Találatok a következő kifejezésre: Kb 1 múlva (114 db)

3 hónapos babám az esti elalvásnál ordít. Nagy nehezen elalszik, és kb 20 perc múlva újra fent van, és ordít. Kb 1 óra múlva alszik csak el rendesen, addig feszeng össze-vissza. Várok minden jó ötletet, hogy mit lehet ilyenkor tenni?

Legjobb válasz: szerintem fáj a hasa,amiatt csinálja.húzogatja a lábát a hasához?masszírozd meg neki,tologasd föl a lábacskáit,nekünk ezek beváltak,meg kapta az infacolt.

szerintem fáj a hasa, amiatt csinálja.húzogatja a lábát a hasához?masszírozd meg neki, tologasd föl a lábacskáit, nekünk ezek beváltak, meg kapta az infacolt.
nekünk is ez volt!aztán rájöttem hogy nem álmos még!kezdõ anyukaként úgy csináltam ahogy mondták:7-kor megfürdött, pici játék mese olvasás stb.8 körül pedig cici és alvás!csakhogy az én drágám csak üvöltött és ugyanazt csinálta mint a tied!aztán rájöttünk hogy csak akkor próbáljuk meg elaltatni amikor már tényleg nagyon álmos!:)
A kérdező hozzászólása: A hasa biztos, hogy nem fáj, mert nem emelgeti a lábát, meg már próbáltuk a maszírozást is. Viszont látom rajta, hogy már olyan fáradt, alig bírja nyitvatartani a szemét. A játékot is próbáltuk, de olyankor már semmi sem jó neki!

Nem tudom eldönteni h lenne e nála esélyem? Msnen rámszokott írni. Addig eljutunk h mizu. és utána csöndbe vagyunk. Kb 1 óra mulva írja h mondjak valamit. De már nem is tudom h miről mesélhetnék neki? ! Csöndes tipus.

Eddig 1szer találkoztunk, de akkor egész beszédes volt:) és... azóta is szoktunk írni..de semmi változás. valahogy szóba szeretnék hozni még 1 talit.. csak nem tudom h kezdjek neki.. :) ? 18 éves fiu , én pedig 15 éves lány vagyok:) korban szerintem illenénk:$:)

Legjobb válasz: Szija-Szia-Mizu-semmi-Veled?-semmi-(1 óra múlva)-Mondj valamit-Nincs kedved talizni valamikor? Ennyi kislányom ennyi...:D

Szija-Szia-Mizu-semmi-Veled?-semmi-(1 óra múlva)-Mondj valamit-Nincs kedved talizni valamikor? Ennyi kislányom ennyi...:D
A kérdező hozzászólása: eszembe se jutott így :$ köszönöm.!! :D

13 éves barátom már 1 éve cigizik(12 éves kora óta) azóta megállt a növésbe meg minden.. ha nem hagyja aba milyen baja lehetnek évek mulva? amugy kb 1 nap 1 doboz vagy 2. Mi lesz vele? Nagy hátrányai lesznek emiatt az életbe?

Legjobb válasz: Hát jó nagy barom a barátod, aki cigizik, nekem nem lehet barátom. Én kiközösítem õket, és "ráteszem a címkét" hogy nem normális...

unokatesóm 11 éves kora óta a helyi menõ gyereke hatására kezdte el, most 18 és ugyanúgy fejlõdött, alig volt beteg, szal nem lett baja, de semmiképp sem egészséges, szal vhogy szedd le róla. Nekem volt egy bnõm általánosban az úgynevezett cigis bandában, értelmes fiatal lányok voltak letették de egy kimaradt.Úgy szoktatták le, hogy nem szóltak hozzá, amíg le nem tette.A csajnak meg fontosabb volt a barátság úgyhogy elhagyta a cigit:) )
énis cigiztem ijen korban(nem sok telt el azóta) ofõ megtudtda és aztmondta h elmondja a szüleinknek azóta a kezünkbe se vettük a cigit:D(osztály összes fiúja)(2 éve volt)(8. osok vunk most) és mindannyian örülünk h abbahagytuk mielött rászoktunk volna
Hát jó nagy barom a barátod, aki cigizik, nekem nem lehet barátom. Én kiközösítem õket, és "ráteszem a címkét" hogy nem normális...
Szerintem amiatt nem kell senkit kiközösíteni mert dohányzik. :( Ez egy hülye hozzáállás.
Múltkor állt 4 max 12 éves pö-csös a buszmegállóban, mindegyik cigizett, közben pedg arról dumáltak meglehetõseg közönséges hangnemben, hogy mennyire beittak tegnap. Ok, havonta én is elbökök 1-2 szálat, de én mondjuk idõsebb vagyok, viszont szánalmas, mikor ezek a [email protected]úak (mint a barátod) így akarnak keménynek tûnni.
70%-os valaszolo, lehet hogy 4 ev cigi utan nem sargak a fogaid, de aki ennyi idosen elkezdi, es szivja 30-40 even keresztul, szerinted? Ki mondta, hogy a srac 4 evig fog csak cigizni?
Micsoda? Es honnan van ra penze? Milliomosok? Tudorak, a fogai annyira tonkremennek, hogy feketek lesznek, kiesnek, mindig budos szaj, mindene budos. A tudorakba pedig belehal. Nincsenek szulei a baratodnak?
Szólj a szüleinek, hogy jól pofozzák le, míg nem késõ. ilyen extrém esetekben csak egy kiadós, pedagógiai célzatú verés segít. ne félj, úgy be fog ettõl szarni, hogy rá se fog nézni a cigire.
A fogai nem esnek ki ez hülyeség, sárgák lesznek (nekem 4 év dohányzás után sem sárgultak be) (én már letettem)
Igen, általában az elvált szülõk gyerekei, vagy az elnyomott gyerekek cigiznek, nagy bánatukban, nameg hogy menõk legyenek.
12:55 szerintem a dohányosok nem is akarnak egy ilyen p.cs barátai lenni.a barátodnak érdekébe szerintem minnél hamarabb táolitsd el a cigit a kezébõl mert késõb sokkal rosszab lesz.(tapasztalom) Szólj a szüleinek vagy kötözd a székhez mikor rá akar gyújtani esetleg ha annyi pénze van ajánld neki az elektormos cigit vagy szoktasd rá inkáb a vizipipára az sokkal egézségesebb.
A kérdező hozzászólása: Szülei elváltak apjával él aki a nap 24 órájábol kb 8 órát van otthon este aludni.. Ezért szerintem kikészült vagy nem is tudom.. de elég komolyan szivja már próbálkoztam h mondtam neki h enek következményei lesznek de le se szarja..:(

1, 5 honapja szedek f. gátlót.2 nap mulva fogy el a 2. levél, de a barátom kb.1 hete bennem ment el. Mennyi az esélye h teherbe estem és mennyi idő után jelentkeznek a terhesség tünetei és mik azok?

Legjobb válasz: Ha rendesen szedted a gyógyszert nem fogsz teherbe esni!!!Hiszen pont ezért szeded. Ne aggódj!!!1 hónap után már védettséget ad!!!

Ha rendesen szedted a gyógyszert nem fogsz teherbe esni!!!Hiszen pont ezért szeded. Ne aggódj!!!1 hónap után már védettséget ad!!!
Új gyógyszernél általában elso két hétben ajánlott más módon is védekezni. Ha rendesen szeded, és peteérés kornyékén nincs eros hányás, hasmenés, (ezek csokkentik a felszívódást) a gyógyszer már véd, majdnem 100 %, nyugi. A terhesség tunetei általában 6-7. hét kornyékén jelentkeznek, már akinél jelentkeznek.
Ha az elsõ levelet a mensi elsõ napján kezdted szedni, akkor már onnantól védve vagy! Ha azóta is minden játékszabályt betartottál, akkor nyugodtan, para nélkül benned mehet el a párod!!

Megállni Tilos táblánál parkoltam. Kb.1 órát állhattam ott az autóval. Közterületi kamerák vannak arra felé, nem tudom, hogy felvettek e. Kérdésem hány nap múlva küldik ki a büntetést, ha megbüntettek?

Amúgy nem szokásom szabálytalankodni,21 éve van jogosítványom, ez az első ilyen esetem. Senkit nem akadályoztam, egyirányú utca. A kereszteződés nem oldja fel a Megállni Tilos táblát, főleg hogy arra az utcára kanyarodtam? Sajnos volt sárga festés, de csak akkor vettem észre amikor vissza mentem.

Legjobb válasz: Csak akkor tudnának küldeni a kamera kép alapján ha pontosan beazonosítható az autód. (Látható a rendszám) Sztem megúszod majd. Kb. egy hónap a kritikus idõ.

Csak akkor tudnának küldeni a kamera kép alapján ha pontosan beazonosítható az autód. (Látható a rendszám) Sztem megúszod majd. Kb. egy hónap a kritikus idõ.
Bocsi az offért, de az miért fontos a kérdés szempontjából, hogy csak egy napod lesz bepakolni?
Kérdés hova mész fürdeni? Mert ha a fürdö hoteljébe akkor ott szoktak adni mindent, és akár papucsban és fürdököntösbe is átmehetsz a fürdöbe. Ha csak bemésza fürdöbe akkor nem adnak semmit. Èn mindig 3 törölközöt viszek, mert egy kell ott mikor ki be szállok a vízböl, majd mikor száritkozás jön (elötte ugye zuhany) akkor kell egy száraz + egy a hajamnak. papucs mindenképpen kell. fürdöruha igazábol egy kell. ha van kettö és több napra mész akkor változtatos leszel. (ha terhes vagy akkor váltani kell minden pancsolás után, hogy a baktériumok ne szaporodjanak)
A kérdező hozzászólása: 1.válaszoló:Úgy függ ide, hogy 1 nap alatt, ha átgondolom lehet, hogy valamit kihagyok, és ezt szeretném elkerülni. 2.válaszoló:Wellness hotelbe megyünk, tehát ott fogok fürödni. Köszi az eddigi válaszokat.
Amiket felsoroltál szoktak adni. De ha megnézed a hotel weboldalát lehet le is van írva. Arra készülj húsvétkor wellnesek full-on vannak! Jakuzziért közel harcot kell vívni. Kellemes pihenést!
A kérdező hozzászólása: Köszi, ez bíztató.:D Amúgy a weboldalon nincs írva, hogy adnak-e...
De figyi..attól, hogy a konkrét bepakolásra 1 napod lesz - bár arra 1 óra is elég - arra csak van idõd a két hét alatt (akár a WC-n ülve, vagy bárhol:) ) hogy írj egy listát, nemde?:) Amiben meg bizonytalan vagy, inkább hívd fel a hotelt, és kérdezd meg, nehogy itthon maradjon.

Mi van akkor, ha megállit a rendőr, és lejárt a kocsi műszakija? Tegnap járt le, és kb.1 hónap múlva lesz pénzem megcsináltatni?

Legjobb válasz: Szia! Elveszi a forgalmid ad egy papírt amivel még aznap közlekedhetsz éjfélig. Aztan jön a bünti is 10-30e forintig attól fûggöen milyen kedve van . :) Ha esetleg nem tudod levizsgáztatni mihamarabb mindenképp ajánlom,hogy vonasd ki a forgalomból ideglenesen mert ha ezt sem teszed meg ezért is megbüntetnek . Tipikus magyar szoktas bajban vagy nincs pénzed nem baj megbasznak mégjöbban :) Jófejek :) Kivonati az önkormányzatnál tudod . Természetesen ez is pénzbe kerül kb 8 e forint .

Szia! Elveszi a forgalmid ad egy papírt amivel még aznap közlekedhetsz éjfélig. Aztan jön a bünti is 10-30e forintig attól fûggöen milyen kedve van . :) Ha esetleg nem tudod levizsgáztatni mihamarabb mindenképp ajánlom, hogy vonasd ki a forgalomból ideglenesen mert ha ezt sem teszed meg ezért is megbüntetnek . Tipikus magyar szoktas bajban vagy nincs pénzed nem baj megbasznak mégjöbban :) Jófejek :) Kivonati az önkormányzatnál tudod . Természetesen ez is pénzbe kerül kb 8 e forint .
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Remélem megúszom, és ha mégis megállit, majd úgy csinálok mint aki nem is vette észre a dátumot. Majd szépen mosolygok. 22ezer lenne, az autó 4 éves, de egyszerüen nem futja rá egy hónapon belül.

6, 5 honapos a kisfiam, este 7 után fürcsizik, kb fél 8 kor eszik aztán alszik, decsak reggel 5-30-ig, mert olyankor már éhes, utánna már csak kb 1-2 ora mulva alszi vissza. Vajon nem elég neki éjszakára a táp?

230-at iszik meg este fürcsi után.lehet azért kel ilyen korán mert éhes?vagy ki is aludta magát?vagy mit adjak vacsira?

Legjobb válasz: Inkább örülhetnél, hogy egy ilyen kicsi gyerek igy átalussza az éjszakát - nagyon sok gyerek ennyi idösen legalább egyszer még felkel éjszaka enni.

Inkább örülhetnél, hogy egy ilyen kicsi gyerek igy átalussza az éjszakát - nagyon sok gyerek ennyi idösen legalább egyszer még felkel éjszaka enni.
A mi kicsink 5 és fél hónapos, õ mindegy, hogy mikor rakom le (általában 6-kor fürdik, fél 8, 8 körül alszik el) fél 6-kor fent van. Amikor 2 hónapos volt este 8-tól reggel 10-ig is aludt, de mostanában fél 6 az általános. Szopizik, nem is tápszeres. Szerintem nem feltétlenül függ össze már, hogy éhes e azzal, hogy mikor kell. Lassan a kis bioritmusuk beáll valahogy.
Ja és a kislányunk soha nem alszik vissza reggel azonnal, csak kb. 2 óra után. Tehát fél 8, 8 körül alszik újból.
A kérdező hozzászólása: nekem is kb.olyan fél 8 körül vissza alszik, kb.fél órára.
Az én lányom 5 hónapos, 8-kor fürdik, vagy fél 9-kor, aztán vacsi, legkésõbb 9-kor alszik és reggel 7 után kel. Szóval ugyanannyit alszik kb. mint a tiéd, csak nálunk késõbb fekszik.
bocsi, 6 hónapos a lányom:-))) hogy szalad az idõ:-)))))
Szia! Nálunk pont ugyanígy van. 7 hónapos a fiam, kb. fél 8-kor eszik, és reggel fél 6-kor kel. Ez így van akkor is, ha a nagy melegben kevesebbet evett, és akkor is, amikor jól belakmározik. Így szokta meg, így mûködik a kis biológiai órája. Max., ha este kevesbbet eszik, reggel többet kér, és fordítva. Ja, és ugyanígy 1-2 óra múlva mi is visszaalszunk :-)) Jó babázást és szép napot!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!