Találatok a következő kifejezésre: Kb hány kéne (29 db)

Szerintetek hány layer-es és kb. hány neuronból álló neurális hálózat kéne ahhoz, hogy feldolgozzam az elmúlt 1év skype beszélgetéseit a barátnőmmel?

Nem nagyon értem, hogy a barátnőm miért veszett össze velem, adott rá magyarázatot, de szerintem elég abszurd, és mindenféle racionalitást mellőz, a válasza kimerült annyiban, hogy "azért, mert azt mondtam". Arra már rájöttem, hogy elég sok szillogizmust hibásan használ, de ennél többet nem sikerült kihoznom belőle. A programom mindig elszáll, nem tudom mi lehet a hiba. :(

Legjobb válasz: :ASDelmagad

:ASDelmagad
A kérdező hozzászólása: igen, köszönöm a választ
Hát aki valamilyen szinten matekkal, infóval foglalkozik az egy megszállott személy. Ezt magamon kezdtem észrevenni, mikor egy "nyomorult" programozási feladat felett ültem 12 óráig egyfolytában (értsd ezen azt h semmi mást nem csináltam, szólhatott a mobil, kopoghattak stb..) én csak próbáltam egész addig amíg nem mûködött. Ilyen embert nehéz egy lánynak elviselni, persze ha neki nem hasonló az érdeklõdési köre :D Úgyh én már csak matek-infoval foglalkozó lányokra "vadászok" ;) Remélem érted mirõl beszélek!
A kérdező hozzászólása: #5 ezt kérlek fejtsd ki bõvebben
404 NOT FOUND Azt sem értem, mirõl beszélsz ember, pedig állítólag elég intelligens vagyok... :/ Ezek szerint mégsem...
elég egy tészta... könnyû ilyen gondolkodásra jutni pár év egyetemi tanulmány után :D nem csodálom, hogy az ilyen embereket ott hagyják a lányok
A kérdező hozzászólása: matematikus vagyok
Ön esetleg BME-VIK hallgatója (vagy volt)?
A vírus az Ön rendszerében van.
Eléggé hasonlatos ez az eset azzal, ami köztem és a barátnõm között volt fél évig. Túlzott racionalitással és kizárólag logikával viszonyulsz egy alapjaiban irracionális szituációhoz. Irracionalitásra racionalitással reagálni pedig irracionális. Arra kell rájönnöd, hogy a nõk a legtöbb konfliktus során nem megoldást várnak, hanem megértést (vagy annak színlelését). Ha feldúltan a fejedhez csap egy problémát és te azt ésszerûen megoldod, logikus választ adsz, az csak jobban feldühíti. Én sem értem, hogy miért, de ez így van. Az egyedüli ésszerû cselekedet ilyenkor az, hogy NEM OLDASZ MEG SEMMIT, hanem csak meghallgatod, bólogatsz, hamisan azt mondod, hogy igen, ebben igazad van stb. Ne azt lássa, hogy minden felvetésére te tudod a megoldást, mert ebbõl õ csak azt szûri le, hogy téged ÉRZELMILEG nem érint meg a dolog, mert ÉRTELEMMEL kezeled. Arra figyelj, hogy a balhék során érzelmi támogatást nyújts a párodnak, és ne megoldani akard a problémát. Sosem azt kéri, hogy gondolkozz helyette, hanem csak hogy meghallgasd. Vita után már elmondhatod, hogy hogy lehetne megoldani a felmerült problémát, de azt is csak akkor, ha már abszolút lehiggadt. Respect amúgy azért, mert matekot tanulsz.

Alacsony, gizda srácként érdemes kigyúrnom magam és ha most alig vagyok 50kiló, akkor kb. hány kilóra kéne kigyúrnom magam, hogy tudjanak vonzódni hozzám a lányok? Ha nem tudok rendesen kajálni van értelme itthon edzeni, meg fog látszódni?

Fekvőtámasz gyakorlatokat láttam meg van két 3kilós súlyzóm, ezekkel el lehet érni tömegnövelést, izmosabb testet, sovány gyerekként?

Legjobb válasz: fekvõtámasz, felülés,hasprés,guggolás,elvileg a súlyzó nem is kell. hogy hány kilóra akarod gyúrni magad,az a korodtól és a magasságodtól is függ. de csak a csajok miatt én neki se látnék. a rendesen kajálás (ha nem versenyszerûen nyomod) annyit tesz, hogy reggelire ehetsz szénhidrátot (zsemle,kifli),meg edzés elõtt egy keveset, de edzés után csak fehérje (párolt zöldség,hús). ezt viszonylag egyszerû betartani és ha nem is eszel "normálisan", pár hónap alatt meglesz az eredmény. bár én csak a csajok miatt neki se látnék...

fekvõtámasz, felülés, hasprés, guggolás, elvileg a súlyzó nem is kell. hogy hány kilóra akarod gyúrni magad, az a korodtól és a magasságodtól is függ. de csak a csajok miatt én neki se látnék. a rendesen kajálás (ha nem versenyszerûen nyomod) annyit tesz, hogy reggelire ehetsz szénhidrátot (zsemle, kifli), meg edzés elõtt egy keveset, de edzés után csak fehérje (párolt zöldség, hús). ezt viszonylag egyszerû betartani és ha nem is eszel "normálisan", pár hónap alatt meglesz az eredmény. bár én csak a csajok miatt neki se látnék...
A f*szért kellett lepontozni gyökerek? Akkor ne menjél b*szki. Kifogás gyártásban már profi vagy. De még ha valami csoda folytán sikerülne is kigyúrni magad, jönne a következõ, hogy nem vagy elég lóvés, magas, stb.
Elég baj, ha a csajok miatt gyúrod ki magad.
Én sem tudok sokat enni, ez van ilyen alkat vagyok, de több mint fél éve MMAzok, én 63 kg vagyok, de nem vagyok alacsony.Viszont így legalább kevesebb izom is jobban meglátszódik rajtam, mivel szálkás az alkat.:D de amúgy kicsit erõltesd a zabálást, és onnantól csak akaraterõ...
Kifogás helyett mért nem mész el dolgozni szépen, hétvégente vagy suli után.És akkor lesz zséd is.Mondjuk fordíts ha mennek a nyelvek vagy korrepetálj vagy menj el diákmelóra vagy ilyesmi. Edzõterem kell és jó minõségû kaja.
A kérdező hozzászólása: Igen, csak az a gond, hogy a lányok nem képesek vonzódni egy alig 50kilót meghaladó sráchoz és ez érthetõ is, senki sem gerjed egy kisfiúra. Ezért is szeretném kigyúrni magam, de anyagilag meg nem állok úgy, hogy rendesen tudjak kajálni és teremre sem futja, ezért érdekelne, hogy itthon így érdemes-e csinálni a fekvõtámasz és társai féle edzést.
a testépítéssel az a legnagyobb gond, hogy étrend nélkül nem jó semmire, más sportoknál el lehet lenni bundáskenyéren de itt nem az tuti, mert az izomregenerációhoz szükséges anyagokat számolgatni kell. ezen kívül szerintem válassz olyan sportot amin tényleg odateszed magad a fejlõdésért, mert egyébként csak szórakozol meg hobbi. Nekem ezért nem ment a Judo sem, mert elvernek elvernek azt kész nem tudtam teljes erõmbõl kûzdeni, a kondiban is pina voltam mert minek szériázzak 50kg-al ha 40el sokkal kényelmesebb és nem hajtom ki a belem. én az akrobatikus sportokban találtam meg azt a pluszt amiben tudok fejlõdni, mert inkább technikai mint akaraterõ. Ki látott már profi bmxest tornászt parkour-öst aki nem volt kigyúrva?
A kérdező hozzászólása: Mibõl menjek, nincs pénz a háznál...
Minden lehetséges, de szerintem menj el edzsõterembe, nem olyan drága és jobb amúgy korod?

168 cm vagyok. KB hány kg-nak kéne lennem, hogy normál testalkatú, enyhén vékony legyek? 17/L

Legjobb válasz: Szerinted ezt kilóban mérik? Õszintén; mi értelme ennek a kérdésnek? Hogy lefogyjál annyira, amit mi mondunk, és akkor már "normàl testalkatù, enyhén vékony" leszel? Mintha azt kérdezném, összesen hány órát kell gitáron gyakorolnom, hogy jól játsszam. Hogy megérstd a problémámat: 1. nincs olyan, hogy normál testalkat. Mindenkinek más vonzó. Hogy neked mi, a tükrön tudod ellenörizni. 2. A testsúly nem csak zsírból áll, hanem csontból és izomból is. Egy 60 kilós, izmos lány a Te magasságoddal lehet formásabb, mint egy 54 kilós

Szerinted ezt kilóban mérik? Õszintén; mi értelme ennek a kérdésnek? Hogy lefogyjál annyira, amit mi mondunk, és akkor már "normàl testalkatù, enyhén vékony" leszel? Mintha azt kérdezném, összesen hány órát kell gitáron gyakorolnom, hogy jól játsszam. Hogy megérstd a problémámat: 1. nincs olyan, hogy normál testalkat. Mindenkinek más vonzó. Hogy neked mi, a tükrön tudod ellenörizni. 2. A testsúly nem csak zsírból áll, hanem csontból és izomból is. Egy 60 kilós, izmos lány a Te magasságoddal lehet formásabb, mint egy 54 kilós
53-65kg közt lenne szerintem az ideális súly ehhez a magassághoz, ... lányoknál. Ekkor még nem vagy sem gebe, sem telt/duci.Persze a csontok vastagsága, valamint az izmok megléte/hiánya is nagyon sokat dominál.
53-55kg
52-60-ig normális, de én az 55-56-ot tartanám ideálisnak.
56 kb.
Én kb ugyanilyen magas vagyok, és most 44 kiló, ez a nagyon-nagyon vékony kategória, szerintem 54-55 az átlagos.
55-58.

Nagyon kövér vagyok? Kb. hány kilóra tippeltek és mennyit kéne leadnom? Már egy csomó ideje diétázok+sporoltok de nagyon lassan fogyok. ) : És még ráadásul nagyon alacsony is vagyok.

http://www.kepfeltoltes.hu/view/110417/DSC00171_www.kepfelto..

Legjobb válasz: Uhh, eléggé szilvásgombóc testalkatod van, de a feneked az tetszik :D úgy kb. 150/70-nek tippellek.

Uhh, eléggé szilvásgombóc testalkatod van, de a feneked az tetszik :D úgy kb. 150/70-nek tippellek.
én nem tippellek semennyinek, mivel nem tudom a magasságod, de olyan 10 kilót kéne leadnod, akkor már szép nõies lennél. és az a jó, ha lassan fogysz, mert akkor tartós lesz. :) nyárra simán lemehet, ha elég kitartó vagy, és van akaraterõd. ;)
Akkor 65-68kg lehetsz. oldalról elég vastag vagy, de érdekes mód a fenekd szép
én is pontosan így nézek ki:) tippem 160cm kb 74-77 kg... nah? szép nõies alakunk van:)
Azt nem mondanám, hogy "nagyon" kövér vagy. Tény, hogy van rajtad egy kis felesleg, de azért ennyire ne becsüld le magad.
a tested többi részéhez képest marha jó feneked van. nem vagy nagyon kövér, inkább husi. ha fogyni szeretnél, határozd el magad, és vidd végig, csak rajtad múlik. amúgy a fogyi édes kevés, mert utána csak lógna a bõrõd, ugyhogy muszály lesz valamit edzeni, vagy tornázni, amit a fogyi után is csinálnod kell, hogy megtartsd a súlyod
nem tudom h miért tippelgettek amikor õ nem arra kíváncsi.... lefekvés elõtt azt a testrész ahonnan fogyni szeretnél csavard be magad jó rõsen azzal az átlátszós akármivel amivel az ételeket szokják letakarni....jól megizadsz tõle 2-3 hónap és magadra sem fogsz ismerni, de napközben még sportolj is :)
70-75
Nagyon nem de egy picit.....
szerintem 65 70 kiló lözött lehetsz valhol. nem vagy kövér. nekem tetszel
A kérdező hozzászólása: 160 cm vagyok
Én is 160 centi vagyok, magamból kiindulva 70 kilónak tippellek.Nekünk kb.50-55 kilónak kéne lennünk.
Amivel gond van az az úszógumi a derekadon meg a combod! Ezekre a területekre kellene ráfeküdni, kis fogyás, és sport! Edz, kitartóan és az eredmény egy homokóra alak lesz ami nagyon nõies. És egy kis popó kerekítés sem árt...
A magasságodhoz kb. 70 kilóra tippellek, de lehet hogy 65. A feneked formás a combod viszont nagyon-nagyon kövér és van bõven úszógumid is! Én 15 kg lassú de tartós fogyást ajánlok.

Lányoktól kérdezem lényeg a méret? Vagy mekkora a túl kicsi és túl nagy? (Nem mintha szégyenkeznem kéne csak kíváncsiság :D) Kb. hány cm-re vágytok?

Legjobb válasz: nem... ha nagyobb mint a mutatóujjad, akk elég hosszzú. olvass vissza. kb ezerszer megkérdezték ezt már

nem... ha nagyobb mint a mutatóujjad, akk elég hosszzú. olvass vissza. kb ezerszer megkérdezték ezt már
de igen, lehet, hogy szeretné a barátját, csak a szex nem lenne kielégítõ számára. ez 2 különbözõ dolog...a kapcsolat biztos elõbb-utóbb tönkre menne.
szerintem ne görcsölj ezen. barátomnak 16 éves korában 18 centi volt és most is annyi, pedig most 18 éves.és nekem ez tökéletesen megfelel:) akkor is megfelelt! (a 18-as válaszoló:D)
Nekem a 16 a tökéletes! Ez fölött már fáj. De vékony semmiképp ne legyen, mert akkor nem érzem annyira:S
centiben nem tudom mennyi az ideális, azt tudom mondani, h a barátométól kisebb mindenképp :D az már néha fáj :S szóval mittudomén olyan 15-16 centi körül, de sokkal fontosabb h meddig bírod
Nekem ideális a 15-17 cm / 3-4 cm. Alatta kicsi, felette nagy, mert fájdalmas. Szal nekem abszolút az átlag jön be. Nem mondom, hogy nem izgatna látványra egy nagyobb pénisz, de a gyakorlatban ha az illetõ nem tudja kordában tartani, akkor fájdalmat okozhat vele a nõnek, ami meg nem túl jó.
ha engem kérdezel egy jóó 18 centissel ki vagyok békítve:D túl nagy 20 fölött, mert az már fájna, legalábbis nekem, vagy ha giga vastag. túl kicsi, ami lötyög bennem és nem érzem, hogy dörzsölne.mondjuk 13 centi...
én szeretem, ha nagy, jó nem 20 centire gondoltam, de tudja használni is persze, és nem mond igazat aki azt mondja, hogy nem, ha a páromnak kicsi lenne, akkor is szeretném
Igazából tényleg lényegtelen a méret, ettõl nem szeretném a párom jobban vagy kevésbé. De az õ 20 centije tökéletes számomra, ettõl függetlenül lehet, hogy egy 15 centissel is élvezném a szexet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat és akk nembaj ha 16 évesen 17-18 centi? vagy ha még idösebb leszek akk nöni fog és tul nagy lesz?? az baj lesz mi?

163cmhez kb. hány kilónak kéne lennem hogy csinosan nézzek ki ne túl soványnak hanem legyen rajtam fogni valo?

Legjobb válasz: "hanem legyen rajtam fogni valo?" Izomzatodtól függ, és fogd meg bõrt/hájat az oldaladon, és ebbõl látni (érezni) fogod hogy van-e rajtad fognivaló.. A válaszoknak megfelelõen fogod beállítani a testtömegedet? Vagy mi az ilyen kérdés?

"hanem legyen rajtam fogni valo?" Izomzatodtól függ, és fogd meg bõrt/hájat az oldaladon, és ebbõl látni (érezni) fogod hogy van-e rajtad fognivaló.. A válaszoknak megfelelõen fogod beállítani a testtömegedet? Vagy mi az ilyen kérdés?
50-55-nek.
Meg kéne írnod, hogy hány éves vagy. Amúgy szerintem is 50-55 körül. De nem mindegy, hogy 20 éves vagy, vagy 40.
Szerintem 4-es matekkal nagyobb eséllyel indulnál! Meg lehet próbálni!

10 kilót kéne fogynom hogyan csináljam és kb. hány hónap alatt érhető el?

Legjobb válasz: Én is ennyit szeretnék fogyni. Áprilisban még 81 kg voltam, most vagyok 72 körül. De 60 a célom elvileg. Viszont sosem voltam még annyi. 168 cm magas vagyok, és 39 éves nõ, de kinézetre még 30-nak se néznek sokan. :) És te nõ vagy férfi vagy,magasságod? Mennyi a kiinduló, azaz mostani súlyod?

Én is ennyit szeretnék fogyni. Áprilisban még 81 kg voltam, most vagyok 72 körül. De 60 a célom elvileg. Viszont sosem voltam még annyi. 168 cm magas vagyok, és 39 éves nõ, de kinézetre még 30-nak se néznek sokan. :) És te nõ vagy férfi vagy, magasságod? Mennyi a kiinduló, azaz mostani súlyod?
Megint én vagyok... jut eszembe kérdezted hogyan? Hát én egyszer 2 hónap alatt adtam le egy tizest a híres 90 napos hülyeséggel, de az nem jó, mert unalmas... Most 5 kg ment le egy hónap alatt úgy, hogy amennyire tudod kerüld a kenyeret, minden pékárut, ha muszáj valamihez, hát keveset és teljes kiõrlésût válassz. Cukor nuku! Sok zöldség, gyümölcs kevesebb (az is némelyik elég cukros), saláták, de nem vastagon majonézzel, hanem joghurtos könnyû kis öntettel, vagy kefirrel leöntöd. Husik párolva, kevés zsiradékon sütve, nem bundában, bár én ettem rántott husit, de nem olajba sült hasáb krumplival, hanem salátával! Ha édesszájú vagy, ajánlom az almát! Vitamin + édeskés íze miatt csitítja a vágyadat + laktat is, uzsira tökéletes. :)

A Derbi Senda kb hány kilométert mennek még mielőtt szét kéne húzni a blokkot?

Nézegettem használtakat, és 2007-es X-treme van, de 20.000km-el, meg egy másik, ami sima R, 1999-es 15.000-el. (Ezek vannak itt a közelben.) Tehát ha ennyi kilométerrel veszek Sendát, akkor mennyire szívatom magamat? (Tuningmentes, teljesen gyári motorok!)

Legjobb válasz: Sendák* bocsánat.

A kérdező hozzászólása: Sendák* bocsánat.
20-25 ezer km körül kell generálozni. Csak Derbi érdekel? Mennyit szánsz rá?
A kérdező hozzászólása: 150-160 körül, más is szóba jöhet, fõleg aszfalton használnám, a magassága miatt néztem.
Hát figyelj, van olyan használat, hogy már 15.000 km után kell cserélni a dugót, de van olyan is, hogy 30.000 km után is olyan mint az új. Megveheted a 20.000 km-est is, de akkor alkudj jó bõven az árból, és generálozd a blokkot. Igy legalább tutira fogod tudni, hogy van egy megbizható motorod, és tuti nem vertek át.

Fiúk lányok, még mennyit kéne fogynom úgy kb? Hány kilónak nézek ki és úgy általában mi a véleményetek erről az alakról? (képpel) Imgur.com/cCx8Ex3 Imgur.com/0m2zVBk

Már fogytam 25kilót,és kíváncsi vagyok még mennyit kéne,hogy legyen egy normális alakom :D

Legjobb válasz: http://imgur.com/0m2zVBk http://imgur.com/0m2zVBk csak mert jófej vagyok

Gratula a fogyáshoz, ügyes vagy! :) Szerintem még 5 kg-ot plusz kis formásítás és jó leszel! :) Rajtam is hasonló szintû felesleg van bár egy kicsivel több azért én még 10kg-ot akarok fogyni eddig 20-at sikerült
hány cm magas vagy?
nem bunkóságból, de jóval többnek nézel ki, m 62 kg, fõleg ilyen magassággal, sztem legalább még minusz 10 kg kell!
Lehet én nem vagyok kedves.. Azt válaszolnám: szépen alakulsz, így tovább.
gratulálok ehhez a gyönyörû eredményhez! :-))nagyon ügyes vagy és csinos!!
A kérdező hozzászólása: 166 centi vagyok..És igen, jó tippek 62kiló vagyok :D
szeretem a husisabb lányokat szóval jó vagy igy , már csak edzeni kell, legjobb lenne valamilyen súlyzós edzés
Rendes linket légyszi...
65-70
Ez normális alak, ha így maradsz az már jó. Így vonzó vagy. Van melled, csípõd...
Szerintem ezt az alakot kell megtartanod. Olyan 60-65 kg körül lehetsz.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: Miért hazudnék az interneten, névtelenül? XD Ne nézz már ennyire amatõrnek :) Tanácsokat kértem, kaptam..én sem mondtam hogy tökéletes alakom van..még pontosan 8kilót tervezek fogyni :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!