Találatok a következő kifejezésre: Kb 10 lány (52 db)

S. O. S! Ma szülinapi bulim lesz és nem tudom mit csináljunk? Kint elég hideg van kb 10 lány lesz itt és nem tudom mit, játszunk" Szerintetek?

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Mi a barátnõimmel felelsz vagy merszeztünk, lufi csatáztunk, aktiviti, találd ki ki vagy? egy papirra ráirtunk személyt, állatot, tárgyat és a homlokára ragasztottuk neki pedig ki kellett találnia ki õ :) twist,OFV (ország falu város), tánc koreográfiát elõadni akié a legjobb az nyer valamit :D ezek jutottak eszembe :D

Hány éves vagy? Mi a barátnõimmel felelsz vagy merszeztünk, lufi csatáztunk, aktiviti, találd ki ki vagy? egy papirra ráirtunk személyt, állatot, tárgyat és a homlokára ragasztottuk neki pedig ki kellett találnia ki õ :) twist, OFV (ország falu város), tánc koreográfiát elõadni akié a legjobb az nyer valamit :D ezek jutottak eszembe :D
A kérdező hozzászólása: 13/l és köszii megy a zöld pacsii :) )

Lányok! Egy normál méretű péniszt nézve, milyen sűrűn van szex közben orgazmusotok? Kb 10-ből hányszor?

Legjobb válasz: Hát ez nagyon nem a pénisz méretétõl függ. A lányok nagy része például egyáltalán nem él át vaginális orgazmust, nekik maga a szex csak egy jó érzés, kézzel vagy szájjal lehet õket eljuttatni a csúcsra. Egyébként jó partner mellett az ember lányának 10-ból 10szer (vagy többször) van orgazmusa. Ha nincs (és nem áll fenn egyéb ok, pl. hullafáradt, csak a kedvedért belement, hogy szexeljetek), akkor ott valamit másképp kell csinálni.

Hát ez nagyon nem a pénisz méretétõl függ. A lányok nagy része például egyáltalán nem él át vaginális orgazmust, nekik maga a szex csak egy jó érzés, kézzel vagy szájjal lehet õket eljuttatni a csúcsra. Egyébként jó partner mellett az ember lányának 10-ból 10szer (vagy többször) van orgazmusa. Ha nincs (és nem áll fenn egyéb ok, pl. hullafáradt, csak a kedvedért belement, hogy szexeljetek), akkor ott valamit másképp kell csinálni.
hát akkor csoda nõk élnek ezen a földön, mert én egy szex alkalmával csak egyszer tudok elmenni... ha pl kinyalnak, akkor vagy ha megdugnak, akkor, de ha már az egyik megvolt, a másik nem jön össze ... L/25
1-2 alkalom, 2 max. l22
2011-06-16 11:58-es hozzászoló, én is ugyan így vagyok. L22
Kevés. Fiam a dupláját ette. Lányom most 4 hónapos és õ 5-6 X 200 milli tápszert eszik. És csak 5800 gr :(
Igen, ez kevés. Az én kisfiam is kb. a dupláját ette, és nem volt duci egyáltalán, 7, 5 kg volt 6 hónaposan. Kb. 3 óránként evett, és akkor is nagyobb adagokat. Az nem baj, hogy 4 óránként eszik, de elég kis mennyiségeket. Miért csak 10 dkg fõzit meg gyümit eszik? Annyit csinálsz, vagy csak annyit eszik meg? Tápszerbõl sem eszik valami sokat, nálunk 200 ml körül fogyott egy étkezésre.
nem kevés. gondolom, hízik rendesen. az enyém 6, 5 hónapos és kevesebbet eszik 5ször 130-150 ml tápszer és 1szer 5 kiskanál valami, ami kb. 20 gramm:) Elsõ gyerekem ennyi idõsen: (kapaszkodj meg) 50-70 ml tápszer!!!!!! és 2szer 40-50 gramm fõzelék!!!!!mondjuk õ nem hízogatott, de a második babaám szépen hízik.
de jó fejek vagytok.... miért csak 10 dkg-t eszik meg?! hát vajon miért?! 10 dkg az 100 g, az nem kevés. egy bébiétel 160 g. 100 g gyümölcs keksszel azért az elég tömény! és akkor mit szóltok az én 20!!!!! grammomhoz?! pedig sokfélét kipróbáltam már a babámnál, és már 5 hónapos korában elkezdtem a hozzátáplálást!!!!
A kérdező hozzászólása: Nem 10 dkg fözit csinálok, de nem hajlandó többet enni. 2800 gr-mal született, most 6500 gr., és 65 cm. A doki szerint picit az átlag alatt van. Néha elkeseredek, hogy nem eszik.
Már bocsánat, de nem kéne beszólogatni másnak, csak mert nem egyezik a véleményünk. Kérdezte, hogy nem kevés-e, mert õ is érzi, hogy az, nekem meg az a véleményem, hogy igen, kevés. Nem bántásból írtam, de ezt gondolom. Neked is csak azért más a gondolkodásod, mert a te babád még ennyit se evett. Persze, ahhoz képest nem kevés, de a normálishoz képest igenis az. Nem kell degeszre ennie magát a gyereknek, és minden gyerek más, más étvággyal, de azért 4 óránként 100g étel, vagy 120ml tápszer tényleg nem sok. A Bébiétel pedig csak az Univer esetében 160g, az összes többi 190g. De még a 160g is jóval több, mint a 100g, fõleg, hogy nem is sûrû idõközönként eszik.
Figyi már! Te mondod, hogy nem kéne beszólni aztán meg Te osztod itt az észt? NEM!!!!! Nem kevés! Ha a gyereknek kínálják az ételt, de neki csak annyi esik jól, amennyit megeszik, azért nem kell megtömni és hízót csinálni belõle! Egészséges a picid kérdezõ? Szerintem igen! Azért, mert a Te kislányod nem volt 6 hónaposan 10 kg az nem baj! Egészségesen táplálod és ennyi! Arról nem is beszélve, hogy a válaszolók nagy része egy aprócska kis dolgot figyelmen kívül hagyott. Mégpedig azt, hogy KISLÁNYOD VAN! A válaszolók nagy része kisfiúkról beszéltek és bizony a fiúk többet esznek, na meg ha Anya eldönti, hogy hozni kell a könyv szerinti átlagot, akkor bizony nincs apelláta! Gondolom azóta már szép és egészséges 1, 5 éves kislányod van és megnyugodtál, hogy minden rendben! Szépen evett és kész!
Utolsó tanulj meg számolni! Már 2 éves

Az aranyhörinek lehet adni lóherét? és a lány aranyhörim havonta kb.2 szer mért dermed meg és feltartja a farkát és így áll kb.10 percig mért van ez?

Legjobb válasz: az elõttem lévõ válaszolónak bizonyára igaza lehet, az én lány hörim is csinált ilyeneket, amikor vemhes volt akkor nem.

az elõttem lévõ válaszolónak bizonyára igaza lehet, az én lány hörim is csinált ilyeneket, amikor vemhes volt akkor nem.
Persze, az aranyhöri ehet lóherét :) Sajnos a másik kérdésre nem tudom a választ :(
Szerintem párzani akar.
A kérdező hozzászólása: köszi a váléaszokat
Én sokáig tenyésztettem höriket és ez a párzási idõszak jele, lóherét pedig nyugodtan adhatsz neki.:)

Ha egy srác most 23 éves és eddig kétszer volt dolga szűz lánnyal akkor kb. hány lánnyal lehetett összesen? 10-15? És mennyi a normális számú partner/szűz lány ilyen korú srácnál?

Nyilván minden eset különböző, de statiszikailag, átlagban kérdezem.

Legjobb válasz: Te most komolyan azt kérdezted mennyi a normális számú szûz lány egy 23éves srácnál?

Te most komolyan azt kérdezted mennyi a normális számú szûz lány egy 23éves srácnál?
Erre nincs matematikai képlet, sem statisztika. Lehet volt két szûz lánnyal, és mellette csak 1 olyannal aki nem szûz.
intervallumot tudnék meghatározni, ha nagyon szükséged van számokra. eszerint a lányok száma (X), nagyobb, vagy egyenlõ mint kettõ. és korából eredõen, és feltéve, hogy nem ebbõl él, nem futtatják, és nem is szexuális bûnõzõ, mondjuk kisebb mint 30 .
A normális az lenne, hogy 1 partner/1 szûz lány. De egyfelõl a világ koránt sem normális és vannak, akik abból ûznek sportot, hogy minél több nõt megdugnak vagy minél több férfivel összefekszenek. Másfelõl vannak szûzoltók is, akik több lány szüzességét veszik el így már emiatt is elvi lehetetlenség, hogy mindenkinek jusson egy, akivel elveszíti. A kérdésedre válaszolva: A szûz lányok szüzességének elvétele nem függ össze a nem szûz lányokkal létesített aktus mennyiségével. Számtalan oka lehet. - 2 hosszútávú kapcsolata volt elõtte, amiben mindkétszer õ vette el a lányok szüzességét. Ritka eset, de elõfordulhat. Mondjuk 16 éves volt a lány meg 15 az elsõ 5 éves kapcsolatnál, 20 évesen meg talált egy 18 éves szûz lányt és vele is volt egy 3 éves kapcsolata. - Buliban vette el mindkét csaj szüzességét és mellette még volt vagy 50 alkalmija. Még az se biztos, hogy volt egyáltalán komoly kapcsolata valaha. És a két szélsõséges eset között bármi lehet még. Szûz lánnyal komoly kapcsolat mellett megcsalás, egy szûz lánnyal komoly kapcsolat, utána alkalmik, ahol elvette egy másik szüzességét is, a lehetõségek határtalanok. De a jelenlegi trendekbõl kiindulva ha ezt a "Már két szûz lánnyal is volt dolgom." mondatot hencegésképp szánta, akkor egy kis ba szógép. De mondjuk a szövegkörnyezet és a szituáció sem mindegy.
Én 23 éves koromra 2 szûz lánnyal és további 2 nem szûz lánnyal feküdtem le.
szerintem 10-15 rengeteg. de lehet csak béna környéken élek, és túlontúl konzervatív vagyok:D
A kérdező hozzászólása: Minden elõjel nélkül. Simán kikerülhettek volna, volt elég hely.
ez tényleg bármelyiket jelentheti de szerintem inkább a 2. variáció 16/L
A kérdező hozzászólása: Köszi!
A kérdező hozzászólása: Mögöttem halkabbak voltak, alig hallottam a hangjukat. Elém kerülve föltûnõen megnõtt a hangerõ. Érzésre nekem is a 2. jött le, dehát ki tudja. A másik nemet nem lehet megérteni.
http://www.youtube.com/watch?v=-TYMXU-o2Ic Nem erre gondolsz? Pannon, klasszikus reklám *_*
A kérdező hozzászólása: De, ez az, köszi szépen, fantasztikus 10 év után látni :) Ezek szerint összekevertem egy másikkal. Ott is egy fiú meg egy lány találkozik, de talán mások is.
A kérdező hozzászólása: A helyszín amúgy nema lengyel követség? :)
Nagyon szívesen. :) Jó volt ez a reklám, meg a zene is telitalálat hozzá, szerettem én is nagyon, meg most is jó visszanézni. A helyszínt nem tudom sajnos...

18 hónapos lányom kb 10-15 szót használ. Nem nagyon kevés ez?

Ebben benne vannak a hangutánzó szaval és a szavak els? két bet?jének használata? Mivel ösztönözzem hogy jobban fejl?djön a beszéde? Vannak valami jó módszerek? Talán 2 évesen jobban beindul a beszéd?

Legjobb válasz: Keresztlányom kb 5 szót mond. Sokáig cumis volt és nem volt hajlandó beszélni.Ezt az ötöt is azóta tanulta mióta nincs cumi.Ne aggódj gyorsan tanul.Beszél hozzá sokat, verset mond énekelj, ami felkelti az érdeklõdését.

Keresztlányom kb 5 szót mond. Sokáig cumis volt és nem volt hajlandó beszélni.Ezt az ötöt is azóta tanulta mióta nincs cumi.Ne aggódj gyorsan tanul.Beszél hozzá sokat, verset mond énekelj, ami felkelti az érdeklõdését.
Az én fiam 15 hónaposan több szót használt, mostanra (18 hónapos) elértük a tökéletes visszafejlõdést. Az apa szón kívül csak halandzsázik.:( Én is bírnám már, ha beszélne.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Igen, valahol mindenkinek igaza van.Valójában engem nagyon bánt, hogy sokan olyan furcsa szemekkel néznek rám ha azt mondom még nem beszél a lányom.Átérzem ezt a helyzetét egyik hozzá szólómnak.Olyan mint ha azt hinnék hogy nem foglalkozom eleget a gyerekemmel, némán bámulnánk egymást egész nap.Pedig sokat foglalkozom vele-én legalább is így érzem.De most kezdjek el magyarázkodni.Rosszul esik és tudom, hogy valahol nincs semmirõl elkésve.Az tény hogy nagyon jó mozgású kislány, szerintem sok 2-2, 5 éves is megirigyelhetné.Különben minden kommentálva van neki napközben és mindent megért és utasításokat is végre hajt.Bonyolultakat is. Köszönöm a sok biztatást és szép hétvégét nektek!
Az én 23 hónapos kisfiam sem beszél még. Szótagokat mond, mindent megért amit mondok neki és folyamatosan dumál a maga nyelvén. Én nem siettetem és nem vagyok cseppet sem elkeseredve. Minden gyerkõc más ütemben fejlõdik. Ki ebben jobb, ki abban. Én 2, 5 évesen kezdtem el beszélni. Nézd a szépségét! Majd 15 év múlva visszasírod, hogy milyen jó lenne, hogyha még olyan kis " magatehetetlen " csöppség lenne..... Nekem már most furcsa visszanézni a kiskori felvételeket róla, mikor még csak forgolódni tudott. Úgy megy az idõ.... :)
Ne csináld, hogy nem érted meg! Mondd el helyette, amit tõle várnál (vegyél fel, add ide, meg bármi, amit a gesztusaiból megértesz)hátha utánoz, de ha nem, nem. És persze kommentáld hangosan amit csinálsz, ha együtt vagytok. " kinyitom a csapot. Folyik a víz. Hû, de jó meleg.. " és így tovább, minél dallamosabban, mindig azt, ami éppen történik. Figyeld meg, mennyire érti amit mondasz neki.(Dugd be a lábad, hozd a macit, amire éppen szükség van) Ebben általában elõbbre tartanak a gyerekek, mint a beszédben. Ha megteszi, amire kéred, az is egyfajta párbeszéd, elõbb utóbb beszélgetés is lesz belõle.
A lányom kétées múlt, mikor elkezdett baszélni, addig csak a halandzsa volt. Aztán 3 hónap után tökéletelsen behozta a korábban beszélõ kortársait. Gyönyörûen, tisztán beszél, nagyon hamar elért a mondatok használatáig.
Ne hasonlítgasd máshoz a gyerekedet, meg ne aggódj azon, hogy mennyi szót kellene már tudnia. Minden gyermek más ütemben fejlõdik. Van, aki másfél éves koráig semmit sem szól csak mutogat, aztán kétéves korára meg szebben beszél, mint aki már 18 hósan nagyobb szókészlettel dumál. Nemrég a férjemet is leszólta egy ismerõse, mert csodálkozott, hogy a 15 hónaposunk még nem beszél. Kioktatta, hogy sokat kell beszélni a gyerekhez... Megjegyzem, pár hós kora óta minden nap mondókázunk, énekelünk, mesét olvasunk, és persze beszélek hozzá. Ilyenkor rosszul esik, de máskor nem szoktam ilyeneken gondolkodni. Nyugodj meg, szép lassan halad majd a cél felé a babád!
Az én 18 hónapos kisfiam még ennyit sem, de örülnék, ha már legalább ennyit mondana.... átérzem, amit érzel és már én is alig várom, h dumáljon :) ))) persze nem siettetem, de legbelül nagyon bánt
:-) köszi hidd el, hamarabb eljön az az idõ, semmint gondolnád, amikor majd azt fogod várni hogy bár befogná egy pár percre a lepénylesõjét... ;-) Amúgy meg tényleg gyerekfüggõ. Az enyémek ebben jók, másban meg kevésbé. Minden babának megvan az erõssége. Majd fog a tied is szövegelni reggeltõl estig, de elhiszem, hogy nagyon várod. Nagy könnyebbség, hogy pontosan el tudja mondani hogy mit akar, minek örül, mi bántja stb. De tartom magam ahhoz, hogy még nincs elkésve a lányod egyáltalán. Nyugi. Majd megindul neki is
A kérdező hozzászólása: Hû kedves utolsó, most nagyon irigyellek!Már úgy várom, hogy dumáljon.Próba szerencse
a beszédfejlõdés nagyon gyerekfüggõ. Szerintem a lányod még semmirõl nincs elkésve. sok gyerek még ennyit se tud másfél évesen. (szerencsére nekem nem volt ilyen gondom: a lányom 18 hósan már több tagmondatos mondatokat használt, a fiam most 13 hós és kb 30 szava van + hangutánzás) azzal tudod ösztönözni, hogy mostantól te és a közvetlen környezete "nem érti meg" amit eddig elmutogatott/aktivitizett. kényszerítsétek rá, hogy mondja ki, legalábbis mondjon valamit, hogy mit is akar éppen. nagyon macera, de ha rákényszerül, meg fogja értetni magát, hidd el.
A kérdező hozzászólása: Hát ez érdekes!Átérzem a helyzetedet.Lehet, hogy most csak raktározza a szavakat.:)
Nincs rosszul az autóban?
Az én lányom sem szeretett soha.Most máfél éves, ideig-óráig elvan.Még kisebb volt ordított, hiába vittem egy csomó játékot, ki akart szállni mindenképpen.A mai napig ülök vele hátul/apa vezet/és szórakoztatom.Csak nekem meg hátul lesz nagyon hányingerem, így baromi élvezetes:((Hosszabb útra, ha én vezetnék el sem indulnék vele, mert végighisztizné:((Lehet hogy valaha megszereti?Nemtudom.
Valószínûleg érzékenyebb, "törékenyebb" a pici idegrendszere, és lehet, hogy autózáskor fél, vagy 1/2 óra múlva kifárad és azért sír. Az én egyik gyerkõcöm is ilyen volt, nehéz volt ezért vele közlekedni. Ennek ellenére kénytelenek voltunk 2-3 órás autóutakat tenni, ha elvittük a másik nagyihoz, és ezek az utazások évekig igencsak probémásak voltak.

Lányok! 10-ből kb. mennyi lánynak van spriccelős orgazmusa?

Mennyire ritka a spriccel?s orgazmus lányoknál?

Legjobb válasz: 0,03

0, 03
0, 0001%
még soha nem volt olyan. 18.l
Én is nemrég láttam, hogy ilyen is van. :D Elõször néztem azt hittem behugyozott a csaj. Szerintem nem sok nõnél fordul ez elõ, még soha nem hallottam senkitõl, hogy ilyenje volna. :) Köztük nekem se. 21l
Inkább százból van egy-kettõ ilyen.
Nem soknak, nekem sem volt soha, de ki tudja, talán idõvel:) 19/L
nekem sokszor van olyan, de csak szex közben, és csak g-pontos orgazmusnál...magamnak pl maszti közben nem tudom elérni 21/L
Nekem csiklónál és G-pontnál is spriccel, nem valami jó dolog (ill. akkor persze jó:D), mert utána annyira nedves vagyok, hogy az már szerintem ciki, bár a barátom izgatónak találja. Én kicsit szégyellem emiatt, de eddig minden barátomnak bejött, mert ugye tudták, hogy mikor megyek el tényleg. Na ez is egy hátrány, hogy maximum a kapcsolat elején játszhatom meg az orgazmust, amint kiismernek, tudják mi a helyzet pontosan. :S (Ne hurrogjatok le, szerintem minden lány volt már olyan helyzetben, hogy meg kellett játszania az orgazmust, mert ugye a legtöbb lány nehezebben megy el, mint egy fiú, és a fiúk nem értik meg, hogy a lányoknak, legalábbis nekem, nem feltétlenül az orgazmus a szex legfõbb értelme, hanem maga az együttlét... Ha orgazmus is összejön, az csak hab a tortán.)
Nekem mindig olyan van, de én fiú vagyok!
Nekem volt már benne részem, igen csodás, de csak egy bensõséges kapcsolatban engedem meg, ahol bizalom és az is elég nagyfodú és amikor már persze összeszoktunk, kiismertük egymást ! utána mást nem tudok csinálni ....:) csak feküdni és meg nem mozdulni, mert arra sincs erõm, hogy felüljek és felállni, menni azt végképp nem :) ja utolsónak üzenem : SOHA az életben nem játszottam meg az orgazmust, miért is tettem volna, hogy becsapjam saját magam és a pasit is , ennek soha nem értettem mi értelme ?! ha vkivel nem megy a szex abból úgysem fog semmi jó kisülni , idõ után úgyis szakítás lesz belõle, mert én szeretõt nem tartanék semmi pénzért ! Van olyan, hogy két ember szexuális téren nem illik össze és próbálkozhatnak a végtelenségig is nem fog a csajnak hüvelyi orgazmusa lenni soha , de van akivel elsõre összejön ! én azon a véleményen vagyok a hüvelyi orgazmus két emberen múlik ! Volt olyan pasim, akivel minden szép és jó volt , de a szex pocsék volt, nem figyelt rám, nem hallgatott meg ....vége is lett !
Ne a pornóból tanulj hülegyerek, hanem inkább a biológia- és felvilágosító könyvekbõl. Azokból sokat okosodsz. CSõváz
A kérdező hozzászólása: Miért, azokban benne van, hogy mekkora arányban vannak spriccelõs lányok? Ostoba...
Nem tudom, nekem elég sok barátom volt, és nem mindegyikkel volt orgazmusom, sõt, de attól még nagyon szerettem velük lenni, és nagyon élveztem velük a szexet, attól függetlenül, hogy nem mentem el... ÕKET szerettem, nem a péniszüket, gyengédek voltak, és nagyon szerethetõek. Volt, amelyik meg sem tudta, hogy sose volt orgazmusom, és ez így volt jó. Az is érdekes, hogy a mostani páromba nagyon szerelmes vagyok, viszonylag kicsi neki, mégis mindig van orgazmusom, szóval nálam nem a technikától, meg hasonlóktól függ a dolog, hanem érzelmektõl... És igenis, ha szeretek valakit, akkor megjátszom magam. Nem minden fiú olyan, hogy "áh neki nincs orgazmusa, beszéljük meg, igen nem illünk össze szexuálisan", ennyi és ugyanolyan vérmesen szeretkezik tovább, mint addig. De hát mindenki másmilyen.
nekem sem volt még, és remélem nem is lesz. szerintem ez nagyon ritka. hála az égnek. a filmekben pedig elõtte befecskendezett folyadékkal csinálják!:) amúgy az orgazmust nem lehet megjátszani. azt h kiráz a kideg, a szívverésgyorsítást és még csak a lüktetést sem!!! és nem is akarom. az kell a végére nekem is és a barátomnak is. és ez így jó!!!
nekem 10 éves kapcsolatom van és én is elöször nem tudtam mi az azt hittem bepisiltem, a kedvesemmel nagyon könnyen elmegyek, de spriccelõsen nem sûrûn mert olyankor a fejemtetejétõl a legkisebb lábujjamig mindenem zsong nagyon jó érzés, de kell hozzá egy hatalmas fokú bizalom és egy jó partner!kivánom mindenkinek!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!