Találatok a következő kifejezésre: Kb egy szexuális (14 db)

Talán fertõzésed van. Ránézhetne egy orvos?
Ezért nem kell idõ elõtt szexuális életet élni. Nem véletlenül 18 év a felnõtt korhatár. Van aki még akkor sem felnõtt. Úgyhogy a te bajod ha szar a szex.
Csak nekem szúrt szemet az óvszer és az égõ érzés? Lehet az óvszer anyagára vagy a sikosító anyagára vagy allergiás. Próbáljatok ki más márkát vagy más típust. Nekem is ez volt az elején csak mi nagyon gyorsan gyógyszerre váltottunk így elmúlt, aztán mikor újra kezdtük óvszerrel a védekezést akkor ismét elõjött, kipróbáltunk más márkát és megoldódott a probléma. Ez azóta se jött elõ. Lehet nálad is ez lesz a gond.
Húgycsõhurut lehet az oka, de akkor valószínûleg el fog múlni, csak pihenj egy kicsit. Ha nem múlik el keress fel egy orvost.
A kérdező hozzászólása: igen elõtte kellõképpen benedvesedek:D sok elõjáték van:) fogamzás gátlót nem szedek mert gumival védekezünk
Esetleg szedsz fogamzásgátló tablettát? Mert elõfordulhat annál is hogy hüvelyszárazságot okoz, ami miatt fájhat, de mindenképpen nõgyógyászhoz kellene menni, az segíteni fog.
az égetõ rész okae akkor kiderült. ez alapból tudka hátráltatni a kellemes érzéseket :-( egyébként rendesen felizgaz ujjal, nyelvvel? orálisan ki tud elégíteni?
Az is lehet, hogy a fiú túl hamar behatol, amikor még nem vagy kellõen (vagy egyáltalán) nedves. Ezen javíthat egy kicsit több/aktívabb elõjáték és akár egy síkosító krém is. 36/F
Menj el egy nõgyógyászhoz, hogy fáj. Õ majd megvizsgál és vért meg kenetet vesz. És vagy azt mondja pihend ki, vagy kapsz gyógyszert. Amúgy 1 hónap kevés idõ. Mind fizikailag, mind lelkileg meg kell ismerned a másikat, és teljesen elfogadnod a legapróbb kétségek kívül. Nekem 1 éve van szexuális életem, és még mindig tanulom a hüvelyi orgazmust, bár magát az aktust élvezem. Esetleg az aktus fájhat neked, ha a barátod szerszáma vagy túl vastag, vagy túl hosszú. Ha túl hosszú, akkor a méhszájadat nyomhatja és az nagyon rossz érzés :(
A kérdező hozzászólása: húgycsõhurutom volt, kb 4-5 napja múlt el lehet ez az oka?:)
Az égõ érzés valószínûleg valamilyen betegségre utal. Amúgy meg egy hónap alatt mit vársz? Normális, hogy még mindig fáj. Gondolom nem csináljátok minden nap. 17/L
menj nõgyógyászhoz
A kérdező hozzászólása: Nem idõ kérdése, hogy mikor veszted el a szüzességed. Én 17 évesen készen álltam erre, mert megbíztam a barátomban, mert felnõttem hozzá, mivel eléggé megedzett már az élet..nem kell ahhoz 18 évesnek lenni h az ember felnõjjön ezt most csak valaki kitalálta, hogy ez így van, de nem ez egyéntõl függ.

Kb. egy hete voltam a barátommal szexuális kapcsolatban és nem vagyok benne biztos, hogy a gumi nem lyukadt ki. Terhes lettem?

másnap reggel szédultem , és megijedtem. elég gyakran fáj a hasam... és tobbet eszem.. !szoval megszeretném toletek kérdezni h. ebben az esetben terhes e lehetek , vagy mik a mellékhatások? és mikor mutattkoznak ki? légszi irjatok... koszonom..

Legjobb válasz: Szia! 1. ha a gumi kilyukad, akkor nem úgy lyukad ki, hogy azt nem veszitek észre. Olyan, mint a lufi. Ha felfújt állapotban kilyukasztod, hiába csak egy tût nyomsz bele, szakad az egész. Ha te nem is, a srác tuti észrevette volna. 2. ha terhes lettél, a tünetek az eset után 5-6 héttel jelentkeznek elõször. Persze elõtte is lehet, hogy elmarad a menzesz. De a hányinger/több kaja nem az elsõ tünetek közé sorolandóak, tehát ezek késõbb, 6-8. héten észrevehetõk. 3. ha elmaradt a menzeszed, csinálj tesztet. Az megmondja legtöbbször biztosra, hogy terhes vagy-e vagy sem. 4. reggeli hányinger sok mindentõl lehet. De aktus után pár héttel nem terhességre utal. Lehetsz éhes, lehet valami olyat ettél, amit a gyomrod nem szeret, lehet csak pszichésen bebeszéled magadnak. (Én nagyon sok reggel hányingerre ébredek, azért mert annyira éhes vagyok, hogy már marja a gyomromat az üresség :))

Szia! 1. ha a gumi kilyukad, akkor nem úgy lyukad ki, hogy azt nem veszitek észre. Olyan, mint a lufi. Ha felfújt állapotban kilyukasztod, hiába csak egy tût nyomsz bele, szakad az egész. Ha te nem is, a srác tuti észrevette volna. 2. ha terhes lettél, a tünetek az eset után 5-6 héttel jelentkeznek elõször. Persze elõtte is lehet, hogy elmarad a menzesz. De a hányinger/több kaja nem az elsõ tünetek közé sorolandóak, tehát ezek késõbb, 6-8. héten észrevehetõk. 3. ha elmaradt a menzeszed, csinálj tesztet. Az megmondja legtöbbször biztosra, hogy terhes vagy-e vagy sem. 4. reggeli hányinger sok mindentõl lehet. De aktus után pár héttel nem terhességre utal. Lehetsz éhes, lehet valami olyat ettél, amit a gyomrod nem szeret, lehet csak pszichésen bebeszéled magadnak. (Én nagyon sok reggel hányingerre ébredek, azért mert annyira éhes vagyok, hogy már marja a gyomromat az üresség :) )
Jó a helyesírásod...a lyuk szó LY-ossal irandó (általános 2. osztály), az "-e " betû pedig az ige után áll...a többit nem is merem mondani. Válasz: Másnap még nem érzed, hogy terhes vagy e vagy sem, kell azért egy hét kb.Szerintem nincs bajod de ha egy hete volt, akkor már simán vehetsz tesztet mert elég pontos eredményt fog adni. Kb 600ft. 22/f
A gumit még akkor megkellett volna "vizsgálni", hogy lyukas, vagy sem. Nincs benne tapasztalatom, de úgy gondolom, hogy egyetlen mellékhatás, ami ilyen hamar jelentkezik, az, ha nem jön meg a menstruációd. A többi mellékhatás valószínü, csak pár hónaposan jelentkezik. Ajánlom: 1. Csinálj tesztet. 2. Menj el dokihoz.
mikor mensiztél elõtte? lehetsz terhes, de nem hiszem, nincs ilyen hamar tünet, szerintem csak idegeskedsz, hogy mi van veled, se nyugi nem lesz semmi baj, a teszt nem árt, megnyugtat, csinálnék egyet most (=holnap reggeli vizeletbõl) és ha negatív egy hét múlva megismételném, és ha is nega, vagy megjön addig, akkor leereszthetsz, mert nincs baba.

Egy 28 éves férfinak kb. milyen szexuális elvárásai vannak?

3 hónapja megismerkedtem valakivel,múlthónapban lefeküdtünk. Úgy bánt velem szinte,mint egy hercegnövel,mindent csinált velem,elöjátékra is sok idöt szánt meg nagyon sok örömöt okozott nekem az ágyban.Utána emiatt sokáig jó kedvem volt,találkozgattunk többször,de már kezdek feszengeni amiatt,hogy ö annyit törödött velem,én meg alig csináltam külön valamit vele.Szeretném valahogy visszaadni neki,ne mindig ö kínlódjon,szeretném,hogy nagyon elégedett legyen velem. Tanácsok esetleg hogyan,mit lenne jó csinálni? 18/l (Amúgy a szexben még nem vagyok nagyon tapasztalt,elötte csak egy partnerem volt,de vele olyan rossz volt,hogy utána kb. egy évig nem voltam senkivel.)

Legjobb válasz: Szerintem kérdezd meg tõle...Vagy inprovizálj és figyeld, hogy mi tetszik neki... Komolyan nem nekünk kell ezt megmondni! ha valakinek meg kell, akkor az õ....Ha meg azt bénának tartod, akkor kísérletezz kézzel, szájjal, légy odaadó.

sztem pont ugyanazok mint a akárhány éves férfinak. napi min. 1 szex, és változatosság, és tudj kezdeményezni. jah, illene megtanulni az orált. egy erotikus masszázs se rossz. ismerd ki a preferenciáit, mit szeret, vannak e az átlagosnál perverzebb fantáziái stb... v csak váratlan pillanatban döntsd le és lovagold meg. esetleg szexi fehérnemûk, csábítás ilyesmi. ha már szexeltetek, sose tarts attól, hogy "ribancosnak találjon." titkon minden férfi egy ribancra vágyik :D (persze közben legyen a nõ megértõ társ, hûséges, kedves, de az ágyban legyen ribanc :D) 23/F
Szerintem kérdezd meg tõle...Vagy inprovizálj és figyeld, hogy mi tetszik neki... Komolyan nem nekünk kell ezt megmondni! ha valakinek meg kell, akkor az õ....Ha meg azt bénának tartod, akkor kísérletezz kézzel, szájjal, légy odaadó.
Simogasd, csókolgasd, orálisan kényesztesd hidd el tetszeni fog neki ;) Az anál meg sok nõnek tabu, de ha abba is benne vagy akk hajrá :D
Süss neki valamit, és hozz mellé hideg sört is. Hidd el, ennél többet nem tehetsz.
sztem mellek, kéz, orál, pina. :)
Engedd meg neki az anált aztán az orállt :3
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat! :) Mennek is a zöldikék.
Hi! Gratulálok. Jó Barátot Férfit találtál. Kérdezd meg tõle, hogy mit is akarna. Mi a titkos vágya. Szeretkezzél vele jó párszor naponta. Az orálisan is jó dolog. Kérdezd meg tõle az anál dolgot. Tudod irigyellek én is egy ilyen lányt - barátnõt keresek.
28 éves férfinak sincsenek extrább elvárásai, mint egy 20 évesnek. Legalábbis tapasztalataim szerint. Próbálj a kedvében járni és kész. 22L
A kérdező hozzászólása: ?? Hee ? XD
Ikeába lehet kapni tökcuki bagolybábot, vegyél neki egyet, tökcuki. Vagy vegyél nekem, ha neki nem kell.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Nem tudom , ha nekem lenne egy barátnõm akkor Én a világon a legjobban annak örülnék , ha lefeküdnék hassal az ágyra meztelenül és elkezdene fentrõl lefele masszírozni aztán a hátamra fordulok és masszíroz tovább késõbb orálisan kielégít a többit meg már úgy is tudjátok ;)
A kérdező hozzászólása: Hát orált ö csinált velem, szerintem legközelebb már nekem is illene, csak eleinte nem csináltam meg rögtön neki, mert nem akartam, hogy esetleg ribancosnak találjon.
A kérdező hozzászólása: Amúgy Svájcban élek, itt meg sajnos elég zárkózottak az emberek, és eddig ezért nem mertem ezt vele megbeszélni.
# 14/15 05-14 15:21 Szia! Milyenek a tapasztalataid.

Kb egy normális szexuális aktus meddig tart általában?

Legjobb válasz: Ez elég összetett dolog azért! Amúgy nálunk átlagban 1 óra hossza.

Ez elég összetett dolog azért! Amúgy nálunk átlagban 1 óra hossza.
1- 1, 5 óra. Nálunk az átlag.
ez tenyleg relativ...s mindentol fugg..mikor osszejottem a volt baratommal, par nap mulva, mar h annyira szerettunk volna egyutt lenni, egesz ejjel estetol reggelig csinaltuk szunetekkel..minden ember maskepp birja
Hát, nálunk az aktus maga 20-30 percig tart alsó hangon. A szeretkezés is legalább egy óra, de tényleg attól függ, mennyire szeretitek egymást, mennyire tudjátok elengedni magatokat, stb.. :)
1-1, 5 perc
Attól függ, hogy egy gyors lövés, csak a könnyítés végett. Vagy egy egész éjszakán át tartó díszbaszás. Az 5 perces tényleg szinte csak funkcionális, hogy megszüntesse a szexuális éhségérzetet. De azért egy 2-3 órás díszkúrás rendesen helyrerak.
Amúgy, most olvasom vissza az elsõ válaszolót, az aktus nem egyenlõ a szeretkezéssel! Mikor belédhatol, és benned mozog, amíg el nem megy, az maga az aktus, de a szeretkezés az kb. az egész éjszaka, amíg tartanak az aktusok :) Közte természetesen van szünet, tudod, 20 perc regenerálódási idõszak ;)
Szerintem 10-15 perc, ameddig el nem megy a barátod.
Hát sztem az átlag 10-15 perc. Sok olyan srác van aki eddig se bírja, van aki akár 3órán keresztül is. Úgy ahogy az elöttem szólók is leírták, hangulattól függ, attól hogy mióta nem volt szex, mennyire kívánjátok egymást.
A kérdező hozzászólása: Koszike a válaszokak sokat segitettetek:DDD
szia!ez nagyon sok körülménytõl függ! pl. mennyi idõtök van, mióta nem szeretkeztetek, mennyire kívánjátok épp egymást, ilyenek...szóval tök változó lehet.A normális kategóriába az tartozik bele szerintem, ami kielégítõ mindkét fél számára. Kate
hát, nekem 8 perctõl két napig :) , de ha a konkrét "fûrészelésre" gondolsz, az is elég változó van akinek 5 perc a második menet is van, akinek az elsõ is fél óra.
Én ide minden beleértek: elõjáték, utójáték, minden ami a szeretkezés részét képezi.
A kérdező hozzászólása: Na mondjam ugy, hogy szunet:DDD
Unatkozás? Akkor az nem szeretkezés...
A kérdező hozzászólása: Ejha és azalatt soha nincs unatkozás???
Az egész egybevéve 30perc-1óra szokott lenni, de volt h maratont tartottunk, akkor egy aktus ( éertem azt h folyamatosan mozogtunk egymásban) 4 óra volt, utánna egy cigi és megint 3óra. :) Guiness rekord? :D

Miért nem jön össze semmien kapcsolat? : pl szexuális vagy egy barátnő kb 1 hónapja?

1 hónappal ezelött minden héten más n?vel voltam, szexeltem de összejöttem a volt csajommal utánna vége lett és most ez van 1 hónapja senki se. Mi az isten ez? átok vagy mi? Kajak nem tudom már mit csináljak nem jön össze semmi. Pedig 1 hónappal ezelött még videót is csináltam egy csajról meg rollam :D de most meg semmi :@

Legjobb válasz: Te még örülhetsz, nekem 1 éve semmi, mondjuk azelõtt se voltam egy csajozógép. Ha én olyan jól néznék ki, mint te, h 1 hónap soknak számítana, a seggem verném a földhöz örömömben.

Te még örülhetsz, nekem 1 éve semmi, mondjuk azelõtt se voltam egy csajozógép. Ha én olyan jól néznék ki, mint te, h 1 hónap soknak számítana, a seggem verném a földhöz örömömben.
menj el a pink the clubba:D
A kérdező hozzászólása: írtam privit olvasd
A kérdező hozzászólása: mi az a pink the clubba :D ??
Csak 1 hónapja? én 15-éve senkivel és még csak 35 vagyok!
Igen ez egy átok... Túl sok mindenbe mártottad a férfiasságod, és most a böjt-átok benézett hozzád. =D Egy hónap még semmi. Nekem ez egy kissé szánalmasan jött le, hogy 1 hónap szex nélkül és így vered magad a földhöz, dehát a mai fiatalság.. =) (mondom én ezt 20 évesen)
Én 18 éve nem voltam senkivel, semmilyen értelembe és még csak 18 vagyok :(
A kérdező hozzászólása: de én még csak 19 vagyok :D és addig kell csinálni míg fiatal vagyok :D de azt hiszem már rájöttem h mi a probléma :D
40-50? :D Látszik, hogy pisisek vagytok. Apátok és szexel még. Csak nem anyátokkal.
65-70
Ha nõs akkor hamar impotens lesz.
A férfiaknál nincs olyasmi, mint a nõknél a menopauza, életük végéig szexuálisan aktívak maradnak. Az más kérdés, hogy mondjuk X év házasság után az asszonyra nem feltétlenül áll már fel, vagy hogy a magyar férfiaknál gyakori szív- és érrendszeri betegségek miatt könnyen beáll az impotencia.
Mi az h "nem érdekel"? Fõleg a 28, 34 évesektõl kérdem.
Nekem is feláll még de nem érdekel már a szex 28f
80 évesen is tud állni a zászló.
hogy mondhatsz ilyet, négyes? :'-(
engem már most se érdekel. 34.
ááá 40-45....max50
Most 42 éves vagyok, és igen aktív...... Majd megírom, ha elmúlik! 42/F
Hát ha a pasid nem kapva kap az alkalmon, akkor leginkább sehogy nem tudod rávenni.
Azt nem tudom, hogy hogyan tudod ravenni, de azbiztos hogy en tart karokkal fogadnam ezt.
Az anyagiak miatt nem akarhatja a 3.-at...
A kérdező hozzászólása: Azt mondta fájna neki mással látnia e e az illetõ nem egy srác lenne hanem egy csaj...meg rég voltam márlánnyal és inkább lány 3. nak mint fiú
Pfff... és hány hét alatt sikerült így egymásra unni?? Nyávogóscica...hát hogyne. Esetleg TEGYÉL érte, hogy változatos legyen a szex, és dobj be valami újat. Ne nyávogjál, hol ellaposodott... Ez két emberen múlik. Nem három, hanem kettõ. A pasidnak igaza van. Most vagy párkapcsolatban vagytok, és két ember egy pár, vagy csak dugópartnerek, akkor meg keressetek olyat, aki nem csak az ágyékotokat mozgatja meg. Hûség Ha így beírod a google-ba, és rákeresel, megnézheted, mit jelent.
A kérdező hozzászólása: NEM HETEK ALATT!!!!!!
1: Ha nem akarja, akkor ennyiben kell maradni 2: Nekem nagyon ugy tünik, hogy te csak le akarsz feküdni massal, es igy "legalissa" teszed, hogy 3asnak hivod. Biztos, hogy pasiddal akarsz valamit ujitani vagy csak valami ujat akarsz? (esetleg azt sem bannad, ha pasid nem lenne ott) Es a pasid gondolom a biszex multad miatt nem akar. Ha izgulsz ezekre akkor menjetek el Swingerezni. Ott semmi sem kötelezö, meg 2esben is lehet zarhato szobaban, de nezelödni jo dolog.
7! igaza van amúgy ha a párod nem akarja, akkor sehogy nem fog menni ezek szerint neki vannak érzelmei, Neked nincs felé tudod a 3 felállásnak vannak ilyen árnyoldalai, így Te tudod mit akarsz N
Azt hogy sokat ettél lefekvés elõtt...
Ha hiszel abban, hogy az álmok valóra vállnak, akkor készülj fel az invázióra.
és Te varrtál mert a lányok p.nájáról azt hitted nyilt seb 87 F
elenk a fantaziad es perverz is vagy
A kérdező hozzászólása: :D 25 leszek.
Arra vágysz hogy rajongjanak érted ezért álmodsz ilyet.

Mit csináljak, árthatók neki? Perverz leszek? Lefekszem a terhes exemel, aki kb. ötödik hónapos terhes mástól. És az is baj, hogy egyre jobban megkedvelem így a lányt, és szexuális értelemben is. Most akkor perverz leszek, ha így jobban tetszik már?

Õ azt mondja még a dokiját is, kérdezte, és szerinte lehet neki most szexuális élete még valószín? egy jó darabig. (Amúgy egyszer a dokija, mert én vittem be a vizsgálatra szomszéd - szintén - városba autóval, és hát be-/lebuktunk, azt hiszi, én vagyok a férj.) Õ az exem (b? egy éve szakítottunk), most a pasijától a terhes ötödik hónap körül van valahol. A pasit meg munkaszerz?dés köti külföldre, több mint több évre. (Még amikor együtt voltak írta alá, és most került ki. Házra, közös otthonra meg ->kalandnak<- is ment ki.) A csaj meg állandóan mászik rám, és közben tudom, hogy a férje itthon biztos (, de szerintem kint is) folyton csalta, azért is van az, hogy a férje meg engem mondhat exének, mert a lány (amúgy húszon éves amúgy diplomás), pont ezért szakított vele és jött össze velem, aki meg amúgy monogám vagyok. (Komolyan.) És ? volt a harmadik barátn?m, és majd nem egy évig együtt is voltunk, csak a szüleim elmarták mell?lem, mert az életben tényleg nem csak az ágyban illünk össze, egy bosszúfélrelépésb?l lett egy több mint kilenc hónapos kapcsolatunk. (Mondjuk azon az éjszakán nem aludtunk.) A csaj nem szexmániás, ez akkor is meg kés?bb is kiderült, de most jobban kívánja, mint bármikor, tényleg a falat kaparja rövid id?n belül, ha nemet mondok, a kétségeim miatt. Most is szeretem, de soha nem voltam szerelmes belé. Amúgy régi ismer?s is, haverkodtunk, most mg egy barát is, pedig lány. Ja meg pár évvel id?sebb is, amikor még kis p*cs*s voltam a csoport vezet?nk is volt.

Legjobb válasz: Semmi. Mindketten élitek a semmit mondó kis életeteket, hazudoztok még talán saját magatoknak, belemosolyogtok közben a világ szemében és hülyén haltok azzal a biztos ,tudattal, hogy te nem voltál rossz ember. Nem te leszel az elsõ, de még az utolsó sem.

Semmi. Mindketten élitek a semmit mondó kis életeteket, hazudoztok még talán saját magatoknak, belemosolyogtok közben a világ szemében és hülyén haltok azzal a biztos , tudattal, hogy te nem voltál rossz ember. Nem te leszel az elsõ, de még az utolsó sem.
Én úgy élek, hogy nekem a becsületem fontosabb minden másnál. És nem érdekel, hogy rajtam kívül senkit nem érdekel a dolog, senki nem érzi rosszul magát. Egy idõ után te is rájössz, hogy az számít igazán, amit te megélsz, amit te érzel. A te életed. És innentõl nem az fog majd számítani, hogy mások mit mondanak a ruhádra, vagy mindenki helyesnek tartja ezt a megcsalásos esetet. A nõ magának kereste a gondot és nem tudja épkézláb módon megoldani. Te meg vígan asszisztálsz neki lévén , hogy a kósza numera sem megvetendõ numera. Innentõl te is elhiszed, hogy ez nem számít, nem érvényes, ez csak egy kis kaland. Mindenki csalja a másikat 1:1 az állás. De igazából ilyen játékokba belemenni... nem becsületes dolog és fõleg nem gerinces dolog. Egy egyenes ember ilyet nem tesz. De nem elvárás tõled, hogy magasan verd emberileg a nagy átlagot. És bele is fáradtam az emberi esendõségbe. Azt mondom: tégy úgy, ahogy jónak látod. Mindenki a saját életének a kovácsa. 23/L
A kérdező hozzászólása: ma 15:51 - Köszi anyuka! legyen így és menjen könnyen az átmentet, befejezés!
Terhesség alatt én is kívánosabb voltam. Napi szinten egyutt voltunk a férjemmel. Ilyenek a hormonok. Ezért kívánja jobban a szexet. Neked meg azért jobb, mert o jobban akarja. Megszuletik a baba és vége a románcotoknak. Egy anyuka
A kérdező hozzászólása: ma 15:29 Köszi a megértésed! Ez sem kósza már több mint egy hónapos, csak hát ... . És kapcsolatban is voltunk elõtte mint írtam. És szerelmes sem vagyok, de mint embert/nõt nagyon szeretem és kívánom, sõt õ rá még amúgy fel is nézek. Amúgy az a durva, hogy kitart a pasija mellet abba viszont szerelmes volt végig, már nem is tudom hány éve. Max. én voltam átverve, meg magát verte át a vággyal. De tudjátok mit nem ez zavar most, hanem, hogy és hogyan lesz vége. Ez az ami izgat, meg az, hogy észre vettem, tényleg jobban gerjedek rá ahogy nõ hasa, kerekedik a melle.
A kérdező hozzászólása: Õ mondta ki, ha meg lesz baba mindenek vége, mert akkor már anyósa ott fog lakni náluk vagyis õ náluk, bonyolult. - és pont kettõn közt volt meg mindig az õszinteség. Jó én félévig a kapcsolatunk alatt szerelem közeli vágyat éreztem, de én is beláttam és más is látta az csak vágy volt. A pasija meg itthon biztos folyton csalta, meg kint sem lesz kutyából szalonna, fõleg, hogy pénzes munkára mert egy bordélyoktól hemzsegõ országba. (Gondom nem véletlenül.)
Szerintem egyre figyelj, ne cseszd át. Ha egy szexet akarsz mond neki azt. Ha arra gerjedsz, hogy hogy terheset dugsz mond meg azt, mindegy, csak legyél korrekt vele. Ennyit megérdemel. Egész más õszintén jól érezni magad, mint sunyin ellopni valamit...
A kérdező hozzászólása: Ez a "viszonyra értem."
A kérdező hozzászólása: Te aztán sokat nem mondtál, de fel sem dobtál az biztos. Nekem sem kóser a dolog, de az a ?baj?, hogy az én vívódásomon kivûl senki nem érzi rosszabbul ettõl magát. Sõt.
A kérdező hozzászólása: Kedves anyúka (ma 15:51): Tudom minden eset azért más, ezt már mesélte a dokija (õ meg nekem), de ti hányadik hónapig csináltátok, vagy csinálhattátok? - ha nem túl indiszkrét a kérdés.
Jelen!
A kérdező hozzászólása: Attól tartok, hogy én is. :(
wow! CONGRATS! hogy minden nõnél sikerült eljutnod a szex témáig, hogy benne van-e vagy sem. Nem semmi :O
Szerintem van, nem is kevés.
Ilyen nincs, szerintem teljességgel lehetetlen.Szerintem, ha nem az országot, de ha egy nagyobb várost, mondjuk Veszprémbe el mennék(az van közel), és végig kérdeznék minden nõt, hogy kellenék-e neki, vagyis inkább hogy van-e nála esélyem, tuti lenne jelentkezõ, hogy lehetnék a pasija, pedig nem vagyok jóképû, se gazdag.
Itt vagyok! :)
#5 Ha nem vagy csúnya, akkor persze. De aki csúnya, az egy nõnek se kell.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!