Találatok a következő kifejezésre: Kb hanyadik lehet (13 db)

27. -én kezdődött a menstruációm, átlagban 33 naposak a ciklusaim, akkor most kb. Hányadikán lehet pém?

Legjobb válasz: Szia! 33-ból vegyél el 14-et akkor kell lennie a peteérésnek. Ugyanis a második fázis ovuláció utáni /sárgatesti fázis/ állandó, többnyire 14 napig tart. Errõl többet olvashatsz Zita West: Gyereket szertnénk cimû könyvében.

Szia! 33-ból vegyél el 14-et akkor kell lennie a peteérésnek. Ugyanis a második fázis ovuláció utáni /sárgatesti fázis/ állandó, többnyire 14 napig tart. Errõl többet olvashatsz Zita West: Gyereket szertnénk cimû könyvében.
A kérdező hozzászólása: köszi!
33-17= 16. A ciklusod 16. napján (azaz holnapután 11.-én), de érdemes együttlenni a 12.-naptól kétnaponta a 18.ig mert ettõl alkalmanként eltérhet.

Ha megtörténik a beágyazódás, az a peteéréstől kb hanyadik napon lehet? És mindenkinek van 1-2 csepp vér?

Legjobb válasz: fogantatástól kb. 10-14 nap a beágyazódás és nem jár mindenkinél vérzéssel.

fogantatástól kb. 10-14 nap a beágyazódás és nem jár mindenkinél vérzéssel.
kb. 7-12 nap, és nincs mindenkinél. Nekem terhességembõl egyszersem volt.
A fogantatást követõen 7 napig vándorol a megtermékenyült petesejt, és a fogantatástól számított 7 nap múlva megkezdõdik a beágyazódás, ami 5 napig tart, tehát a 12. napon fejezõdik be. A vér, barnázás nem törvényszerû, nagyon sok mindenkinek nincs ilyen tünete. A legbiztosabb a teszt, ami kimutatja, hogy terhes vagy-e.
Ha van lehetõséged rá, olvasd el a Gyermek születik címû könyvet, ott napról napra leírják és fotókkal illusztrálják mi történik a fogamzást követõen. Nagyon jó könyv, érdemes beszerezni.
nekem nem volt vér egyáltalán.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. Csak azért kérdeztem ezt a barnázás, vagy vérzés dolgot, mert egyre többször olvasom, hogy van. NEkem meg nincs.( És sajna mindig szinte várom, mert akkor reménykedhetnék.
Szerintem a vér és a barnázás miatt ne aggódj! Én azért aggódtam, mert volt, azt hittem, hogy biztosan meg fog jönni:) Nem fontos, hogy legyen!
Ne várd a barnázást vagy vérzést, az a jobbik eset, ha egyáltalán nem tapasztalsz ilyet, nekem egy csepp sem volt.
A kérdező hozzászólása: azért gondoltam, hogy jó ha van, mert ez is egy jelzés hogy talán befúrta magát a csepp. de akkor inkább örülök. Nekem még soha nem volt. Pedig már várjuk egy ideje a babát.(

A terhesség elején a has melyik része kezd el nőni? (pl. :köldökhöz viszonyítva hova esik ez a rész). És kb hanyadik hétnél? (8. hétkörnyékén már lehet vmi látszata, ha eddig lapos volt a hasam? )

Legjobb válasz: A szeméremcsont felett közvetlenül kezd el nõni a baba. Nekem kb. a 10. héten látszott már egy kis pocim. Hozzáteszem én 178cm és 63kg-al kezdtem el a terhességet.És az még csak a puffadás meg a több kaja miatt volt. 15 hetesen kezdett kismamás hasam lenni 26+4 hetes kismami

A szeméremcsont felett közvetlenül kezd el nõni a baba. Nekem kb. a 10. héten látszott már egy kis pocim. Hozzáteszem én 178cm és 63kg-al kezdtem el a terhességet.És az még csak a puffadás meg a több kaja miatt volt. 15 hetesen kezdett kismamás hasam lenni 26+4 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: A haspuffadás is a terhesség jele? Mert nekem kb 4napja van..elõször hízásra gyanakodtam, mert h többet eszek mint régebben:)
Nekem a teherbeesés elsõ napjától kezdve puffadt a hasam annyira érzékeny volt a pocim is meg a cicim is, hogy azóta se tudok hason aludni. Egyébként egyén függõ a puffadás szerintem.
A kérdező hozzászólása: Én ha terhes vagyok, akkor jan19-én estem teherbe. Mellfájás és derékfájás kb 1-1.5hete van, a puffadás 4napja, mensi február elején volt, v vmi hasonló, meg barnázgatás. És most nem jött már meg, amit 8-9körülre vártam. Eddig kis lapos hasam volt, de most teljes felpuffadt:D Elõször arra gondoltam h megfog jönni..és h a szervezetem visszatartja a vizet..de semmi jel nincs arra h megakarna jönni.
Én nem véreztem nem is barnáztam, de mensi szerû görcseim voltak kb. a 4. hónapig akkor amikor meg kellett volna jönnie! Csinálj tesztet, ha még nem tetted már régen ki kell, hogy mutassa. Ha eddig rendszeres volt a mensid most meg nem jött meg akkor nagy esélyed van , hogy kisbabát vársz. Szurkolok, hogy össze jöjjön
A kérdező hozzászólása: Voltam orvosnál, nem vagyok terhes, de 16évesen ez nem is baj:)
Agya világ!!!!! :S:S:S:S

Ha 25 naponta jön meg a menszeszem, akkor a peteérés kb hányadik napon lehet?

Június 1.én jött meg, 6.án együtt voltunk, nem védekeztünk. Ebből a szeretkezésből lehet Baba? Azt olvastam hogy van olyan sperma, ami 7 napig élet képes. Ez igaz lehet???

Legjobb válasz: Átlag 72 óra, de maximum 5 nap, amíg a hímivarsejt életképes. A luteális fázis átlagosan 12-16 nap, tehát ennyivel a vérzés elõtt van a peteérés. Rövidebb ciklusnál az is inkább rövidebb lehet. Nem esélytelen a dolog, de kevéssé valószínû szerintem.

Átlag 72 óra, de maximum 5 nap, amíg a hímivarsejt életképes. A luteális fázis átlagosan 12-16 nap, tehát ennyivel a vérzés elõtt van a peteérés. Rövidebb ciklusnál az is inkább rövidebb lehet. Nem esélytelen a dolog, de kevéssé valószínû szerintem.
A peteérésed kb. a 11-12. napon lehet. Nem hiszem, hogy ebbõl az együttlétbõl baba lehetne.

Kb hanyadik héttől lehet érezni hogy rúgdos a baba? Mármint úgy értem hogy ha a párom ráteszi a kezét a pocakomra akkor mikortól érezhető?

Legjobb válasz: Mára 18.hétnél kis rángást lehet szerintem, de a 20.nál biztos. Erõsek ám a kicsik , kibírnak egy születést, csak úgy uszkálnak a magzatvízbe, mejd kirugják az anyák oldalát.Hány hetes vagy? várj csak érdekes lesz.

Mára 18.hétnél kis rángást lehet szerintem, de a 20.nál biztos. Erõsek ám a kicsik , kibírnak egy születést, csak úgy uszkálnak a magzatvízbe, mejd kirugják az anyák oldalát.Hány hetes vagy? várj csak érdekes lesz.
Szia! Én a 17. héttõl érzem a picit, apukája a 20. héttõl. Boldog babavárást!
Én aa 16. héttõl érzem aktívan, bár volt egy másfél hetes szünete, de azóta beindult, férjem 20. hetesen érezte elöször már õ is nagyon be volt sózva, de nagyon boldog volt, azóta az agyamra megy állandóan piszkálja a hasam meg dumál neki meg énekel meg stb..... :) )) Boldog babavárást, könnyû szülést!!!!!!
Szia En is a 15. hettol erzem, h mocorog, de a parom eddig meg csak 2x erezte.En is mar nagyon varom, h O is tudja elvezni, de ma mar En is lattam nem csak ereztem a pocakom kituremkedeset, ahogy rugott, de ahogy odaszaladtam a paromhoz rogton abbahagyta. Boldog babavarast kivanok 23 hetes kismama
Én a 15, héten éreztem az elsõ mozgást, és a 21.en tudtam megmutatni apának, hogy õ az, aztán a 26. környékén lettek látványos hasremegtetõ akciói, és most a 38. on minden mozgást lehet látni is:)
Én 50kilórol indultam, és igy is csak a 20hétre tudtam rámondani biztosra hogy Ö az:)
Szia, ez alaktól is függ, én kicsit duci vagyok és a párom csak a 24- 25 héttõl érezte kívûlrõl.Most 35 hetessen már láttni ahogyan akciózik, néha fájdalmas.Kitartás már nemsokká érezni fogjátok!!!!Boldog babavárást!!!
Én 16 hetes ikermami vagyok, edidg konkrét mozgásokat nem éreztem, inkább "bugyborékolást" a pocimban. Este lefekvésnél, mikor már teljesen nyugodt vagyok akkor mintha éreznék valmait, de azok sem egyértelmûek. Szóval kitartás, de nemsokára ti is érezni fogjátok. Egyébként én is be vagyok sózva már! :)
A kérdező hozzászólása: 19hetes vagyok, én már pár hete érzem hogy mocorog(és nagyon élvezem még:) ) csak a párom már nagyon be van sózva!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Mindenkinek boldog babavárást!:)

8 hetes vagyok, kb hányadik héttől lehet érezni, hogy rúg, vagy mintha korogna a gyomrom?

Legjobb válasz: Elsõ babánál csak késõbb lehet érezni, általában a 16-18. hét körül. Ha korog, akkor korog! :) Én is azt hittem egy idõben, hogy azt érzem,de még nem az volt. Boldog babavárást 14 hetes kismami

Elsõ babánál csak késõbb lehet érezni, általában a 16-18. hét körül. Ha korog, akkor korog! :) Én is azt hittem egy idõben, hogy azt érzem, de még nem az volt. Boldog babavárást 14 hetes kismami
17hetes vagyok a múlt héten lefekvéskor fogta a férjem a hasam és ugy aludtam el egyszer szól hogy éreztem a babát!!!!!!de mondtam neki az csak a gyomrom volt aludj nyugodtan:) de nekünk már lasan jelentkezni kéne biztos jól érzi magát a kis nyugalmába ugyhogy ha korog azt tudod ha mocorogni fog azt is tudni fogod.)gratula
Hol a görbéd? De 24-25 napos ciklusnál 10-11 napon kell lennie a pédnek.

Ha 30-31 napos ciklusaim vannak, akkor kb hányadik napon lehet PÉ-m?

Legjobb válasz: Nagyjából 15-16.dik nap körül,de ezt így nehéz megmondani,mért a hõdet abból tudsz következtetni.

Nagyjából 15-16.dik nap körül, de ezt így nehéz megmondani, mért a hõdet abból tudsz következtetni.
15.-16. napra tennem en is, a hõmérõzés mellett esetleg hasznalhatsz ovu tesztet is.
Szia. Nekem is kb ilyen hosszúak a ciklusaim, de a ciklus.hu nekem ebben a hónapban a 13.napra tette a pé-t. Használj ovutesztet vagy mérd a hõdet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Van egy macskám aki kb 2-3 hónapja költözöttbe a házunkba. Kb.1 hónapja többet eszik, mindenkitől fél és kicsit nagyobb lett a hasa és a mellbimbói megduzzadtak. Terhes lehet? Ha terhes akkor hányadik hét körül járhat?

Legjobb válasz: Vemhes igen!!!!! Vidd el állatorvoshoz, ultrahangra. Szerintem úgy a 1 hónapja vemhes lehet.:) Sok sikert a kis cicákhoz.:D Milyen fajták lesznek?:) Szép az anyuk?:)

Vemhes igen!!!!! Vidd el állatorvoshoz, ultrahangra. Szerintem úgy a 1 hónapja vemhes lehet.:) Sok sikert a kis cicákhoz.:D Milyen fajták lesznek?:) Szép az anyuk?:)
Terhes!ilyenkor védelmezi magát..
OFF:A macska nem terhes, vemhes. Vagy népiesen: hasas. És nem szülni fog, hanem fialni.ON
A kérdező hozzászólása: Szia!Keverék cicák lesznek szerintem :) mert nemtudom hogy ki lehet az apjuk.Szép az anyjuk :)
Szia! Ha nem szeretnél babázni, még elviheted ivartalaníttatni. Ha szeretnél, akkor is javaslom, szoptatás után, hacsak nem szeretnél fél évente újabb kölyköket.
Jó... vemhes....Tök8 hogy hogy nevezzük a családban!tök jó h mások javítgatni járnak ide -.-'''''

Kismamik, mikor múlt el nektek a hányós időszak? Hanyadik héttől lehet kb. fellélegezni?

15. hétben vagyok, de még mindig hányós vagyok reggelente. Nagyon kiborít már, az étvágyam sem az igazi. Vagyis sokszor vagyok éhes, de alig megy le valami a torkomon. Várom már nagyon, hogy elmúljon...remélem van erre remény, hogy jól érezzem magam a terhesség alatt.

Legjobb válasz: 18-20 körül már jó volt. bár még utána is hánytam egyszer, de az azért volt, mert sok félét összeettem

18-20 körül már jó volt. bár még utána is hánytam egyszer, de az azért volt, mert sok félét összeettem
Elsõ gyerekkel 20. héten múlt el, a másodikkal a 18. héten.
15. hétig hánytam, a barátnõm végig.
Szia! Ez nagyon egyénfüggõ. Nekem a 13. héten teljesen elmúlt, viszont unokanõvérem szinte végig rosszul volt a 9 hónap alatt. A védõnõm nekem ilyenkor reggelire a kekszet, sok folyadékot felkelés elõtt, ne egybõl ugorjak ki az ágyból ébredéskor, és a gyömbéres ételeket-italokat javasolta még.
A 20. héten.
Én a legrosszabbra is fel voltam készülve, de végül csak a 10.hétig tartott, kb a 7-8.héttõl..kitartás Neked! 26 hkm
Nekem mindkétszer, akkor múlt el, amikor már éreztem mozogni a babát. Elõször 18. hét, másodszor 16. hét. Nagyon rossz volt, fõleg a második terhességem eleje, az 5. héttõl hányás, émelygés egész nap.
Hát, ez változó...az elsõ gyereknél még a szülõágyon is hánytam(és állandóan rám tört a 9 hónap alatt is), a 2.-nál "csak" 12 hétig.Most, a 3.-nál még csak nem is émelyegtem.El se hittem, hogy ilyen is van.2gyerekes+24hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Sajnos csak a jövõhéten megyek nõgyógyászhoz, már nagyon szeretnék róla meggyõzõdni, hogy rendben van a baba, mert ahogy táplálkozom...remélem azért neki jut valami eleség. Nem szeretném a 9 hónapot végighányni, de tényleg egyénfüggõ majd kiderül. A keksz is itt van az ágyam mellett, de arra sincs idõm, hogy utána nyúljak, mert egybõl hánynom kell, ahogy felébredek és megmozdulok az ágyban. Ezért is van odakészítve a kuka mindig. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!