Találatok a következő kifejezésre: Karácsony óta a babával, (2 db)

Karácsony óta próbálkozunk a babával, de eddig sajnos semmi. Elmehetek már dokihoz, vagy úgyis elküld, hogy várjuk ki az 1 évet?

Legjobb válasz: Mi is azóta próbálkozunk, de én már akkor elmentem, mert rendszertelen volt a mensim, és nem tudtam kiszámolni, h mikor van peteérésem. Azóta szedtem a Clostyt, meg a ciklusra a Norcolutot, és azóta rendbe tette a ciklust. Most érzem pont úgy h lehet talán összejött. Én javaslom menj el és kérj tanácsot. Megnyugtat és bíztat is ha kérdésed van bátran tedd fel neki! Sok sikert!

Mi is azóta próbálkozunk, de én már akkor elmentem, mert rendszertelen volt a mensim, és nem tudtam kiszámolni, h mikor van peteérésem. Azóta szedtem a Clostyt, meg a ciklusra a Norcolutot, és azóta rendbe tette a ciklust. Most érzem pont úgy h lehet talán összejött. Én javaslom menj el és kérj tanácsot. Megnyugtat és bíztat is ha kérdésed van bátran tedd fel neki! Sok sikert!
Szerintem is menj el dokihoz.ìn is elmentem elotte, de sajnos nálam Pcos-t állapított meg....de végul is jobb így mert kaptam gyógyszert(Duphaston) és próbálkozunk.....de eddig még nincs baba!
Nekem nyolc évbe tellett, mire a baba megérkezett. A barátnõm elment az orvoshoz és azt mondta, hogy már másfél éve próbálkoznak. Sokkal kezesebb volt a doki vele így, mintha csak pár hónapot mondott volna. Ez kegyes hazugság. Persze, orvosa válogatja. Sok sikert a babához!
Az utolsó hozzászoló vagyok, a lényeg kimaradt. A rendszertelen menstruáció nálam is fenn állt. A szülésem elõtt is és az után is a második terhességemig. Az elsõ babám az utolsó menstruációt követõ 26. napon foggant, a második pedig a mesntruáció elsõ napján, azaz, aznap, mikor megjött. Évekig hõmérõztem magam. Volt, hogy nem menstruáltam 90 napig, de volt peteérésem a hõmérõ szerint. Kitartás! Sok sikert!

Itta karácsony és nem érzem magam nőnek a babám óta?

hiztam csunyának érzem magam nem jut már nekem egy gönc sem hogy öltözzek kicsit ugy hogy a férjem is észre vegyen mit csináljak.uj ruhát nem akarok venni nincs rávaló.áh már megint kakadtm

Legjobb válasz: Ismerõs... szépen beszáritod a hajad,csinálsz egy szëp sminket,ki a cicit be a hasat,fontos a jó testartás,valami ruha csak akad a szekrénybe,éngem a szülés után a soginöm ruházott fel a megunt rucijaiból szerencsém volt,de a turikba is jócucok vannak :)

Ismerõs... szépen beszáritod a hajad, csinálsz egy szëp sminket, ki a cicit be a hasat, fontos a jó testartás, valami ruha csak akad a szekrénybe, éngem a szülés után a soginöm ruházott fel a megunt rucijaiból szerencsém volt, de a turikba is jócucok vannak :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!