Találatok a következő kifejezésre: Kb 13 vagyok, (112 db)

Hány évesen kezd el nőni a nőknek a szőre a nemi szerve körül? Kb 13 vagy több?

Legjobb válasz: Én úgy emlékszem, hogy ott "lent" hamarabb nõtt, - vagy csak ott vettem észre elõbb. Van, akinél már 12 évesen elkezd nõni, ha túl fejlett, de 14-ig kb. kinõ a szõrzet.

Én úgy emlékszem, hogy ott "lent" hamarabb nõtt, - vagy csak ott vettem észre elõbb. Van, akinél már 12 évesen elkezd nõni, ha túl fejlett, de 14-ig kb. kinõ a szõrzet.
Ez nagyon változó, de úgy 10-14 éves kor között általában ez megtörténik. De szerintem ne aggódj azon, ha még neked nem szõrös, mert pár év múlva úgyis inkább az lesz a baj ha szõrös, manapság sokan ott lent is csupaszra borotválják.
Nos, én 10 éves voltam mikor már lent elkezdtem szõrösödni. De ez annak volt köszönhetõ, hogy elég fejlett voltam, már a melleim is sokkal nagyobbak voltak a korosztályomnál. Persze a melleimet nagyon utáltam akkor, mert szégyeltem, most már azért nem olyan hátrány, hogy nagyok...:) Petranova
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdező hozzászólása: vagy ha már nõ a hónalján akkor ott is nõ?
Az utolsó pont csak a törvényesség miatt van kint, legkésõbb 14 éves korig nem árt, ha mindenki mindennel tisztába lesz, ha utána már törvényes dugni :P
nekem 10 eves koromban nott a ott lennt a honaljamon pedig 12.. 13/L

13 éves fiú vagyok és szeretném növelni a karom átmérőjét. Kb 54kg vagyok. Milyen edzésekkel tudnám növelni? Illetve mennyi idő alatt? Vagy milyen szerekkel lehetne (nem károssal).

Nem az lenne az elsődleges cél hogy feszítve mekkora hanem ugy nem feszítve vastagodjon.

Legjobb válasz: Ha nem feszítve vastagodik, akkor feszítve is vastagabb lesz, ez összefügg, tehát nem kell kiemelned, hogy nem feszítve értetted, hiszen nem lehet úgy edzeni, hogy csak nem feszítve lesz vastagabb.:) A másik pedig, hogy nem átmérõt szokás mondani, hiszen nem tudod megmérni, csak a kerületét. 13 évesen még saját testsúlyos edzések kellenek, nézz utána a fegyencedzésnek, le is tudod tölteni és végezd az abban leírtakat. Egyél sok fehérjét, sovány húsokat, túrót, tojást. Menjen mellé sok minõségi szénhidrát, pl rizs, teljes kiõrlésû kenyér, zabpehely, sok zöldség. Zsír is kell: lenmagolaj, halolaj. Ha ezeket betartod, akkor nõsz majd, mint a gomba.

Ha nem feszítve vastagodik, akkor feszítve is vastagabb lesz, ez összefügg, tehát nem kell kiemelned, hogy nem feszítve értetted, hiszen nem lehet úgy edzeni, hogy csak nem feszítve lesz vastagabb.:) A másik pedig, hogy nem átmérõt szokás mondani, hiszen nem tudod megmérni, csak a kerületét. 13 évesen még saját testsúlyos edzések kellenek, nézz utána a fegyencedzésnek, le is tudod tölteni és végezd az abban leírtakat. Egyél sok fehérjét, sovány húsokat, túrót, tojást. Menjen mellé sok minõségi szénhidrát, pl rizs, teljes kiõrlésû kenyér, zabpehely, sok zöldség. Zsír is kell: lenmagolaj, halolaj. Ha ezeket betartod, akkor nõsz majd, mint a gomba.

Kb 13 hetes vagyok, most csütörtökön megyek ultrahangra. 21 éves vagyok mennyi az esély az ilyesmire meg a down kora?

Attol félek mi van, ha talál valami rendeleneséget!

Legjobb válasz: Szia. Mitõl lenne neked nagyobb esélyed erre a betegségre mint másnak.? Nyugi nem lessz semmi baj.Azért mert 21 éves vagy nem jelent nagyobb kockázatot, ha csak nem éltél valami olyan életet amit nem kellett volna.Hányan szülnek 13 évesen. Nyugodj meg a babának nem tesz jót ha stresszeled magad. Jó baba várást 37 hetes kismama

Szia. Mitõl lenne neked nagyobb esélyed erre a betegségre mint másnak.? Nyugi nem lessz semmi baj.Azért mert 21 éves vagy nem jelent nagyobb kockázatot, ha csak nem éltél valami olyan életet amit nem kellett volna.Hányan szülnek 13 évesen. Nyugodj meg a babának nem tesz jót ha stresszeled magad. Jó baba várást 37 hetes kismama
Ha így állsz hozzá, akkor kínszevedés lesz a terhesség, és még nagyobb baj is lehet. A gondolatok nagy úr, azt teszi a tested, amit az eszed diktál neki. Nem szabad ilyenre gondolni, fiatal vagy, miért lenne baj? Legy egy egészséges szép babád, és boldogok lesztek. Nem szabad annyit gondolkodni! Az esélyeid a korod miatt igen nagyon alacsonyak, nem kell félned semmitõl!
Ilyen fiatalon kicsi az esély a down kórra, én 30 múltam és totál nyugodt voltam a teszt elõtt is, meg utána is, mivel negatív lett. Mindenkinél lehet ilyen betegség, de minél fiatalabb az ember annál kisebb az esélye rá: az irodalom szerint 20 évesen minden 1600-ik szülésre juthat egy ilyen betegség, szóval átlátod, hogy ugyan elõfordulhat, de milyen ritkán. 40 év felett 100 szülésre jut egy, tehát az anya életkorával nõ a betegség lehetséges elõfordulása, de hát ezért csinálják a genetikai vizsgálatokat. hogy ki tudják szûrni. Szóval neked a legkisebb az esélyed a betegségre az életkor szerinti megoszlás szerint!!! Jó babavárást és csak a babáddal foglalkozz, de a betegségekkel!
Bocs, az elõzõ író vagyok......NE A BETEGSÉGEKKEL!!!!!!
Nyugodjj meg, ha baj lesz, akkor is szólni fog! Gratulálok! :)

Mi látszik meg először egy dohányoson, kb.13 éves srác? Mondjuk szottyadt bőr, mert szaga az nincs és nem vagyok benne biztos, hogy cigizik?

Legjobb válasz: Ha valaki cigizik 13 évesen, mint ahogy én is cigiztem nem látszik semmi. 36 vagyok és nem szottyadt a bõröm. Akkor látszanak dolgok, ha a tisztálkodást hanyagolja... HA 60 éves körül lenne látszana, hogy cigizett 30-40 évig. De így semmi.

Ha valaki cigizik 13 évesen, mint ahogy én is cigiztem nem látszik semmi. 36 vagyok és nem szottyadt a bõröm. Akkor látszanak dolgok, ha a tisztálkodást hanyagolja... HA 60 éves körül lenne látszana, hogy cigizett 30-40 évig. De így semmi.
Anyám 66 éves, 40 éve cigizik, és 50-nél többnek senki nem mondja. Nem lehet általánosítani. Aki elhanyagolja magát, az cigi nélkül is, aki meg nem, az cigivel sem.
a hány éve cigizik anyád szöveg jelentéktelen, ha nem nyögöd ki, hogy napi 2 szálat vagy 2 dobozzal szív el. Meglátszik rajta, ha cigizik: iskolai szüneteken remegve rohan a budira, s mikor visszajön büdös, bagószagú a szája, a keze, a ruhája.
Szerintem lehetne érezni rajta. Nekem pl. a pulcsim ujja mindig beveszi a cigi szagot és a hajam is, de tuti, hogy a leheletemen is érezni lehet, mert én is érzem más dohányzókén. Ha a kérdést aggódó anyuka írta, érdemes sunyiban a gyerek ruháját megszagolni, vagy valami fabrikált indokból megölelni, adni neki egy puszit az arcára, és akkor le lehet buktatni.
gondolom egy aggódó anyukáról van szó :D egy tizenhárom éves kissrácon még semmi. beszélgessen el vele
Szerintem a legegyszerûbb rákérdezni váratlanul hogy bagózik-e, esetleg az is dob a dolgon ha van ott valaki akirõl tudja hogy büntetést kap ha igen a válasz...de persze nem a válaszra kell figyelni hanem a reakcióra, ha egy ön egy anyuka akkor kell annyira ismerje 13 évesen hogy olvas a reakcióiból
Hát kb 40-45-50..
Annyiszor 5 kilót ahány betûbõl ez a ..... kérdésed áll!
Nem igaz az 53, az már a normális felsõ határa lenne, ami egészségre még nem káros, de kinézetre már elég duci. Nem kell a felsõ határig zabálni, annál kevesebb is tökéletes. 3.
Egy 13 éves kislánynál egyáltalán nem gond, ha csak 35 kiló. Én is kb. ilyen magas és ennyi kiló voltam akkoriban. Ha nincs egészségügyi problémád, a vérképed rendben van (nem vagy vérszegény stb.), nem vagy általánosan gyenge, akkor nem kell erõltetni a hízást Majd ahogy nõiesedsz, úgyis felszedsz akaratlanul is jó pár kilót. :) Étkezz egészségesen, változatosan és sportolj sokat! Csak ennyi a lényeg.
53-kb lenne az ideálig...de 50-re mindenféleképpen
Minimum 8-10 kilót, akkor lennél vékony. Pillanatnyilag betegesen sovány vagy. Ha nem tudsz hízni, forduljatok orvoshoz.
Ha nem nézel ki csontsoványnak akkor fölösleges híznod még csak 13 vagy majd 1-2 év múlva úgyis kialakul.(csak ha lány vagy) ha fiú akkor 10 kilót :D
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok, és vékony vagyok, azért nem csont sovány, inkább karcsú. Amolyan sose lesz gondom a ducisággal forma. Egyébként az útóbbi idõben gyarapodtam ...
A kérdező hozzászólása: Köszi utolsó ;)

13 vagyok és 50 kg és kb 160 cm. Az nagyon durva?

Legjobb válasz: nem, én is ilyen vagyok :)

nem, én is ilyen vagyok :)
normális :D
Nem , a magasság és a testsúly is megfelelõ.
Egyáltalán nem durva. :) A súlyod teljesen normális a magasságodhoz képest, emiatt ne aggodalmaskodj. Különben is, ebben a korban az ember szervezete fejlõdik, szóval ha most kicsit kereknek is érzed magad (ami nyilván nem reális meglátás), akkor késõbb simán megnyúlhatsz. :D

Segítség! Normális, hogy 17 vagyok, és kb.13 éves koromban volt utoljára barátnőm? (bőv. Lent. )

Azt hiszem, 6. osztályban volt barátn?m utoljára, de semmi nem volt, életemben nem csókolóztam... Nem akarom így betölteni a 18. évemet. Nem vagyok annyira csúnya azért szerintem, de nem is az a tipikus discos jókép? gyerek. Jelenleg egy elérhetetlen lányba vagyok szerelmes (messze lakik)

Legjobb válasz: 20 éves vagyok és utoljára óvodában volt "barátnõm". Komolyan. :|

20 éves vagyok és utoljára óvodában volt "barátnõm". Komolyan. :|
Ez aranyos! :) Amúgy milyen messze lakik az a lány? Nem lehet annyira elérhetetlen... És nem csinálsz szerintem semmit rosszul..nem kell mindenkinek végigmenni az összes ribancon... 16/L
normális értelmes sõt szép lányt is ott találsz ahol ennek az ellenkezõjét...lehet hogy manapság fura az ilyen de szerintem ha meg történik az elsõ csók vagy az elsõ szex sokkal szebb lesz mintha mindenkinek az ágyába bújnál..:) keresgetni kell...lehet kicsit passzív vagy, esetleg pesszimista...kezdj el intenzíven keresni a rendes csajokat... valahol valaki rád vár ;)
De sietõs... én a 25.-et töltöttem be így... aztán puff, egyszercsak lett :)
A kérdező hozzászólása: 1. Válaszoló: Másik országban lakik sajnos :(
Ó, értem, az tényleg nem nyerõ :( elsõ voltam.
Akkor az normális.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtatást :)
Akkor lenne fertõzésed, ha sárgás zöldes a folyásod, büdi és csíp/éget. Ha nem akkor minden rendben van, minden nõnek van folyása, kinek több, kinek kevesebb.
Szia! :) Sajnos ha kellemetlen szagú a folyásod, az lehet fertõzéstõl.
A kérdező hozzászólása: Nem éget , nem csíp , csak kicsit furcsán büdös ...
A kérdező hozzászólása: Ja , és fehér , nem sárga .
Elsõ vagyok. Önmagában nem gond a folyás, de ha büdös, az lehet fertõzés jele, még ha le is lettem pontozva!!!

13 vagyok kb.6 hónapja dohányzom (? )

6 hónapja dohányzom (fehér szofi, fehér bond vagy ami éppen fehér) a haverokkal szoktunk. De nekem már nem jön be. Le szeretném tenni. Ha most leteszem akkor nem lesz bajom ugye? Csak ha tovább folytatom?? Le akarom tenni. Tényleg. Köszönöm el?re is.

Legjobb válasz: fehér szofi, fehér bond, minden fehér, azztán szép lassan egyre barnább lesz minden, aztán jön a fekete szín. Nem lesz bajod ha leteszed. Tedd le.

fehér szofi, fehér bond, minden fehér, azztán szép lassan egyre barnább lesz minden, aztán jön a fekete szín. Nem lesz bajod ha leteszed. Tedd le.
Pont abból lesz bajod, ha nem hagyod abba. Hajrá hozzá.
Csak abból akad bajod, hogy a haverkáid szívatni fognak és Te újra kezded. Aztán már nehéz lesz letenni.
Mi bajod lenne? Akkor lesz bajod ha tovább mérgezed magad. Egy idõ után olyan kátrányos lesz a tüdõd, nem gyõzöd majd köpködni. Fulladozni fogsz, az ereid elvékonyodnak, a kezed elbarnul, a tested nem termel majd elegendõ hõt. Veszélyes dolog a dohányzás. Ha nem halsz meg tüdõrákban, szív és érrendszeri betegségben fogsz elpatkolni. Dobd el a francba!
Anyukád tudja? mert ha igen vetess vele nikotin tapaszt. anyumnak az segített 12/L
A haverok miatt se cigizz.
Okos gondolat, hogy leteszed, ez egy nagyon nagyon rossz szokás. Te meg még nagyon fiatal is vagy ráadásul. Ne cigizz csak a haverok miatt, ha esetleg azért cigizel. legyél erõs és tedd le, hogy büszke lehess magadra.
A kérdező hozzászólása: De akkor nem lesz bajom tõle??
A kérdező hozzászólása: Köszi de nem fogok többet szívni elég volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszaitokat leteszem mindenféle képpen. :)
Most már 6 hónapos terhes vagy?

20 éves vagyok, még nőhet a mellem? Most nagyon kicsi és formátlan kb.13 éves korom óta ekkora. A családomba mindenkinek hatalmas melle van már a húgomé és kezd nagyobb lenni. Azt mondják genetika de nem értem nekem miért nem nagyobb akkor? !

Legjobb válasz: Nem nõhet, magától legalábbis sztem nem, ha fogi gátlót szednél, attól valamelyest nõne, de pl. mikor én abbahagytam a gyógyszert, a mellméretem is visszaesett az eredeti mini verzióra.

Nem nõhet, magától legalábbis sztem nem, ha fogi gátlót szednél, attól valamelyest nõne, de pl. mikor én abbahagytam a gyógyszert, a mellméretem is visszaesett az eredeti mini verzióra.
A kérdező hozzászólása: igen arról hallottam h van akinek segít, azt viszont nem szeretnék szedni, egyéb mellékhatásai miatt, félek h meghíznék stb...
Ez tényleg genetika, csak nem a nöi ágtól örökölted.
Magától nem hiszem, hogy még nõhetne. Próbáld ki a Soya Lecithint, nekem sokat segített.
Kérdezõ, én is hasonló problémával küzdök! A választ nem tudom, elolvastam a kommenteket, és lennének hozzá kérdéseim: Ha a hormonokkal van baj, akkor van vmilyen tünete? Utána néztem a Soya Lecithinnek, neked konkrétan miben segített? Genetikailag én se értem a dolgot, mert az egész rokonságban nagy mellû nõk vannak! :S
A kérdező hozzászólása: és mennyi idõ után hatott a Soya Lecithint? valóban nõtt tõle ? és lehet benne vmi h a hormonok a hibásak, mivel amióta elkezdett nõni a mellem azóta csak ugyanakkora, pedig azért még tinédzser korban is fejlõdnie kellett vna, ám valóban kicsik mások is mondták és nem is lenne nagyon nagy baj ha legalább szép formás lenne, de sajnos formátlan ki csúny :S ezért is szeretném ha nõne. és köszönöm a válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: * kis csúnya xD
Elöször is lehetséges, hogy ezt csak te látod igy, és nem annyira kicsi. Mellékesen sok mindenkinek éppen a kisebb mell a vonzó, nem a pornóméretüek. Másodszor menj el nögyógyászhoz és vizsgáltasd meg a hormonszintedet, mert elöfodul, hogy ott nincs minden rendben. Ilyen esetben vannak olyan gyógyszerek (nem feltélen fogamzásgátló, de azok között is van, ami ilyen esetben használ, ezt az orvos el tudja dönteni), amik helyreállitják a zavarokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!