Találatok a következő kifejezésre: Kb, mennyi alatt érek (37 db)

Lányok és fiúk? Lányok. Mennyi idõ alatt éritek el az orgazmust, ha szájjal elégítenek ki titeket? Fiúk. Mennyi idõ alatt éritek el a lánynál az orgazmust? Kb.

És milyen pózban? Párom sokat nyavog...sok is a vita emiatt a téma körül, mert nekem fekve jó...neki meg 10 perc után fáj a nyaka stb...és sokszor 40 percekbe telik míg elmegyek. Az én igényeim túl magasak...?

Legjobb válasz: Ha engem elégitenek ki akkor az ujjazásnál is képes vagyok elélvezni. Ha jól kinyalnak akkor is rövid idõn belül, aktus közben leghamarabb ha kutya pózban szexelünk. Ha én elégitem ki a partnerem a számmal és a kezemmel akkor lehet 5 perc is de akár 40 perc is, nyilván akkor tart hosszabb ideig ha elõtte már elélvezett.....de nem okoz gondot, akár egy órán keresztül is képes vagyok szopni :)

Ha engem elégitenek ki akkor az ujjazásnál is képes vagyok elélvezni. Ha jól kinyalnak akkor is rövid idõn belül, aktus közben leghamarabb ha kutya pózban szexelünk. Ha én elégitem ki a partnerem a számmal és a kezemmel akkor lehet 5 perc is de akár 40 perc is, nyilván akkor tart hosszabb ideig ha elõtte már elélvezett.....de nem okoz gondot, akár egy órán keresztül is képes vagyok szopni :)
Fekve 4-5 perc, 69-ben kicsit több, amennyiben oszlik a figyelem. Váltott kényeztetéssel szintén 4-5.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Engem az érdekelne inkább, hogy a lány (te) mennyi idõ alatt mész el a nyalástól? Milyen pózban? És ha fekve, akkor panaszkodik e a pasid, hogy neki nem kényelmes?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm 2dik.
1-es vagyok: ha ügyesen és fürgén jár a nyelve és váltott mozdulatokkal csinálja (hol jó mélyen belenyal hol csak a kinti területeg nyaldossa, harapdálja) akkor pár perc alatt. Általában fekszem és õ befúrja a fejét a lábaim közé :)
A csaj, akit néha meg...ok õ olyan hogy kb. 4-5 percig élvezkedek azon hogy nyalogatom a punciját közben õ meg vonaglik elõttem eszeveszettül, majd 10-15 másodpercig szívom a csiklóját és õ ettõl egybõl elmegy. Utána megdugom. De volt korábban két multiorgazmusos csajom. Az volt csak az igazi! 10 másodperc erõs ujjazástól elment mindkettõ! Aztán kis pihi, majd ismét elég volt nekik 10-15 másodperc. A farkammal azért kb. 2 percbe is beletelt. De valami isteni volt velük!

Bankszámlára utalás rózsaszín postai csekken keresztül kb. meddig tart? Úgy értem, mennyi idő alatt ér oda a számlára az összeg?

Legjobb válasz: Figyelj, nézd meg, hogy melyik bank a számla vezetõje és egy ugyanolyan bankfiókban az ország bármely pontján kb. 3 perc alatt INGYEN! be tudod fizetni a számlára a pénzt, ami AZONNAL meg is jelenik a számlán! A rózsaszín postai csekkel - ha nem tévedek - 1.) egy kisebb vagyonba kerül a fizetés 2.) lakcímre tudod küldeni a pénzt, bankszámlára nem.

Figyelj, nézd meg, hogy melyik bank a számla vezetõje és egy ugyanolyan bankfiókban az ország bármely pontján kb. 3 perc alatt INGYEN! be tudod fizetni a számlára a pénzt, ami AZONNAL meg is jelenik a számlán! A rózsaszín postai csekkel - ha nem tévedek - 1.) egy kisebb vagyonba kerül a fizetés 2.) lakcímre tudod küldeni a pénzt, bankszámlára nem.
Lehet bankszámlára küldeni és kb 1 hét az átfutás. Fizetsz érte te is és az is akinek küldöd. Lassú és drága!
Szerintem1-2nap és odaér! Különben lehet bankszámlára utalni mivel a hónapban 2X is adtam fel kicsit nagyob összeget kb 700ft az utalás ára

Az árvízi lezárások miatt kb mennyi idő alatt lehet bejutni a Szentedrei úton a Flórián térig? Kb reggel 8 felé érnék a Szendendrei útra és 9-re kellene a Flóriánon lenni.

Legjobb válasz: Attól függ honnan és melyik napon... A Szentendrei út hivatalosan a Pók utcától tart a Flóriánig....nem tudom erre gondoltál-e, vagy a Szentedrétõl kezdõdõ utat hívod-e már ennek :) Normál esetben a Megyeri hídtól a Flóriánig a fél óra kicsit necces, de megoldható. A Pünkösfürdõ utcai lámpánál elég szépen be szokott dugulni a történet. Utána is sûrû szokott lenni a fogalom, de az már haladósabb. Az árvízi lezárások semmit sem lassítanak ezen a szakaszon.

Attól függ honnan és melyik napon... A Szentendrei út hivatalosan a Pók utcától tart a Flóriánig....nem tudom erre gondoltál-e, vagy a Szentedrétõl kezdõdõ utat hívod-e már ennek :) Normál esetben a Megyeri hídtól a Flóriánig a fél óra kicsit necces, de megoldható. A Pünkösfürdõ utcai lámpánál elég szépen be szokott dugulni a történet. Utána is sûrû szokott lenni a fogalom, de az már haladósabb. Az árvízi lezárások semmit sem lassítanak ezen a szakaszon.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!!!!!! :)
Kb 1-2 héten belül ér ide.
2-3 hét
A kérdező hozzászólása: Akkor karácsonyig már nem jönne meg?:( Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Bár nem hisezm , hogy Európába olcsóbb lenne de azért megnézem!
Azt nem mondta senki hogy olcsóbb, de itt már rajta van az ÁFA, és nem lesz vámja!
megjöhet karácsonyig, ha sürgetve kéred, viszont az usaból ide szállíttatni nagyon drága (nem éri meg), sürgetve pedig még 10.000.
Ha meg még a vámot is ráteszik végképp nem éri meg. Nézz olyan, ami Angliában/Németországban van, arra nagyobb esély van, az még ideér.
És még jöhet rá + a szállítási díjra a VÁM és az ÁFA

Ma elkezdtem Rubint Réka Add önmagad című sorozatának az első részére tornázni. Ha minden nap megcsinálom, akkor kb mennyi idő alatt érem el az álomsúlyomat?

17 éves vagyok, 168 centi, és 78kg. Jelenleg 65 kg-ra szeretnék lefogyni, de az els?dleges cél az a 70.

Legjobb válasz: annyira nem szeretem az ilyen kérdéseket az annyira sok mindentõl függ hogy mennyi idõ alatt tudnál fogyni hogy lehetetlenség megmondani nyilván a lényeg hogy sokat mozogj ami meg is lesz ha betartod rendesen egyél mindenbõl kevesebbet mint eddig minél kevesebb kenyeret és inkább csak reggelire egyél sok zöldséget, gyümölcsöt és fehér húsokat igyál sokat

annyira nem szeretem az ilyen kérdéseket az annyira sok mindentõl függ hogy mennyi idõ alatt tudnál fogyni hogy lehetetlenség megmondani nyilván a lényeg hogy sokat mozogj ami meg is lesz ha betartod rendesen egyél mindenbõl kevesebbet mint eddig minél kevesebb kenyeret és inkább csak reggelire egyél sok zöldséget, gyümölcsöt és fehér húsokat igyál sokat
Kezdetnek olvass utána, hogy mik az alapok: http://body.builder.hu/bbcomment_post.htm4?id=45

Hogyan kell megcímezni a levelet, ha Angliába küldöm? Kb. mennyi idő alatt ér oda?

Bocsi, ha nem jó kat.-ba írtam a kérdést. Szóval, mikor megcímzen, mit kell ráírni? Great Britain, United Kingdom, vagy England?

Legjobb válasz: Írok példát..(a címet ami van neked így írd) Attila Kiss 10. Elizabeth,street London SK5 MN3 UNITED KINGDOM A boríték hátuljára írd rá a te címedet,ha esetleg vissza kéne postázni... Ha simán adod fel,akkor általában 5-7 nap alatt oda ér..

Írok példát..(a címet ami van neked így írd) Attila Kiss 10. Elizabeth, street London SK5 MN3 UNITED KINGDOM A boríték hátuljára írd rá a te címedet, ha esetleg vissza kéne postázni... Ha simán adod fel, akkor általában 5-7 nap alatt oda ér..
Az angol posta világ vezetõ a balfék címzés kibogarászásában (volt egy két meredek esetük). Szóval ne agódj, jó lesz bármilyen betûtipus és elrendezés csak az ország látszódjon. Visszafele címre a lényeg hogy a HUNGARY látszódjon, mert a többit már csak az itthoniak nézik meg miután hazánkba visszairányították.
Második vagyok.Én írtam a példát.Mivel Angliában élek rendszeresen írok leveleket az országon belül, és haza Magyarországra is. Ahogy írtam a példát úgy címezd meg ha Angliába akarsz levelet küldeni.HA ismeretlennek írsz akkor nyugodtan írhatsz a nevek elé Mr. vagy Miss megszólítást.bár nem kötelezõ. Teljesen mindegy milyen betû mérettel írod vagy milyen betû típussal a lényeg, hogy jól olvasható legyen és a végére az United Kingdom Csupa nagy betûvel legyen, . A te címedet érdekes módon nem oda írják ahová mi szoktuk meg. (bár az se gond ha a boríték felsõ sarkába írod) De itt inkább a boríték hátuljára írják ahol a borítékleragasztása van.. A saját Magyarországi címedet meg úgy írd ahogy otthon kell, csak a végére csupa nagy betûkkel írd ki hogy HUNGARY. de írok magyar címzési példát is. Kiss Mónika Budapest. XV.Pirosalma utca 13. II.em.16.ajtó 1152 HUNGARY A levél ha simán dobod fel(teljesen mindegy, hogy milyen borítékban van) általában 5-7 nap.Persze itt is vannak lehetõségeid amit a postán tudsz meg.pl: Gyorsított, vagy tértivevényes stb.. remélem tudtam segíteni..
Bárhogy oda talál, de talán a United Kingdom a legjobb. Ez kerül alegajára nyomtatott betükkel és a többi szinte nem is számít mert az csak a helyiek nézik meg akik képben lesznek. Általában amúgy máshol az írányító számot nem a levél aljára kerül mint nálunk (itt lesz neked a United Kingdom) hanem a város neve elé.
Iszonyú sokat leveleztem külföldre régen, de sose tettem X-et az ország neve mellé. Minden elment rendesen így is a címzetthez.
Második vagyok.. Minden országban másképp van a levél címzése.. Érdemes az adott ország címzését követni, mert a postás többnyire csak a saját országának címzését ismeri.. Ha Angliába akarsz levelet küldeni akkor címezd úgy ahogy az elsõ példát írtam.(így helyes) Mindenképpen írd rá nyomatott nagy betûkkel hogy UNITED KINGDOM. Magyarországon a legvégére mindig az irányítószámot írjuk..Inkább úgy írd ahogy a második példát írtam.Otthon így helyes a levél címzése..De oda is írd a végére csupa nagy betûkkel hogy HUNGARY. Ha csak belföldre akarsz írni akkor nem kell a Hungary szó...
A kérdező hozzászólása: Értem. Tehát a címemet így is felírhatom. Angol címzés szerint is felírhatom, ahogy az angol címpéldát írtad, kedves 2. válaszoló?
A legfontosabb a címzés legvégén az "X", így a hazai válogatási rendszer átteszi a külföldre postázandók közé, azután - valószínûleg - manuálisan történik a további szortírozás. A feladót legpraktikusabb a bal felsõ sarokba írni - ha alulra írod, az megzavarja a levéltovábbító rendszert -, s úgy fejezd be, hogy "H-" és a négyjegyû irányítószám.
A kérdező hozzászólása: A saját címemet hogy írjam fel?
A kérdező hozzászólása: Ha nem ismerõsnek írom a levelet, akkor illik v.milyen titulust a címzett neve elé írni (ms, mrs, sir, mr, stb.)? Ha v.ki nem nemesi rangú illetõ (pl. férfi), akkor is sir-t kell írni a neve elé, vagy csak mr-t?
A kérdező hozzászólása: Érdemes a címzett adatait (fõleg a nevet és az országot) kicsit nagyobb betûmérettel szedni, mint az enyémet? Hanyas betûmérettel szedjem egyáltalán? Egyáltalán nyomtatóval megcímezhetõ ez a postakész boríték? Bocsi a sok kérdésért, de sosem írtam még külföldre, (itthonra is utoljára 10-12 éve küldtem hagyományos levelet). Miután feladtam a levelet, hogyan tudhatom meg, hogy odaért-e? Köszi az eddigi válaszokat, és a következõ válaszokat is!
A kérdező hozzászólása: Ja! A saját címemet is úgy írjam fel, ahogy az angol címzést?
A kérdező hozzászólása: Értem. Ezzel a postakész, nemzetközi, Európán belüli borítékkal is annyi idõ, míg odaér?
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm a segítséget! :)

Nyakközépig érő haj, kb. mennyi nidő alatt nőhet meg vállig érőre? Lehet tenni valamit ennek a gyorsítása érdekében? Elég gyorsan nő a hajam, havonta pát mm-el több mint 1 centit

Legjobb válasz: Ha tudod, hogy havonta mennyit nõ, akkor számold ki :-)) Nem sokat tudsz tenni, esetleg szedhetsz különbözõ szépségvitaminokat, de azoknak elég hosszú a hatóidejük, addigra pont megnõ magától is.

Ha tudod, hogy havonta mennyit nõ, akkor számold ki :-)) Nem sokat tudsz tenni, esetleg szedhetsz különbözõ szépségvitaminokat, de azoknak elég hosszú a hatóidejük, addigra pont megnõ magától is.
szerintem olyan 3/4 - 1 év alatt. sokat olvastam errõl mert ez engem is érdekelt , és vitaminokkal és csokival lehet gyorsítani valamennyivel.
A kérdező hozzászólása: 5 centit egy év alatt?:O
5 centit? kb. augusztusra már vállig fog érni!

Németországból kb. mennyi idõ alatt ér ide egy csomag?

Pénteken lett feladva. Van esély, hogy megjön szerdáig? Vagy kb mikor jön meg?

Legjobb válasz: Németországból MAgyarországra két nap alatt odaér, de az, hogy utána Magyarországon BELÜL meddig tart, azt nem lehet tudni.

Németországból MAgyarországra két nap alatt odaér, de az, hogy utána Magyarországon BELÜL meddig tart, azt nem lehet tudni.
A kérdező hozzászólása: És Magyarországon kb. meddig szokott ez tartani?
Két naptól akár több hétig is.
A kérdező hozzászólása: Wow, pénteken lett feladva és már itt van!:D
Akkor szerencséd van!
Attól függ, hol lett feladva (távolság is számít)
A kérdező hozzászólása: Regensburg, Bajorország.

EBay-en is kártyával kell fizetni és postai úton jön? És kb. amerikából mennyi iső alatt ér ide?

Legjobb válasz: Általában 4 hét alatt érkezik meg. Paypal-on keresztul tudsz kártyával fizetni.

Általában 4 hét alatt érkezik meg. Paypal-on keresztul tudsz kártyával fizetni.
attól függ mit rendeltél és mennyiért mert lehet hogy soha se jön meg pl atomreaktort biztosan nem fognak küldeni vagy egy lopakodót de akkor is bajan vagy ha $200.000, 00-s terméket rendeltél mert akkor meg a vám lesz sok

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!