Találatok a következő kifejezésre: Kaptam valahol ezer (3 db)

Kaptam valahol egy ezer forintost, amit tavaly nyáron vontak ki a forgalomból. Hol tudom Győrben beváltatni?

Legjobb válasz: Szerintem már csak az MNB-ben tudod beváltani, sima bankban már nem.

Szerintem már csak az MNB-ben tudod beváltani, sima bankban már nem.
A kérdező hozzászólása: Ma megkérdeztem és az OTP fiókókban meghosszabbították a beváltási határidõt! Köszönöm.

Van egy versace selyem öltönyöm (kaptam) svájcban vásárolták 400 ezer forintba átszámolva, és nincs rá szükségem vaterán vagy valahol megvennék kicsit olcsóbban?

nem fekete , barnás szinű, van hozzá nadrág is , van benne cimke és vállfa ami bizonyitja hogy eredeti

Legjobb válasz: Senki nem vesz verszáccsét használtan...

Senki nem vesz verszáccsét használtan...
Ha szerencséd van talán valaki megveszi 20-30ezerért... De ehhez se fûzz nagy reményeket
Méret? Enged érdekelne.

A magánnyugdíj pénztárból küldtek értesítést, hogy visszajár pár ezer Ft. De pénzt még nem kaptam. Vagy nekem kellene átvennem valahol?

Legjobb válasz: Anno küldtek neked egy nyilatkozatot, amin nyilatkozni kellett hogy maradsz-e a magánnyugdíjpénztárnál vagy sem. Aztán késõbb kellett kapnod egy papírt, melyben megkérdezték, hogy a "pénzedet" a postán kéred-e vagy bankszámlára. Hogyan nyilatkoztál? ígyis-úgyis már régen meg kellett volna kapnod az összeget. Vedd fel a kapcsolatot a mnypénztárral és kérdezd meg tõlük, hogy utaltál-e (és hova postán vagy számlára), mikor, mennyit?

Anno küldtek neked egy nyilatkozatot, amin nyilatkozni kellett hogy maradsz-e a magánnyugdíjpénztárnál vagy sem. Aztán késõbb kellett kapnod egy papírt, melyben megkérdezték, hogy a "pénzedet" a postán kéred-e vagy bankszámlára. Hogyan nyilatkoztál? ígyis-úgyis már régen meg kellett volna kapnod az összeget. Vedd fel a kapcsolatot a mnypénztárral és kérdezd meg tõlük, hogy utaltál-e (és hova postán vagy számlára), mikor, mennyit?
A kérdező hozzászólása: Nem nyilatkoztam sehogy...Ugyanis nem lakom otthon és a szüleim nem mondták, hogy kaptam volna ilyet.
Hûha. Pedig tele volt az összes újság és tv csatorna vele! Ha egyik esetben sem nyilatkoztál az azt jelenti, hogy 1. esetben visszamentél az állami rendszerbe 2. a "pénzedet" is az állami rendszerbe raktad (mivel nem kérted hogy postán van bankszámlára küldjék). Kicsit furcsállom, hogy nem tudtál semmirõl semmit. Külföldön laksz vagy csak másik városban? Végül is teljesen mindegy, mert létezik olyan, hogy levelezési cím. Ez azt jelenti, hogy oda küldik a leveleidet, amit megadsz- nem kell a bejelentett címednek lennie. Tehát kérd a bankszálmakivonatodat is oda. Vagy ha külföldön laksz, akkor egy olyan barát címét add meg, akiben megbízol. Ebbõl az esetbõl most tanultál.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!