Találatok a következő kifejezésre: Kb 1 nem jött meg a (40 db)

Kb 6 hónapja nem jött meg a menstruációm. Még szűz vagyok de kb 3 hónapja használtam anyum vibrátorát és nem tudom hogy mikor használta utoljára lehet hogy maradt rajta sperma? Lehet hogy terhes vagyok? Kb 1 éve jött meg először

Legjobb válasz: ugyanígy vagyok, január óta nekem se jött meg :) amúgy vibrátoron hogy maradhat sperma? de hogy terhes vagy azt inkább felejtsd is el, mert a levegõn a spermák elhalnak, még akkor is 1% lenne az eséje hogy anyukád azután használta a vibrátort miután lefeküdt apukáddal. nem vagy terhes ez 100%. egyszerûen még nem állt be.

ugyanígy vagyok, január óta nekem se jött meg :) amúgy vibrátoron hogy maradhat sperma? de hogy terhes vagy azt inkább felejtsd is el, mert a levegõn a spermák elhalnak, még akkor is 1% lenne az eséje hogy anyukád azután használta a vibrátort miután lefeküdt apukáddal. nem vagy terhes ez 100%. egyszerûen még nem állt be.
Hogy került volna rá sperma???? Amúgy sem élnek csak pár órát, szerintem egyszerûen nem állt még be a mensid, de azt ajánlom, h anyud játékszereit ne használd, fertõzésveszély, meg amúgy is fúúúúj.
Ha csak anyukád használta a vibrátort, akkor nem lehetett rajta sperma.
Vagy a fiatal korod miatt nem állt be vagy PCO szindrómád van. Én sem menstruálok néha több hónapig emiatt, pedig nem vagyok terhes.

Fogamzásgátló tablettát szedek kb.1 éve, amikor jön a 7 napos szünet, akkor idáig mindig pontosan meg is jött a mensesem, most 2 napja nem jött meg. A fogamzásgátló tablettát pontosan szedem. Mással is elõfordult ilyen?

Legjobb válasz: igen, velem kétszer is elõfordult. Csütörtökön szoktam bevenni, és hétfõn szokott megjönni. De volt, h kedden, sõt volt, h szerdán jött meg, pénteken meg már kezdtem a csomagot. Ha tényleg semmi más panaszod nincs, és tényleg pontosan szeded, akkor nincs semmi baj. :)

igen, velem kétszer is elõfordult. Csütörtökön szoktam bevenni, és hétfõn szokott megjönni. De volt, h kedden, sõt volt, h szerdán jött meg, pénteken meg már kezdtem a csomagot. Ha tényleg semmi más panaszod nincs, és tényleg pontosan szeded, akkor nincs semmi baj. :)

11 éves vagyok és még mindig nem jött meg a menstruációm! Pedig már 1 éve jön a fehérfolyásom, nő a mellem és szőrösödök is! Kb. mikor fog megjönni? :$

El?re köszönöm a válaszokat!! :) :$

Legjobb válasz: nekem is 12 evesen jott meg szoval ne aggodj ,mert biztos h hamarosan megfog jonni.Szoval nyugi!!

nekem is 12 evesen jott meg szoval ne aggodj , mert biztos h hamarosan megfog jonni.Szoval nyugi!!
11 évesen minek aggódsz ilyeneken? örülj neki, hogy még nem jött meg. nekem 14 évesen jött meg egyébként, bõven ráérsz még
majd, ha 16 évesen még nem menstruálsz, akkor kezdj aggódni, addig felesleges
Nyugi, hamarosan számíthatsz rá;) Ne ijedj meg és legyen nálad mindig tisztasági betét, ha lehetséges:)
jah, mit ne mondjak, én már réges rég borotválkoztam akkor, amikor 14évesen megjött, szal. ne aggódj azért annyira:)
Mi az, hogy még mindig!?:D 16 éves korodig bõven ráér még a dolog.
Ezt nem lehet tudni, csak annyit, ha 16 éves korodig sem menstruálsz, akkor orvoshoz kell menned. Még van 5 éved, addig ne aggódj.
ne sürgesd, jön, amikor jönnie kell. majd fogod még átkozni, meg útálni is. kislány vagy még nagyon!!
Nekem is 11 évesen jött meg... Addig vártam, hogy "Huh, de jó lesz, 'nagylány' leszek..." Most pedig ha tehetném, megszüntetném a fenébe!! :( xD Ne akard ennyire, majd megjön, ha eljött az ideje... :)
még mindig nem??!! tragédia, ugyanis 16 éves korodig ráérsz. ha már észleltél valaha barna pöttyöket a bugyidon, kezdhetsz aggódni, mert már fél éved sincsen hátra, de már legyen nálad betét v tampon. ne várd, valószínáleg mielõtt megjönne, nem fogod várni, hogy megjöjjön.:) tünete, mert ilyenkor leszel hisztis liba, nem tudom, miért várod, de rohadtul meg fogod bánni, hasfájás, folyamatos retteegés, hogy átázol, és kinevetnek, és tiszta vér vagy, mert 11 évesen nem sokan használnak tampont, és ilyenkor nehéz is odafigyelni rá, valószínáûleg mindig anyukád veszi majd neked a cuccot, és rádjön majd a frász, hogy hogyan mondd el, és nem mersz majd aludni, hátha vérben fürödve ébredsz majd fel, remélem elvettem a kedvedet tõle, bár minden bizonnyal nem sok van hátra, nem irigyelnélek, ha 11 évesen jönne meg, még nem vagy annyira önálló, kicsit sem. még 13 évesen is rossz, kellemetlenségekbe bonyolódik. ha több kérdésed lenne: menstruacio.blog.neon.hu :)
utolsó hát szerintem ezzel eijesztetted :DD téleg ne várd mert én is így voltam amig nem jött meg h tökre vártam. most meg kész szenvedés...

Kb 1 hete nem jött meg a mensim, lehet hogy babát várok ugy hogy egyáltalán nincs tünet?

Legjobb válasz: Szerintem várjál még a babával mert lehet hogy csak az idegességtõl nem akar megjönni. de azért szurkolok.

Szerintem várjál még a babával mert lehet hogy csak az idegességtõl nem akar megjönni. de azért szurkolok.
A kérdező hozzászólása: fél éve probálkozunk a párommal, de még semmi, ez az elsõ alkalom hogy késik, a teszt negativ lett... de mé mindig nincs meg a mensi.... várjak még párnapot és csináljak mégegy tesztett vagy lemondhatok a babusrol
Nekem is detto uez a történet, megyek is a dokimhoz kedden.Igaz nekem elõtte beállította gyógyszerrel 3 hónapra a mensit 28 naposra, de most...reménykedek:)
Szia lehet baba is, de lehet más is.Sajnos azt tudom ajálanni hogy csinálj mégegy tesztet, mert az már 100% kimutassa 7-8 nap után.Ha nem lessz két csík akkor mindenképp keresd fel az orvosodat.Ne félj összejön a babuci hamarossan.Én a második babával 8 hónapjára estem teherbe.

Kb.1 éve jött meg az első menzeszem es most az elmúlt két napban nagyon vérzik es alvadt vér is jön rendesen es a menstruacio alatt nekem soha nem faj a hasam fura ez? á Pl az

eg most is beraktam 2 betétet es átázott. Pl az isneroseimnek mindig faj a hasuk ha megjön.

Legjobb válasz: Ha érzed, hogy gyenge vagy a vérvesztéstõl akkor nõgyógyászt keressetek fel. A menstruáció nem zajlik egyformán, személyenként változó. Az a természetes és a normális, ha tünetmentesen zajlik, úgyhogy nálad eddig minden rendben volt. Nem törvényszerû a görcsös fájdalom megléte. Igen erre csak azt lehet válaszolni, hogy most fura, de hogy mitõl azt csak az orvos tudja megmondani neked.

Ha érzed, hogy gyenge vagy a vérvesztéstõl akkor nõgyógyászt keressetek fel. A menstruáció nem zajlik egyformán, személyenként változó. Az a természetes és a normális, ha tünetmentesen zajlik, úgyhogy nálad eddig minden rendben volt. Nem törvényszerû a görcsös fájdalom megléte. Igen erre csak azt lehet válaszolni, hogy most fura, de hogy mitõl azt csak az orvos tudja megmondani neked.
Hány éves vagy? :O
A kérdező hozzászólása: ésakkor ez akadályozza hogy megjöjjön vagy mi?:O
hidd el jobb lenne ha elmennél. mert a méhszájseb ettõl a kellemetlenségtõl még nagyobb bajokat is okozhat... (és elméletileg visszatérõ gyulladás miatt keletkezik, szóval azt is érdemes kezelni)
A kérdező hozzászólása: jó oké elhiszem..remélem igazatok van..jobblenne mint a terhesség
biztos vagyok benne hogy méhszáj sebed van!!menj el orvoshoz nem nagy dolog ambulánsan megis csinálják ha nem nagy!!ha pedig nagy akkor 1 nap és otthon vagy!voltam igy én is söt még rosszabul is!!hidd el ez biztos menj el dokihoz!!
A kérdező hozzászólása: :/ nagyon nemakarok menni...magátol nem ulik el?
nah azért ez nem ilyen egyszerû hogy nem állt még be.. menj el nõgyogyászhoz, mert nekem is volt olyan hogy szexeltem a párommal, és utána egy napig mindig véreztem... elmentem nõgyógyászhoz megvizsgált (ha már ott voltam vett kenetet méhrák szûrésre) méhszáj sebem volt és leecsetelte (vagyis kezelte) utána nem fordult elõ többet.
A kérdező hozzászólása: ja oké :D remélem hogy csak errõl van szó :/ az utánna való vérzésre még mindig senki nemtudta a választ :S
jaaa, azt hittem 12-13.. mert nekem 12, 5 évesen jött meg :D hát nyugi, még nem állt be, majd be fog (én 18 vagyok mondjuk és még mindig nem állt be, na mindegy...)
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok...arra énis gondoltam hogy nem állt még be de akkormeg miért vérzek utánna? elég fura
hány éves vagy??
Igen nem állt be a menzesz, azért várhattál még volna a szexel....
nem állt még be a menzeszed...
Elõbb sajátítsd el az anyanyelvedet, aztán kúrasd magad a pasiddal.
A kérdező hozzászólása: na ma elvileg megjött..akkor most nyugodtvagyok legalább azzal h nemvagyok terhes

Mi a bajom? Már kb.1, 5 év szedek fogamzásgátló tablettát. Minden hónapban ugyanazon a napon szokott megjönni. Most nem jött meg. Ezt mi okozhatja? Ugye nincs baj?

Legjobb válasz: Szia! Én kb egy éve szedem a for.gátlót és nekem is mindig napra, sõt szinte órára pontosan jött meg. Legutóbb viszont másfél napot késett. Én is megijedtem és mivel egészségügyben dologozom megkérdeztem a nõdokit, hogy ez normális-e és õ mondta, hogy teljesen normális, ne aggódjak, akár egy gyenge felfázás vagy az idõjárásváltozás is okozhatja, szóval számtalan oka lehet. Amúgy mióta késik?

Szia! Én kb egy éve szedem a for.gátlót és nekem is mindig napra, sõt szinte órára pontosan jött meg. Legutóbb viszont másfél napot késett. Én is megijedtem és mivel egészségügyben dologozom megkérdeztem a nõdokit, hogy ez normális-e és õ mondta, hogy teljesen normális, ne aggódjak, akár egy gyenge felfázás vagy az idõjárásváltozás is okozhatja, szóval számtalan oka lehet. Amúgy mióta késik?
Letelt már a 7 napos szünet és nem volt vérzésed? Vagy csak ma estére vártad és még nem jött meg? Sok oka lehet a csúszásnak.Például, ha a 21 szem bevétele alatt pár szemnél pár órás eltérés volt, akkor már ez is eredményezheti, hogy eltolódik a megvonásos vérzésed. Azt pedig ne felejtsd el, hogy csak a matematika kiszámítható, az emberi test nem!

Missed ab után vagyok 36 nappal, de még nem jöt meg? Ez normális/gyakori? Nem is érzek semmit, csak kb.1 hete rettenetesen puffad a hasam.

Legjobb válasz: Mintha én írtam volna az elsõ választ, Nekem is sokszor volt, és nekem is 6 hét után jött meg mindig. Sajnos arra már nem emlékszem, hogy puffadt-e a hasam.

Mintha én írtam volna az elsõ választ, Nekem is sokszor volt, és nekem is 6 hét után jött meg mindig. Sajnos arra már nem emlékszem, hogy puffadt-e a hasam.
Teljessen normális, nekem sajnos többször volt, mindig 6 hét múlva jött meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ. A hasad puffadt, mielõtt megjött az elõ rendes menses?
A kérdező hozzászólása: jav: elsõ
37. napra jött meg nekem missed ab után, már halálra izgultam magam, hogy talán valami problémám van, vissza kell megint mennem a dokihoz, mert a 28. napon voltam nála, és ott mondta, hogy két héten belül ha nem tér vissza a mensim, ismét menjek, de szerencsére megjött.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, akkor még megvárom a 6 hetet aztán doki. Már nagyon feszült vagyok....
Elsõ vagyok, sajnos én sem emlékszem, hogy puffadtam-e. Biztos neked is hamarosan meg fog jönni, ne izgulj!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!