Találatok a következő kifejezésre: Karácsonykor volt együtt (6 db)

Karácsonykor volt peteérésem, együtt is voltunk a párommal többször. Tegnap csináltam tesztet, negatív lett. Nekem a mensim mindig 5 napig tart, s mindig erősen vérzek is. Most csak 2 napig volt vérzésem. Terhes lehetek még, mennyi rá az esély?

Dec.10én volt az tolsó mensim els? napja. Jan11én volt egy 2 napig tartó vérzésem. Elég sok terhességi tünetem volt, s van is még. Karácsonykor volt peteérésem, együtt is voltunk a párommal többször. Tegnap csináltam tesztet negatív lett. Nekem a mensim mindig 5 napig tart, s mindig er?sen vérzek is. Most csak 2 napig volt vérzésem. Az már a következ? mensim lehetett? Ha a tegnap teszt negatív lett, az már tuti azt jelent, hogy nicsen most babám?? Vagy azért kérjek a dokimtól id?pontot? Mit tegyek? Köszi!

Legjobb válasz: Ha biztosra akarsz menni, menj el dokihoz. De az is lehet, hogy nincs elég hcg a szervezetedben. Az, hogy csak két napig tartott, bármitõl lehet. Szerintem menj orvoshoz, mert más is lehet. Most nem ijesztgetni akarlak. Sok sikert a továbbiakban:)

Ha biztosra akarsz menni, menj el dokihoz. De az is lehet, hogy nincs elég hcg a szervezetedben. Az, hogy csak két napig tartott, bármitõl lehet. Szerintem menj orvoshoz, mert más is lehet. Most nem ijesztgetni akarlak. Sok sikert a továbbiakban:)
Bármi lehetséges. Én is azt mondom, hogy menj el egy dokihoz.Õ biztosat tud neked mondani.Sok sikert.
Szerintem nem vagy terhes, a menses nem egyforma, hol ilyen, hol olyan. Ha két napig volt, de erõs volt, tuti nincs babád. Csak a pecsételés, minimális mennyiség jelenthet babát! Dolgozzatok az ügyön, mert ezek szerint lassan középidõbe érsz!
szia.én csak a nõvérem példáját tudom írni.5 gyereke van.ebbõl 3-mal mensizett rendesen.az egyikkel 7 hónapon keresztül 5-6 napíg.a másikkal is pár hónapíg, a harmadikkal is, és 12 hetes koráíg negatív volt a teszt.azt mondták neki cysta, de ez a "cysta"egyszer csak negmozdult...szóval bármi lehet, egyénenként változó.ha elmennél dokihoz, õ biztosabbat tudna mondani mint egy teszt és választ tudna adni minden kérdésedre.

Mitévő legyek? Karácsonykor szakított velem a barátnőm. Másfél éve voltunk együtt, minden tökéletesen működött, szeretet is őszinte barátság is volt, a szex is működött. Azt mondta, már nem érez semmit irántam, áll. két hét alatt megváltozott.

Tavaszra megkértem volna a kezét, és lehetőleg összeköltöztünk volna. Távkapcsolat volt, hetente legalább egyszer találkoztunk. Mitévő legyek, kérjem meg a kezét? 25/F

Legjobb válasz: "Távkapcsolat volt, hetente legalább egyszer találkoztunk." Kevés ez az idõ, az igazi szerelemhez. Azért mûködött minden tökéletesen, mert kevés idõt töltöttetek együtt, és nem jöttek felszínre bizonyos dolgok. Az egészet szinte csak a szex tartotta össze. Az összeköltözésnek pedig meg kellene elõznie a leánykérést, hogy hamarabb kiderüljön, tudtok-e együtt élni. A távkapcsolat nem kapcsolat, az egy szar. Ha tényleg akarod a lányt, ne a kezét kérd meg, hanem oldd meg, hogy több idõt lehessetek együtt. Emiatt nem alakult ki semmi komoly a részérõl, egyszerûen túl kevés volt az együtt töltött idõ. Ha viszont tényleg mûködik a dolog, az összeköltözéssel kiderül, és az érzések is visszatérnek (ha voltak), ha pedig nem voltak, fognak keletkezni. A kérdés csak az, hogy + vagy -.

"Távkapcsolat volt, hetente legalább egyszer találkoztunk." Kevés ez az idõ, az igazi szerelemhez. Azért mûködött minden tökéletesen, mert kevés idõt töltöttetek együtt, és nem jöttek felszínre bizonyos dolgok. Az egészet szinte csak a szex tartotta össze. Az összeköltözésnek pedig meg kellene elõznie a leánykérést, hogy hamarabb kiderüljön, tudtok-e együtt élni. A távkapcsolat nem kapcsolat, az egy szar. Ha tényleg akarod a lányt, ne a kezét kérd meg, hanem oldd meg, hogy több idõt lehessetek együtt. Emiatt nem alakult ki semmi komoly a részérõl, egyszerûen túl kevés volt az együtt töltött idõ. Ha viszont tényleg mûködik a dolog, az összeköltözéssel kiderül, és az érzések is visszatérnek (ha voltak), ha pedig nem voltak, fognak keletkezni. A kérdés csak az, hogy + vagy -.
Heti egy alkalom és másfél év elég kevés szerintem egy lánykéréshez, de ez saját vélemény. Szedd össze magad, találkozz vele, és beszéljétek meg.
Ezek után nehogy meg kérd a kezét. Hagyd a fenébe, felejtsd el, ha ez a döntése...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Igen, lehet kevés idõnek bizonyul, annyit azonban mondhatok, hogy nem a szex tartotta össze a dolgokat. Ez holtbiztos. Sajnos, anyagi helyzetem eddig nem tette lehetõvé az összeköltözést (õ nem dolgozik), most javulnak a dolgok, és szüleim is segítõkészek. Megegyszer köszönöm.
A kérdező hozzászólása: További válaszokra is kíváncsi lennék, köszi
És reméljük, hogy nem egy másik srác miatt változott meg ilyen gyorsan. Sajnos nem lenne meglepõ...
A kérdező hozzászólása: Elmodása szerint nincs másik srác, eddig õszinte volt velem...
Igen, sûrûn szoktak ilyeneket mondani. Egy nõnél is nagyon fontos a biztonságérzet. Általában inkább benne maradnak egy rosszul mûködõ kapcsolatban, mint hogy kiszálljanak a semmibe. Ha meg tényleg nem pasi van a dologban próbálj meg vele beszélni személyesen. Ha szeret, még megpróbálhatja veled, ha viszont már elmúlt...
Értelmetlen a kérdés.. FOGALMAZD MEG ÉRTHETÕEN ..
Ezek szerint még sincs minden rendben. Te az exe vagy lehet hogy átgondolta hogy talán mégse kéne veled találkoznia, s lehet hogy van párja is aki elõtt esetleg nem szeretne lebukni meg lelkifurdolást érezni. Erre nem gondoltál?
A kérdező hozzászólása: ja, pont ezért van kikapcsolva:/ De nem értettétek a kérdést. Mi értelem volt annak hogy megbeszéljük hogy mikor találkozunk, minden rendben van, erre meg letilt?
Telefonon hívd fel akkor... az exednek csak tudod a telefonszámát...
A kérdező hozzászólása: mint mondtam törölt, úgyhogy nem tudjuk megbeszélni hogy mikor találkozunk, õ meg elégé messze lakik úgyhogy benézném ha nem lenne otthon:/
Menj el hozzá és ott visszakapod a dolgaidat, nem muszáj karácsonyi vásárba is elmennetek...
A kérdező hozzászólása: Azért vele mentem volna mert megbeszéltük hogy találkozunk, beszélgetünk és még maradt nála pár dolgom.Elvileg ezeket adta volna vissza és elmentünk volna nézelõdni. Bár így az is kérdés hogy mikor látom újra a dolgaimat:""D
jajj, bocsi, most olvasom, hogy ex-ed.Akkor ne hívd fel, hagyd a francba.
Lehet tanácsot kér ismerõseitõl, hogy mit vegyen Neked, és nem akarja, hogy lássad. M más miatt, elég furcsa de inkább hívd fel kérdezd meg tõle!
De 20 perce az exed vagy már azelõtt is az exed volt. És különben is miért az exeddel mész ide-oda? A kérdésedre miszerint mi történt és mitõl fél nem tudok válaszolni mert nem vagyok médium. Talán eszébe jutottak a régi sérelmek.
A kérdező hozzászólása: De gondoltam rá, de beszéltem az egyik haverjával és még õ is csak lesett hogy mi van mert neki is mondta hogy találkozunk , meg õ mondta hogy nincs senkije, plusz a legjobb barátnõm is az egyik haverjának a nõje, hétvégén még õk is azt beszélték hogy találkozni fogunk.

Szerintetek nagyon gáz, hogy nem akarok anyámnál karácsonyozni, hanem a párommal? (együtt élünk már 3 éve és még egy karácsonyunk sem volt kettesben, még nem vagyunk házasok)

Legjobb válasz: Egyáltalán nem gáz. De azért szenteste ne hagyjátok egyedül az anyukádat. Ha van társa (vagy nem lakik egyedül), akkor nem baj, de ha magányos, akkor legyetek vele is egy kicsit. Szerintem.

Egyáltalán nem gáz. De azért szenteste ne hagyjátok egyedül az anyukádat. Ha van társa (vagy nem lakik egyedül), akkor nem baj, de ha magányos, akkor legyetek vele is egy kicsit. Szerintem.
Mi sem karácsonyoztunk még soha kettesben. Hogy miért? Valahogy mindíg így alakult. Nem gondolkodtam még rajta sohe, hogy szeretnék-e párommal kettesben karácsonyozni. Valhogy nekem a karácsony a gyerekkoromat jelenti. A gyerekkorom meg a szüleimet. Ahogy valaki írta elõttem ez a család ünnepe. Velük közösen szeretem ünnepelni. Tehát szenteste egyik felét az én szüleimnél, másik felét párom szüleinél töltjük. És ez így nekünk jó.
hû de jó h feltetted ezt a kérdést? mert én is gondban vagyok. anyum egyedül él, öcsém hetes suliban van.nah de: szenteste én is lemennék mert nem akarom anyumat meg öcsémet 1edül hagyni, de az a gáz h én pesten lakok õk meg alsónémedin.nah és a tömegközlekedés már 4tól nem jár rendesen:S mármint ebben a pár napban:Sjah és mi még nem vagyunk olyan régen együtt a párommal mint ti(majdnem 1 éve).mit tegyek?mikor menjek le anyumékhoz sztetek?
Szerintem is meglehet oldani hogy szentestén kicsit meglátogatni az anyukádat, biztos hogy örülne neki, aztán még simán haza lehet menni és kettesben lenni, mi mindig így szoktuk.Így mindkét dolog teljesül a pároddal is vagy meg az anyukáddal is.Persze ha nem akarsz hazamenni az a te dolgod, te tudod h milyen a viszonyod az anyukáddal, ha jó akkor nincs mirõl gondolkodni.
vagy esetleg úgy megoldhatnánk párommal h mi feküdnénk a földön.de mind1 majd ha hazajön meg is fogom vele ezt beszélni...
December 24-e a család ünnepe. Azt töltsd anyuddal, hogy õt se bántsd meg.A többi napon pedig legyél a barátoddal..Így lenne a legjobb szerintem..Karácsonykor nincs nagyon bánat mint az, hogy családunk tagjai nem velünk vannak..(most csak a szûk családra gondolok)
Hát nem tudom mennyire gáz, ez helyzettõl függ. Én azért biztos, hogy benéznék anyukámhoz is Szenteste napján. Utána még úgyis ott van Karácsony elsõ és másnapja. Pl. ha amúgy anyukám egyedül lenne Szenteste, akkor biztos nem hagynám magára. De még amúgy is, legalább 1-2 órára meglátogatnám.
Mi át szoktuk hívni vacsira, mondjuk 5-6 órára. 8 körül hazamegy, és akkor jön a mi szentesténk.
Én is anyummal lennék. 9-10 óra felé hazavonulnék a párommal és akkor jönne a mi szentesténk :)
húgod
Így , hogy húgos is van, nem hagynám cserben szenteset..Ott van a többi nap is amit a barátoddal tölthetsz..
Nálunk pont fordítva szokott lenni. A szenteste legyen meghitt és szûk körû, ne arról szóljon, hogy mászkálunk, mint a mérgezett egér (fõleg, hogy a közlekedés is korlátozott aznap este). Szerintem a világ legtermészetesebb dolga, ha a szentestét a pároddal töltöd, akivel 3 éve együtt élsz. Hisz neked már õ a legszûkebb családod. A család többi tagjának a meglátogatására ott van még két nap. Fõleg, ha egyébként anyukád sincs egyedül. Meg gondolom, a párodnak is vannak szülei. Persze ahány ház, annyi szokás.
dehogy gáz! én sose karácsonoyzok otthon!
Miért nem mentek el a pároddal anyukádékhoz szent este? Nem kell egész éjszaka ott lenni. Csak tudja, hogy õt is megtiszteled és megadod neki azt az érzést, hogy szent este mind a két lányával együtt lehet. Mi legalábbis mindig ezt csináljuk a párommal. Egyik évben az õ szüleinél vacsizunk, beszélgetünk, másikban az enyémeknél.
szerintem hivjatok at a parodat karacsonykor...mint egy igazi nagy család
Mi 24-én délben megyünk ebédre anyuékhoz a párommal, Szenteste otthon vagyunk kettesben, 25-én megyünk vidékre a párom szüleihez, 26-án ismét otthon vagyunk kettesben.
Én csak azért kérdeztem mert legszívesebben nem hagynám egyedül szegény anyumat(akármilyen is) mert am is depis és ilyenkor mindig rossz neki nagyon apu nélkül:S csak mivel nem szívesen aludnék ott a ház állapota végett ezért nehéz dönteni:S nállunk meg nem megoldható mert nincs annyi ágy:S és a földre nem akarom h feküdjenek mert az milyen már:S
A kérdező hozzászólása: Az kimaradt, hogy húgommal él.

Szerintetek jó ötlet volt a barátomnak (15 éves) mikulásos boxert vennem karácsonyra? Már több mint 2 éve vagyunk együtt.

Legjobb válasz: Szerintem tök poénos. Ha van humorérzéke, akkor örülni fog neki. De te ismered a barátodat.Az én barátomén ördögök vannak bizonyos pózokban...!igaz énis vettem már boxert,de én simát, vagy kockásat,mert azokat is szereti.

Szerintem tök poénos. Ha van humorérzéke, akkor örülni fog neki. De te ismered a barátodat.Az én barátomén ördögök vannak bizonyos pózokban...!igaz énis vettem már boxert, de én simát, vagy kockásat, mert azokat is szereti.
Kérem átpakolni a Szerelem kategóriába...
Nemtudom... komoly probléma, komoly korosztály. Lehet mentálisan sérülni fog, és kitör rajta a paranoid skizofrénia. Te, és mondd csak, a barátod tud róla, hogy pedofil? Mert az a lány, aki ilyen kérdést tesz fel, nem lehet több 12-nél :D
:O
ilyenkor mindig arra gondolok, hogy ha hazamegy, anyukájának mit mond, mit kapott :D igen anyu, egy boxert kaptam, 15 évesen :D na neeeeee....
Gyereknek gyerekes dolgokat kell venni. Nyárra vehetnél neki egy homokozó lapátot vödörrel... Egyébként hadd kérdezzem meg: mi az, higy "jártok"? Alapos a gyanúm, hogy nemcsak puszta járásról van szó. Vagyis?... Mi a helyzet valójában?
hát mindenki vett már hasonlót a barátjának, szóval tök normális (de persze nem valami egyedi)
A kérdező hozzászólása: Azért nem írtam oda, mert gondoltam, itt normálisabb válaszokat kapnék...
A kérdező hozzászólása: 15 éves vagyok én is. Csak kíváncsi voltam arra, hogy ha másnak a barátnõje ilyet vesz, mit szólna hozzá. Amúgy van humorérzéke.
Fiú vagyok, szerintem nem volt jó ötlet.

Mit tegyek? ! Karácsony előtt szakítottunk a volt barátommal. Sokat veszekedtünk, de szerettük egymást. De akkor valami miatt besokaltunk, és vége lett. Akkor bánatomban, és dühömben összejöttem egy sráccal, akivel azóta is együtt vagyunk.

Õ szeret engem..én viszont nem tudom..hiányzik a volt barátom,és én is neki..mai napig tartjuk a kapcsolatot,és elmondása szerint még mindig szeret..és talán én is ?t..nem tudom mit kellene tennem..azóta,mióta nem vagyunk együtt,úgy érzem valami hiányzik az életemb?l...talán ??!mit tegyek?! valakinek valami használható ötlete?!

Legjobb válasz: keresd meg....kerdezd meg h o ugyanezt erzi....ha igen akkor beszeljetek meg a regi serelmeket es ....kezdjetek ujra(de csak akkor ha bebizonyosodik h igazan szeret teged!)

keresd meg....kerdezd meg h o ugyanezt erzi....ha igen akkor beszeljetek meg a regi serelmeket es ....kezdjetek ujra(de csak akkor ha bebizonyosodik h igazan szeret teged!)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!