Találatok a következő kifejezésre: Kassa a árakhoz (2 db)

Kassa a Kelet-magyarországi árakhoz képest mennyivel drágább?

gondolok itt ruhákra, élelmiszerre, szórakozásra

Legjobb válasz: köszi szépen a választ! igen, debrecenre gondoltam fõleg. fõként csak városnézésre mennék, de egy kis vásárlást-szórakozást még be szeretnék iktatni. na mindegy, meglátjuk, ha visszajöttem, majd leírom a tapasztalataimat:)

A kérdező hozzászólása: köszi szépen a választ! igen, debrecenre gondoltam fõleg. fõként csak városnézésre mennék, de egy kis vásárlást-szórakozást még be szeretnék iktatni. na mindegy, meglátjuk, ha visszajöttem, majd leírom a tapasztalataimat:)
SZia. En irtam az elozot is. Ha kiarndulni szeretnel menni, akkor viszont mindenkepp menjel at... Nagyon szep Kassa :) ) Es hat ugye utana tapasztalatokat is gyujtesz arkategoriaban :) )

Gondolkodtatok mar azon milyen mas lenne az eletunk, ha meg mindig a regi hatarok allnanak? Kolozsvar, Kassa, Nagyvarad, Pozsony, Arad, Szatmar, Szekelyfold is meg Magyarfold volna.

Mar egesz kiskorom ota foglalkoztat ez a gondolat.

Legjobb válasz: Igen, ez egy nagy érvágás volt nekünk, megköszönték szépen, amit a világért tettünk. Védtük õket töröktõl, tatártól, keresztények lettünk, és hát a hála az hála :)

Igen, ez egy nagy érvágás volt nekünk, megköszönték szépen, amit a világért tettünk. Védtük õket töröktõl, tatártól, keresztények lettünk, és hát a hála az hála :)
Egy jótett se marad büntetlenül...
Minden nap Trianonra gondolok és soha nem fogok beletörõdni. Magyarország Európai nagyhatalom lenne, fejlett ország lennénk csodálatos tájakkal, városokkal. Ezek a városok mindig is magyarok maradnak csak akkor tudnák elmagyartalanítani ha lerombolnák õket, ehelyett úgy próbálják beállítani mint ha az õ kincsük lenne. Semmi sem köti õket a megszálló országokhoz. Figyelj mindjárt jönnek a liberális megmondóemberek akik szerinte a gonosz magyarok meghódították szegény szlávok, románok földjét és elnyomták õket ezer évig. Csak fröcsögni tudnak a hazugságaikkal. MINDENT VISSZA!
Igen, néha szoktam gondolkodni rajta Utolsónak: és attól vissza fogjuk kapni, hogy te beirkálod mindenhova, hogy MINDENT VISSZA? de lehet, hogy én vagyoka hazug liberális kommunistahippikizsákmányolózsidócigány :)
lennénk*
Szerintem nem ezen múlik, hogy jobb, vagy rosszabb lenne. Tele lennénk kisebbségekkel, akik ugyanúgy cseszegetnének minket, mint most cigány barátaink, folyton lázonganának és mégjobban nem lehetne tõlük élni. Akkor lennének jók a régi határok, ha az egész Kárpát-medencében magyarok élnének erõs összetartozás és nemzeti tudattal. Akkor nagyon erõs ország lennének.
Nem szoktam rajta gondolkozni.
Hát igen, ez engem is zavar! "De viszont Szekelyfold 95% magyar volt es meg most is 85% Magyar." valami statisztika? link? vagy honnan tudod? le lehet pontozni, de azért ez nem ilyen egyszerû. akkoriban még más lett volna persze, de ma már...
A kérdező hozzászólása: Elfogadom a valaszod:)
A kérdező hozzászólása: Igen, ezert nem is irtam, hogy teljes Erdely mivel trianon elott Erdely eggyes reszein mar tobb volt sajna roman mint a Magyar foleg parcium reszein.De viszont Szekelyfold 95% magyar volt es meg most is 85% Magyar.Engem csak az zavar ha mar elcsatoltak a teruleteket legalabb igazsagosan tettek volna es a Magyar videkeket meghagytak volna.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!