Találatok a következő kifejezésre: Kb 8. vagyok, (187 db)

Kb 8 hetes terhes vagyok, néhány napja kevésbé feszül a mellem mint eddig. Az összes többi kísérő tünetem "normális". Ez jelenthet valamit? Az első baba lesz, mindentől megijedek.

Legjobb válasz: szia Nekem is kb a 8.hétig feszültek azóta szerencsére nem viszont továbbra is nagyon növöget. Nincs semmi baj :)

szia Nekem is kb a 8.hétig feszültek azóta szerencsére nem viszont továbbra is nagyon növöget. Nincs semmi baj :)
Szia! Nekem is kb a 7.-ik hétig nagyon fájtak, feszültek. Utána enyhült annyira hogy már én is megijedtem. Most 10 hetes vagyok és megint ugyanugy fájnak, égnek, feszülnek, ugyhogy ezt lehet hogy ilyen hullámokban fogjuk átélni az elkövetkezendõ hónapokban:-) Boldog babavárást és ettõl több bajunk ne legyen:-)
Szia En 11 hetesen vesztettem el sajnos a babamat(de ma tudtam meg hogy ujra terhes vagyok!)de nekem addig abszulult nem is fajt a mellem!Talan feszesebb volt de nem fajt!Most sem faj!Szerintem ez mindenkinel valtozo!!!Ne aggodj!!!!!Minden jot!!!!

15/F vagyok. Az állóképességemen akarok javítani, de kb 8 napom van rá. Mit ajánlotok, mit csináljak a javulásra?

Iskolában futottunk ma és úgyhogy, 350m-es köröket futottunk. 3 kört kellett lefutni 4:45 alatt sikerült. Utána 2 kört kellett 2:40 alatt ebb?l kicsúsztam 15 mp-el. És a végén 1 kört kellett 1:15 alatt ez nekem 1:18 lett. Hogy edzek, hogy id?n belül kerüljek egy 10 mp-el?

Legjobb válasz: hát 8 nap alatt fizikailag nem fog javulni az állóképességed, szerintem próbáld meg a dolgot szellemi oldalon lerendezni. Az elkövetkezendõ 7-8 napban próbáld magadba sulykolni, hogy sikerülni fog. De persze néhány napig erõsítheted magad, egy kis futással, de a futás elõtti nap, már ne csinálj semmi láb-fárasztót.

hát 8 nap alatt fizikailag nem fog javulni az állóképességed, szerintem próbáld meg a dolgot szellemi oldalon lerendezni. Az elkövetkezendõ 7-8 napban próbáld magadba sulykolni, hogy sikerülni fog. De persze néhány napig erõsítheted magad, egy kis futással, de a futás elõtti nap, már ne csinálj semmi láb-fárasztót.
Ha ilyen 10 mp-en múlnak a dolgok, akkor válts egy komolyabb cipõre, ne egyél futás elõtt, és igyál meg két energiaitalt. Erre a 10 mp-re ne kezdj el edzeni.
Keress rá a neten a jogagyakorlatok címszóra, találsz pár gyakorlatot lehet hogy furcsán hangzik de a sokáig megtartott egyszerû pózok növelit az állóképességet az egyensúlyérzéket és tényleg sokat erõsítenek, olyan izomlázad lehet tõle hogy cska na :D és már 8 nap alatt is fejlõdést produkál ha minden nap fél-egy órát rászánsz!
Volt amikor 2000men 1 egész perc körül tudtam javítani, és csak mentálisan készültem rá.

Kb 8. hetes vagyok, egyszer voltam iszonyu rosszul, napokig emelyegtem, mindentol hanyingerem volt, elmult, ez normalis?

megfigyeltem ha nagyon felidegesitem magam,vagy ha fardtabb vagyok akkor van hanyingerem..de amugy semmi...szerencsem van?

Legjobb válasz: Szia! Egyrészt szerencséd van, másrészt meg normális! Én 8 hetes vagyok és egyáltalán nem vagyok rosszul, sõt mindig beteges voltam és ilyen jól még sosoem éreztem magam, mint most terhesen. Van ilyen is és ez is normális. Elsõsorban ne idegeskedj, mert csak magadat bünteted, meg a babát! Amióta terhes vagyok kevesebbet idegeskedek, mert mindig eszenbe jut a baba és nem hagyom magam bosszantani. Senki ne képzelje azt, hogy hagyom magam idegesíteni! Mindenki tehet egy szivességet! Szerintem állj meg egy kicsit és értékeld át a helyzetet, és meglátod mennyivel jobb lesz!! Mindig minden megoldódik te csak ne mérgelõdj és pihenj minél többet!

Szia! Egyrészt szerencséd van, másrészt meg normális! Én 8 hetes vagyok és egyáltalán nem vagyok rosszul, sõt mindig beteges voltam és ilyen jól még sosoem éreztem magam, mint most terhesen. Van ilyen is és ez is normális. Elsõsorban ne idegeskedj, mert csak magadat bünteted, meg a babát! Amióta terhes vagyok kevesebbet idegeskedek, mert mindig eszenbe jut a baba és nem hagyom magam bosszantani. Senki ne képzelje azt, hogy hagyom magam idegesíteni! Mindenki tehet egy szivességet! Szerintem állj meg egy kicsit és értékeld át a helyzetet, és meglátod mennyivel jobb lesz!! Mindig minden megoldódik te csak ne mérgelõdj és pihenj minél többet!
Nekem is csak egyszer volt pokoli rosszullétem, vagyis kétszer, az elsõnél vettem egy tesztet, a másodiknál kitartott egy hétog, de aztán hamar elmúlt.A fáradtság ellen meg annyit tehetsz, hogy megpróbálsz minél többet aludni.Az idegesség amúgy sem tesz jót.Késõbb majd a hasad fog keményedni tõle, úgyhogy relax!Én rájöttem, hogy egy kismama sosem késik el sehonannan, mindig pont akkor érkezik, amikor kell.Ezt már kezdik megszokni a körülöttem élõk is, pedig általában szoros a napirendem, de már 30hetesen had ne érdekeljen:)

15 éves fiú vagyok szeretnék izmosodni.171 centi vagyok 62 kilo. Alapbol izmos vagyok egy a baj hogy 2 éve kb felhiztam vagy 8-10 kilot, igy a háj eltakarja. Szerintetek a lenti edzéstervem jó? és kb mennyi idő?

-5-8 km futás heti 4-5ször -napi 8szor 30 felülés/hasprés -napi 100 fekv? (10szer 10) -->karra majd kés?bb akarok csak annyira nem foglalkozom vele inkább a kocka has érdekel -este 7 utén nem eszem semmit már, szerintetek mit egyek, mit csináljak még vagy másképp és mennyio id? lesz mondjuk egy 4 vagy 6 kocka? nem body builder akarok lenni csak simán izmos...?

Legjobb válasz: neked valami testképzavarod lehet vagy csak simán összekevered azt hogy valaki izmos vagy valakin csak a normál izma látszik amit a jó isten termetet rá. az nem izmos akinek kevés a testzsírja és kilátszik a kis izomzata,/husa/ te sem lehetsz izmos 62kilóval 171cm-esen. bocs hogy ezt mondom de ha valaki azt mondaná nekem hogy 171cm és 62kiló én megkérdezném tõle hogy, ÉS JÓ CSAJ? nem kell azt hinni hogy egy kis edzéstõl már body builder leszel vagy lehetsz,bár az tény hogy sokan azt hiszik hogy csak edzés vagy kox kérdése az egész. hát a nagy büdös lóf aszt. a tanácsom az hogy edz,és táplálkozz ahhoz megfelelõen hogy izmos légy, mondjuk 80kilósan már jó tested lehetne,csak légy türelmes mert az izomépítés nem egy gyors folyamat de megéri elkezdeni mert formálja a lelket is./jó irányba/

neked valami testképzavarod lehet vagy csak simán összekevered azt hogy valaki izmos vagy valakin csak a normál izma látszik amit a jó isten termetet rá. az nem izmos akinek kevés a testzsírja és kilátszik a kis izomzata, /husa/ te sem lehetsz izmos 62kilóval 171cm-esen. bocs hogy ezt mondom de ha valaki azt mondaná nekem hogy 171cm és 62kiló én megkérdezném tõle hogy, ÉS JÓ CSAJ? nem kell azt hinni hogy egy kis edzéstõl már body builder leszel vagy lehetsz, bár az tény hogy sokan azt hiszik hogy csak edzés vagy kox kérdése az egész. hát a nagy büdös lóf aszt. a tanácsom az hogy edz, és táplálkozz ahhoz megfelelõen hogy izmos légy, mondjuk 80kilósan már jó tested lehetne, csak légy türelmes mert az izomépítés nem egy gyors folyamat de megéri elkezdeni mert formálja a lelket is./jó irányba/
Tízmillióötszázhatvanhétezernégyszáznegyvenkettõ perc múlva. Kétlem, hogy "alapból" izmos lennél a 60 kilóddal.
Szerintem kezdjél el valamilyen küzdõsportot pl.krav maga, wing chun kung-fu, stb.
Kocka hasra ami nekem bevált nagyon az a lábemelés Lényege:lefekszel a földre, megemeled a láb a földtõl egy ökölnyi távolságra és tartod, majd felemeled és LASSAN leengeded. Tudom nem hangzik nehéznek de kb 100 at megcsinálsz minden nap max. egy hónapon belül látszani fog az eredménye. A gyakorlat után MINDÍG NYÚJTSD KI A HASAD!.
Kispö csû vagy. Soha nem nõl meg max fél cm-t
Ezt pontosan nem tudjuk megmondani. A serdülõkor elején jársz még, szóval a következõ néhány évben fog megnõni!
Ebben a korban teljesen mindegy, hogy mekkora, mert senki nem egyforma. Van aki korábban, valaki késõbb kezd el serdülni. Éppen ezért nem hiszem, hogy meg lehetne mondani, hogy mennyit nõ még
Nyugi, ahogy a kamaszkorba lépsz, erõt vesz magán ez is. Nem csak ennek kell fejlõdni, hanem a többi nemi szervednek is , de lényegesen .
én 14 éves koromig nöttem mindenhova, magasságilag és péniszre is...ezért szivtam meg az életet. 170 cm magas vagyok 14 cm a péniszem és 4 cm vastag
Az hogy már szõrõsõdik az már jó jel, akkor már megindult a serdülés. Általában 15-16 éves korban szokott lényegesen megnõni a pénisz. Meg 13 éves korban van még változás, amikor kicsit nõ és szõrõsõdik De akik alacsonyabb növésûek 13-15 éves koruk körül azoknak néha kicsit kisebb a péniszük, de amint elkezdenek nyúlni magasságra a péniszük is megnõ. Tehát pár éven belül.De nyugi sok korodbelinek nincs nagy pénisze, sõt akár kicsike van és van aki még nem is szõrõsõdik, csak sokan kamuznak a méretekkel. De lankadtan mennyi és milyen magas vagy? nem mindegy milyen magassághoz tartozik a méret és aki duci annak kisebbnek is látszik sokszor. De neked még nem kell aggódnod még csak most kezdesz el nemileg fejlõdni.

Megéri megvenni egy Vans cipõt (Uk-ból hozná ismerõsöm kb 8-10 ezerért) vagy vegyek inkább a Deichmann-ban hasonló vászoncipõt?

Az elõzõ vászoncipõmet is a Deichmann-ban vettem, és most lesz egy éves, leharcolt, de tökéletes egy év volt... Az lenne a kérdés, hogy egy Vans is ilyen "gyorsan" elhasználódik? Deichmann-ban 4 ezer lenne kb.

Legjobb válasz: 8-10 ezerért vegyél a Deichmann-ba 2-õt ;)

8-10 ezerért vegyél a Deichmann-ba 2-õt ;)
egyértelmûen a vans
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, megvettem a deichmannban :)
;)
tudom, hogy késõ, de én is meg barátnõm is nagyon megbántuk a vanst:D nekem 7-8 nap után a törésben kikopott a színe és a gumi is eltört. visszavittem, garanciásan cserélték is. utána következõ megint szétment, de már csak megpróbálták megragasztani. mondanom se kell, hogy milyen sikerrel. barátnõmnek magastalpú volt télre. tavasszal már lyukas volt a sarkánál. és mindegyiket eredeti vans boltból vettük, szóval soha többet vans.

Szülés után normális hogy nem jött meg 8 hónapig, aztán kb 8 napig tartott az első menzesz, és most meg a 36 napon vagyok és még sehol semmi?

Legjobb válasz: Szülés után az elsõ 3-4 mensim teljesen furcsa volt. Hosszabb ideig tartott, több volt, és nem volt kiszámítható. Utána beállt. Szóval elképzelhetõ, hogy ilyenkor még rendezõdik a szervezeted, és idõ kell neki, míg beáll a normális kerékvágásba.

Szülés után az elsõ 3-4 mensim teljesen furcsa volt. Hosszabb ideig tartott, több volt, és nem volt kiszámítható. Utána beállt. Szóval elképzelhetõ, hogy ilyenkor még rendezõdik a szervezeted, és idõ kell neki, míg beáll a normális kerékvágásba.
Szerintem normális. Én 1 éve szültem, szülés után 3 hónappal jött meg elõször. Azóta össze-vissza jön meg, pedig elõtte 27-28 napra. Van, h 24 napra jön, 31-re, aztán 27-re.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Pályakezdő mérnökként el tudok majd helyezkedni vagy Mo. -n vagy külföldön kb.8-10 év múlva? És most mennyi egy friss diplomás mérnök fizetése?

Most 9.-es vagyok gimiben,de már most szeretném eldönteni, hogy mi legyek feln?ttként, és gimi alatt valami szakkörre járni, el?készíteni a terepet. Gondolkodtam marketinges vagy ügyvédi pályán, de azt hallottam, hogy mérnökb?l hiány lesz. Szerintetek?

Legjobb válasz: Nyomdász? Az meg minek, kb 10-15 évet adok a nyomtatott sajtó teljes megszûnéséig... (ahogy a 90' években azt mondták, hogy ááá, a mobiltelefon csak egy múló hóbort, a vezetékes telefon kitart majd, mára alig találni vezetékes telefont, viszont 12.000.000 mobil van a 10.000.000 lakosú MO-on).

Nyomdász? Az meg minek, kb 10-15 évet adok a nyomtatott sajtó teljes megszûnéséig... (ahogy a 90' években azt mondták, hogy ááá, a mobiltelefon csak egy múló hóbort, a vezetékes telefon kitart majd, mára alig találni vezetékes telefont, viszont 12.000.000 mobil van a 10.000.000 lakosú MO-on).
És mégis milyen mérnök? Építészmérnök? Agrármérnök? Elektromérnök?
A kérdező hozzászólása: Építészmérnök
Pont építészbõl nincs hiány. A többi mérnökszakmákból igen: -gépészmérnök -közlekedésmérnök -jármûmérnök -villamosmérnök -informatikus
nyomdász legyél!
Te nyomdaiparban vagy? Vagy ott tanulsz? lehet, hogy könyvet vagy újságot egyre kevesebben vesznek (bár annak is mindig lesz piaca), de szerinted csomagolóanyagot, plakátokat se fognak gyártani? Néz csak körbe jól, el se hinnéd, mi mindenre nyomtatnak már! Többek között a mobilodra is rá kellett nyomtatni a márkanevet, vagy a nyomtatott áramkört miért hívják így?
Igen, a plakát meg fog szûnni, ahogy a gazdagabb országokban / nagyvárosokban már évek óta nincsenek plakátok, elektronikus kijelzõkön mennek a reklámok. Esetleg a csomagolópapírt tudom elképzelni, hogy megmarad, de azt úgyis lenyomják kínában. A nyomtatott áramkör... ne röhögtess ember a nyomtatott áramkört nem a nyomdában csinálják, csak az a neve... Ahogy a madártej sem a madárból jön...
Nagyon okos vagy, de nem válaszoltál arra, hogy mi közöd a nyomdaiparhoz. Nyomtatott áramkör: készülhet szitanyomtatással, ami a legkevesebb technikai hátteret igényli, a legegyszerûbb eljárás. nyomdászként fogok végezni, lehet, hogy kicsit többet tudok arról, hogy nyomdaipar merre terjeszkedik, mik a lehetõségei, mint te!

Baj ha a 2 éves lányom nem alszik napközben? Hiába fektetem le, vagy fekszem mellé, bármit csinálhatok nem alszik. Este kb. :8-1/2 9-től reggel 1/2 7-8 -ig alszik. Változó.

Legjobb válasz: Minden gyereknek más az alvásigénye, én is csak másfél éves koromig aludtam délután, és mégis egészséges felnõtt lett belõlem. Az unokatesóm kisfia sem volt hajlandó kezdettõl fogva a délutáni alvásra. Ha látod rajta, hogy fáradt, csak esetleg a játékot nem akarja otthagyni, akkor persze altasd el, de ha teljesen éber, akkor hagyd az egészet.

Minden gyereknek más az alvásigénye, én is csak másfél éves koromig aludtam délután, és mégis egészséges felnõtt lett belõlem. Az unokatesóm kisfia sem volt hajlandó kezdettõl fogva a délutáni alvásra. Ha látod rajta, hogy fáradt, csak esetleg a játékot nem akarja otthagyni, akkor persze altasd el, de ha teljesen éber, akkor hagyd az egészet.
uNokaöcsém sem volt hajlandó kétévesen aludni napközben, pedig már csukódtak a szemei. De ahogy az anyja altatni próbálta, menekült, ha eröltették, akkor ordított. Az oviban sem aludt sosem délután, van is konfliktus ebbõl bõven, mert elõfordul, hogy piszkálja a többi gyereket. Most négyéves.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!