Találatok a következő kifejezésre: Kb még napom van (252 db)

Tegnap is este megmertetm a homet nyelvalatt, digitalis homerovel tegnap-36, 5-mutatott. Most is megmertem en tudom hogy reggel kell de most este mar 36, 8-mutatott. A hasam felvan puffadva. Meg menziig kb.10-napom van. Muszaj melvaltozasnak lennie?

Legjobb válasz: Reggel a legmegbízhatóbb a mérés. Estére lehet sokkal magasabb, annyi mindentõl függ. Írd meg pontosan mi is érdekel, volt e peteérésed vagy már van e baba a hasadban? Mert ha kb.négy napja volt peteérésed akkor még nem ágyazódott be így nem érezhetsz semmit. Ja és én úgy tudom hogy jobb a higanyos hõmérõ.:)

Reggel a legmegbízhatóbb a mérés. Estére lehet sokkal magasabb, annyi mindentõl függ. Írd meg pontosan mi is érdekel, volt e peteérésed vagy már van e baba a hasadban? Mert ha kb.négy napja volt peteérésed akkor még nem ágyazódott be így nem érezhetsz semmit. Ja és én úgy tudom hogy jobb a higanyos hõmérõ.:)

Ha kb. egy napja van meg a lánynak, akkor az meddig fog tartani neki? Ez minden hónapba ugyanakkor van, ha most 8-án volt akkor megint 8-án lesz majd?

Legjobb válasz: Általában 4-6 napig tart. Eleinte szinte biztos, hogy nem lesz rendszeres, de ha már rendszeres lesz, akkor sem fog minden hónapban ugyanazon a napon megjönni, mivel vannak 29-30-31 napos hónapok is...

Általában 4-6 napig tart. Eleinte szinte biztos, hogy nem lesz rendszeres, de ha már rendszeres lesz, akkor sem fog minden hónapban ugyanazon a napon megjönni, mivel vannak 29-30-31 napos hónapok is...
embere válogatja. változó, an akinek csak5 napig tart van akinek akár 9 napig is. az hogy minden hónapban ugyanakkor jöjjön meg, azt nem tartom valószínûnek, hacsak nem szed fog.gátlót, mert az egy-két nap eltéréssel de pontosan beállítja. amugy fõleg, ha még fiatalabb, nem hiszem, hogy ugyanakkor jönne meg. és amugy is 28 naponként kell számolni, nem havonta.

Inszemináció után kb. hány napig van még esély a teherbeesésre? Az inszem. 09.19. -én volt, ami a ciklus 15. napja volt. Előtte clostilbegitet szedtem és kaptam 1 Ottvirelle szurit is.

Legjobb válasz: Én úgy tudom, a hímivarsejtek 72 órán át életképesek. Sztem egyébként érezni fogod, ha sikerült:nekem hétfõi napon volt, és péntek-szombaton már nyilalgatott a hasam, csinálta magának a helyet a kisbaba:) Csak ne stresszelj ezen, éld az életed, és végig tudd, hogy összejött.Nem mindegy, pszichésen hogy állsz hozzá!! Nagyon szurkolok!! 23 hetes kismama

Én úgy tudom, a hímivarsejtek 72 órán át életképesek. Sztem egyébként érezni fogod, ha sikerült:nekem hétfõi napon volt, és péntek-szombaton már nyilalgatott a hasam, csinálta magának a helyet a kisbaba:) Csak ne stresszelj ezen, éld az életed, és végig tudd, hogy összejött.Nem mindegy, pszichésen hogy állsz hozzá!! Nagyon szurkolok!! 23 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi a pozitív választ, nagyon jól esett.
Várjál mert a teszt és az orvos se mutatná ki még. Csak ha a mensiid kimarad akkor tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Rendben köszönöm! És ha majd megcsinálom és pozitív akkor mi lesz a teendõ?
ezek a tünetek nem kötelezöek mindig, a legtöbb nönek hol van hol nincs pre mens tünete. Tehát felsleges emiatt aggodnod. A teszt az elmaradt menstruáció után mutatja ki biztosan az orvos pedig csak 5.-6. hét után lát bármit is. Teát ha tezstelsz pozitívat majd egy hét mulva akkor rá 2 hétre ráér orvoshoz menned ha nem vérzel vagy barnázol.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Nincs semmi gond!

Kb 4. napja van meg, rövid ideig fürödhetek a kádban?

Azt mondogatták mindig, hogyha megvan ne fürödjek, csak zuhanyozzak, de már nagyon hiányzik a fürdés, legalább egy negyed órára szeretnék fürödni...

Legjobb válasz: de fürödjél ..úgy kell hogy beteszel egy kis papírt a lábadközé és guggolsz amíg megmosod az arcod és a fölsõ tested és a lábad ... vagy ha tamponos vagy akkor elõbb megmosakszol lent, új tiszta tampon és így tudsz pancsolni mintha meg sem lenne

de fürödjél ..úgy kell hogy beteszel egy kis papírt a lábadközé és guggolsz amíg megmosod az arcod és a fölsõ tested és a lábad ... vagy ha tamponos vagy akkor elõbb megmosakszol lent, új tiszta tampon és így tudsz pancsolni mintha meg sem lenne
Azért mondják, mert nyitva a méhszájad és könnyebben kaphatsz el fertõzéseket. Így mindegy, hogy 15 mp-re vagy 15 percre ülsz bele. Én nem ajánlom...
Nyugodtan fürödhetsz.

Miért van az, hogy már a második hónapja barna a vérzésem és kb.12 napig van meg?

Legjobb válasz: A barnás vérzés általában valamilyen hormoningadozásra utal, legalábbis én így tudom. Nekem cisztám volt, amiatt véreztem össze-vissza, de közben az egyik hormonértékem magasabb, mint kellene. Voltam dokinál, de semmi értelmeset nem mondtak. Talán a te orvosod okosabb lesz.

A barnás vérzés általában valamilyen hormoningadozásra utal, legalábbis én így tudom. Nekem cisztám volt, amiatt véreztem össze-vissza, de közben az egyik hormonértékem magasabb, mint kellene. Voltam dokinál, de semmi értelmeset nem mondtak. Talán a te orvosod okosabb lesz.
A kérdező hozzászólása: 28-30 naposak a ciklusaim, azért gondoltam hogy várok hétvégéig:) De írok mindenképp:) Szerinted az ovuteszt lehet jósteszt?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:) Jó lenne ha baba lenne a dologban:)
A kérdező hozzászólása: Holnap lesz a 28-ik nap, reggeli hõm 36.8, meg olyan "mintha megjön érzésem"van, de már vagy 4 napja:) Ilyen soha nem volt még. Mindig a nem várt elõtti délután jelentkezett hogy meg akar jönni. Hétvégén tesztelek egyet:)
Ha holnapra nem várod, akkor nyugodtan csinálhatsz egy tesztet... drukkolok Neked!!! :) Írj ám!
Megpróbálhatod, de szerintem már nem biztos, hogy jósolni fog :) Hamar itt a hétvége, holnap már csütörtök!!!
Szia! van már eredmény?
A kérdező hozzászólása: Na holnap elkezdem akkor:) Kiderül mit mutat:)
Igen, szerintem lehet. De csak akkor értelmezhetõ, ha a 5 nappal a nem várt elõtt már csinálod. Reggel az elsõ vizeletbõl:)
Bármi lehetett. Nekem menzesz elõtt is van, hogy szurkál a hasam. Mindenesetre szorítok!
Azóta éreztél valamit? Mikor tesztelsz? K.
A kérdező hozzászólása: Szia! Ma reggelre megjött sajnos...:( Na de nem adjuk fel:)

Egy hónapban ha jól tudom kb.5 nap áll rendelkezésre, hogy kisbabám megfoganhasson! Az ovuláció előtt kb.2-3 nap az ovuláció napja és utána még 1-2 nap! Ez így van lányok?

És az igaz, hogy ovuláció el?tt kislány az ovuláció napján és utána inkább kisfiú?Írjatok, ha így sikerült babásodni!!!

Legjobb válasz: Csak egy nap:) De mivel a hímivarsejtek 2-3 napot is élhetnek, így még ott lehetnek, mikor odaér a petesejt. Viszont peteérést követõen 12-24 óra, amíg életképes a petesejt. A kisfiú-kislány számításnak meg az az alapja, hogy az Y kromoszómát hordozó hímivarsejtek gyorsabbak, erõsebbek, de hamarabb elfáradnak/eltévednek/elpusztulnak, míg az X kromoszómát hordozók lassabbak, megfontoltabbak, és tovább életképesek. De ettõl még bármikor összejöhet bármelyik nemû baba. Pl. a fiamnál 3 nappal hamarabb voltunk együtt, a lányommal meg pont aznap.

Csak egy nap:) De mivel a hímivarsejtek 2-3 napot is élhetnek, így még ott lehetnek, mikor odaér a petesejt. Viszont peteérést követõen 12-24 óra, amíg életképes a petesejt. A kisfiú-kislány számításnak meg az az alapja, hogy az Y kromoszómát hordozó hímivarsejtek gyorsabbak, erõsebbek, de hamarabb elfáradnak/eltévednek/elpusztulnak, míg az X kromoszómát hordozók lassabbak, megfontoltabbak, és tovább életképesek. De ettõl még bármikor összejöhet bármelyik nemû baba. Pl. a fiamnál 3 nappal hamarabb voltunk együtt, a lányommal meg pont aznap.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!De érdekes, pedig pont a számítás az ellenkezõjét igazolná!Akkor elõtte 2-3 nap minden nap és aznap is ajánlott a sikerért?
A kérdező hozzászólása: Nekem az elsö két -három nap enyhe , aztán a következö nap meg annyira fáj hogy menni is alig birok.
Lehet peteérés, hajrá!
Szia ! Ha rendszeresen jön a menstruációd, s tényleg 8 nappal vagy elötte, akkor ez már nem a peteérés. Lehet beágyazódás is! De hogy ha már 3 hónapja így van, akkor én inkább mégis PMS-re gondolnék. Föleg, ha ezek a fájások a mensiig naponta elöfordulnak!
A kérdező hozzászólása: Nem egyfolytába van a fájdalom 3 honapja , hanem minden honapban van 3-4 nap amikor ezt érzem.
Ha így van, akkor ez a peteérés jele. Én a lábamat se bírom megemelni ülõ helyzetben olyankor, mert úgy érzem, kiszakad a hasam alja, úgy nyom meg nyilall.
Igen, nekem is így van. Azért az "akció" még ment, mert ahhoz nem kellett lábemelgetést csinálni. És íme, van egy 3 éves meg egy 38 hetes pocaklakó kislányom. :) Mindkettõjüket tudom, mikor fogantak. :) A jó fájós napon tudtunk csak együtt lenni. :)

Még 2 nap van hátra a 7napos szünetemig a levélből, de már kb.5 napja vérzek, és egyre erősebben. Yasminellet szedek, mi lehet az oka a vérézsnek? Volt már valakivel ilyen?

Legjobb válasz: én is yasminellet szedek, de nekem kb 3 nap alatt lezajlik a vérzésem és épp hogy jön valami. eddig hogy volt neked? vagy most kezdted el szedni? mert ha igen akkor kell egy kis idõ még belerázódik a szervezeted a ritmusba ;)

én is yasminellet szedek, de nekem kb 3 nap alatt lezajlik a vérzésem és épp hogy jön valami. eddig hogy volt neked? vagy most kezdted el szedni? mert ha igen akkor kell egy kis idõ még belerázódik a szervezeted a ritmusba ;)
A kérdező hozzászólása: Hát már egy éve szedek fogamzásgátlót, indult a jangee 0, 01-essel, arról váltottam 2-esre, utána az orvos véletlen 3ast írt fel, aztán visszatértem a 2esre, utána beperelték a jangee-t és a yasminellet írta fel a doki, abból is a 0, 02est, úgyhogy már lassan a teljes kiborulás elõtt vagyok :D ezért sem értem, hogy ez már nem pecsételõ vérzés, hanem rendes menstruáció, ilyenkor nem abnormális hogy rendesen vérzek, ha mellette gyógyszert szedek?
köztes vérzés elõfordulhat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!