöhet szóba, de attól nagyon félek)

Ha kb. egy napja van meg a lánynak, akkor az meddig fog tartani neki? Ez minden hónapba ugyanakkor van, ha most 8-án volt akkor megint 8-án lesz majd?

Legjobb válasz: Általában 4-6 napig tart. Eleinte szinte biztos, hogy nem lesz rendszeres, de ha már rendszeres lesz, akkor sem fog minden hónapban ugyanazon a napon megjönni, mivel vannak 29-30-31 napos hónapok is...

Általában 4-6 napig tart. Eleinte szinte biztos, hogy nem lesz rendszeres, de ha már rendszeres lesz, akkor sem fog minden hónapban ugyanazon a napon megjönni, mivel vannak 29-30-31 napos hónapok is...
embere válogatja. változó, an akinek csak5 napig tart van akinek akár 9 napig is. az hogy minden hónapban ugyanakkor jöjjön meg, azt nem tartom valószínûnek, hacsak nem szed fog.gátlót, mert az egy-két nap eltéréssel de pontosan beállítja. amugy fõleg, ha még fiatalabb, nem hiszem, hogy ugyanakkor jönne meg. és amugy is 28 naponként kell számolni, nem havonta.

Már kb 4 napja fájnak a melleim, eleinte csak a bal de már mind a kettő, hason alvásnál vagy nyomásnál eléggé kellemetlen. A megjönérzés van, remélem hogy nem jön meg! Fehér folyásom van. Még 2 nap a nemvártig. Lehet baba?

Ha holnap tesztelek akkor kimutatja? Lehet azért fáj egyre jobban a cicim mert a hcg napról napra termel?dik?

Legjobb válasz: a hcgnek és cicifeszülésnek nincs közvetlen kapcsolata. Tesztelhetsz de nem biztos hogy kimutatja. ha negatív probáld meg pár napal késõbb. Ha sok pénzed van akár naponta is tesztelhetsz:-) Használj érzékeny teszteket mint pl. a Clearblue.

a hcgnek és cicifeszülésnek nincs közvetlen kapcsolata. Tesztelhetsz de nem biztos hogy kimutatja. ha negatív probáld meg pár napal késõbb. Ha sok pénzed van akár naponta is tesztelhetsz:-) Használj érzékeny teszteket mint pl. a Clearblue.
Lehet, nekem is ez volt az elsõ jel, h kegyetlenül fájtak a melleim, sokkal jobban, mint amikor megjött.Azt, hogy a teszt kimutatja e nem tudom.Én a helyedben várnék még pár napot a teszteléssel...
Van egy pár elõre leírt mondatom és sokszor kopyzom, persze módosítok is rajta, ha éppen kell.
Montez, hogy bírod ezt 1000-szer leírni? Én sírok az ilyen kérdésektöl hogy van zsír a hasán és azt hiszi hogy 100 felüléstöl kockás lesz a hasa. Neked erröl valami jegyzeted van amit bemásolsz ha feltesznek egy szinte ugyanolyan kérdést 500-szor?:)
Aha értem
Montez csinálja a legjobban :D Én idegösszeomlást kapnék, ha mindig le kéne írnom ugyanezt :D

Inszemináció után kb. hány napig van még esély a teherbeesésre? Az inszem. 09.19. -én volt, ami a ciklus 15. napja volt. Előtte clostilbegitet szedtem és kaptam 1 Ottvirelle szurit is.

Legjobb válasz: Én úgy tudom, a hímivarsejtek 72 órán át életképesek. Sztem egyébként érezni fogod, ha sikerült:nekem hétfõi napon volt, és péntek-szombaton már nyilalgatott a hasam, csinálta magának a helyet a kisbaba:) Csak ne stresszelj ezen, éld az életed, és végig tudd, hogy összejött.Nem mindegy, pszichésen hogy állsz hozzá!! Nagyon szurkolok!! 23 hetes kismama

Én úgy tudom, a hímivarsejtek 72 órán át életképesek. Sztem egyébként érezni fogod, ha sikerült:nekem hétfõi napon volt, és péntek-szombaton már nyilalgatott a hasam, csinálta magának a helyet a kisbaba:) Csak ne stresszelj ezen, éld az életed, és végig tudd, hogy összejött.Nem mindegy, pszichésen hogy állsz hozzá!! Nagyon szurkolok!! 23 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi a pozitív választ, nagyon jól esett.

Kb még 5 napom van a nem várt mensiig, de nem érzek semmi erre utaló jelet, mint máskor. Enyhe szurka volt 2 napig a petefészkem körül, de azóta semmi. Elég sok folyásom van (krémes). Sikerülhetett a baba?

A 11. napon voltunk együtt. Remélem nem volt korai.

Legjobb válasz: ha elég jó a sperma akkor megtörténhtett. de ez attol függ mikor volt peteérésed és milyey a sperma minösége.

ha elég jó a sperma akkor megtörténhtett. de ez attol függ mikor volt peteérésed és milyey a sperma minösége.
A kérdező hozzászólása: Hát az igazság az hogy 14 én volt, ami azt jelenti hogy 5 nappal elõtte voltunk együtt.
A kérdező hozzászólása: Mert sajna nem tudtunk máskor együtt lenni. De ez a bõ folyás lehet jó jel?
Csak a folyasra nem lehet alapozni egyentol fuggo boseges folyas nem mindig jelent beagyazodast.A szurkalast meg szerintem ilyenkor mar a mehben kellene erezni a beagyazodas miatt, a petefeszek szurkalas tudtommal pe-kor van, de barki kijavithat ha rosszul tudom. En szoritok en is hasonlo gondokkal kuszkodok.Nekem 7 nap van a nemvartig es tompa alhasi fajdalmaim vannak, mint mensi elott.Nem tudom mi lehet, talan a termeszet szorakozik.Mindenesetre figyeld magad igy a kovetkezo honapokban tobbet tudsz.

Holnap kéne megjönnie a menzesemnek és kb két napja leszakadnak a melleim nagyon fájnak és meg is vannak duzadva ez lehet terheség jele? Illetve fel is vagyok puffadva, ilyenkor már lehet tesztet csinálni?

Legjobb válasz: Várd meg a holnapot. Tuti, hogy nem baba, hanem menzesz.:) Ugyanolyan tünetei vannak mindkettõnek! Puffadás a vízvisszatartás miatt van mensi elõtt, melleid egyértelmûen amiatt. Nyugi!:)

Várd meg a holnapot. Tuti, hogy nem baba, hanem menzesz.:) Ugyanolyan tünetei vannak mindkettõnek! Puffadás a vízvisszatartás miatt van mensi elõtt, melleid egyértelmûen amiatt. Nyugi!:)
szia! Várd meg a menszid napját ! Bár az érdekesség hogy én menszim elõtt egy héttel már hányingerem volt, pisi inger( bocsánat h igy irom)is volt! Furcsáltam is de nem gondoltam babára! Menszim elõtt egy nappal elõttem egy tesztet es halvány pozi lett! De még akkor sem éltem bele magam , mert ugy voltam vele hogy megjöhet még :) Hétfõn a 3. pisibõl teszteltem és hát szép erõs pozim lett! de amúgy mindenkinél más más!
A kérdező hozzászólása: Én is pisilni járok folyamatosan , de a cicim ..... Jaj , nekem mensi elõtt picit beduzad a cicim de Ennyi de most hát.... Egy kosárméretet Nõtt
várd meg a holnapi napot és akkor tesztelj.
2es vagyok!!!várd meg a menszi napot!!! nyugii :)
Na?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!