Találatok a következő kifejezésre: Kb egy tüzel a kutyám, mikor (3 db)

Kb egy hete tüzel a kutyám, mikor enged a fiúnak?

Legjobb válasz: 3 hét a tüzelés.Ebbõl a második felében enged én úgy tudom!

3 hét a tüzelés.Ebbõl a második felében enged én úgy tudom!
Szerintem is kb, mikor abbahagyja a pecsételést, utána nem sokkal.
kb. 13-15 nap körül de van amelyik már a 9. naptól nagyon változó. HA nagyon fontos a pontos idõpont vetess az állatorvossal kenetmintát... azzal pontosan meg tudja állapítani.
Olyan kutya is van amelyik egyáltaláln nem hagyja magát.Pl az én 2 éves skót-juhászom.
Ha ezzel ennyire nem vagy tisztában, nem biztos hogy fedeztetned kellene, nem?! A tenyésztés nem ennyi hogy van egy szukám és ráengedek egy kant! Elõször az elmélet, utána a gyakorlat! ...vagy utána se!
Akkor ha bedagad neki a micsodája.Kicsit felduzzad neki és befele megy egy picit.Akkor lesz kész a kanokra.

Nagy bajban vagyok! Mikor tüzelnek először a lány kutyák? Miénk 7 hónapos és alul nyalja magát ez a tüzelés jele? Ma rámászott egy kan kutya kb 2 percet volt rajta . Lehet terhes?

Legjobb válasz: Bármikor tüzelhet már. És hagytad hogy a kutyádon 2 percig rajta legyen egy szukakutya?????? jó gazdi vagy te hallod. Mi kutyánk 6 hónapos, de ha rámászik akár fiú akár lánykutya egy "rugjuk" le róla. És ez is akkor van amikor kutyaoviba vagyunk és játék van.

Bármikor tüzelhet már. És hagytad hogy a kutyádon 2 percig rajta legyen egy szukakutya?????? jó gazdi vagy te hallod. Mi kutyánk 6 hónapos, de ha rámászik akár fiú akár lánykutya egy "rugjuk" le róla. És ez is akkor van amikor kutyaoviba vagyunk és játék van.
*egy=egybõl
hát pontosan az nincs kitalálva hogy mikor tüzelnek a kutyák de ha rajtavolt a másik kutya 2 percig akkor lehet már terhes. és amúgy bocsi de tényleg felelõtlenség volt rajtahagyni a másik kutyát. az én kutyámat ivartalanítottuk. szerintem tegyed te is ezt.
Nem hiszem, hogy vemhes lenne, de valószínûleg tüzel. Ivartalaníttassátok, ha nem akartok tõle kölyköket, különben ha most vemhesül, az veszélyezteti a kutya egészségét.
A kérdező hozzászólása: Játszottak, az én kutyám félt és egyszer betámadta a kan kutya egybõl szedtem leróla nem tudom mennyi idõt volt rajta.Nem tudom, hogy számít, hogy a kutyám farka teljesen bevolt húzva maga alá
Kölyköket semmiképp ne akarjatok tõle. Vigyétek dokihoz. Ha most vemhesül, akkor az egészsége szempontjából csak az azonnali ivartalanítás jó. Meg egyébként is.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok felelõtlen gazdi!Két év alatt négy kutyám pusztult el egyik sem volt még két éves sem.A pénzt nem sajnáltuk gyógyítottuk , de hiába 1.500.000Ft-t költöttünk rájuk.Most van egy tacsim ivartalanítva van utána jött a pincsi keverék kutya, de kifogytunk a pénzbõlés olyan apró hogy még altatni sem merem.Mindegyik mentett kutyus.
Ha be volt húzva teljesen a kutyád farka, akkor nem vemhes, mert egyszerûen a kan nem tudott betalálni neki. Ha két kutya párzik, az egyértelmûen látszik. Ha csak áll a hátán és hágó mozdulatokat tesz, attól az még nem párzás. A nõsténynek félre kell csapnia a farkát, a kan kutya nemiszerve pedig "kibújik", megdagad, maga alá fogja a szukát, beilleszti, stb. Ezenkívül a tüzelés vérzéssel kezdõdik, és a vérzés csökkente után, a 9-12. nap környékén engedi magához a kant. Csöndes tüzelésnél elõfordul, hogy nem tapasztal a gazdi vérzést. Szerintem is ivartalanítsd a kutyusod, amint lehetõséged adódik rá.
mentett kutyára meg pláne vigyázni kell, vegyél egy tüzelõ bugyit neki és abban sétáltasd! na hagyd, hogy kölykei legynek! agyébként hosszú távon akkor is az ivartalanítás a megoldás, tehát keress egy jó dokit, annak nem probléma, ha pici a kutya(egyébként már bocs de egy kisebb pincsi sem pici annyira..)

Két kan kutyám van, most kb.6 hónapja hoztunk egy szukát is! Éppen tüzel és a német vizslám megőrül, mindegy mit csinálunk ordít a kenelben, vkinek vmi javaslat?

Az ivartalanításra gondoltam, de attól még hogy nem tud majd kiskutyákat nemzeni az inger ugyanúgy megmarad,

Legjobb válasz: Vagy a szukát is vagy a kant is ivartalanítod.Más ebben az esetbe nem nagyon lehet.Ezzel csak szegény német vizsládat kínzod.Vagy vitessétek el a szukát.

Vagy a szukát is vagy a kant is ivartalanítod.Más ebben az esetbe nem nagyon lehet.Ezzel csak szegény német vizsládat kínzod.Vagy vitessétek el a szukát.
Ha a szukát ivartalanítod, az inger nem lesz meg sem a kanban, sem benne. A kant is ivartalaníthatod, és akkor tényleg nem lesz gond, mert ha csak a szukát ivartalanítod, attól a kan megérezhet más szukát, és kerzdõdnek újból a gondok...
Én elsõ sorban a szukát ivartalanítanám, elkerülve még a "véletlen" szaporulatot is. Amúgy nem lesz rajta az inger. A mi kanunk békésen tud együtt sétálni egy tüzelõ szukával, és be sem próbálkozik, míg más ivaros kan meg õrjöng a póráz végén. Aranyos volt, mert a tüzelõ szuka vonyítva közelített minket, dugta neki oda a farát. A miénk hosszasabban szagolgatta de semmi extra. Utána a szuka is megszagolta a kanunkat, és látni kellett volna azt a fejet a szukának, mikor rájött hogy ennek nincs meg az "igazi" férfi szaga. Haláli volt. :)
Nem marad meg az inger, mivel az a hormonok termelõdése miatt van. Ivartalanítás után a hormonok kiürûlnek a szervezettbõl, igy nem vált ki a kanból különösebb érdeklõdést a tüzelõ szuka. Minnél leõbb vidd el mûtetni szegényt. Addig ha van rá lehetõség vigyétek el mellõle a szukát hogy ne érezze a szagot. Ez a helyzet, az üvöltés kb addig fog tartani amíg tüzel mellette a szuka.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!