Találatok a következő kifejezésre: Kb 13 mulva (8 db)

Ha a tabletta (Lyndinette 20) bevételét követően kb. 13 óra múlva hasmenésem van, akkor nem véd rendesen a tabi?

Mivel este 9-kor szoktam bevenni, és reggel 10 körül volt hasmenésem...

Legjobb válasz: Olvasd el a tájékoztatót, csak ha 2-4 órán belül van hasmenésed, akkor nem biztos, hogy felszívódott, 13 óra alatt már rég felszívódott. Ne aggódj, véd.

Olvasd el a tájékoztatót, csak ha 2-4 órán belül van hasmenésed, akkor nem biztos, hogy felszívódott, 13 óra alatt már rég felszívódott. Ne aggódj, véd.
Kb. 4 óra alatt szívódik fel! Így még védett vagy!
Biztos véd, de lehet, hogy azért van hasmenésed mert mellékhatása jön ki rajtad.Fejfájásod vagy más mellékhatásod nincs?Mert ha esetleg van akkor szólj az orvosodnak.

Ultrahangon látszott hogy érik a tüszöm, kb.13 mm-esnek látta az orvos. Két nap múlva nem volt semmi, azt mondta vszínű volt peteérésem. De ahhoz túl kicsi volt a tüszőm szerintem. MI történhetett?

Legjobb válasz: szia, Valszeg tüszõrepedésed volt és az érett petesejt kiszabadult, és elindult az útjára... Ha voltatok együtt a pároddal, akkor akár baba is lehet belõle...

szia, Valszeg tüszõrepedésed volt és az érett petesejt kiszabadult, és elindult az útjára... Ha voltatok együtt a pároddal, akkor akár baba is lehet belõle...
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, de sajna azért nem bízakodom, mert infóm szerint tüszõrepedés elõtt közvetlenül a tüszõnek kb.18-20mm-esnek kell lennie. És két nap alatt nem nõhetett akkorára. Ezért nem tudom mi történhetett... :-(
Szia, nekem is nézték a peteérésemet, 16.ciklusnap 13 mm-s volt, rá másnapra 16 mm-s lett, és abban a hónapban sikerült is a baba, pedig biztos hogy nem nõtt nagyobbra mert tüszõrepesztõ szurit is kaptam akkor. A doki azt mondta hogy szerinte túl kicsi volt a tüszõ, és hogy ne reménykedjek, most mégis 15 hetes kismama vagyok:) )sose lehet tudni mikor akar jönni a babó!
elsõ vagyok: Én is jártam meddõsségi központba... 1, 5-tõl már jó a tüszõ én úgy tudom, ... ..és miért ne nõhetett volna akkorát 2 nap alatt? Ha vigasztal a dolog, nekem sohasem mértek 1, 5 -nél nagyobbat...igaz én 1 év után meg is untam ezt a huzavonát, ami ezzel az ide oda járkálással, gyógyszerezéssel jár és abbahagytam.. Utána nem sokkal terhes lettem spontán, és most 15 hónapos a kislányom, és a tesóval 13 hetes terhes vagyok, aki szintén spontán jött össze..:) ) szorítok nektek.. sok sikert Maya

Kb 13 ora mulva vettem be a tablettat, lehet gond?

Mult heten kezdtem uj levelet a lindynette 20bol. Mar 3 eve szedem, eddig nem volt semmi gond. Azonban a 2. tablettat elfelejtettem bevenni rendes idoben es kb 13 oraval utana vettem be (amugy 12 lett volna, de kivetelesen azt hiszem az elozot kicsit korabban vettem be mindt ahogy szoktam). Azota tobbszor voltam a parommal de a tablettat rendesen szedem. Az az egy tabletta es az a plusz egy (? ) ora okozhat-e gondot szerintetek? Bizom benne h nem...

Legjobb válasz: Valószínû,hogy nem történt tragédia,bár gyengül a bogyó hatása,de ha már 3 éve folyamatosan szeded,nem tartom valószínünek,hogy teherbe estél.

Valószínû, hogy nem történt tragédia, bár gyengül a bogyó hatása, de ha már 3 éve folyamatosan szeded, nem tartom valószínünek, hogy teherbe estél.

Ha minden nap csinálok külön féle fenékformáló gyakorlatokat kb. háromnegyed óráig, mennyi nap múlva látszik meg az eredmény? 13/L

Legjobb válasz: van rajtad zsír? ha igen, akkor elõbb azt kéne eltüntetni, pl. futással, meg azzal, hogy nem eszel édességet, nasit, cukros üdítõket, meg azzal, hogy próbálsz minél több husit, zöldséget enni és minél kevesebb cukros, zsíros kaját. ha nincs rajtad zsír, csak formálni akarsz, akkor is be kéne tartani ezeket az elveket (sõt, igazából mindenkinek így kellene kajálnia), de normális mennyiséget enni belõle. És akkor mehet a fenékformálás, nekem 1-2 hónap után nagyon szép eredményeim lettek vele. a sport sosem árt, de azért felhívnám a figyelmedet arra, hogy 13 éves vagy és a tested a köv. 2-3 évben gyökeresen fog változni, szóval a feneked, csípõd magától is ki fog kerekedni, a derekad pedig karcsúsodik majd :)

van rajtad zsír? ha igen, akkor elõbb azt kéne eltüntetni, pl. futással, meg azzal, hogy nem eszel édességet, nasit, cukros üdítõket, meg azzal, hogy próbálsz minél több husit, zöldséget enni és minél kevesebb cukros, zsíros kaját. ha nincs rajtad zsír, csak formálni akarsz, akkor is be kéne tartani ezeket az elveket (sõt, igazából mindenkinek így kellene kajálnia), de normális mennyiséget enni belõle. És akkor mehet a fenékformálás, nekem 1-2 hónap után nagyon szép eredményeim lettek vele. a sport sosem árt, de azért felhívnám a figyelmedet arra, hogy 13 éves vagy és a tested a köv. 2-3 évben gyökeresen fog változni, szóval a feneked, csípõd magától is ki fog kerekedni, a derekad pedig karcsúsodik majd :)
nem meghatározható

Január 2-án megjött és kb.5 napi tartott, és kiszámoltam az ovulációs naptárral a neten, hogy 13-tól 18-ig van jó idő próbálkozni, hogy teherbe essek! Próbálkoztunk 11, 13, 15-én! Nem udom sikerül-e! Hány nap múlva lehet terhességi tesztet csinálni?

Legjobb válasz: Úgy mondják, hogy leghamarabb az elmaradt mensikor. De lehet akkor is negtív a teszt úgy, hogy terhes vagy közben :-))) van akinél még nincs kimutatható mennyiségû HCG az elején. Ha nem olyan a mensid, mint máskor, attól még lehetsz terhes. Ha csak barnázol vagy valami. Na és van a szerencsésebb eset, amikor már akkor pozitív lesz a teszt, mielõtt meg kéne jöjjön. Sok sikert!

Úgy mondják, hogy leghamarabb az elmaradt mensikor. De lehet akkor is negtív a teszt úgy, hogy terhes vagy közben :-))) van akinél még nincs kimutatható mennyiségû HCG az elején. Ha nem olyan a mensid, mint máskor, attól még lehetsz terhes. Ha csak barnázol vagy valami. Na és van a szerencsésebb eset, amikor már akkor pozitív lesz a teszt, mielõtt meg kéne jöjjön. Sok sikert!
A pé utáni 12. naptól lehet csinálni LH tesztet is. Állítólag az is kimutatja jóstesztként. Én ezt még nem próbáltam, csak itt a fórumon olvastam, hogy sok kismaminak bejött. Azt is a reggeli vizeletbõl kell csinálni. Nekem a mensi elõtti napon lett pozitív a rendes terhességi tesztem:) Kitartás, drukkolok, hogy neked is sikerüljön!!:)

Szerintetek az első menstruációnál normális? 2 és fél hónapja volt az első menstruációm, október vége körül, 5-7 napig tartót kb de azóta semmi olvastam az első 1-2 évig még rendszertelen lehet, 12 éves vagyok 2 hónap múlva leszek 13.

Ez alatt a 2 és fél hónap alatt még fehér folyás/barna folyás se volt halotam arról hogy egy lánynak az első után 6 hónap múlva jött a második és volt közbe fehér folyása. De olyanal is leveleztem interneten akinek fél évre jött a második neki nem volt közbe semmi 6 hónap útán rendszeres lett neki.. Úgye ez normális? Azóta nagyobb a cicim is agy picivel nőttek már jó pár éve szörős ott lent is stb Lányok nektek hogy volt az első/nők "Nektek hány napra/hónapra jött a második?"

Legjobb válasz: nem hiszem el hogy minden nap fel kell tenni ugyanezt a kérdést. Normális hogy nem rendszeres. van akinek 1-2 év kell hogy beálljon.

nem hiszem el hogy minden nap fel kell tenni ugyanezt a kérdést. Normális hogy nem rendszeres. van akinek 1-2 év kell hogy beálljon.
Nekem majdnem 3 hónapig nem volt semmi az elsö után.Aztán a harmadik 20 napra megjött.Ne aggódj miatta! Ha 6 hónap után sincs semmi akkor el kell menned gyermeknögyógyászhoz.Addig is mindig legyen nálad betét, hogy nehogy meglepetés érjen.Sok sikert! Nyugodtan írhatsz nekem pirivit. 11/L
Maximálisan igaza van a 09:39-es Válaszolónak!!!
Bár nem lány vagyok, de ne aggódj, idõ kell míg beáll a menstruáció. Sejtem ki vagy, csak most láttam a kérdésed. :)
A kérdező hozzászólása: Na nem ír senki! Légy szí!
Köszi! *.* 11/L
Nekem az elsõ után másfél hónapra jött a második és a harmadiknál meg majdnem 2 hónap kimaradás volt. Ez eleinte normális. 15/L

13 éves barátom már 1 éve cigizik(12 éves kora óta) azóta megállt a növésbe meg minden.. ha nem hagyja aba milyen baja lehetnek évek mulva? amugy kb 1 nap 1 doboz vagy 2. Mi lesz vele? Nagy hátrányai lesznek emiatt az életbe?

Legjobb válasz: Hát jó nagy barom a barátod, aki cigizik, nekem nem lehet barátom. Én kiközösítem õket, és "ráteszem a címkét" hogy nem normális...

unokatesóm 11 éves kora óta a helyi menõ gyereke hatására kezdte el, most 18 és ugyanúgy fejlõdött, alig volt beteg, szal nem lett baja, de semmiképp sem egészséges, szal vhogy szedd le róla. Nekem volt egy bnõm általánosban az úgynevezett cigis bandában, értelmes fiatal lányok voltak letették de egy kimaradt.Úgy szoktatták le, hogy nem szóltak hozzá, amíg le nem tette.A csajnak meg fontosabb volt a barátság úgyhogy elhagyta a cigit:) )
énis cigiztem ijen korban(nem sok telt el azóta) ofõ megtudtda és aztmondta h elmondja a szüleinknek azóta a kezünkbe se vettük a cigit:D(osztály összes fiúja)(2 éve volt)(8. osok vunk most) és mindannyian örülünk h abbahagytuk mielött rászoktunk volna
Hát jó nagy barom a barátod, aki cigizik, nekem nem lehet barátom. Én kiközösítem õket, és "ráteszem a címkét" hogy nem normális...
Szerintem amiatt nem kell senkit kiközösíteni mert dohányzik. :( Ez egy hülye hozzáállás.
Múltkor állt 4 max 12 éves pö-csös a buszmegállóban, mindegyik cigizett, közben pedg arról dumáltak meglehetõseg közönséges hangnemben, hogy mennyire beittak tegnap. Ok, havonta én is elbökök 1-2 szálat, de én mondjuk idõsebb vagyok, viszont szánalmas, mikor ezek a [email protected]úak (mint a barátod) így akarnak keménynek tûnni.
70%-os valaszolo, lehet hogy 4 ev cigi utan nem sargak a fogaid, de aki ennyi idosen elkezdi, es szivja 30-40 even keresztul, szerinted? Ki mondta, hogy a srac 4 evig fog csak cigizni?
Micsoda? Es honnan van ra penze? Milliomosok? Tudorak, a fogai annyira tonkremennek, hogy feketek lesznek, kiesnek, mindig budos szaj, mindene budos. A tudorakba pedig belehal. Nincsenek szulei a baratodnak?
Szólj a szüleinek, hogy jól pofozzák le, míg nem késõ. ilyen extrém esetekben csak egy kiadós, pedagógiai célzatú verés segít. ne félj, úgy be fog ettõl szarni, hogy rá se fog nézni a cigire.
A fogai nem esnek ki ez hülyeség, sárgák lesznek (nekem 4 év dohányzás után sem sárgultak be) (én már letettem)
Igen, általában az elvált szülõk gyerekei, vagy az elnyomott gyerekek cigiznek, nagy bánatukban, nameg hogy menõk legyenek.
12:55 szerintem a dohányosok nem is akarnak egy ilyen p.cs barátai lenni.a barátodnak érdekébe szerintem minnél hamarabb táolitsd el a cigit a kezébõl mert késõb sokkal rosszab lesz.(tapasztalom) Szólj a szüleinek vagy kötözd a székhez mikor rá akar gyújtani esetleg ha annyi pénze van ajánld neki az elektormos cigit vagy szoktasd rá inkáb a vizipipára az sokkal egézségesebb.
A kérdező hozzászólása: Szülei elváltak apjával él aki a nap 24 órájábol kb 8 órát van otthon este aludni.. Ezért szerintem kikészült vagy nem is tudom.. de elég komolyan szivja már próbálkoztam h mondtam neki h enek következményei lesznek de le se szarja..:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!