Találatok a következő kifejezésre: Kb 1 minden (438 db)

1 hónapja szültem, kb 1 hete mindig morgok a párommal, Miért? Igazából már maga a jelenléte is idegesít, minden bajom, és elég ingerültem szólok mindig hozzá.

Erre ? is lehurrog akkor meg a sírás kerülget. Mással nem érzem ezt csak vele. Mi lehet ez? Voltatok ti is így?

Legjobb válasz: Én is éreztem így, mi sokat veszekedtünk a szülés után. De idõvel jobb lett minden. Neked még sok pihenésre van szükséged, és arra, hogy hozzászokj az új életedhez. A párodnak pedig türelmesnek kell lennie, még akkor is ha ez nehéz számára. A hormonok "szórakoznak" velünk elég sokáig szülés után. Nekem azt mondta egy doki,hogy kb. egy év, mire visszaáll a hormonháztartás.... jó,mi? Kitartás!!

Én is éreztem így, mi sokat veszekedtünk a szülés után. De idõvel jobb lett minden. Neked még sok pihenésre van szükséged, és arra, hogy hozzászokj az új életedhez. A párodnak pedig türelmesnek kell lennie, még akkor is ha ez nehéz számára. A hormonok "szórakoznak" velünk elég sokáig szülés után. Nekem azt mondta egy doki, hogy kb. egy év, mire visszaáll a hormonháztartás.... jó, mi? Kitartás!!
Én is folyton oktoskodtam, piszkáltam. De tudom hogy milyen nehéz az elején, kevés a plusz türelem, ezt a férfiak nem hinném hogy pontosan értenék... Én tudatosan erõt vettem magamon, kényszeritettem magam hogy kétszer gondoljam meg, mit mondok, mivel bántom meg, aztán ez is elmúlt és oké lett minden. Ne aggódj, megoldódik, de irányitsd tudatosan, hisz szereted, csak néha kis idegesitõ hapik tudnak lenni:)
Jaj nálunk is így van. De én sajnos nem tudok erõt venni magamon, ami a szívemen a számon. És ez nem jó, tudom. De nem bírom ki. Minden idegesít amit Õ tesz, vagy nem tesz. Kedvem sincs vele lenni, még akkor sem, ha néha a nagyi besegít és lenne idõnk egymásra. Inkább aludnék helyette, vagy magamban lennék, vagy a testvéremmel beszélgetnék, vagy akár takarítanék. Borzasztó ez, de sajnos ez van. Ha nem múlik nem tudom mi lesz, lehet, hogy itt a végünk... :-((

Több, mint 1 éve Lyndinette 20-t szedek, minden nap ugyanabban az időpontban be is szedem. Kérdésem, h kb 1 hete eléggé érzékeny nyomásra a mellem, ez mitől lehet? Ilyet előtte még nem tapasztaltam.

Legjobb válasz: Szerintem most telítõdött a szervezeted a káros anyagokkal, és ezért. Vagy túlpörög a hormonhatás.. Kb. irány a nõgyógyász (férfiként nem ismerem a terméket, de remélem recepteset irattál fel, és nem magadtól szeded csak úgy).

Szerintem most telítõdött a szervezeted a káros anyagokkal, és ezért. Vagy túlpörög a hormonhatás.. Kb. irány a nõgyógyász (férfiként nem ismerem a terméket, de remélem recepteset irattál fel, és nem magadtól szeded csak úgy).
A kérdező hozzászólása: Persze, h orvos irta fel, nem magamtól szedem :)
Nálam is volt ilyen yasminell-nél, bár nálam az elsõ 2hónapban kezdõdött a mellérzékenység, nõtt 1 számbéli és 1 kosárbeli méretet a mellem :S féléven érzékenyek voltak, a mellbimbóm is nagyobb lett és állandóan feszült, olyan volt mintha mindig izgalmi állapotban lenne....Kb abbahagyás után félévvel múlt el ez az érzés...és 10hónap alatt eresztettek le a melleim :)


Miért nem tud kakilni? 3 hónapos a kislányom, kb.1 hete nincs minden nap kakija. Puki meg büfi van. Nagyon szenved szegénykém. Hogyan segítsek rajta?

3 hete nem kapja az Infacolt. Az elején nem is volt gond, minden másnap volt kakija. Most Mecsek Baby teát f?zök neki, de nem nagyon akarja meginni. Tanácsokat várnék, köszi

Legjobb válasz: Irány a patika. kb. 150 ft egy szélcsõ, bedugod kb. 1.5 centire és elkezdesz vele finoman körözni és önleni fog a kaki. Én egy idõben sokat szélcsöveztem és hid el nem szokik rá, ellenben megkönnyebbül.

Irány a patika. kb. 150 ft egy szélcsõ, bedugod kb. 1.5 centire és elkezdesz vele finoman körözni és önleni fog a kaki. Én egy idõben sokat szélcsöveztem és hid el nem szokik rá, ellenben megkönnyebbül.
Nekünk is van ilyen problémánk, a szélcsõ vagy a Levolac segít.
Ha már semmi sem segít, szélcsõ, akkor kaki is jön. 4 hónaposan szilvát kezdtem adni neki, az segített.
Ha anyatejes, akkor a 7-10 nap is belefér kaki nélkül... Cukros kamilla teát próbáltad már esetleg?!
Kicsit több infóval könnyebb lenne segíteni. Anyatejes? Tápszeres? Miért álltatok le az Infacol-lal, ha az jó volt? Mecsek baby nem feltétlenül jó, sok babánál pont ellentétes hatása van, mint amit vársz tõle. A te étrendedben volt esetleg változás? Ez se mindegy.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget. Anyatejet kap csak, 3 óránkét eszik. Az Infacolt azért hagytuk abba, mert a védõnõ szerint 3 hónapos korig tanácsos használni. Tegnap elõtt vettünk szélcsövet, meg Espumizan cseppeket. A szélcsövet egyszer használtuk, segített. A cseppek is hatnak, úgy érzem, mert tegnap este már semmi gond nem volt.
Ha anyatejes, akkor tényleg ne aggódjál, és ne is erõltesd a kakilást!Tényleg teljesen normális ha napokig nincsen széklet... :)
Anyatejes babánál ne avatkozz be a kakilásba! Az se baj, ha napokig nincs kakija! A védõnõd egy újabb díszpéldány (Istenem, nem is értem, hogy lehet ennyi korlátolt ember a földön, ráadásul védõnõi minõségben!) - nyugodtan add az Infacolt a kicsinek, ha használ, ugyanis nem gyógyszer, csupán a levegõbuborékokat segít összegyûjteni és kijuttatni a pociból, hogy ne feszüljön, ne fájjon a babának. Mivel nem gyógyszer, nyugodtan adhatod - nekünk a gyerekorvos is ezt javasolta, hogy ezt kapja, amíg szükséges. A bevált módszerekrõl nem szabad lemondani azért, mert egy inkompetens barom hülyeségeket beszél.

Másnál is igy van ez? Anyósómék nagyon ritkán jönnek hozzánk, 40km-re laknak de talán ha 2 szer voltak tavaly nálunk, abbol az egyik a baba szülinapja volt! De azt mindig mondják mi mikor megyünk már kb.1 honapja hogy voltunk!

Ez igy van már régota,de gonoltam hogy majd változik!Már párszor mondtam a férjemnek hogy miért mindig mi menjünk,meg hogy jo lenne ha bejönnének elvinnék a gyereket sétálni vagy vigyázhatnának rá mimeg elmennénk kicsit sétálni,moziba,stb. de ? azt modja nem találják fel magukat itt,mert ?k családi házban laknak mi meg panelban.Na de ez lehet az igazi ok?A babára már vigyáztak többszö,s?t már aludt is náluk párszor,ugy is hogy mi nem voltun ott nem volt gond de akkor miért nem jönnek?Oké nem vagyunk azok a puszi pajtások,de elvagyunk igaz megtartjuk az a tisztes távolságot de ennek az oki most hosszuak.A lényeg hogy mostanában elég jol elvoltunk,és mikor náluk vagyunk nincs is gon megha ?k jönnek sem nagy ritkán,de 1-2 ora és már mennek is!

Legjobb válasz: Ez a legtöbb családban így van, kivétek ha nem az én anyám az anyós:) Anyukám mindig jön, anyósom soha. Örülj, hogy legalább a gyerekre vigyáz az anyósod, az én tüneményes 11 hós jó gyerekemre anyósom nem tud egy óra hosszát sem vigyázni, hiába visszük oda a kicsit. Olyan bamba, hogy szinte kiesik a gyerek a kezébõl. Katasztrófa! Annyira dühítõ, hogy tudom hogy itt van 1 köpésre és nem számíthatok rá soha, csak szegény anyámat rángatom mindig. Tegnap pl a kórházban volt dolgom a férjemmel, anyukámnak fel kellett rúgnia az egész napi programját, és 1 óra utat levezetni [email protected] idõben, mert anyósom alkalmatlan a gyerek vigyázásra. 1 órát voltunk el.

Ez a legtöbb családban így van, kivétek ha nem az én anyám az anyós:) Anyukám mindig jön, anyósom soha. Örülj, hogy legalább a gyerekre vigyáz az anyósod, az én tüneményes 11 hós jó gyerekemre anyósom nem tud egy óra hosszát sem vigyázni, hiába visszük oda a kicsit. Olyan bamba, hogy szinte kiesik a gyerek a kezébõl. Katasztrófa! Annyira dühítõ, hogy tudom hogy itt van 1 köpésre és nem számíthatok rá soha, csak szegény anyámat rángatom mindig. Tegnap pl a kórházban volt dolgom a férjemmel, anyukámnak fel kellett rúgnia az egész napi programját, és 1 óra utat levezetni [email protected] idõben, mert anyósom alkalmatlan a gyerek vigyázásra. 1 órát voltunk el.
Az én anyósomék 5 percnyire laknak, mégsem jönnek. De nem bánom, mert nem tud mit kezdeni 6 hós babámmal. Nincs egy barátnõd aki néha elválalná a gyereket, amíg elmentek kicsit?
Hát én örülnék ha anyósomék évente 2x jönnének hozzánk, de nincs ilyen szerencsénk... Mi a falu egyik végén lakunk õk meg a másikon és elég gyakran jön fárasztani a hülyeségével. A gyerek még csak 6 hónapos, de már most utálja õt. Soha senkinél nem sír, de ha õt meglátja egybõl elkezd pityeregni, ha a kezébe is veszi netán akkor meg BÖMBÖL! Eleinte azt hittük fél tõle mert nem ismeri annyira mint minket, de az én szüleimet ritkábban látja és velük mégis jól érzi magát. A keresztanyját sem látja sûrûbben mint anyóst, de vele is elvan. Szerintem az lehet a probléma, hogy anyós mindig dobálja meg rángatja és ezért utálta meg õt a gyerek. Látom elõre majd õ is úgy fog elbújni a mama elõl mint a Glóbusz majonézes reklámba a gyerekek :D
Nálunk is ez van. Anyósomék arra várnak, hogy mi menjünk. Õk talán kétszer voltak itt nálunk. Pedig a 14 hónapos babám valamiért fél náluk, mindig sír ott. Nem szeret ott lenni, mégse jönnek õk át. Ezért mindig síró-ordító gyereket látnak. Engem már nem érdekel. Pedig amikor õk jöttek át a szülinapján, olyan aranyos volt a babám, vigyorgott, nyugodt volt, mint mindig. Ráadásul nem is laknak messze, csak 1 busszal kell jönni fél órát, át se kell szállni.
Nálunk ugyanez a helyzet. 10és fél hónapos a fiam és anyósomék egyszer voltak nálunk. Amikor megszületett...Mindig azt várják, hogy mi menjünnk, mert nekik drága az utiköltség. Én meg mondom, hogy nekünk is ugyanannyi, de az nem érdekli, mintha meg sem hallaná. Amúgy még nálunk sem vigyázott egy percig sem a kisfiamra, és nagy valószínûséggel soha nem is számíthatok rá. Pedig állítólag szeretnek bennünket...
Nálunk is ez van. Mindig tõlünk várják el, hogy menjünk, mert nekik drága az útiköltség(mert nekünk ingyen van, azt hiszik biztos).
17:49!Mintha én írtam volna. Bocsi, hogy offoltam! Ne ám már, hogy arra a pár órára ne találják fel magukat.Akár panel, akár nem.Ez csak kifogás.Amúgy meg miért is akarják feltalálni magukat, amikor a gyerekkel kéne foglalkozniuk.Ez szerintem csak kifogás.
Lassan 1 éves a lányom de nálunk még egyik nagy- és dédszülõ sem volt születése óta. És én nem is bánom. Kicsi a lakásunk, csak szoronganánk, ráadásul ha mi megyünk legalább nem nekem kell vendéglátóst játszani. Nekünk is elég hosszú az út min. 40 perc , de én nem bánom, legalább kimozdulunk. Ja, ugyanezen okokból még 1 percre sem volt a gyerek rajtunk kívül senki mással... Ez van, tudtuk mikor babát vállaltuk, h nem fogunk tudni másra számítani...
Ez a szöveg akár tõlem is származhatna. Még a km is stimmel, és ugyanez, mindig reklamálnak, miért megyünk ilyen ritkán. Kislányom 1, 5 éves és egy kezemen meg tudom számolni hányszor voltak: 4szer. Amúgy meg örüljünk, nekem nem hiányoznak! Addig sem kell õket látnom.
Sziasztok, Azért nem mennek, mert õk szülõk, a ti szüleitek és jogosan várják el, hogy ti mint gyerekek menjetek hozzájuk haza. A "ha ti nem jöttök mi sem megyünk" butaság, csak ellentétekt szül feleslegesen. Az anyósod a férjed anyja, a férjedre való tisztelettel tiszteld az anyósodat vagy legalább fogadd el õt, és amit csinál, azt is.
Szia!A párom családja itt lakik tõlünk pár 100 méterre, 1-2 havonta ha átnéznek, sógornõm mindennap elmegy a ház elõtt mégsem kukkant be.Anyósom a szomszéd házban lakik, beteg..bár levegõzni és fáért ki tud menni a házból.. arra hivatkozik, hogy nálunk nem tud közlekedni..Gyerkõcünk 7 hónapos, nem nagyon kiváncsiak rá..Én sajna ideköltöztem, rokonaim nincsenek..7 hónapja hozzám van nõve a gyermek, még soha nem vigyázott rá senki páromon kivül..Nem egyszerû, de nem tudok mit csinálni..Egyébként mivel a családból nem jöt át senki, így én sem megyek hozzájuk..
Sziasztok! Nálunk is így van.Anyósomék nagyon messze laknak kb.90km.A lányom most 4 hónapos, de csak kétszer voltak nálunk, mert nekik drága az utazás.Nekünk nagyon rossz az autónk rögtön ki esik alolunk de elvárnák, hogy mi menjünk hozzájuk, mert nekünk olcsó a benzin(gondolom).Én nagyon utálok nálunk lenni, mert nem lehet semmit se csinálni, hideg van, büdös van szüval ki vagyok töle.De mindig azt hallgatom, hogy mennyire szeretik az unokájukat, meg hogy mikor megyünk.Egyszer voltunk azt hittem, hogy soha nem érünk haza az auto miatt, én többet biztos nem megyek.Küldök majd képet nekik.
Nekünk nincs senkink, anyósom van, de õ nem tehtei ide a lábát. De nem értelek, miért kell ráerõszakolni valakire magatokat. Ti ne menjetek elvbõl sem amíg õk nem mennek. Ha nem mennek akkor kimradtok az életükbõl és kész. Mindent meg lehet oldani. Ha lusták és nem mentek majd észbe kapnak, ha meg nem érdekli õket az unokájuk akkor az õket minõsíti és nem is kell erõltetni a dolgokat. Mi is mindenhová gyerekkel megyünk és így teljes az életünk. Egyedül orvoshoz menetelkor hagyom a barátnõmre akivel meg szépen elvan mert ismeri és szereti a gyerek. Tehát szerintem ne menjetek ti sem és majd meglátod hogy hogy alakul a helyzet, de én nem kepesztenék senkinél az biztos.
Nálunk is így van, de én nem bánom. Már a gyerek születése elõtt is 2 hetente a hétvégét náluk töltöttük. A férjem segített fát vágni, betonozni vagy amit épp kellett. Anyósom isteni finomakat fõz és süt, babusgatják az unokát, örülnek nekünk.
A kérdező hozzászólása: A barátnõimnek is vannak babáik igy õk sem tudnak csak ugy átjönni, meg hát este?Ez sajnos nem megy!
Nálunk is hasonló a helyzet, mint 2. és 3. válaszolónál, annyi különbséggel, hogy 8 hónapja minden egyes szombaton vagy vasárnap itt vannak nálunk, de felvenni is alig veszik fel a gyereket, mondván, nehéz.. (9 kg) van hogy elkezdik nézni a tévét, a gyerek meg mellettük.... Gondolhatjátok. Egyébként meg szeretik, csak valahogy nem tudnak foglalkozni vele. Persze amikor én anyum van itt, akkor mondókázik, énekel neki, agyon puszilgatja, még wc-re is alig akar kimenni. Én meg azt nem tudom, meddig jönnek még minden hétvégén, mert így a barátainkkal is alig tudunk találkozni :S
Nehéz megbecsülni, de kb heti 1-1, 5 kilós fogyással számolj.
A kérdező hozzászólása: Az egész jó... szóval heti 1 kiló felett lesz, vagy kb annyi... az jó, mert ballagásra jól akarok kinézni... vagy legalábbis vékonyabban, mint most, és addig még 2 hónap van. Más véleményét is várom arról, hogy kinek mennyire vált be a futás!
Igen, hetente 1-1, 5 kiló. Nekem 8 kg feleslegesem volt, és 2 hónap alatt leadtam, és most is futok, persze kevesebbet( hetente 2x) hogy megtarthassam a súlyomat :)
A kérdező hozzászólása: És az ugyanolyan hatásos, ha heti 4x futok, meg egyszer úszom?
Hát, lehetséges, én hetente 4x futottam (hétfõ szerda péntek vasárnap) és mellette tornáztam. Szerintem nem muszáj az úszás, sokan mondták, hogy nem igazán fogyaszt.
Ezt olvasd el, ha futni szeretnél! http://www.komarnomarathon.szm.com/FogyokuraMaskent.htm Kitartás!

Egy 10 centis válaszfal, amiből mind a kettő oldalon kb 1, 5 centi vakolat van tehát 7 centis a téglafal kb. , elbír egy 80 literest bojlert?

A bojler 25 kiló üresen, ha víz lesz benne olyan 105 kg.

Legjobb válasz: 80 literes bojler az csupán kb. 100kiló. Simán elbírja. Se átmenõ csavar nem kell, se pánt, semmi. Egy tuti jó tipli kell felülre és kész! Ez alig több, mint egy ember súlya! Melyikõtök képzeli el, hogy ha felkapaszkodik a falra, akkor a saját súlyával kitépi a téglát?! Ugyan már!

80 literes bojler az csupán kb. 100kiló. Simán elbírja. Se átmenõ csavar nem kell, se pánt, semmi. Egy tuti jó tipli kell felülre és kész! Ez alig több, mint egy ember súlya! Melyikõtök képzeli el, hogy ha felkapaszkodik a falra, akkor a saját súlyával kitépi a téglát?! Ugyan már!
Én a 2. módszert választanám.
Az már nem fal, amelyikbõl csak úgy ki lehet tépni téglákat. Ebben az esetben már az átpántolás sem segítene . Már pedig ha elõre bukik, akkor nem csak az egyik csavar mozdul hanem a másik is .A furatok meg olyan közel vannak egy máshoz, hogy átpántolással is vinne 2 téglát. Természetesen fal esetében nem egy 12 lapos kör álátétet szoktak tenni .Ha már átpántolásról van szó, az vízszintesen kivitelezhetõ, nagyon nem is látom benn , hogy a "falkitépést " ez megakadályozná .Akkor legyen már 2 függõlegesen elhelyezett lapos vas, ami 3 téglasort is átfog . Csak a logikus tovább gondolkodás miatt írtam. 1 es voltam.
Elbírja de azon túl hogy átmenõ csavarral rögzíted még arra is legyen gondod hogy a két csavart hátul kösd össze(például egy adott méretû laposvasat fúrd ki a csavarhelynek megfelelõen és így egyfajta pántot készítesz). Ha ezt az összekötést elhagyod könnyen elõfordulhat hogy téglával együtt kitépi magát a falból!
Szia én is 2 versenyzõvel értek egyet!!
Ugyanmár, ha felakaszkodsz a falra, akkor a tömegközéppontod kb 10 centira van a faltól, de ez egy bojler esetében ~40 cm... hidd csak el, hogy jelentõs húzóerõ irányul a csavarokra, és mivel 10 centi a fal, így nem is tud túl hosszú tiplit és csavart alkalmazni, szóval ha nem értesz a dolgokhoz, akkor ne tanácsolj hülyeséget... Kedves kérdezõ, használj átmenõ csavarokat, és a vékony falra való tekintettel használj pántolást is...
Sima lakatos vagyok, minden diploma nélkül, de feltettem pontosan ekkora bojlert , ilyen falra, kb 3 éve .Még egy mm sem mozdult el, sem a bojler, sem a fal . 1 es voltam .
Én nem akarok semmit senkire rábeszélni de többéves tapasztalatból mondom a tanácsaimat. Sima tipli+csavar ez esetben szóba sem jöhet, átmenõ csavar alátéttel ideig-óráig elbírja de nem vennék rá mérget-az inkább vastag falaknál válik be ahol a terhelést nem kell nagyobb felületre átadni. Nem egy nem is kettõ 80 sõtt 50 l-es bojlert láttam már ami lejött a falról mert az elõttem munkálkodó szakbarbár hasonló hanyag gondolkodásmóddal bírt. De hajrá bármit ki lehet próbálni-egyszer-utána úgyis okul az ember! (2-es voltam)
"én nem bíznék egy 8 centis tiplire 450N-os húzóerõt" Miért, fent egy csavarral rögzül? Nem kettõvel? ;) "és én nem említettem olyat, hogy tégla fog kiszakadni a falból." én sem mondtam, hogy te említetted. "vagy elnyomod magadat a faltól a lábaddal" én azt mondom, hogy nem bírod kirángatni! Nem csak a súlyoddal, de sehogy sem! Azért 45 kilót meg csak fel tudsz emelni, nem?!? "gépészmérnök vagyok" Tessék úgy is gondolkodni! És számolni, ahelyett, hogy járatod az agyad, hogy "fú, bojler, vékony fal, tuti kiszakad!" Sokkal inkább ráhegesztesz a tartóra egy laposvasat, és felfúrod a bojler oldaláról akár 20 csavarral, mint hogy a szomszéd helyiségben is tönkretedd a falat, és átpántolt átmenõ csavarokkal fogatnál fel egy aprócska kis bojlert! Atyaég! :) "ami szimulálja a bojler méreteit, és felfúrom párszor a falra és megnézem mennyit is bír húzásra az a tipli." Nehogymár!!! Fúrj bele egy lukat a garázsfödémbe, tegyél bele egy bika tiplit, és próbáld meg kirángatni! Egyszerûbb...
Én megnéztem egy 80 literes bojlernak a méreteit, és abból kiszámolva (felfekvési pontok egymástól 56cm-re vannak, tömegközéppont a faltól 24 centire) 450N ~45 kg húzza kifelé a csavarokat... én nem bíznék egy 8 centis tiplire 450N-os húzóerõt, mert elõbb vagy utóbb ki fog szakadni az a tipli... és én nem említettem olyat, hogy tégla fog kiszakadni a falból... másrészt te sem említetted azt, hogy a falra felcsimpaszkodsz, vagy elnyomod magadat a faltól a lábaddal... Egyébként meg gépészmérnök vagyok, és nem kõmûves... De most felkeltetted az érdeklõdésemet, és lemegyek a pincébe, csinálok egy szerkezetet, ami szimulálja a bojler méreteit, és felfúrom párszor a falra és megnézem mennyit is bír húzásra az a tipli...
6-os, rajtad átment egy úthenger? Vagy hogy kerül neked 10centire a tömegközéppontod a faltól?!? Egy egészséges ember, legyen 80 kilós, belekapaszkodik egy egészséges tiplibe tekert csavarba, simán áthelyezi a faltól a tömegközéppontját minimum 60centire, a lábát a csavar alá teszi kb 60centire. Így ki tud fejteni kb. 80 centi statikus húzóerõt. És a csavar bent marad. A bojler tömegközéppontja jóval közelebb van a falhoz, kb 20 centire, tehát a bojler csak 25-30 kilóval húzza kifelé a csavart (annál is 60cm-rel számolva az alsó felfekvési pont és a felsõ csavar távolságát). Na nehogymár pántolni kelljen, mert a 30 kiló kitépi a téglát! Aztakruva! Kõmûvesek vagytok, vagy mi?!? Azok szoktak ennyire reálisan gondolkozni.
A felerõsítése átmenõ csavarokkal történjen.A falhoz szorított boyler súlya lefelé irányul. A 2 felfogató csavaron a súly ketté is oszlik.Mivel átmenõk a csavarok , így biztosan nem tudja a falból sem kihúzni õket .
Még valamit a felrakáshoz.A 2 lyuk ne vízszites legyen, hanem fentrõl lefelé írányuló.Ebben az esetben még kevésbé érvényesül a kifelé húzás .Olyan , mintha a 2 csavarra akasztva lenne, és az anyákkal a csavarhoz rögzítem a bojlert.Remél érthetõ, és nem kell senkinek ezért külön tanulmányokat folytatni . Szintén 1 es voltam .

Kb.1- 1.5 éves babás anyukák mennyire lesz más a karácsonyotok, mint eddig?

Értem ezalatt, a díszítéseket, ételeket...

Legjobb válasz: Most már jobban megérti majd a karácsonyt -24 hós lesz - mint tavaly 14- hósan pláne tavalyelött 2 hósan... diszités? nem szeretem persze a szobája ki van diszitve. fánk lesz idén tavaly csak mü volt. ételek: nem lesz máshogy mint eddig. ugyanugy csak a minõségi csokit engedem hogy egye mint eddig. ajándék: nem vagyok a sok ajándék hive de talán idén lesz az eddigi legtöbb mint tavaly. Nem spilázzuk túl.

Most már jobban megérti majd a karácsonyt -24 hós lesz - mint tavaly 14- hósan pláne tavalyelött 2 hósan... diszités? nem szeretem persze a szobája ki van diszitve. fánk lesz idén tavaly csak mü volt. ételek: nem lesz máshogy mint eddig. ugyanugy csak a minõségi csokit engedem hogy egye mint eddig. ajándék: nem vagyok a sok ajándék hive de talán idén lesz az eddigi legtöbb mint tavaly. Nem spilázzuk túl.
Szerintem nem lesz nagyon más mint tavaly, akkor fél éves volt, most másfél lesz, talán izgisebb lesz a karácsonyfa, jobban kell figyelni rá hogy fel ne borítsa:) Kaját már nagyjából ugyanazt eszi mint mi, én már nagyon várom, mert nálunk lesz az egész család, 2 kis 1 nagyobb gyerekkel, fogunk sütni együtt, nagyon jó lesz:)
Szerintem szét fogja cincálni a fát(nem tudjuk magasra tenni).Nagyon várom, hogy mit fog szólni hozzá meg az ajándékokhoz. 15 hós fiú.

Az már beteges, ha már kb 1 év, 1 hónap, 10 napja szakított velem az exem, de még mindig nem tudom elfelejteni?

Ráadásul élem az életem, tanulok, dolgozom, bulizok, van másik barátnõm, tehát nem vagyok egy depis lúzer. És mégis képtelen vagyok elfelejteni :( A legjobban az fáj, hogy neki is van más.

Legjobb válasz: Nos ezesetben hadd osszam meg veletek eziránti tapasztalatomat. 364 napig voltam a lánnyal együtt és nagyon szerettem. Megcsalt, kidobott de elég trehány módon, na sebaj. Még 1 év után is szerettem és nem feledtem, de belevetettem magam a tanulásba, munkába, jogsit csináltam, aztán csökkent a hiánya, de nem felejtettem el. Idõvel kimásztam a felesleges Önsajnálatból, drága Bátyuskám és Barátaim segítségével, utána minden jobb lett ez 3 évet ölelt fel. Most van egy feleségem és egy 5 hónapos kislányom. Visszagondolva az a szakítás hozta meg életem legtermékenyebb idõszakát. Szal embereld meg magad Aranyapám és mássz ki a gödörbû!

Nem az a beteges. AZ exed beteges, hogy ott tudott hagyni valakit, aki ennyire oda volt érte...
Nos ezesetben hadd osszam meg veletek eziránti tapasztalatomat. 364 napig voltam a lánnyal együtt és nagyon szerettem. Megcsalt, kidobott de elég trehány módon, na sebaj. Még 1 év után is szerettem és nem feledtem, de belevetettem magam a tanulásba, munkába, jogsit csináltam, aztán csökkent a hiánya, de nem felejtettem el. Idõvel kimásztam a felesleges Önsajnálatból, drága Bátyuskám és Barátaim segítségével, utána minden jobb lett ez 3 évet ölelt fel. Most van egy feleségem és egy 5 hónapos kislányom. Visszagondolva az a szakítás hozta meg életem legtermékenyebb idõszakát. Szal embereld meg magad Aranyapám és mássz ki a gödörbû!
Nekem több mint 8 hónapig sirattam õt, úgy tudtal elfelejteni h fejjel elõre beleugrottam egy párkapcsolatba... most õt gyászolom.. de ez már közel se olyan rossz :D sõt nem is rossz :D csak semmilyen , és hozzászoktam h nagyon pörgõs vidámok a napjaim :D
A 6. válasz beírója vagyok. Nálam pl az történt, hogy 13 évig abszolút összeillõ párként éltünk együtt, abszolút klappolt minden, mikoris pár hét furcsa fagyoskodás után a drágám szünetet akart tartani. 2011 nyara rá is ment erre a baszkolódásra, de augusztus végén visszajött és még két évig együtt voltunk. Idén dettó ugyanez a baszkolódás 3-4 hónapig, aztán augusztus végén elcuccolt. Elvitte a kutyáinkat, saját magát és az anyjához visszaköltözött. Igazából nekem is vannak ismerõseim, akik az "elengedés" szó maga közhelyességét puffogtatva dumálnak, hogy miért nem engedem el, miért sajnáltatom és sajnálom önmagam. Szerintem ilyet csak az mond, aki nem járt így, vagy akinek nem voltak annyira mélyek az érzései a másik iránt, így nem viselte meg a dolog. 3, 5 hónap után még mindig szarul vagyok. És? Szégyellnem kellene magamat? El kéne játszani, hogy minden oké?
Én is megerõsítem 4. és 6. válaszokat. Kedves válaszoló, engem két héttel a ti szakításotok elõtt hagyott el "párocskám". Hét évig éltünk együtt. Még most is hiányzik...Nagyon szerettem, család gyerek volt tervezve.Minden megvolt lakás, kocsi, jó munkahely mindkettõnknek, álomszép külföldi nyaralások. Fantasztikus harmónia. Mindenki azt mondta összeillünk. Még szakítása elõtt 2hónappal is azt mondta õ is szeret. Fél-egy évvel szakítása elõtt kezdett megváltozni, de ezt alig vettem észre. Ismerõseim körébõl ilyen esetekben 1-2-3-5 év míg ténylegesen túltették magukat. 10-párból átlag 2-nek sikerül újra összejönni az exhumálttal.
A kérdező hozzászólása: 4-es! Igazad van, meg is teszek mindent, hogy ne kelljen az érzéssel foglalkoznom. 6-os! Köszönöm, ez jól esett! :) Igazad lehet!
A kérdező hozzászólása: Én is unom az olyan kérdéseket, hogy "szakítottak velem, hogy felejthessem el". Pusztán csak arra vagyok kíváncsi, hogy ez normális egyáltalán? Ennyi idõ után is vágyni valakire, amikor el akarom felejteni?
Szerintem az beteges, hogy ennyire pontosan számon tartod, hogy mikor szakítottatok. Az, hogy nem tudod elfelejteni vagy, hogy szereted még mindig az nem.
Ebben én is igy vagyok. több mint 1 év. bár õ más világ. és talán ennyi.
Ez engem is érdekelne. Én egy éve jöttem össze vele és még mindig nem tudom elfelejteni.
Nekem is még mindig tart... :( 21L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!