Találatok a következő kifejezésre: Kb 1 szültem, (27 db)

2, 5 hónapja szültem. Kb 1 hete (nem minden nap) görcsölget a hasam. Ma már olyan szinten van, ha leülök, mintha összenyomódna a méhem, lehetséges hogy megjön?

eddig még nem jött meg,és szoptatok is

Legjobb válasz: szia! Én is 2 hónapja szültem és természetesen szoptatok, ráadásul fogamzásgátlót is szedek én mégis megjött (a levél felénél) a bajom kb. 1 hete. Szerencsére nem görcsöltem, de nem törvényszerû, hogy amíg szoptatsz nem jön meg.

szia! Én is 2 hónapja szültem és természetesen szoptatok, ráadásul fogamzásgátlót is szedek én mégis megjött (a levél felénél) a bajom kb. 1 hete. Szerencsére nem görcsöltem, de nem törvényszerû, hogy amíg szoptatsz nem jön meg.

Hajhullással volt hasonló gondotok? A szülés után hullott, majd rendeződött, most kb.1 éve szültem és rettentően hullik újra, szinte csomókban.

Éjjel még eszik 2-szer a babám, lehet a kiemrültségt?l, stresszt?l a hajhullásom? A laborom rendben van, nincs gyulladás a szervezetemben.

Legjobb válasz: Én 6 hónapja szültem, nekem is hullott a hajam, de már kezd megint dús lenni. Gyógyszertárban ajánlották többféle Sampont. Valószínüleg a stressztõl is lehet. Kérj tanácsot a Gyógyszertárban ill Orvosodnál.

Én 6 hónapja szültem, nekem is hullott a hajam, de már kezd megint dús lenni. Gyógyszertárban ajánlották többféle Sampont. Valószínüleg a stressztõl is lehet. Kérj tanácsot a Gyógyszertárban ill Orvosodnál.
A kérdező hozzászólása: Még annyit, hogy csak 3 hónapig szopizott a babám. A doki azt mondja, hogy sokmindentõl lehet.
Jajj én is így voltam. az elsõ gyerek után olyan szûk egy év alatt rendezõdött, de egyik hónapról a másikra szinte fényesedett is. Most meg több mint 1, 5 éve szültem, nekem is félelmetesen csomókban hullott a hajm, vágattam, már olyan rövid, kentem mindenfélével, semmi nem volt rá hatással. Most ott tartok, hogy hullik, de már nem csomókban. De azért ha vizesen megfogom annyi jön ki amennyit végigsimítok. Azon csodálkozom hogy még van hajam :( Szóval nem vagy egyedül :( Kitratást nekünk, remélem rendezõdik hamarosan :(
nem vagy vérszegény? nekem vasat kell szednem. Azért is hullhat a hajad.
Szia! A pajzsmirigy rendellenességtõl is hullhat a haj! Nem mindig nézik a vérképen! Nézd meg a labor papirodon, hogy a TSH rajta van-e, ha igen és jó, akkor az is kizáró ok!
Én még nem tartok itt..nekem egyébként is vékonyszálú, zsírosodásra hajlamos a hajam és nemrég elkezdtem bojtorján nevû samponnal mosni.bojtorján fõzetet is készíthetsz otthon és azzal is moshatsz hajat, de vannak már kész samponok és õszintén megmondom talán pár szál hajam hullik, ha végigsimítom a kezem a hajamon.nem használok hozzá balzsamot, csak a sampon.
A kérdező hozzászólása: Teljes vérképet csináltak, szóval a vasam is rendben, a pajzsmirígyem is rendben (tsh, ft3, ft4 is). Én már évek óta a Bánfi samnpont használom, nekem ez vált be, ez meg hajhullást csökkentõ, a többitõl zsírosodott a hajam, meg elektromos volt.
Szia! Nekem is hullott nagyon és lecithint kezdtem el szedni, teljesen megszûnt a hajhullás!
Én épp most vagyok nagyon hullós idõszakban. Olyannyira elkeserítõ, hogy csak kétnaponta merek fésülködni. Terhesség alatt egy szál sem jött ki jóformán. Utána szintén semmi különösebb hajhullás, egészen szülés után másfél évig. Most már 2 hónapja nagyon hullik. Használtam a Bánfit, voltam bõrgyógyásznál, aki írt fel spec.sampont és valami fejszeszt. Aztán a nõgyógyásznál s jártam és megállapította, hogy a PCOS-emmel lehet összefüggésben, mivel vannak más tüneteim is. Kaptam rá gyógyszert, 1 hete szedem és várom az eredményt.

1 hónapja szültem, a vérzés kb.1 hete múlt el, azóta viszont folyásom van. A folyás mikor múlik el?

Legjobb válasz: én is 3 hétig véreztem és még utána kb.2hétig volt folyásom,de egyénenként változo

én is 3 hétig véreztem és még utána kb.2hétig volt folyásom, de egyénenként változo
még pár hetet várjál türelemmel aztán ha nem múlik el a folyás akkor menj vissza a nõgyógyászhoz, lehet hogy van némi fertõzésed ad rá kúpot, meg jobb ha megnézi mitõl lehet.

1 hónapja szültem, kb 1 hete mindig morgok a párommal, Miért? Igazából már maga a jelenléte is idegesít, minden bajom, és elég ingerültem szólok mindig hozzá.

Erre ? is lehurrog akkor meg a sírás kerülget. Mással nem érzem ezt csak vele. Mi lehet ez? Voltatok ti is így?

Legjobb válasz: Én is éreztem így, mi sokat veszekedtünk a szülés után. De idõvel jobb lett minden. Neked még sok pihenésre van szükséged, és arra, hogy hozzászokj az új életedhez. A párodnak pedig türelmesnek kell lennie, még akkor is ha ez nehéz számára. A hormonok "szórakoznak" velünk elég sokáig szülés után. Nekem azt mondta egy doki,hogy kb. egy év, mire visszaáll a hormonháztartás.... jó,mi? Kitartás!!

Én is éreztem így, mi sokat veszekedtünk a szülés után. De idõvel jobb lett minden. Neked még sok pihenésre van szükséged, és arra, hogy hozzászokj az új életedhez. A párodnak pedig türelmesnek kell lennie, még akkor is ha ez nehéz számára. A hormonok "szórakoznak" velünk elég sokáig szülés után. Nekem azt mondta egy doki, hogy kb. egy év, mire visszaáll a hormonháztartás.... jó, mi? Kitartás!!
Én is folyton oktoskodtam, piszkáltam. De tudom hogy milyen nehéz az elején, kevés a plusz türelem, ezt a férfiak nem hinném hogy pontosan értenék... Én tudatosan erõt vettem magamon, kényszeritettem magam hogy kétszer gondoljam meg, mit mondok, mivel bántom meg, aztán ez is elmúlt és oké lett minden. Ne aggódj, megoldódik, de irányitsd tudatosan, hisz szereted, csak néha kis idegesitõ hapik tudnak lenni:)
Jaj nálunk is így van. De én sajnos nem tudok erõt venni magamon, ami a szívemen a számon. És ez nem jó, tudom. De nem bírom ki. Minden idegesít amit Õ tesz, vagy nem tesz. Kedvem sincs vele lenni, még akkor sem, ha néha a nagyi besegít és lenne idõnk egymásra. Inkább aludnék helyette, vagy magamban lennék, vagy a testvéremmel beszélgetnék, vagy akár takarítanék. Borzasztó ez, de sajnos ez van. Ha nem múlik nem tudom mi lesz, lehet, hogy itt a végünk... :-((

6 hónapja szültem és kb.1 hete iszonyatosan fáj a derekam, csípőm. Sokszor már a könnyeim folynak. Mitől lehet? 163 cm és 61 kg vagyok, kb.6-7 kg van még rajtam.

Legjobb válasz: Rossz testtartás, ahogy görnyedsz a babával, mozgáshiány. Próbálj tornázni, mozogni. Esetleg úszni, futni. Bármi, ami jól átmozgat.

Rossz testtartás, ahogy görnyedsz a babával, mozgáshiány. Próbálj tornázni, mozogni. Esetleg úszni, futni. Bármi, ami jól átmozgat.
Ugyanez volt nálam is, minden lépésnél belenyilallt. Kerestem egy masszõrt, majd néhány alkalom után elkezdtem tornázni járni. Azóta sokkal jobb, pedig már csak havonta egyszer masszíroztatok és az elmúlt hónapokban tornázni sem tudtam menni.

2hete szültem. Kb 1 hete szúró, csípő érzést érzék lent pisilés (a húgycsőnél) közben. Mitől lehet?

Másnak is volt ilyen panasza? Ez ilyenkor normális? Elmúlik magától?

Legjobb válasz: Nem vagy folfazva?Mert en szules utan folfaztam,es kb ez volt velem.

Nem vagy folfazva?Mert en szules utan folfaztam, es kb ez volt velem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Én is felfázásra gondoltam. Szerintetek a nõgyógyászhoz kéne vissza mennem vagy elég ha háziorvoshoz megyek?
szia, ez nem normális jelenség, úgyhogy menj dokihoz, hólyaghurut lehet
en nem mentem orvoshoz, hanem csak kamilaztam magam, de ha nem mulik menny orvoshoz.
Szia, ilyet én is éreztem szülés után kb 4-5 hétig, a dokim szerint egy kicsit repedtem felfelé, a csikló felé, azért érzem, mert gyógyul. Tuti nem voltam felfázva.

Üdvözlöm! 43 éves vagyok. 1 gyermekem van akit 33 évesen szültem. kb. 1 éve akár 14 napot is késett a mensesem, de talán 2-3 alkalommal. Az utóbbi 3 hónapban 21 napra jött meg, pedig általában 25 napra jár. Most az a problémám, hogy 11 napra érkezett meg.

Üdvözlöm! 43 éves vagyok. 1 gyermekem van akit 33 évesen szültem. kb. 1 éve akár 14 napot is késett a mensesem, de talán 2-3 alkalommal. Az utóbbi 3 hónapban 21 napra jött meg, pedig általában 25 napra jár. Most az a problémám, hogy 11 napra érkezett meg. Egyébként nem szokott össze vissza járni. Mi lehet az oka. Utólagosan elmondanám, hogy 1 év alatt kb. 12 kg-ot is fogytam, és elég sok lelki problémám is van. Várom a válaszát. Szrné.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A rendszertelenül jelentkező vérzéseknek számos oka lehet, amelyet csak kivizsgálással lehjet tisztázni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A rendszertelenül jelentkező vérzéseknek számos oka lehet, amelyet csak kivizsgálással lehjet tisztázni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

9hete szültem, kb 1 hete minden este minden szerűen görcsöglök. Ez normális?

Jóformán csak este jön elő, vagy késő délután. Kb 1 hete kezdtem el érezni, azóta viszont minden nap, hol kevésbé, hol elég erősen. 1-2óránál általában nem tart tovább. Mensi szerű görcsök. Orvoshoz sajna csak dec. végén tudok menni. Normális ez? volt valakinek igy??

Legjobb válasz: nõvéremnek is ez volt, húzódott össze a méhe azért görcsölt a hasa

nõvéremnek is ez volt, húzódott össze a méhe azért görcsölt a hasa
Teljesen természetes, majdnem minden szoptatásnál brutális "mensis" görcseim voltak. Oxitocint termel a szoptatás is ettõl húzdik vissza a méged. Jó, pár hétig eltartott. Persze a 6 hetes kontrollnál ár rendben volt minden..
A kérdező hozzászólása: Ha valaki még olvasná késõbb: Mint kiderült, 3hét görcsölgetés azért volt, mert állt vissza a hormonháztartásom, és 2, 5hónappal szülés után újra megjött a menstruációm ! Sajnos emiatt egyik napról a másikra a tejcsi is elapadt :(

Tisztelt Doktor úr! 40 éves nő vagyok, 10 hónapja szültem császármetszéssel. Kb. 1 hónapja viszket erőteljesen a végbelem éjszakánként. Nem fáj, nem vérzik, nincs kitüremkedés, csak pici bőr lazulást vettem észre. Hemorid végbélkenőcs nem segített. Mi leh

Tisztelt Doktor úr! 40 éves nő vagyok, 10 hónapja szültem császármetszéssel. Kb. 1 hónapja viszket erőteljesen a végbelem éjszakánként. Nem fáj, nem vérzik, nincs kitüremkedés, csak pici bőr lazulást vettem észre. Hemorid végbélkenőcs nem segített. Mi lehet ez és milyen kenőcsöt használjak amitől megszűnik ez a borzalmas viszketés. Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy mielőbbi szakorvosi vizsgálatot, hogy a megfelelő kezelésről dönteni lehessen. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy mielőbbi szakorvosi vizsgálatot, hogy a megfelelő kezelésről dönteni lehessen. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! 40 éves nő vagyok, 10 hónapja szültem császármetszéssel. Kb. 1 hónapja viszket erőteljesen a végbelem éjszakánként. Nem fáj, nem vérzik, nincs kitüremkedés, csak pici bőr lazulást vettem észre. Hemorid végbélkenőcs nem segített. Mi leh

Tisztelt Doktor úr! 40 éves nő vagyok, 10 hónapja szültem császármetszéssel. Kb. 1 hónapja viszket erőteljesen a végbelem éjszakánként. Nem fáj, nem vérzik, nincs kitüremkedés, csak pici bőr lazulást vettem észre. Hemorid végbélkenőcs nem segített. Mi lehet ez és milyen kenőcsöt használjak amitől megszűnik ez a borzalmas viszketés. Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy mielőbbi szakorvosi vizsgálatot, hogy a megfelelő kezelésről dönteni lehessen. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy mielőbbi szakorvosi vizsgálatot, hogy a megfelelő kezelésről dönteni lehessen. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!