Találatok a következő kifejezésre: Kb a után hány (106 db)

Kb a nők hány százaléka nem tud teherbe esni fogamzásgátló szedése után?

A kérdésem annyit takar, h gyógyszert szeretnék szedni, és utánajártam (többek közt itt is) dolgoknak. Pl h ne akarjak szedni mert a kommentárló édesanyja orvos és nem egyszer mennek hozzá szurira, mert az illet? nem képes teherbe esni tabletta szedés után. Sokak jártak így?

Legjobb válasz: Én is hallottam már róla,de régen sokkal nagyobb hormontartalmúak voltak a fogamzásgátló tabletták, a most kaphatóak csökkentett hormontartalmúak,és nem kell félni meddõség miatt. Nyugodtan szedheted,de majd kérdezz rá egy nõgyógyászra is. Õ is hasonlóakat fog mondani:)

Én is hallottam már róla, de régen sokkal nagyobb hormontartalmúak voltak a fogamzásgátló tabletták, a most kaphatóak csökkentett hormontartalmúak, és nem kell félni meddõség miatt. Nyugodtan szedheted, de majd kérdezz rá egy nõgyógyászra is. Õ is hasonlóakat fog mondani:)

Ha valaki dohányos, túlsúlyos és magas a vérnyomása, lehet babája? Valamint még annyit, hogy kezdő próbálkozók vagyunk. Mikor érdemes próbálkozni? Kb menzesz után hány nappal lehet peteérés?

Legjobb válasz: Ha babát szeretnétek, akkor elször is szokj le a cigirõl, hiszen ha terhes leszel, úgyis le kell szokni róla. És a dohányzás csökkentheti az esélyt a teherbeesésre. Szóval jobb elõbb leszokni. A túlsúly õszintén szólva nem lehet nagy akadály, de jobb lenne, ha diétáznál, hogy ne terhelje meg nagyon a szervezetedet a terhesség. A magas vérnyomásról nem tudok mit mondani, de orvosi felügyelet mellett hiszem, hogy komoly gond lehet.

Ha babát szeretnétek, akkor elször is szokj le a cigirõl, hiszen ha terhes leszel, úgyis le kell szokni róla. És a dohányzás csökkentheti az esélyt a teherbeesésre. Szóval jobb elõbb leszokni. A túlsúly õszintén szólva nem lehet nagy akadály, de jobb lenne, ha diétáznál, hogy ne terhelje meg nagyon a szervezetedet a terhesség. A magas vérnyomásról nem tudok mit mondani, de orvosi felügyelet mellett hiszem, hogy komoly gond lehet.
lehet babátok, de ha az embernek semmilyen panasza nincs, akkor is érdemes életmódot választani a pár mindkét tagjának: sok zöldség, gyümölcs fogyasztás, folsav szedésének elkezdése, esetleg elõtte 2-3 hónappal méregtelenítés, testmozgás bevezetése, káros szenvedélyek felfüggesztése. Érdemes felkeresni a nõdokidat is, hogy mit tud nektek javasolni a családtervezéshez.
elõsször is . ha én babát akarok. és azt is akarom hogy egészséges legyen akkor elõször leszokom a dohányzásrol. lehet babád de menj orvoshoz hogy a magas vérnyomáshoz ö mitszol. a tulsúllyal kapcsolatban. más is lett már igyterhes.
Mindeképpen az lenne a jó, ha leszoknál a cigirõl, nekem magamtól sikerült, 10 év után, napi 1 dobozról... De segít ebben is és a másik kettõben is a háziorvosod. Viszont az, hogy nem lesz agya vagy végtagjai???! Hát azért ez kicsit meredek! Igen, nõ a kockázat, de hány nõ szült már egészséges babát dohányzás mellett? Azt olvastam, hogy sokkal jobban árt a magzatnak az, ha vki terhesen próbál meg leszokni a dohányzásról és közben emiatt elvonási tünetei vannak, mint ha dohányzik a terhesség alatt. Persze nekem sem tetszik, amikor egy kismami szájából lóg a cigi! Sztem ha igazán gyereket akartok, igazán megéri akár gyógyszeres segítséggel is megpróbálni leszokni, nem csak a baba miatt, hanem miattad is!!! Sok szerencsét!
Hmmm... Lehet baba - de az már nem garantált, hogy keze vagy agya is lesz neki. Egy nagyon komoly (orvos által felügyelt) diéta, vérnyomás beállítása és felügyelete, és ezalatt a dohányzásról leszokás is kell a normális babához. Nem lesz könnyû.

Hány perces kb az út a 103-as busszal a Népligettől a Fehérvári útig/Hengermalom útig?

Legjobb válasz: kb. 20. de ha dugó van akkor 40 is lehet....:S

kb. 20. de ha dugó van akkor 40 is lehet....:S
A kérdező hozzászólása: Okés, köszi :)

36 hetes kismama vagyok, 54 kg-ról indultam és most vagyok 70 kg! Sok ez a 16 kg hízás? Hány kg hízás várható az utolsó hónapban? Mennyi fog lemenni kb szülés után 1 héttel?

Legjobb válasz: Én a 36. hét után még 3 kilót felszedtem. Igaz már nem érdekelt hogy vigyázzak az alakomra, ettem amit kívántam (általában édességeket). Összesen 15 kilót híztam. 3 hete szültem és már 14 kilót fogytam. Nekem szülés után egy héttel kb 8 ment le, utána fokozatosan a többi.

Én a 36. hét után még 3 kilót felszedtem. Igaz már nem érdekelt hogy vigyázzak az alakomra, ettem amit kívántam (általában édességeket). Összesen 15 kilót híztam. 3 hete szültem és már 14 kilót fogytam. Nekem szülés után egy héttel kb 8 ment le, utána fokozatosan a többi.
Általában azt mondják, hogy 9-13 kiló a "megengedett". Szerintem meg amíg sem a vérnyomásoddal, sem a cukroddal nincs baj, addig nem az számít, mennyi a plusz! Azért a 20-30 kiló már kicsit sok. :) Az változó, hogy kinek mennyi megy fel utolsó hónapban, mert van olyan, akinél újra elõjön az étvágytalanság. Szóval ez is egyénfüggõ lehet és az is persze, hogy mennyi megy le utána. Attól is függhet a leadott kiló, hogy szoptatsz-e.
Ja amúgy kiegészíteném magam: a szülés után fõleg a baba súlyával, a méhlepény súlyával és a víz súlyával leszel kevesebb, de van olyan, aki az elsõ hetekben nagyon sokat leadott.
Ne azzal foglalkozz, hogy hány kilót híztál és még mennyit fogsz. Én örültem volna ha eljutok 36.hetes korig :( Örülj inkább, hogy egészséges babád lesz és majd úgyis fogyni fogsz szülés után és szoptatás alatt. Egyébként teljesen egyénfüggõ. Van aki 35 kilót szed fel és pár hónap mulva leadja, de ismerek olyat is aki fogyott a terhessége alatt és miután megszült, meg elhízott.
Én vékony voltam szülés elõtt, terhesség alatt 21 kiló jött fel rám, mondjuk a végén már vizesedtem is. Mikor 3 hetes volt a kisfiam, akkor álltam elõször mérlegre és pont annyi voltam mint szülés elõtt. Most ismét babás vagyok, a rosszullétek miatt 3 hétig csak feküdtem, így már 10 hetes van rajtam 2-3 kiló pluszban, de nem érdekel:) Majd lemegy, ezen nem szabad idegeskedni!
Mi a 37. hétben vagyunk, és 55 kg-ról indulva ( 170cm ) most 72-nél tartok. Hát nem kevés. Az elején se volt gondom az evéssel( minimális émelygét volt csak), és most is tudok kajálni rendesen. Egyedül Anyum szólogat be néha-ami idegesít ( Õ picit engem félt emiatt ) de amúgy mindenki azzal jön hogy alig hízhattam, mert hátulról pl. szinte semmi nem látszik rajtam. Elõlrõl persze annál inkább... egy jó nagy poci :) , és nagy mellek. Hát ez van. Babóka sem kicsi mondjuk :) de azért nem indokolt hogy ennyivel több legyek. De mindegy is, a lényeg hogy egészség legyen ( Babókával minden rendben legyen ), a kilók meg majd lemennek azért valamennyire. Ahogy itt olvasgattam, teljesen egyéni hogy ki mennyit/milyen ütemben hízik, és hogy utána hogy adja le a kilókat.
Szia. Én az elsõ terhességem alatt 50kg-ról indultam és voltam 78 is...76-tal szültem. Semmmi bajunk nem volt. Most 31 hetes vagyok és ismét 50-rõl indultam (tehát lemegy) és most elhagytam a 70-et. Semmi jele a vizesedésnek vagy bárminek:D Ha jól érzed magad akkor ne izgulj a kilókon. Ja az elsõval a szüléskor pont 10 kg ment le, ebbõl 4130 volt a baba, majd hónapok alatt a többi mivel szoptattam és kellett a kaja:D További gondmentes pocakoskodást:D:D
Szia!Én 23 hetes kismama vagyok a harmadik babát várom.6kg +súllyal kezdtem a terhességet(76 kg-al)ma áltam a mérlegre, eddig 8 kg jött fel.Amúgy sem vagyok egy egyszerû alkat, mindig gondjaim voltak a súlyommal.Lányommal 30 kg-ot híztam , de most semmiképpen nem szeretnék debella lenni, most kicsit aggaszt a súlygyarapodásom, már sószegény diétáznom is kell mert be-bevizesedek.Hát ez van.Sztem ne aggódj , olyan vészesen sok már nem fog felmenni ez alatt a pár hét alatt.Kellemes babavárást kívánok!
Szia! Én ugyanennyit híztam mint te. Kb 18-20 kg jött fel rám a végére. Amikor 11. hónapos volt a kisfiam és teherbe estem a másodikkal 2 kg-val könnyebb volta mint annak elõtt. Szülés után rólam 6-7 kg-nál több nem ment le de nem is lesz idõd arra hogy ezzel foglalkozz!

3 hetes babám minden esti szoptatás után hasfájós, ha valamit eszem, az kb. Mikor kerül a tejembe, hány órán belül?

hogy tudjam, mit kell valtoztatnom, reggelit? Ebedet?

Legjobb válasz: ezt pontosan én sem tudom ,de nekem azt mondták, amit ebédelek az már neki a vacsiban benne van... de sztem ez attól is függ h mikor ebédelek... mert ha 12kor akkor oké, de ha pl 4kor akkor kicsit kevés az idõ a "bedolgozásra". amúgy 3 hetesen nekünk is ez volt, minden vacsi után koncert kb 1-másfél-2 órán keresztül :( gyógyszer segítet vmi papaverini hidro akármi volt a neve, de állítólag az espumisan is jó (nekünk nem segített)... remélem tudtam segíteni! kitartást és jó babázást :) 3 1/2 hós anya

ezt pontosan én sem tudom , de nekem azt mondták, amit ebédelek az már neki a vacsiban benne van... de sztem ez attól is függ h mikor ebédelek... mert ha 12kor akkor oké, de ha pl 4kor akkor kicsit kevés az idõ a "bedolgozásra". amúgy 3 hetesen nekünk is ez volt, minden vacsi után koncert kb 1-másfél-2 órán keresztül :( gyógyszer segítet vmi papaverini hidro akármi volt a neve, de állítólag az espumisan is jó (nekünk nem segített)... remélem tudtam segíteni! kitartást és jó babázást :) 3 1/2 hós anya
nekünk 17-20 óra telik el, mire a babámnál jelentkezik a gond. (pl. tejterméktõl kiütés, 1-2 gyümölcstõl hasfájás)

A 32héttől kb milyen ütemben hízik a baba? Kb hány g-ot egy hét alatt?

Tudom hogy mindenkinél más és minden baba más ütemben hízik! de érdekelne kinek hogy volt!

Legjobb válasz: Google a barátod.....

Google a barátod.....
Kb 250-300 grammot.

Anyukák! Mennyire nagy vagy csúnya a hasatok szülés után kb 1 évvel? Hány kg felesleg maradt rajtatok? Tesztek vmit ellene, torna esetleg?

Én 14 hónapja szültem. Van pár kg rajtam, de leginkább a hasam zavar.

Legjobb válasz: 10hónapos korától teszek ellene..Tornázom,futok,és figyelek a kajára 77kg-ról most 63vagyok,a gyerkõc meg 13 hónapos.(68-cal estem teherbe) Hasam nekem is plötyi,elkezdtem bõrfeszesítõvel kenni.kb.egy hete csinálom,és szerintem lesz eredménye,már kezd megváltozni,de úgy vagyok vele,h idõ:)Szerencsére striáim nem lettek (vagyis nem látványosak),így csak az állagon kell változtatnom:)

10hónapos korától teszek ellene..Tornázom, futok, és figyelek a kajára 77kg-ról most 63vagyok, a gyerkõc meg 13 hónapos.(68-cal estem teherbe) Hasam nekem is plötyi, elkezdtem bõrfeszesítõvel kenni.kb.egy hete csinálom, és szerintem lesz eredménye, már kezd megváltozni, de úgy vagyok vele, h idõ:) Szerencsére striáim nem lettek (vagyis nem látványosak), így csak az állagon kell változtatnom:)
bocsi, 60-62
Szia! Elsõ csemetém után rögtön tudtam viselni a terhesség elõtti ruháimat, a második után fél év kellett, hogy visszaálljak "eredeti állapotomba", a harmadik után 1, 5 év kellett a regenerálódásomhoz, de jelenleg (43 évesen) 2 kg-val vagyok kevesebb, mint 18 éves koromban. Hozzáteszem: soha sem diétáztam, nem sportolok. Hála a genetikának, szerencsés alkat vagyok.
19 honapja szultem, azelott 58-60kg voltam, most 60-60, de ez a par kg.10nek tunik nekem, leginkabb a hasam, es az uszogumim zavar nagyon.Fogyozni kezdtem hetfon, meg nem latom a hatast :P.Kenyeret, krumplit, es tesztat kerulom...
13 hónapja szültem, úszógumim már nincs egy olyan 8-9 kiló van rajtam a mérleg szerint tornázom, igyekszem este nem enni, meg többször keveset, diétáztam is de az nem segített csak ha nem ettem egy hétig rendesen mert nem bírtam akkor bezzeg lement 5 kiló, csak sajna visszajött, a hasam zavar de az nagyon minden másom helyre állt, a csíkok is eltûntek, pár halvány van még a hasam alján
ja, és amit szintén használok, ugyanez a márka zsírégetõ krémgél(szintén 2000 alatt, de ez csak 500g).SZóval én ettõl a kettõtõl várok csodát ilyen téren:) Hátha:D
lady stella márkájú bõrfeszesítõ masszázskrém, egy kilós, max 2000ft volt, de inkább 1500, nem tudom, több terméket rendeltem egyszerre..
Szió, Rajtam szerencsére felesleg nem maradt, de strtáim azok lettek. :( Arra reconstriát használok, nagyon szépen elhalványította õket. Ha szeretnéd, hogy gyorsan eltûnjenek a kilók, akkor ne egyél finomított szénhidrátokat (tészta, kenyér) meg krumplit és fehér rizst, csak pl. teljes kiõrlésût, meg barna rizst. :)
Én a fiam 9 hónapos korában sokalltam be a feleslegtõl, akkor kezdtem sportolni és diétázni. 74 kg voltam (174 cm), most (6 hónappal késõbb) tartok 61 kg-nál, még a hasamon van kb 2kg felesleg, de nem lóg, a bõr is feszes, csak azt a fránya úszógumit kéne eltüntetni. Remélem, 1-2 hónap múlva elérem a célom :)
A kisfiam 10 hónapos elkezdtem a 13 napos diétát most van a 11.napom és -6 kilónál vagyok. 49 kilóval kezdtem a terhességet, 153cm vagyok és most a diéta után 60kg. Hétfõn kezdem a tornát, mert legalább 50-55kg akarok lenni és az uszogumit le kellene tornáznom, de sokkal jobban érzem magam, kicsit kemény ez a 13 nap de szerintem megéri. Itt a link: itt megtalálod az étrendet: http://fogyoqra.blogter.hu/158297/hogyan_fogyjunk_13_nap_ala..
2 gyerekem van, mindkét szülésem után egy évvel mínuszban voltam már, most 13 hónapos a kicsi és 50 kiló voltam múlt héten. Amikor abbahagytam a szoptatást. De most a mérleg 53, 5 kg-ot mutat és jelentem, nem férek bele már a kedvenc M-es nadrágomba :( Az elsõ babánál ugyanez volt, lefogytam 52-re és felhíztam 58-ra szoptatás után! Pedig semmivel nem eszem többet. Sajnos nagyon látszik most ez a 3-4 kiló is, gondolhatjátok, egy hét alatt! Úszógumim amúgy is maradt, fõleg csípõtájban, de most terebélyesedek körbe-körbe. Nem tudom, mit tegyek, mert aludni sincs lehetõségem nagyon, nemhogy tornázni...
Ugyan nem 1 évvel, hanem 17 hónappal vagyok a szülés után, de én az otthonlét alatt szedtem fel elég sok plusz kilót. A hasam mérete még csak hagyján, de "lóg", úgyhogy holnaptól torna vár rám. :) Eddig sajnos a gyermekelhelyezést nem tudtuk megoldani, holnaptól már igen. Zumbázni fogok, és mellette itthon hullaphopp karikázni, állítólag a hassal és csípõvel csodákra képes mindkettõ (persze a zumba azért teljes testre hat). Ha csak otthon tudsz mozgolódni, szerezz be egy hullahopp karikát, pl. itt egy klipp hozzá (de azért még nyugodtan keresgélj): http://www.youtube.com/watch?v=mAyrTDOooos . Állítólag a nehezebb karikák a hatásosabbak. Zumba videóból pedig rengeteg van fenn youtube-on. Sok sikert, örömteli mozgást! :)
Rékának sok jó tornája van, hasra is, 20 perces blokkok. Én 75tel kezdtem a terhességet, azt le sem írom, mennyivel zártam :) És még szoptatás alatt is képes voltam hízni... Jó ideje diétázok, most vagyok 70... De tök más az alakom. Itt-ott keskenyebb, míg máshol vastagabb, mint elõtte, és persze lóg a hasam. szóval teszek érte, hogy javuljak, lassan a tornára is rászánom magam, de nagyon nehéz megoldani, apa sokat dolgozik, és 2 csemete van. :)
A kérdező hozzászólása: pontosan ez a bajom hogy eljárni sajnos nem tudok. Csakis az itthoni verzió jöhet szóba. Férjem dolgozik estig napközben mikor alszik a gyerkõc vagy este amikor már lefektettem lenne rá idõm.
Akkor kb ugyanaz a "problémánk". Én Kangoo Jumpot ajánlok, vagy Spinninget, vagy Tae-bo-t, vagy bármi olyan mozgást, amivel úgy igazán jót tudsz izzadni. Persze nem azt mondom, hogy az otthoni torna semmire nem jó, de elsõdleges az aerob mozgás lenne. Úgy 2-3 alkalommal egy héten, vagy ahányszor csak tudnál menni. Bár sokszor az a probléma, hogy nehéz elszabadulni....
A kérdező hozzászólása: 50 kg kezdtem a terhességet, most kb 54 kg vagyok és 156 cm. szóval túlsúlyos nem vagyok csak a hasamon van úszógumi :)
Attól függ, hogy mi a "problémád". Senki ne vegye magára, így Te sem, de pl egy nagyon kövér anyuka, akin sok az úszógumi hiába nyomja otthon a tornát, mert neki kardio edzés kell. Erõsítés meg annak, aki olyan lötyi lett. Remélem értitek.
A kérdező hozzászólása: Aki tornázik az pontosan mit? Tudtok vmi jó videót amire itthon is tornázhatnék és valóban eredményes? Köszönöm a többiek hozzászólását is :)
9 hónapja szültem. Amíg szoptattam nem híztam, de most... Kb 8 kg maradt rajtam, de nem tudok még tornázni, mert a félmunkát nem szeretem, csak teljes erõbedobással. Egyszer legyen idõm újra. :) A krémekben stb. nem hiszek.... Mougás, megfelelõ táplálkozás, ez a befutó.
Sziasztok.. Én kevesebb kg-mal jöttem haza, mint mielõtt teherbe estem volna...kemény diétám volt toxémia miatt.. Viszont, a szoptatás alatt nagyon meghíztam és a hasam bár nem csikos alig akar visszahúzódni, igaz császáros voltam és köldöktõl vágtak hosszában lefelé...nem tudom mikorra rendezõdik a "kötényhas" ha rendezõdik... :(
60 kg al kezdtem a terhességet, magassáomhoz képest sovány vagyok mert 180 cm vagyok, szülés után 59 kg al jöttem haza a korházból és nem maradt uszogumi sem
2 és fél hónapja szültem, kevesebb vagyok 1-2 kilóval, mint teherbe eséskor, egyetlen ami zavar az a császár vágásom, de remélem idõvel elhalványul :)
A kérdező hozzászólása: bocsi közben írtak, utolsó elõttihez szól a kérdésem
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat. Utolsó, milyen bõrfeszesítõt használsz és mennyibe kerül?
Szia, nem ajánlom senkinek az ehhez hasonló, életszerûtlen diétákat. Ne sértõdj meg, de gondolkodtál már azon, hogy a 6 kg mibõl ment le? Mert biztos nem a zsírrétegbõl. Akkor ugye marad az izom. Semmi értelme. Életszerû normális étrend kell, napi 5 étkezéssel, és mozgás. Áhh. Sajnálom, de ezek a diéták engem kiakasztanak.

Császáros szülés után hány nappal tudtad egyedül (minimális segítséggel) ellátni a dolgaidat, ha volt egy kb. két évesed is otthon?

A fiamat császárral szültem, különböz? okok miatt 2 hétig vegetáltam, ki voltam szolgálva (anyámnál laktam). Most progis császár lesz dec. 19-én, karácsonyra jön a baba, a doki azt mondta, ha nincs gond, 4 nap után hazaenged, hogy otthon ünnepeljünk. A férjem velünk lesz az els? napokban. Arra vagyok kíváncsi, hogy hány nappal/héttel szülés után tudom majd ellátni szinte maradéktalanul a dolgomat (két gyerek ellátása, ill. háztartás, a többi még várhat). Az els? császárt nagyon jól viseltem.

Legjobb válasz: Engem császár után 5 nappal engedtek haza, teljesen egyedül voltam, így minden feladatot el "kellett" látnom. Szerencsére nem volt gond, nagyon jól viseltem. Ha a férjed tud az elején segíteni - sajnos az enyém nem tudott - az sokat jelent. Szerintem 1-2 hét és nem lesz gond, de amíg van segítséged, pihenj sokat!!!

Engem császár után 5 nappal engedtek haza, teljesen egyedül voltam, így minden feladatot el "kellett" látnom. Szerencsére nem volt gond, nagyon jól viseltem. Ha a férjed tud az elején segíteni - sajnos az enyém nem tudott - az sokat jelent. Szerintem 1-2 hét és nem lesz gond, de amíg van segítséged, pihenj sokat!!!
A kérdező hozzászólása: a férjem jobbára otthon tud lenni, de nem kizárt, hogy pár órára el kell menjen. Ezért lesz jó, ha karácsonyra jön a pici, ilyenkor kevesebb a munka.
3. nap engedtek haza, akkor már fõztem ebédet. De szerencsés voltam mert jól viseltem.
2 császárom volt az elsõ után 4nappal mehettem haza de más másnap rohangáltam a kórházban :-) szal mire hazamehettem már nem volt gond a napi rutin persze azért nem teljese erõbedobással mivel õ a második gyerek volt így 2gyerek volt otthon akit el kellet látni a 2ik császár után 1, 5 napot voltam bent és mehettem haza ugyan úgy a mûtét utáni másnap már mentem ide oda akkor ár 3 gyerek volt de ha lassan is de mindent meg tudtam csinálni volt olyan aki 4ik nap még a lábát is alig tette ki a ágyból szal egyéb függõ ki mit bír
Szia.Szombat este csaszaroztak, vasarnap reggel mar setaltam.Hetfo delutan pedig hazaengedtek minket.A ferjem segitett a gyerekkel de a haztartast egyedul "vezettem".Nem voltam olyan gyors mint most de megcsinaltam mindent. Ha az elso csaszart is jol viselted nem hiszem hogy most baj lenne.Tudod miket szabad/nem szabad csinalni tudod mennyit birsz el.Semmikepp se eroltesd meg magad.A gyerekek az elsok a tobbi varhat.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. Igen, nálunk 1. nap nem volt szabad felkelni, másnap vették ki csak a katétert is, akkor már sétáltam a folyósón, mert tudtam, hogy így hamarabb lehet gyógyulni. A dokim is ki volt akadva, mert akárhányszor jött vizitelni, sosem talált:) A gondom az volt, hogy 1 hétig ültem kórházban, utána 1 hétig anyámnál, mert a lakás nem volt kész, szóval ki voltam kímélve, és igazából nem is tudom, mit tudtam volna megcsinálni egyedül. Anyámnál kínomban már odaálltam rántott husit sütni, mert untam magam. Hazajõve áttakarítottam a lakást újra, ez volt a 3. héten. De azért szerintem ég és föld a különbség a 2, 5 hét és a 4 nap között, fõleg, ha ráadásul már van egy csemetéd otthon. Igazából lelkileg próbálok felkészülni rá, mert fizikailag nem tudom, most mit tehetnék, így, szülés elõtt.

Az integrált teszt véreredményeit kb. mennyi idővel lehet megtudni az uh. után? Hány nap múlva veszik le a második vért?

Legjobb válasz: Nekem az elsõ vérvétel a 12 hét elõtt volt + UH, a második a 16 hét elõtt. A végeredményt kb 1,5 hét múlva tudják megmondani.

Nekem az elsõ vérvétel a 12 hét elõtt volt + UH, a második a 16 hét elõtt. A végeredményt kb 1, 5 hét múlva tudják megmondani.
Én idõsebb vagyok, nekem már az elsõ eredményt is értékelték.De csak külön kérésre teszik.Aztán értékelték együtt a kettõ, ultrahanggal együtt a három eredményt.
én kb egy hét utan kaptam a kodot sms-ben, amivel be tudtam lepni a weboldalra. a dokinom valamennyivel kesobb azt hiszem, de o papiron kapta tolem egyszer vettek vert az integralt teszthez
A kérdező hozzászólása: Az elsõ vérvétel is értékelhetõ eredmény, vagy csak a kettõ együtt+ az uh.?

Meddig tart a libegő útja? Hány perc kb?

Legjobb válasz: Olyan 12-15 szerintem. De nagyon szép helyeken megy. :)

Olyan 12-15 szerintem. De nagyon szép helyeken megy. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!