Találatok a következő kifejezésre: Kb hány re helyezkedik (2 db)

A g-pont, és a szűzhártya kb hány cm-re helyezkedik a hüvelybemenettől?

Legjobb válasz: Elõbbi 5-6 cm re a hüvely elülsõ falán. Utóbbi közvetlenül elzárja a bejáratot.

Elõbbi 5-6 cm re a hüvely elülsõ falán. Utóbbi közvetlenül elzárja a bejáratot.
A kérdező hozzászólása: ha megujjaztak, akkor nem vagyok szûz?
Az utóbbi közvetlenül a bejáratnál, tulajdonképpen az a kapu befelé. Körbeöleli bejáratot, ahol érzed a nedvességet ha felizgulsz, na ott van. ;) A G-pont pedig a hüvely elülsõ falán, azaz a hasad felé keresd. Van, aki eléri ujjal is, van aki nem. De kb 3-8 cm-re lehet a bejárattól.
A hüvelybemenettõl számítva kb 6 cm-re
akkor nem leszel szûz ha már járt benned fasz így világos?
-.- apám mégegy kiskölyök....

Kb hány cm- re helyezkedik el a szűzhártya a hüvely bemenetétől?

Legjobb válasz: A hüvelybenetettõl számolva olyan 2 cm-re lehet (ha ujjal nézzük, akkor ha bedugod a második ujjperc tájékán. Meg még láthatod is: http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://www2.hu-berlin... Itt mutatja a kép, hogy hol van.

A hüvelybenetettõl számolva olyan 2 cm-re lehet (ha ujjal nézzük, akkor ha bedugod a második ujjperc tájékán. Meg még láthatod is: http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://www2.hu-berlin... Itt mutatja a kép, hogy hol van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ. Már körülnéztem az oldalon és sok mindent olvastam, és nem tudtam eldönteni vajon melyik válasz lehet igaz. De nagy töbségében úgy válaszoltak, ahogy te. Nem sokkal tért el a cm is sok helyen. Ja és akkor lehetséges hogy én már átszakítottam a szûzhártyámat? Csak mert maszturbáltam már nem egyszer és nem csak újjal. Sosem gondoltam volna, hogy a szûzhártya ilyen lent lenne. Õszintén bevallom egészségügyiben végeztem és amikor a tanáraimat kérdeztem nem tudtak soha rá válaszolni. Úgyhogy még egyszer köszönöm.
Szia! Általában mindenki azt gondolja, hogy beljebb van, de elég látható, van egy szemléltetõ pps-m hogy hol helyezkedik el, remélem így már egyértelmûbb. http://volex.extra.hu/szuz.pps
igen, errõl még a tanárok is viszonylag keveset tudnak, nehéz elkapni egy szûz lányt, aki hajlandó rá, hogy ilyen célzattal vizsgálgassák... ez nem poén, tényleg.
A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm a linket amit beírtál. Eléggé, hogy is írjam velõs volt. :D Rámutatott a lényegre, és amire kíváncsi voltam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!