Találatok a következő kifejezésre: Kb 4-5 terhesen szokott (2 db)

Kb 4-5 hetes terhesen szokott egy nő menstruálni? ha igen akkor szokott fájni a hasa úgy, mint mikor nem terhes?

Legjobb válasz: Az esetek több mint 90%ában a menstruáció elmarad várandósság alatt.Lehet hallani 1-2 kismamáról,akinek megjön,de nekik is csak 1-2 napig,és nem túl erõsen.Sõt,és nem is jelent jót a magzatra nézve,hogy ha "megjön",ugyanis az ilyen várandósságok jelentõs része vetéléssel végzõdik.A hasgörcs az jelezhet babát,az a mindjárt megjön érzés sokunknak megvan az elsõ hetekben.

Az esetek több mint 90%ában a menstruáció elmarad várandósság alatt.Lehet hallani 1-2 kismamáról, akinek megjön, de nekik is csak 1-2 napig, és nem túl erõsen.Sõt, és nem is jelent jót a magzatra nézve, hogy ha "megjön", ugyanis az ilyen várandósságok jelentõs része vetéléssel végzõdik.A hasgörcs az jelezhet babát, az a mindjárt megjön érzés sokunknak megvan az elsõ hetekben.
Ha biztos terhes vagy, és vérzel, mielõbb doki.

Mikor teszteljek? A ciklusaim 31-42naposak. Kb.4-5 havonta van egy hosszabb ciklusom, utána közvetlen egy rövid időtartamú, egyébként 34-35napra szokott megjönni. Lehetek-e terhes? Bővebben lent.

A múlt hónapban 55 nap után jött meg. El?tte egy héttel voltam dokinál, aki szerint volt peteérésem, csak lehet nem repedt meg a t?sz?, ezért a szervezet újra próbálkozott és ezért késett. Sajna nem voltam terhes. Most jún. 27-én jött meg. Most egy hete fájnak a melleim, vizes folyásom volt, most kicsit krémes, de három napja alhasi és deréktáji fájdalomra ébredek, mintha megjönne. Ma már napközben is fájdogál a hasam alja és a derekam. A hasam alja olyan furcsán fáj. Lehetek babás, vagy várjak a teszttel, vagy valami gond van. Mit gondoltok? Tapasztalatok?Bocs, hogy hosszúra sikerült.

Legjobb válasz: Hát nem nagyon dobálóztok a válaszokkal. De mindegy, az elõbb csináltam tesztet Gabriellel (nem bírtam tovább) és negatív. Úgyhogy valószínû, hogy a hét végén megjön. Most megfogadom, hogy nem foglalkozom legközelebb a tünetekkel, úgyis mind lehet ilyenkor még menszis vagy terhességi tünet is. Nem tudhatjuk.

A kérdező hozzászólása: Hát nem nagyon dobálóztok a válaszokkal. De mindegy, az elõbb csináltam tesztet Gabriellel (nem bírtam tovább) és negatív. Úgyhogy valószínû, hogy a hét végén megjön. Most megfogadom, hogy nem foglalkozom legközelebb a tünetekkel, úgyis mind lehet ilyenkor még menszis vagy terhességi tünet is. Nem tudhatjuk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!