Találatok a következő kifejezésre: Kb 10 megyek (54 db)

Miért van az, hogy 10 Mb-os internetnél, ha a feltöltés 100 kb-tal megy, megáll a tudomány?

Az a bajom, hogy a feltöltés megy kb. 100 kb-tal a torrentben (max. 400-450-nel szokott menni) és megáll a youtube videó, lassul nagyon a facebook stb. MIt lehetne tenni?

Legjobb válasz: "10 Mb-os" Ez meg milyen mértékegység? Megabit az nem adatátviteli-sebesség, hanem adatmennyiség. Inkább Mbps vagy Mb/s (Megabit/másodperc). "feltöltés megy kb. 100 kb-tal" Ugyancsak: milyen nértékegység? Valószínûsítem, mivel szoftverrõl van szó, inkább kBps-ban (kB/s, kiloBájt/másodperc; 1 kBps = 8 kbps) mér. "torrentben" A torrent egy hálózatot nagyon intenzíven használó alkalmazás, könnyen betelítheti a router/home gateway úgynevezett NAT-tábláját, ez által elfoglalva a többi alkalmazástól az erõforrásokat. Kvázi mint egy DOS-támadás. ;) Korlátozd le az egyszerre nyitható kapcsoolatok számát (globálisan 100 körülire), csökkentsd le a le- és feltöltési sebességeket az Internet-elõfizetésed maximum sebességének 80%-ra (vagy még kisebbre), kapcsold ki a DHT-t illetve a PeX-et (Peer Exchange). Ez által lassabban fog menni a torrent, de tudsz mellette mást is csinálni.

"10 Mb-os" Ez meg milyen mértékegység? Megabit az nem adatátviteli-sebesség, hanem adatmennyiség. Inkább Mbps vagy Mb/s (Megabit/másodperc). "feltöltés megy kb. 100 kb-tal" Ugyancsak: milyen nértékegység? Valószínûsítem, mivel szoftverrõl van szó, inkább kBps-ban (kB/s, kiloBájt/másodperc; 1 kBps = 8 kbps) mér. "torrentben" A torrent egy hálózatot nagyon intenzíven használó alkalmazás, könnyen betelítheti a router/home gateway úgynevezett NAT-tábláját, ez által elfoglalva a többi alkalmazástól az erõforrásokat. Kvázi mint egy DOS-támadás. ;) Korlátozd le az egyszerre nyitható kapcsoolatok számát (globálisan 100 körülire), csökkentsd le a le- és feltöltési sebességeket az Internet-elõfizetésed maximum sebességének 80%-ra (vagy még kisebbre), kapcsold ki a DHT-t illetve a PeX-et (Peer Exchange). Ez által lassabban fog menni a torrent, de tudsz mellette mást is csinálni.
A kérdező hozzászólása: És hogyan folyik a hitelbírálat?KHR listát nézik?Ha sikerül, akkor még ma átállítják a hitelkeretet?
A feltételek fent vannak a bank honlapján. https://www.otpbank.hu/portal/hu/SzabadFelhasznalasuHitelek/..

Ha bekapcsolom a gépem kb.10-12 percig elérhető az internet, majd leáll. Ha újraindítom a gépet újból 10-12 percig megy a net. Mi lehet a probléma?

A gépen más problémát nem veszek észre. Nod 32 semmit sem talál. Ez kb.2 hete megy. Modem tuti jó, mert ismer?s áthozta a laptopját és neki jó volt.

Legjobb válasz: IGEN lankártya hiba :)

IGEN lankártya hiba :)
A kérdező hozzászólása: Az pontosan mi is? Hálókártya?
Sztem vidd el szerelõhöz.Nemtudom milyen alaplapod van de ha chipsetben van benne akkor lehet hogy az egészet cserélni kell.Vagy vegyél a routert kösd be és csatlakozz wi-fin keresztül.
Videókártya drivere frissitve volt?
A kérdező hozzászólása: Nem próbáltam meg, de meglátjuk az után, hogy viselkedik. De a gép bekapcsolása után 10 percig nincs gond, majd azután kezd lassulni az egész, mintha lefagyna.
Halódik a videókártya.
A kérdező hozzászólása: Frissítés után is ezt csinálja.Én egyébként vírusra gondoltam, mivel film nézésnél nincs ilyen probléma.
Futtasd el ezt az online scannert, ha virus, megtalálja és leszedi. http://www.eset.hu/tamogatas/viruslabor/onlineellenorzes
Nincs rosszul az autóban?
Az én lányom sem szeretett soha.Most máfél éves, ideig-óráig elvan.Még kisebb volt ordított, hiába vittem egy csomó játékot, ki akart szállni mindenképpen.A mai napig ülök vele hátul/apa vezet/és szórakoztatom.Csak nekem meg hátul lesz nagyon hányingerem, így baromi élvezetes:((Hosszabb útra, ha én vezetnék el sem indulnék vele, mert végighisztizné:((Lehet hogy valaha megszereti?Nemtudom.
Valószínûleg érzékenyebb, "törékenyebb" a pici idegrendszere, és lehet, hogy autózáskor fél, vagy 1/2 óra múlva kifárad és azért sír. Az én egyik gyerkõcöm is ilyen volt, nehéz volt ezért vele közlekedni. Ennek ellenére kénytelenek voltunk 2-3 órás autóutakat tenni, ha elvittük a másik nagyihoz, és ezek az utazások évekig igencsak probémásak voltak.

Holnap megyünk strandra. Ha felkelek "teszek be" o.b. normált (közepes és erős vérzésre) mivel akkor lesz a 3. napja h megjött. 9-kor megyünk, kb. 10-re odaérünk. Ha odaértünk cseréljem a tampont vagy majd ha kijövök a vízből?

és még egy kérdés: tamponnal meddig lehet vízbe maradni?? Ha elmegyek wc-re honnan fogom tudni, hogy itt az ideje a cserének, vagy h nem kell még cserélni??

Legjobb válasz: amúgy most próbáltam elõször a tampont, és most gyenge vérzésû tampont van bent. azt is használhatom holnap, vagy inkább egy "közepes, erõs vérzésût"?? de mivan ha a "közepe erõs vérzésre " alkalmas tampon nem jön fel?? vagy feljön?? ajj segítsetek, kezdõ vagyok:S

A kérdező hozzászólása: amúgy most próbáltam elõször a tampont, és most gyenge vérzésû tampont van bent. azt is használhatom holnap, vagy inkább egy "közepes, erõs vérzésût"?? de mivan ha a "közepe erõs vérzésre " alkalmas tampon nem jön fel?? vagy feljön?? ajj segítsetek, kezdõ vagyok:S
"gyenge vérzésû tampon"?? figyelj, ne használj tampont. inkább hagyd ki a strandot, az írásmódodból ítélve fiatal vagy még ehhez. amúgy pedig 2óránként cserlni kell, de szörnyen fertõzésveszélyes, nem ajánlom L/20
fölösleges ennyire nézegetned, melyiket milyen vérzésre ajánlják. normál, és kész, de amúgy én sem ajánlom a strandot. Nagyon durva fertõzést lehet tamponnal összeszedni L/17
Na feldugtad?:D

Mitõl lehet az hogy az Opel F Astrámmal megyek kb 10 kilómétert és utána elkezd sípolni a jobb elsõ kerék?

Én a fékre gyanakszom.Se a féktárcsa se a fékbetét nem túl kopott. Mit lehet tenni?

Legjobb válasz: Szétszedni a féket, kitakarítani, dugattyút megjáratni és össze. De azt is nézd meg nem melegszik-e esetleg amikor mész vész vele. Talán fõfékhenger, bár mégsem.

Szétszedni a féket, kitakarítani, dugattyút megjáratni és össze. De azt is nézd meg nem melegszik-e esetleg amikor mész vész vele. Talán fõfékhenger, bár mégsem.
Fékrelépsz, abbahagyja?
Csapágy is elszállhatott.
A kérdező hozzászólása: Igen ha a fékre lépek abbahagyja!

Ma testnevelés órán kellett csinálnom 3 szabályos húzódzkodást, 30 fekvõtámaszt, és kb 10-20 tolódzkodást, gondolom bezavart a regenerálódásomba, nem? .17/F ma nem megyek kondiba. Pihenõnapom van.

tegnap volt hát-váll edzésem, múlthét Pénteken pedig mell-tricepsz, múlthét Szerdán meg Láb-bicepsz, és holnap lenne Láb-Bicepsz edzésem, Pénteken pedig mell-tricepsz

Legjobb válasz: Mindent elrontottál ezzel...

Mindent elrontottál ezzel...
Ez volt a bemelegítés?
A kérdező hozzászólása: na de most komolyan
A kérdező hozzászólása: és sokat vesztettem?
Egy életre hazavágtad magad, innen már nincs is értelme folytatni.
A kérdező hozzászólása: + még volt korlát is meg gyûrû
igen!
A kérdező hozzászólása: teljesen szabályosan kellett mindent csinálnom, nem csaltam egyiknél sem
A kérdező hozzászólása: de közel voltam hozzá?
-.-' NEM!
A kérdező hozzászólása: és tényleg elrontottam a regenerálódást?
A kérdező hozzászólása: muszájj volt megcsinálnom, nem tudtam mit tenni
Ez most troll kérdés? Mi a fa.sz bajod lenne 3 húzodzkodástól?

GTA SAN SeeMTA ra fel megyek kb 10 percet játszom és semmi féle hibaüzenet nélkül kilép miért van ez?

Neten sehol nem találok akinek ugyan ilyen problémája lenne .

Legjobb válasz: Ja ás amúg windows 7 professional van fent :)

A kérdező hozzászólása: Ja ás amúg windows 7 professional van fent :)
Lehet, hogy nagy a laggod a sok modolás miatt és ezért dob ki...mondjuk leírhatnád a gép hardvereit, és hogy milyen neted van..esetleg see-mta fórumon kérdezz rá, ott biztosan segítenek.. :)
A kérdező hozzászólása: Nem nem laggolo a pingem is 20 fölé nem megy a játékban ! Na most ki írta ezt : Version = 1.3.4-release-5879.0.000 Time = Thu Oct 24 19:28:41 2013 Module = C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\gta_sa.exe Code = 0xC0000005 Offset = 0x003C9119 EAX=000000 EBX=110C05B8 ECX=00000064 EDX=0022FAC8 ESI=5FBF4470 EDI=5FBF4470 EBP=0022FC58 ESP=0022FA8C EIP=007C9119 FLG=00010216 CS=001B DS=0023 SS=0023 ES=0023 FS=003B GS=0000

Ha kb 10 napig nem volt székletem, most meg két napja megy a hasam, szerintetek vegyek be hasmenés ellen gyógyszert?

Voltam orvosnál ma, de azt mondta "tegyen belátása szerint", szóval holnapig nem tudok elmenni már másikhoz :(

Legjobb válasz: Max.széntablettát. Drasztikus hasfogót ne.

Max.széntablettát. Drasztikus hasfogót ne.
Inkább egyél reszelt almát és fõtt rizst, ezek is szépen fogják a székletet, igyál sok folyadékot, várj még egy napot a székletfogóval.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!