Találatok a következő kifejezésre: Kb 10 szedek egy olyan (2 db)

Kb 10 napja szedek egy olyan tabletta féleséget ami fényessé teszi a hajat, széppé a bőrt meg a körmöket. Előfordulhat, h azóta kicsit kellemetlen a száj szagom?

Sokszor érzem, saját magamon, hogy kicsikét kellemetlen a száj szagom, néha a szám íze se vmi jó, de csak azóta amióta szedem azt a bogyót. Bevallom ?szintén elég sokat segített a körmömöm, mert azóta nem tört le meg semmi. Szépek. De vhogy már unom, h estére mindig "bebüdösödik" a szám :S

Legjobb válasz: Nézd meg az összetételét, ha van benne B-vitamin, attól lehet, mert nagyon erõs, kellemetlen szaga van. Rossz szájízt okozhatnak pl. a vastartalmú készítmények is.

Nézd meg az összetételét, ha van benne B-vitamin, attól lehet, mert nagyon erõs, kellemetlen szaga van. Rossz szájízt okozhatnak pl. a vastartalmú készítmények is.
Próbálj meg sûrûbb fogmosással küzdeni a szájszag ellen. Pl. minden étkezés után moss fogat vagy használj szájvizes öblítést. Hátha ez segít valamit.
Hát.. ha azóta nem mosol fogat, akkor IGEN!!!!!!

Már 2 hónapja nem szedek fogamzásgátlót. Kb 10-11 napja voltam együtt a férjemmel. Volt egy olyan női megérzésem, hogy terhes vagyok, de ma vettem egy tesztet és az negatív volt. Lehet, hogy a hormonszintem nem elég magas még? Vagy csak bebeszélem?

Legjobb válasz: hát elvileg 3hónapnak kéne eltelni, hogy terherbe essél a fogamzásgátló abbahagyása után.de ha nagyon szeretnéd tudni, akkor az együtt lét után 21.napon vegyél terhességi tesztet, mivel akkor mutatható ki hogy az vagy e!

hát elvileg 3hónapnak kéne eltelni, hogy terherbe essél a fogamzásgátló abbahagyása után.de ha nagyon szeretnéd tudni, akkor az együtt lét után 21.napon vegyél terhességi tesztet, mivel akkor mutatható ki hogy az vagy e!
Fogamzásgátlója válogatja, hogy mennyi idõnek kell eltelnie az abbahagyása után ahhoz, hogy bátran bevállalhassatok egy kicsit. Én 6 évig szedtem. Az abbahagyása után, még abban a hónapban terhes lettem, és ezt nem találta problémának az orvos. Ami a teszetet illeti, nekem csak az 5. héten mutatott poz. eredményt.
Én is hasonló helyzetben vagyok a fogamzásgátlóval kapcsolatban. Melyiket szedted?
Az elsõ terhességem elõtt Tri Regolt szedtem 9 évig. 1 év kellett hogy terhes legyek. A második terhességem elõtt Yadine-t szedtem 5 évig, 9 hónap kellett hogy terhes legyek.Most 36 hetes kismama vagyok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!