Találatok a következő kifejezésre: Kb 4 szedem a (41 db)

A kérdező hozzászólása: kb másfél hónapja nem szoptatok már.
Szia! Naná, hogy lehetsz!!! A Carezette csak addig hatásos még szoptatsz ez tuti!!!! Én is így vagyok most 14 hetes a második babával. :D Bár nekünk nem gond , mert a nagy már 3 éves, õt január végéig szoptattam, február végén foganhatott a kiscsajunk.
Igen.Csak szoptatás alatt szedhetõ, és akkor sem elég megbízható(a dokim szerint), ha pedig elfelejted bevenni, úgy pláne.
Ezek a minipillek még szoptatás alatt sem annyira hihetetlenül megbízhatóak, de szoptatás nélkül meg aztán nem sokat érnek:D
Csak szoptatás alatt véd, és akkor is csak akkor ha nem kap tápszert is a babád (legalábbis nekem meg ezt mondták) A dokim azt mondta, hogy a cerazette mellett havonta járjak uh hogy nem vagyok-e terhes, mert nem túl megbízható!

Epiláló géppel szedem a lábamról a szőrt és álitolag 4 hétig kb. sima kéne legyen, nekem pár nap után kezd nőni, miért?

Legjobb válasz: nekem kb 1 hét után kezd el nõni, de ez egy általánosítás h 4 hét., genetika kinek milyen gyorsan nõ a szõre, azt nem tudod befolyásolni, kivéve a végleges szõrtelenítéssel.

nekem kb 1 hét után kezd el nõni, de ez egy általánosítás h 4 hét., genetika kinek milyen gyorsan nõ a szõre, azt nem tudod befolyásolni, kivéve a végleges szõrtelenítéssel.
Nekem ki sem tépi a szõrt, inkább félbeszakítja. Le is mondtam róla.
Igazából szerintem senkinek sem tart ki 4hétig, 14 éves korom óta epilálom a lábam, egyszer sem borotváltam, vagy krémeztem, és akkor sem érte meg a 4 hetet, max. 2-t, mert akkor még nem volt sok szõröm.Most 23 éves vok, hetente csinálom, mert addigra visszanõ.Szeritem csak mondják a 4 hetet, hogy el lehessen adni, mert ok, hogy nem erõsíti annyira a szõrszálakat, mint a borotva, vagy a krém, de sokkal több idõ, így mindneki inkább borotvát, vagy krémet venne.De nemek bejön az epi:)
Nekem az 5. nap után már szúrós. Pedig az epilátor tökéletes és használni is tudom. 4 hétig senkinek sem tart vagy max pár csajnak akinek lassan nõ a szõre és kevéskés is.
Azért nem tart ki 4 hétig, mert nem egyszerre nõ vissza az összes szõr. Váltó szõrnövekedés van.
A kérdező hozzászólása: Akkor ezek szerint szivás a szõrtelenités :) )

Május 29 óta szedek meforált a doki javaslatára pcos-re baba ügyben. Kb 4 havonta van spontán vérzésem, júni 1-én volt utoljára, azóta semmi. Teszt negatív. Mennyi idő múlva állítja be a vérzést? Mikortól jöhet össze a baba? Már 1 éve várunk rá.

Felszívódhatnak a cisztáim a gyógyszert?l? A doki azt mondta,hogy zsúfolásig vagyok cisztával. :(

Legjobb válasz: Én a merckformint szedem November ota és az 500mgvel kezdtem aztán az 1000mg és most visszaálítottak a 750re mert 1honapig megvolt és lehet erõs volt mi is nagyon szeretnénk babát...

Én a merckformint szedem November ota és az 500mgvel kezdtem aztán az 1000mg és most visszaálítottak a 750re mert 1honapig megvolt és lehet erõs volt mi is nagyon szeretnénk babát...
Atyagatya. Én is pco-s vagyok és vékony. Nagyon-nagyon érdemes lenne mondjuk valahol a közelben szétnézni, utoljára pest. Tényleg ne hagyd rá, menj utána. Azért nem ír a háziorvos, mert úgy tudom õ nem írhat, másrészt a normál tartományon belül van a TSH értéked, vagyis nagyon sokan erre azt mondják határértéken belül van, de ez a határérték az össznépességre nézve határérték, nem a kisbabára vágyók TSH határértéke. Full cisztás petefészkekre D vitamin???? Hálát adok az égnek hogy elérhetõ közelségben találtam egy jó dokit. Tõled Tatabánya van legközelebb. Már megismerkedtem itt egy szintén problémával küzdõ leendõ anyukával aki szintén gyõri. Jól emlékszem õ Tatabányára ment magán endokrinológushoz. Azt hiszem ide: http://www.lollok.hu/index.html Bármi kérdésed van bármivel kapcs. írj nyugodtan privit!
Nem kell mindent külön kezelni???? Ezek szerint úgy gondolja a dokid, hogy majd a Meforaltól helyreáll a pajzsmirigyed?????? ÁÁÁÁÁ Bocsi, dühöngök most...... EGybe kell nézni, és együtt kezelni. MInden hat mindenre, minden befolyásol mindent!!! Azt a hétszázát......
Azért átjárhatóságit, mert nep képes felírni azt a k...va pm gyógyszert???? Lehet hogy rendbetenne az is. Magánba nem tudsz menni? Merre laksz? De igen is meg kell bolygatni, és helyre kell tenni azt a TSH-t. ÚÚÚgy felbosszant amikor ilyet látok-olvasok. Komolyan. Az ilyen orvosok miatt teszed ki magad fölösleges idõnek, várakozásnak, szenvedésnek. Tudom mirõl beszélek, én hat évet vártam, és hittem......:(:(:( Úgy mint te. Bíztam a dokiban. Figyi. Ha már van papírod a Met-rõl az endodokitól, akkor azt simán felírja neked a háziorvosod is!!! Nyugodtan mehetsz, és kérlek menj is másik orvoshoz! Elszomorít hogy ennyire nem foglalkoznak a problémáddal.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Más gyógyszert nem kapok sajna, mert azt mondja a doki, hogy nem kell mindent külön kezelni. Mozgok és diétát is tartom, fogynom nem kell, vékony vagyok.A pm-re azt mondta a doki, hogy kicsit alulmûködik, de nem vészes, ezért nem akarja megbolygatni. :( Már a 4.dokihoz járok, és ez az utolsó írta most fel a meforált, a többi clostyval stimulált, meg mûteni akart, vagy épp meddõségibe küldeni... csak 1 endós van itt nálunk, az meg csak D vitamint írt fel.Úgyhogy várok, nem tudok mást tenni. :( A doki szerint majd szeptemben csinál újabb terhelést, és ha addig nem történik semmi, akkor átjárhatóságit is.
a TSH-d tényleg magas, kellene rá bogyó. A ciklus beálláshoz meg türelem! Olvasgasd a http://www.pco-szindroma.hu oldalon alul az igaz történeket! Ja meg persze diéta, mozgás is a kezelés része, nemcsak a meforal.
És a TSH-ra a doki nem adott euthyroxot? Vagy szedsz a pm-re gyógyszert? Mert tudod ugye hogy NEM jó a TSH-d!!!!!! Pm alulmûködésed van. Ez is csinálhatja a hosszú ciklusokat!!! A babához a TSH-nak 2 alatt kell lenni, de legjobb ha inkább az 1-hez közelít. Nekem 3, 6-volt a TSH kusza össze-vissza ciklusok. Kaptam gyógyszert, 1, 6-al estem teherbe. Szerintem válts orvost feltétlen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Igen néztek nálam ilyeneket, voltam endonál is. vércukor: 4.2 vércukor '120 : 3.9 inzulin: 11.7 inzulin '120: 46.8mU/L tesztoszteron: 121.4ng/dl Fsh:6.1mIU/ML LH: 22.3 TSH:3.38 Csak most nem tudom, hogy mit csináljak, meddig várjak még hogy megjöjjön. Peteérésem sincs, még clostyval sem volt. Mit tehetnék még, hogy valami történjen. :(
Az endodokim szerint a PCO el nem múlik soha, csak most jó állapotú a petefészek. Abbahagynád a gyógyszert, kiújulna ismét a sok cisztás petefészek. IR-t néztek nálad? Pajzsmirigy-TSH mennyi? Lehet kevés a mennyiség. Nekem nagyjából belõtte a 45napos ciklusom 32-re két hónap alatt.
Ui:.nálunk sincs jó endodoki, azt az embert, aki segített nekem a babásodásban, a pco-pm problémámom Kecskeméten magánrendel, 50km-ert vezetek oda/+vissza.... be kellett vállalni, de megérte!
A kérdező hozzászólása: Gyõrben élek! És itt csak 1 endo doki van.(nem tõle van a meforál, hanem a nõdokitól, endos doki csak D vitamin írt fel, meg diéta mozgás) Most magán nõgyógyászhoz járok, és már ez is nagy lépés hogy õ írta fel a gyógyszert, és állítólag van másik pcos-es beteg is, akinek sikerült a baba. Itt nálunk nem sokan értenek a pcos-hez, de õ igen.Lehet csak várni akar még, mert ugye nemrég kerültem hozzá.Vagy nem tudom.Próbálok keresni mást, de nem egyszerû itt.A háziorvosom látta a pm eredményeket, de mivel csak 1 *-os és nem tér el sokkal, ezért nincs gyógyszer.A régi dokim meg azt mondta, hogy nincs is pcos-em, mert nem vagyok kövér..szóval ilyenek erre felé..
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! Megpróbálom.
Lehet , hogy túl magas hormontartalmú neked.Vagy csak egyszerûen kezdi megszokni a szervezeted:)
Hát szerintem ez semmiképp sem jó, ha csak a hormontartalom miatt lenne, nem szívpanaszaid lennének... mindenképp szólj a nõdokidnak!

Miért nem jön meg? Fogamzásgátlót szedek már a 2. levél közepén vagyok. Kb.4-5 napja késik.

Legjobb válasz: Szija.! Remélem,hogy az elsõ hónapot szexmentesen töltötted. mert ha veszel fogamzásgátlót, abból az elsõ 3 hónapból 1 hónapig nem lehet szeretkezni. Ha szexeltetek és beléd ment, lehet terhes vagy

Szija.! Remélem, hogy az elsõ hónapot szexmentesen töltötted. mert ha veszel fogamzásgátlót, abból az elsõ 3 hónapból 1 hónapig nem lehet szeretkezni. Ha szexeltetek és beléd ment, lehet terhes vagy
2. levél közepén? Már nem azért, de szedés alatt nem is kll megjönnie...a 7 napos szünetben kell...
lehet , hogy én vagyok túl fáradt, de mi az hogy a második levél közepén vagy és nem jött meg és 4-5 napja késik ? ha a levél közepén vagy nem kell megjönnie csak a 7 napos szünetben ! Ha meg az elsõ levél szedése után a 7 napos szünetben nem jött meg miért vártál és kezdted el szedni a köv. levelet ? amúgy van olyan tabi, pl mercilon ami elsõ szem bevétele után védettséget ad, nem kell egy hónapot várni !
Mert a levél beszedése után fog megjönni.
Tartottál 7 napos szünetet? Ha nem akkor azért
A kérdező hozzászólása: jajj mást nem is lehet írni mint h terhes az ember nem..? igen tartottam 7 nap szünetet és az volt a tájékoztatóban h a 8. napon kezdjem el a 2. levelet
Hát valószínûleg akkor a következõ szünetig nem is fog megjönni. De azért ha a 7 nap alatt nem jön meg, akkor annak kellene lennie az elsõ dolognak, hogy az ember csinál egy tesztet.

Kb 4 hete szedem a gynex cseppet létezik, hogy az zavart meg és azért nem jön meg a mensim 7 hete? , Nagyon aggódom.

Legjobb válasz: Szia! Gondolom tesztet csináltál már!Én a Mastodynon cseppet szedtem ebben a ciklusomban nem tudom mennyi idõt de nem volt 4 hét szerintem,de nem jött meg.Tettem is fel itt kérdést,hogy ha valaki használta esetleg annak zavart e be a ciklusába.Az volt a válasz,hogy nem.Amit sejtettem valós lett babás vagyok!:-)Csak gondoltam elmesélem,hogy én is a cseppemre gondoltam hírtelen,hogy kitolhatja de a megérzésem vált valóssá!Nem ismerem a gynex cseppet de miért nem csinálsz egy tesztet vagy mész el nõdokihoz? Nagyon szorítok,hogy baba legyen!!!!

Szia! Gondolom tesztet csináltál már!Én a Mastodynon cseppet szedtem ebben a ciklusomban nem tudom mennyi idõt de nem volt 4 hét szerintem, de nem jött meg.Tettem is fel itt kérdést, hogy ha valaki használta esetleg annak zavart e be a ciklusába.Az volt a válasz, hogy nem.Amit sejtettem valós lett babás vagyok!:-)Csak gondoltam elmesélem, hogy én is a cseppemre gondoltam hírtelen, hogy kitolhatja de a megérzésem vált valóssá!Nem ismerem a gynex cseppet de miért nem csinálsz egy tesztet vagy mész el nõdokihoz? Nagyon szorítok, hogy baba legyen!!!!

Fogamzásgátlót szedek, vírusom volt, kb 4 óra múlva hánytam. Felszívódott a tabi?

Összeszedtem valamit.. A gyógyszert fél 10kor szedem, de most el?ször akkor hánytam, tehát nem vettem be. A 2. hányás után vettem be fél 1 körül és fél 5kor hánytam újra. Szerintetek felszívódott?

Legjobb válasz: a levél végéig gumi.. és akkor nyugodt leszel..

a levél végéig gumi.. és akkor nyugodt leszel..
Nem véd így.
4ora mulva fogsz hányni??? ezt honnént tudod?? eloszor tanulj meg irni!!!!
Elvileg nem véd így, szerintem is óvszerrel folytasd.

Tisztelt Főorvos Úr! 52 éves vagyok, kb 4 hónapja maradt el a vérzésem. A hőhullámok kezelésére Remifemin Plus gyógyszert szedek. Ismert-e olyan hatása a gyógyszernek, hogy súlygyarapodást okoz. Nekem ez nem hiányozna, így sem vagyok vékony testalkatú. Vá

Tisztelt Főorvos Úr! 52 éves vagyok, kb 4 hónapja maradt el a vérzésem. A hőhullámok kezelésére Remifemin Plus gyógyszert szedek. Ismert-e olyan hatása a gyógyszernek, hogy súlygyarapodást okoz. Nekem ez nem hiányozna, így sem vagyok vékony testalkatú. Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ilyen mellékhatás nem szokott jelentkezni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ilyen mellékhatás nem szokott jelentkezni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Már négy éve szenvedek iszonyatos hőhullámoktól, úgy érzem, megőrülök. Remifemin pluszt szedek 2×2-t, 50 éves vagyok, a munkámban és a házaséletben is nagyon-nagyon zavar, éjszaka valeriana relax-szal alszom, de kb. 4 órát, teljesen el

Tisztelt Doktor úr! Már négy éve szenvedek iszonyatos hőhullámoktól, úgy érzem, megőrülök. Remifemin pluszt szedek 2×2-t, 50 éves vagyok, a munkámban és a házaséletben is nagyon-nagyon zavar, éjszaka valeriana relax-szal alszom, de kb. 4 órát, teljesen el vagyok keseredve, félek a nyártól, mert melegben fokozódik. Van még esetleg valami megoldás? Kérem, segítsen!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A panaszok miatt mindenképpen keressen fel egy nőgyógyászati-menopauza szakrendelést. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A panaszok miatt mindenképpen keressen fel egy nőgyógyászati-menopauza szakrendelést. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Főorvos Úr! 52 éves vagyok, kb 4 hónapja maradt el a vérzésem. A hőhullámok kezelésére Remifemin Plus gyógyszert szedek. Ismert-e olyan hatása a gyógyszernek, hogy súlygyarapodást okoz. Nekem ez nem hiányozna, így sem vagyok vékony testalkatú. Vá

Tisztelt Főorvos Úr! 52 éves vagyok, kb 4 hónapja maradt el a vérzésem. A hőhullámok kezelésére Remifemin Plus gyógyszert szedek. Ismert-e olyan hatása a gyógyszernek, hogy súlygyarapodást okoz. Nekem ez nem hiányozna, így sem vagyok vékony testalkatú. Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ilyen mellékhatás nem szokott jelentkezni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ilyen mellékhatás nem szokott jelentkezni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!