Találatok a következő kifejezésre: Kb hány re (35 db)

Telenorosok nektek hány kb/s-re lassúl a mobilnetetek ha elfogy az adatforgalom?

Net csomag nevét is írjátok le!

Legjobb válasz: nekem 32 re lassul

nekem 32 re lassul
Szerintem egyszerûen hülye vagy :D Tájékozódj normálisan mielõtt használod.
A kérdező hozzászólása: Vagyis 10 megás a net na. Ezzel tudok leszedni 1, 2mb/s al a gépen.
A kérdező hozzászólása: Ja csak nekem nem 32! :@
A kérdező hozzászólása: Nekem a gépen 1 megás netem van. Az 1, 2mb/s szed a bitorrent szerint. Na de a lényeg az hogy minden telenorosnak 32kbájt a letõltési sebbesége.
Adatátviteli sebességeket mindenhol így adják meg a távközlésben. Néhány példa (mindenütt MBit/s van a táblázatban): [link] [link] [link] bit és byte között ugye 8 a váltószám, nem ezzel fognak "karaktereket" spórolni, hanem a prefix-szel.
A kérdező hozzászólása: Hát de ez nekem fura. Szerinem nem hibásan hívják így mert az mindenkinél 32 kilóbájt és nem bit. Biztos ez is egy hibás elnevezés mint hogy a 4G-t LTE-nak becézik. Lehet arra gondoltak hogy k(iló)b(ájt) per=(/) (s)ecundum. :D Egyébként kilóbitet nem hiszem hogy használják még. Már minden nagyobb nála. Ezt a kis nagy betût meg nem láttam még használni senkinél. :S még infos tanárnál sem
Nézd, én csak az általad linkelt oldalon található információt értelmezem neked, 32kbps pedig akkor sem lesz egyenlõ a 32kByte/s-mal, ha a fene fenét eszik. De ha nekem nem hiszel, nézd meg az alábbi oldalt: [link] Ha 16 kB/s-et mérsz, örülj, de ha nagyon akarod, hívd fel a Telenort, azt azonban ne várd, hogy érdemben foglalkozzanak a panaszoddal, ez még jogos esetben is ritkán történik meg.
A kérdező hozzászólása: Az hülyeség. Még a klikkes haverok is 32kb/s mal mobilneteznek, tõltenek le. Amit bemásoltam az elsõ az klikk a pedig link djuice. A digi move mobil internetet is 32kb-s ra lassítják az is telenor hálozatot használja és az is 32kb-el tõltenek le.
128-ban tévedtem, kbit/s<->kByte/s viszont továbbra is áll. Ha te 16 kbyte/s-al tudsz tölteni, örülj neki, mert 4-gyel kéne (32 kbps = 4 kByte/s). Az a H betûs pedig HSDPA/HSPA lesz:)
A kérdező hozzászólása: Na de nekem telenoron belûl ez van: [link] Itt is 32 írnak. 3G-vel azzal a H betûssel is meg EDGE-el is. Hívjam fel õket?
A kérdező hozzászólása: Ha elhasználod a 100 MB-os keretet, belföldön akkor sincs túlforgalmazási díj, de az adatforgalom sebessége 32/32 kbps lesz. A sebesség-lassítás a számlázási ciklus lezárultával megszûnik.
#5: És tényleg, pedig biztos voltam benne, hogy a Telenorra vonatkozik a 128/128. De akkor alighanem Telekommal keverem.
De csajna a telenor ténleg 32Kbps lassit
kB/s (KiloByte/s) és kb/s (kilobit/s) között különbség van! 16kByte/s az 128kbit/s, és mobilinternet csomag (tehát NEM internet elõfizetést is tartalmazó telefonos elõfizetés) esetén pont ennyi a korlátozás sebessége.
Én digis netes vagyok csak a telenortol renelik
A kérdező hozzászólása: és milyen netcsomagban vagy?
A kérdező hozzászólása: Haha emese. Amúgy ma is tapasztaltam hogy telenoros haver 30-32 kb/s-al tõlti le a dolgokat. Nekem is 32kb/s letõltési sebbeséggel indúl a letõltés de aztnán vissza vissza esik 16kb/s-ra.

Egy seat ibizába kb hány litert kell tankolni 300 km-re?

Nem vagyok jártas a témában, csak épp azt számolom, hogy kocsival vagy vonattal lenne érdemes belefogni egy utazásba:)

Legjobb válasz: 17,57 liter. IC 300 km-t kb 4,5-5 óra alatt tesz meg jó esetben, ha nem késik. Más vonat meg fél nap alatt. Ezen kívül kosz van, büdös van, megsülsz... Szerintem nem lehet annyival olcsóbb a vonat, hogy megérje kínozni magad. Árban pér száz ft esetleg egy ezres a különbség ha egyedül mész. Ha már legalább ketten vagytok, egyértelmûen az autó olcsóbb.

17, 57 liter. IC 300 km-t kb 4, 5-5 óra alatt tesz meg jó esetben, ha nem késik. Más vonat meg fél nap alatt. Ezen kívül kosz van, büdös van, megsülsz... Szerintem nem lehet annyival olcsóbb a vonat, hogy megérje kínozni magad. Árban pér száz ft esetleg egy ezres a különbség ha egyedül mész. Ha már legalább ketten vagytok, egyértelmûen az autó olcsóbb.
6 literes fogyasztással számolva, az 18 liter.
Autóval. A magyar vasút egy katasztrófa.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! igen többen lennénk, akkor nagyon úgy tûnik kocsival kelünk útra:)
Ha többen mentek, szépen dobjátok össze a benzin pénzt. Kérj mindenkitõl pár ezret, ne hagyd magad kihasználni!
Szerintem egyértelmûen jobban jártok, minden szempontból.
Én maradtam le vagy nem tudni hogy milyen motor van abban az ibizában? sem azt hogy melyik generáció. Mert az 1, 0 literes benzinestõl kezdve a 180 lóerõs cupráig van egy pár motor. És nem éppen fogyasztanak ugyan annyit. De tulajdonképpen ha 15 litert fogyasztana akkor is olcsóbban jöttök ki ha többen mentek mint a vonatnál.
Nem mindegy milyen motor van benne. És itt arra is gondolok, hogy a 1.0 motor nem biztos, hogy a legkevesebbet eszi megterhelve, sok emberrel az összes motor közül. A lényeg, 18-20 liter elég kéne, hogy legyen.

A g-pont, és a szűzhártya kb hány cm-re helyezkedik a hüvelybemenettől?

Legjobb válasz: Elõbbi 5-6 cm re a hüvely elülsõ falán. Utóbbi közvetlenül elzárja a bejáratot.

Elõbbi 5-6 cm re a hüvely elülsõ falán. Utóbbi közvetlenül elzárja a bejáratot.
A kérdező hozzászólása: ha megujjaztak, akkor nem vagyok szûz?
Az utóbbi közvetlenül a bejáratnál, tulajdonképpen az a kapu befelé. Körbeöleli bejáratot, ahol érzed a nedvességet ha felizgulsz, na ott van. ;) A G-pont pedig a hüvely elülsõ falán, azaz a hasad felé keresd. Van, aki eléri ujjal is, van aki nem. De kb 3-8 cm-re lehet a bejárattól.
A hüvelybemenettõl számítva kb 6 cm-re
akkor nem leszel szûz ha már járt benned fasz így világos?
-.- apám mégegy kiskölyök....

Horvátország bogácstól kb hány km-re található?

lécci 25-ikéig irjátok meg kössz!

Legjobb válasz: Kb 620 km. Attól függ, melyik úton mész. http://maps.google.hu/maps?hl=hu&tab=wl Google útvonaltervezõje a barátod. :)

Kb 620 km. Attól függ, melyik úton mész. http://maps.google.hu/maps?hl=hu&tab=wl Google útvonaltervezõje a barátod. :)
A kérdező hozzászólása: hát az autópályán megyek!
És pontosan melyik városba? Az sem mindegy...
szegény elsõnek biztos bukta volt földrajzból :D egészen pontosan 384km a térkép szerint
Bogács - Mezõkövesdi 3-as út felhajtója = 10 km. Mezõkövesd - Füzesabonynál a M3-ra rá = 21 km. Onnan Budapest központja az M3-an = 120 km. Budapest - horvát határ az M7-en = 233 km. Összesen 384 km.
Elsõ voltam: szerintetek a határvonalon szeretne nyaralni? :)
ma 10:26 vagyok: te hol olvasol olyat hogy nyaralni készül? :D
A kérdező hozzászólása: hát nem a határon szerettem volna

Kb hány cm-re van a földtől egy kb 170 marmagasságú ló kengyele?

Legjobb válasz: ez attól is függ, hogy emnyire hosszú a lábad. ha rövid lábú vagy, sokkal messzedd van a kengyel a földtõl, és ugyanígy fordítva

ez attól is függ, hogy emnyire hosszú a lábad. ha rövid lábú vagy, sokkal messzedd van a kengyel a földtõl, és ugyanígy fordítva
A kérdező hozzászólása: 155 cm vagyok.akor kb mennyire ??
Ha túl magasa van akkor, felszálláskor hosszúra engeded a bal kegyelt, hogy felérd, aztán mikor felültél, méretre állítod. Ennyi!
vegyél fel msn-re ot megbeszéljük: [email protected] én is kb. olyan magas vagyok
Ez hülyeség!úgy állítsd be a kengyelt hogy fogd a kengyelt és tedd a hónod alá, majd nyúltsd ki a kezedés ameddigh az újjad ér addig ér a lábad is..így lehet egyszerûen testreszabni a kengyelt

Kb hány km-re van Balatonfenyves-alsó Dunaújvárostól?

Legjobb válasz: Kb. 150 km. Útvonaltervezõvel a Google Earthon meg lehet nézni.

Kb. 150 km. Útvonaltervezõvel a Google Earthon meg lehet nézni.
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Én vagyok az elsõ, eddig egyetlen válaszoló. A Google Earth útvonaltervezõje, meg más útvonaltervezõk is a leggyorsabb utat mutatják meg két hely között, hogy hogyan lehet leggyorsabban egy helyre odaérni. Amit kérdeztél, hogy Balatonfenyves meg Alsó-Dunaújváros hány km-re van egymástól, ezért csak a leggyorsabb úton vannak 150 km-re egymástól. Lehet másfele is menni, nem az autópályán, úgy viszont több 150 km-nél. Én a 150 km-t a leggyorsabb útvonalon értettem, amit a Google Earth mutatott nekem.

Egy kb 5kilós postai csomag kb 120km-re feladástól számított hány nap alatt érkezik meg?

Legjobb válasz: Gyorspostával hamarabb odaér, már másnap. De megnézheted a posta honlapján is.

Gyorspostával hamarabb odaér, már másnap. De megnézheted a posta honlapján is.

Lányoktól kérdezem lényeg a méret? Vagy mekkora a túl kicsi és túl nagy? (Nem mintha szégyenkeznem kéne csak kíváncsiság :D) Kb. hány cm-re vágytok?

Legjobb válasz: nem... ha nagyobb mint a mutatóujjad, akk elég hosszzú. olvass vissza. kb ezerszer megkérdezték ezt már

nem... ha nagyobb mint a mutatóujjad, akk elég hosszzú. olvass vissza. kb ezerszer megkérdezték ezt már
de igen, lehet, hogy szeretné a barátját, csak a szex nem lenne kielégítõ számára. ez 2 különbözõ dolog...a kapcsolat biztos elõbb-utóbb tönkre menne.
szerintem ne görcsölj ezen. barátomnak 16 éves korában 18 centi volt és most is annyi, pedig most 18 éves.és nekem ez tökéletesen megfelel:) akkor is megfelelt! (a 18-as válaszoló:D)
Nekem a 16 a tökéletes! Ez fölött már fáj. De vékony semmiképp ne legyen, mert akkor nem érzem annyira:S
centiben nem tudom mennyi az ideális, azt tudom mondani, h a barátométól kisebb mindenképp :D az már néha fáj :S szóval mittudomén olyan 15-16 centi körül, de sokkal fontosabb h meddig bírod
Nekem ideális a 15-17 cm / 3-4 cm. Alatta kicsi, felette nagy, mert fájdalmas. Szal nekem abszolút az átlag jön be. Nem mondom, hogy nem izgatna látványra egy nagyobb pénisz, de a gyakorlatban ha az illetõ nem tudja kordában tartani, akkor fájdalmat okozhat vele a nõnek, ami meg nem túl jó.
ha engem kérdezel egy jóó 18 centissel ki vagyok békítve:D túl nagy 20 fölött, mert az már fájna, legalábbis nekem, vagy ha giga vastag. túl kicsi, ami lötyög bennem és nem érzem, hogy dörzsölne.mondjuk 13 centi...
én szeretem, ha nagy, jó nem 20 centire gondoltam, de tudja használni is persze, és nem mond igazat aki azt mondja, hogy nem, ha a páromnak kicsi lenne, akkor is szeretném
Igazából tényleg lényegtelen a méret, ettõl nem szeretném a párom jobban vagy kevésbé. De az õ 20 centije tökéletes számomra, ettõl függetlenül lehet, hogy egy 15 centissel is élvezném a szexet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat és akk nembaj ha 16 évesen 17-18 centi? vagy ha még idösebb leszek akk nöni fog és tul nagy lesz?? az baj lesz mi?

Kb hány cm- re helyezkedik el a szűzhártya a hüvely bemenetétől?

Legjobb válasz: A hüvelybenetettõl számolva olyan 2 cm-re lehet (ha ujjal nézzük, akkor ha bedugod a második ujjperc tájékán. Meg még láthatod is: http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://www2.hu-berlin... Itt mutatja a kép, hogy hol van.

A hüvelybenetettõl számolva olyan 2 cm-re lehet (ha ujjal nézzük, akkor ha bedugod a második ujjperc tájékán. Meg még láthatod is: http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://www2.hu-berlin... Itt mutatja a kép, hogy hol van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ. Már körülnéztem az oldalon és sok mindent olvastam, és nem tudtam eldönteni vajon melyik válasz lehet igaz. De nagy töbségében úgy válaszoltak, ahogy te. Nem sokkal tért el a cm is sok helyen. Ja és akkor lehetséges hogy én már átszakítottam a szûzhártyámat? Csak mert maszturbáltam már nem egyszer és nem csak újjal. Sosem gondoltam volna, hogy a szûzhártya ilyen lent lenne. Õszintén bevallom egészségügyiben végeztem és amikor a tanáraimat kérdeztem nem tudtak soha rá válaszolni. Úgyhogy még egyszer köszönöm.
Szia! Általában mindenki azt gondolja, hogy beljebb van, de elég látható, van egy szemléltetõ pps-m hogy hol helyezkedik el, remélem így már egyértelmûbb. http://volex.extra.hu/szuz.pps
igen, errõl még a tanárok is viszonylag keveset tudnak, nehéz elkapni egy szûz lányt, aki hajlandó rá, hogy ilyen célzattal vizsgálgassák... ez nem poén, tényleg.
A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm a linket amit beírtál. Eléggé, hogy is írjam velõs volt. :D Rámutatott a lényegre, és amire kíváncsi voltam.

Egy ilyen konfig kb hány FPS -re elég COD2-ben?

Hali.

Legjobb válasz: 200-300 vagy több

200-300 vagy több

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!